2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#2589 te 25 vagy, ő 15! te más világban nőttél fel, ő is más világban nő fel! biztos neked is megvoltak a hülyeségeid anno,mint szinte mindenkinek! :) -
Hajnalcat #2588 Csak nekem tűnik furcsának ez a fajta kommunikációmód, vagy ennyire más világban élek? :S -
#2587 mit kell ezen kibírni? -
Hajnalcat #2586 Jesszusom! És hogy bírod ki? Várj, nem kell válaszolnod. -
#2585 igen! -
Hajnalcat #2584 Hug? -
#2583 igen, 15 év elég volt megismerni! :) -
Hajnalcat #2582 Látom rájöttél, hogy kit idéztem. Nagyon ismerheted a stílusát, gondolom közelebbről is. ;) -
#2581 én megszoktam,értem amit ír! ^.^
utolsó mondat nekem szólt,az átmegyekből következtetni lehet 1-2 dologra! :) -
#2580 -
Hajnalcat #2579 Azonkívül nem tudja az ember átgondolni rendesen, hogy mit is akar írni pontosan. Én pl. szeretek helyesen írni, és irritál egy picit az olyan írásmód, amely nem tartalmaz túl sok magyar szót. Ilyenre céloztam: Wheeee, ehhh vagy idézhetnék egy kedves fórumlátogatótól is (Nem írom le, kiről van szó.):
"én msn partyzok:D:D....! jo beszélgessünk! MIZUJS? ;) !ÁHÁ látom teis újpestes vagy YO-YO (H)
bmx-ezel??*-*-*-*!!! jösz holnap OSG-RE,??? vagy jön v.ki holnap????(OSG-RE) wúweúweúeúe :):) :P
cija! ANYÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓS *-**-*-*-*-* WÚWWÚEÚWEÚWEÚEWÚEWÚWEÚWEÚEWÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
ÓÓÓóóó -.- az nem jó :S és miota bicozol?
MARAGGYÁMÁÁÁÁÁÁÁÁÁ'!!!!!!!!!!!!!!!átmegyek-.- jellemző rád
"
Ti értettetek valamit belőle, mert én nem? Na, ezt a szintet kéne valahogy leküzdeni néhány látogatónak. Magyarul tanuljon már meg magyarul! -
Hajnalcat #2578 Nem szeretem a chatet. Olyan gyors és annyira nagy össze-visszaság van és bejön rengeteg ember és azt olvassa, hogy mit beszélgetsz a másikkal. -
#2577 Szerintem is szar. -
#2576 Kata ujra itt
aztán ööö 2543 -> nem, inkább hivjuk megfigyelésnek... komolyan gondoltad hogy mellettem lehet unatkozni?csendben ülni?nézni az eget és várni a csodára? ááá ... csak ontom magambol a szót, persze ha kell... tudok én normális is lenni ám... -
#2575 Én értettem. De nekem is volt olyan, hogy találkoztam vkivel, és nem tudtam mit mondani. :D -
#2574 Szerintem nem érdemes általánosítani.
Én már találkoztam esgés fiatalokkal és kitűnően elbeszélgettünk. -
#2573 Ezt a mondatot elemezze vki! :D -
#2572 Szerintem nincs azzal baj ha az ember a chaten ismerkedik, de ha szimpatikusnak tűnik valaki, akkor pár beszélgetés után nyugodtan lehet találkozni, nem kell hónapokig húzni, mert abból már nem lesz úgy semmi, bármennyire is jól jöttetek ki egymással neten keresztül. -
#2571 Barátnőmmel chatelés után találkoztam.. 5 hónapja. -
Phat Smoker #2570 az eddigiek nem ezt bizonyítják! ;-)) -
#2569 Bocs, hogy megbontom az összeszokott társaságot. Nem nagyon ismer itt senki, mivel szívesebben olvasom mások véleményét, mint hangoztatom a sajátom. De ez a neten kibeszélünk mindent, aztán élőben kuka az ember velem is megesett. Baromi cziki volt, mivel álltalában sokkal beszédesebb vagyok. Azóta se jöttem rá mi volt igazán a baj akkor ott. Bőven lett volna még téma, de a lány csak leste, hogy valamit alakítsak, és nem tudtam mivel előrukkolni... Sajnálom az elpuskázott lehetőséget, de annyit tanultam belőle, hogy arc nélkül ismerkedni a neten elég könnyelmű dolog.
Ja és a kecskeméti Atlantis szar hely -
Hajnalcat #2568 Szinte érződik a légkörben az irónia... (Tisztelet a kivételnek!) -
#2567 Nem, nem foglalkozom "negatív söpredékek" hozzászólásaival. -
Phat Smoker #2566 most jön az, hogy elhúzod ebből a topikból is a csíkot ?
már előre sajnállak!
-
kukac7 #2565 csatlakoznek, neha nekem is jol jonne egy vedoszarny ram, nehogy vmi gond/baj erjen. -
#2564 vannak -
#2563 engem is megvedenel? -
kukac7 #2562 most en igazan nem csinaltam semmi rosszat.
en mindig szerettelek, nem volt veled gondom.
azert nem nehez megtalalni teged. :)
hogy miert igenytelen?
szerintem csak szet kell nezni. -
#2561 Ez pont a te billentyűzetedről eléggé röhejesen hangzik. Ugyebár... :)
Hajni: ne félj, ha vki bánt, szólj, megvédlek. :) -
#2560 követsz? vagy csak a véletlen műve, hogy összekadtunk:))))) -
Phat Smoker #2559 itt mindenki szivesen lát téged, nem kell pár negatív söpredék hozzászólásaiból messziremenő következtetéseket levonnod. -
Phat Smoker #2558 saját tapasztalat ? ;-)) -
#2557 miért mi történt régen? -
#2556 hohó . micsoda hepaj közepébe csöppentünk ugye Annakin :) -
Hajnalcat #2555 Szeretném, ha békénhagynál végleg kukac és suexID-t is tedd takarékra, ha kérhetném. Nem érdekel, hogy ki árulta el, hogy itt vagyok, de nem akarom a régi dolgokat újból feleleveníteni. Köszönöm megértésed. -
#2554 úgy látom, valami sorozatot nézhet a nép a tv-n:)))))) -
#2553 szép,jó estét mindenkinek:) -
#2552 kukac7 írásán nevettem, de ott a hozzászólás jobb alsó sarkában. -
Hajnalcat #2551 Ha olyan igénytelen, akkor minek jössz ide?
sz4bolcs!
Saját magadat neveted ki? -
Hajnalcat #2550 Micsoda katasztrófa!