Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Every passing minute is another chance to turn it all around.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
ergó egyszerre szar mind

ja meg igen mindem magyar szerver szar a hbaje meg a siralyos na

A HBA servert most abbol tartjuk el ami megmaradt pénz, illetve volt szavazás és felkérés arra, hogy támogassák a szervert. Összesen 1 azaz egy ember vette magának a fáradságot arra, hogy pénzt küldjön erre a célra. Neki külön köszönet (BunkoLaja). A jövö? Amig van pénz addig megy a szerver. Ez gondolom eléggé egyszerü képlet. Ha elfogy akkor vagy megszünik (sokak örömére), vagy zárt szerver lesz belölle vagy DC szerver (erre már kaptunk megkeresést és fix anyagi támogatást is). És akkor lehet menni a D2MH-ra (ami eléggé gyenge és kisméretü), vagy a COFB-ra (ami meg eléggé lagos és PL-es), és lehet majd ott szidni az adminokat, hogy nincsenek ott, nem csinálnak semmit stb, stb. :o)) Illetve bionyithatják mennyivel jobban csinálják mint mi :o)
Addig könnyü dobálozni a nagy szavakkal meg szidni a HBA servert és adminokat amig a saját serverükön nincsen élet. De amikor majd eseteg oda csödül a köznép, akkor majd meglássuk, hogyan is fog menni a dolog :o))
Tegnap is új körnél tök egyfoma volt a hét csapat és erre kezdéskor átáll vagy 3-4 ember ezzel megdobbva a különbséget. Pepti is ott volt így ketten átmentünk axis-nak, de igazából nem látom logikus magyarázatát miért kell egy arányos csatát kizökkenteni balfaszoknak.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egy kérdés Pósi..te biztos tudod a választ.
Szal úgy hallotam volt HBAsoktól, hogy a HBA szerver e hó végéig él és utána kiveszitek a gépet vagymi. Most ez az info mennyire igaz vagy mennyire nem?? Tényleg érdekelne a dolog mert mindenki mást mond. Sztem jó lenne tisztázni. Köszke..
A BC-zésröl az a véleményem illetve én azt szeretném ha ugy lenne hogy a HBAn tiltott az utolsó 3-4 percig. akkor kiélhetik magukat a kempelók is de elötte van esélye a publiiknak kitörni. Ehhez mit szóltok?

BB mióta meliroztatod a hajad?
egyébként jól áll 
Répázással egy gond van, ha egyik csapat beszorul akkor sok gyökér egybõl átáll a répázós oldalra hogy ne kelljen a kitöréssel szenvednie.

Ilyen dolgok miatt van egyre kevesebb értelme a publikozásnak. Néhány balfasz is el tudja rontani a többiek szórakozását.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
én gondban vagyok ezzel a répával...
szerintem ez a jól megérdemelt jutalom, persze ha nagyon nincs kiegyensúlyozva a két oldal(és ez nem csak a létszám függvénye) akkor nincs értelme😊
de ellenkezõ esetben nekem teljesen természetes, másrészt ha az én csapatom van beszorulva valahova, lehet próbálni mindenfélét kitörni, megfigyelhetõ hogy milyen felállással lehet jól beszorítani egy jó csapatot.. szóval lehet belõle tanulni, ha meg sehogy sem megy a kitörés akkor és keményen répáznak minket akkor annak úgyis hamar vége😊)
és jön egy új pálya új felosztással...
szóval nekem nincs bajom a répázással, de mégis szeretnék a többséghez igazodni, olyat játsszunk amit a legtöbben élvezünk, de pont az a bajom hogy nem tudom megítélni hogy most publicon mehet vagy nem mehet a répázás????
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
csak mindig sokan vannak sok a gond és nem lehet mindig ott az ember 😞 (lásd tegnap este) de tegnap a nemtom hanyadik pause után kezde megérteni a jónép mi az hogy teams. (de pár körrel késöbb megint elfelejtették)Every passing minute is another chance to turn it all around.
Én is elnézést kérek, valamelyik nap Berlinen volt pofám gránátot dobni az oroszok spawn helyére. Répáztam, elnézést kérek. Soha többet nem fordul elõ.

(Francokat nem!) Éljen a RÉPA!!!!!!!

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Philipines-en japóként az elején körbementem, lenyírtam a nyugati szigeten lévõ embereket és befoglaltam a három bázist, majd lopott Sherman-nal elkezdem járõrözni a bázisok között, mivel nagyon beleéltem magam a játékba 1x kill/frag 0 halál miatt, amit pillanatok alatt értem el ezért teljesen megzavarodtam és szétlõttem a két szembejövõ chi-ha-t, holott szegények velem voltak, de én Sherman-ban ültem és az ellent láttam bennük...
Utólag is újra bocs, ha olvassák a fórumot, sajnálom...
http://gaborszantai.co.uk/
Szerintem ha valaki akar egy jót játszani, keresse meg ezeket a szervereket, vagy a TS-en ezeket a csapatokat, mert érdemes. A HBA-ra pont ezért nem is megyek már fel, mert nincs értelme. Sajnálom, hogy az egyik legnagyobb múltú magyar szerver ide süllyedt.
Répa ügyben: ha rendesen megvannak az emberek minkét team-ben, akkor miért ne lehetne répázni? Tessék kitörni és harcolni. A PT-s játékosok is éppúgy halnak, mint mindenki más. Ja, hogy egyenként akar mindenki kitörni? Hát az nem fog menni. Ez egy csapatjáték akkor is, ha publicon vagyunk. Van a német(japán-olasz) team és van a szövetséges. Nem sírni kell, hanem küzdeni. Speciel a HBA-n látva a sok lámát, ha alkalom adódna erre (értsd: felmennék játszani), akkor én is répáznék. Mert a sok hülyeséget nyugodtan így lehet kezelni.
Répa. Olyan ideg vagyok ettõl. Adott egy Bocage. Mindenki sír, hogy no BC, no répa, stb... Tegyük fel, hogy mondjuk 2 repülõs bombázza a repteret, lövi a tankokat, gyalogosokat. Jön a sírás. És EGYSZER nem látom azt, hogy a sok panaszos beülne a kurva AA-ba, hogy leszedje a gépeket. Meg is érdemlik, csak ezt tudom mondani.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar