Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kispósi
a mienk igenis sokkal jobb mert elszívja a sávszélet a tietektõl bibííí

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Tuvok
Mondjátok, nagyon szükséges ez most?

Pepti
uhh, akkor Subzero HC plejer... :-)

Igy van. Mi élõsködõk vagyunk ha úgy jobban tetszik. Mert mindíg lesznek fanatikusok akik összeállnak és csinálnak pub szervert. Hogy miért csinálnak? Mert nem vagytok elegen hogy minden este legyen legalább 20-30 ember legyen egy klán VIP szerveren. Ehhez egy olyan klán kéne aminek 60-80 tagja van ami lehetetlen adminisztrációs meg vitahegyeket vonna már maga után, meg kilépek és csinálok saját klánt meg ilyeneket. PT meg SIX is csak azért lehet VIP mert van egy-két "feláldozott" pub szerver.

Meggymag
Nem!! A HBA nem szar!!! Az a legjobb mert az van a felsõ polcon!!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Meggymag
Külföldön se sok olyan szervert lát az ember amit a PUB tart fenn. Nem véletlen... Pont azért amit mondtál

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Pepti
ehh, ugyanmar, minek ez a vita?

Meggymag
Hard Core!!! Magyarul klános... 😊

Kispósi
mijazahácé?

Kispósi
Tök felesleges veszekedni ugyis nekem van igazam 😊

Frankie
lévén a HC playák már többnyire fizetik a saját kis szerverüket, a többinek meg nem feltétlenül érdeke erre költeni

Kispósi
*P*E*A*C*E*

Ahhoj
tudtommal a d2mh és a cofb szerver ugyanott van ahol a hba, talán még egy polcon is 😊
ergó egyszerre szar mind

A rááldozás gyökerei nem ott vannak ahol gondolod Mag. Ha jó ha nem ha nem kötelezõ nem áldoznak az emberek.

Meggymag
D2MH elég gyenge??? CoFB lagos??? Sztem nem voltál sokat egyik szerveren sem. HBA egy idõben olyan kibaszott lagos, és PLos volt, hogy 10 golyóból ha 5 talált mire te azt mondtad, hogy szerinted tök jó...(nocomment) Most kicsit jobb a helyzet és láthatóan valami változtatva lett mert nem lagol annyira. Sztem a D2MH, a JCSR és a CoFB szerver is tökéletesen alkalmas arra amire használni kéne õket és semmi baj sincs velük. Kár lehúzni a többi szervert mert ezzel csak saját magatok ellen szítotok haragot. Sztem nem bölcs dolog... Az meg, hogy nem ajánlanak fel pénzt az emberek hát olyan szerverre kevesen áldoznának ami a lámák gyakorlóterepe és a DTKsok kedvenc játszótere...(teljesen megértem miért nem adnak pénzt)

GanXstaZolee
jajajajajajjjjj gumicsónyak meg ÓlábFerkÓ rolz4ever!!!

ja meg igen mindem magyar szerver szar a hbaje meg a siralyos na

Tudjátok nem értem miért a servert kell minösiteni azzal, hogy kik játszanak rajta és hogyan. Sajnos olyan server soha nem lesz melyen 24 órában ott fog ülni egy admin és mindenki kivánságát kifogja szolgálni. Persze lehet csak klán servert csinálni, lejelszavazni és meg van oldva minden probléma, hiszen elvileg csak "jo" arcok fognak tudni felmenni rá (PT, SiX). Csak akkor a "nagyok" hol tudnak majd répázni és álnevezni? :o)

A HBA servert most abbol tartjuk el ami megmaradt pénz, illetve volt szavazás és felkérés arra, hogy támogassák a szervert. Összesen 1 azaz egy ember vette magának a fáradságot arra, hogy pénzt küldjön erre a célra. Neki külön köszönet (BunkoLaja). A jövö? Amig van pénz addig megy a szerver. Ez gondolom eléggé egyszerü képlet. Ha elfogy akkor vagy megszünik (sokak örömére), vagy zárt szerver lesz belölle vagy DC szerver (erre már kaptunk megkeresést és fix anyagi támogatást is). És akkor lehet menni a D2MH-ra (ami eléggé gyenge és kisméretü), vagy a COFB-ra (ami meg eléggé lagos és PL-es), és lehet majd ott szidni az adminokat, hogy nincsenek ott, nem csinálnak semmit stb, stb. :o)) Illetve bionyithatják mennyivel jobban csinálják mint mi :o)

Addig könnyü dobálozni a nagy szavakkal meg szidni a HBA servert és adminokat amig a saját serverükön nincsen élet. De amikor majd eseteg oda csödül a köznép, akkor majd meglássuk, hogyan is fog menni a dolog :o))

Kispósi
ja és Haribo-é a server. illetve asszem ó is segít fenntartani amiért külön köszönet! ;-)

Pepti
hat naja, mokas volt. En is azert szutykolodtem meg 2 percet a masik oldalon mer ugye a Tigrissel voltam, bar igy utolag azt kellett volna csinalni, hogy a Tigaval le a spawnhoz, atallni is vinni tovabb a Tigat a masik oldalon :-)

Kispósi
exHBA-sok pl Clay, TRidre, Gaba, Glassman, meg még páran (én is 😊) De örömmel fogadunk minden támogatót. www.hba.hu -n olvashato 😊

Random_
de van amikor sok okos van és átáll kétszer annyi mint amennyinek kellene 😊)

Tegnap is új körnél tök egyfoma volt a hét csapat és erre kezdéskor átáll vagy 3-4 ember ezzel megdobbva a különbséget. Pepti is ott volt így ketten átmentünk axis-nak, de igazából nem látom logikus magyarázatát miért kell egy arányos csatát kizökkenteni balfaszoknak.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Meggymag
És ki fizeti?? Mert már nincs HBA ugyibár...

Kispósi
én ugy tudom nem szünik meg. ameddig fizetjük addig nem fog 😊

0Fritz0
Naná! Mé' nem emlékszel, hogy te adtad a cuccost?!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Meggymag
BC-t énis idõre mérném de nem úgy ahogy te hanem úgy, hogy a repcsik bebombázhatnak a B17 végigszórhatja a bázist de nem 30 percen keresztül és a tankkal való állást a kifutón mindennél jobban gyûlölöm.
Egy kérdés Pósi..te biztos tudod a választ.
Szal úgy hallotam volt HBAsoktól, hogy a HBA szerver e hó végéig él és utána kiveszitek a gépet vagymi. Most ez az info mennyire igaz vagy mennyire nem?? Tényleg érdekelne a dolog mert mindenki mást mond. Sztem jó lenne tisztázni. Köszke..

Kispósi
Nálam az is szerepet játszik hogy a gépem nem szereti ha sokan vannak a serveren

A BC-zésröl az a véleményem illetve én azt szeretném ha ugy lenne hogy a HBAn tiltott az utolsó 3-4 percig. akkor kiélhetik magukat a kempelók is de elötte van esélye a publiiknak kitörni. Ehhez mit szóltok?

Meggymag
Répázás ellen csak egy dolgot lehet tenni. Olyan helyre kell menni ahol tiltja a szerverszabályzat a folyamatos répát. A külföldi szerverek nagy része ilyen. Aki meg azt mondja(mint Fritz), hogy törjön ki meg stb az sztem nem sokszor valósította ezt meg inkább elméletben képzeli el a megoldást mert a PUBot nem tudod összefogni és a HBAn jáccó 70-80%láma nem fogja azt csinálni amit te mondasz és én személy szerint meg nem fogom lekommandózni a 3-4 kurvaskilles játékost aki BCzik. Kinõttem már a kommandózásból és máshoz vagyok szokva. De hát engem itthoni szerveren PUBozni nemigazán láttok mert nem szórakozás nekem ami a hazai szervereken történik. Tegnap kivételesen felmentem a HBAra de akkor is csak azért mert a klántársaim mondták, hogy van egy DTKs állat és felmentem FUNból irtani az arcát. Ennyiben ki is merült a HBAzásom...

GanXstaZolee
'reggelt

BB mióta meliroztatod a hajad? egyébként jól áll

Répázással egy gond van, ha egyik csapat beszorul akkor sok gyökér egybõl átáll a répázós oldalra hogy ne kelljen a kitöréssel szenvednie.

Fritz Von...
Na ja. Ez igaz.

Fritz, csíter vagy?

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Admiralis
Na pá mentem mûvelödni.
Utána meg egy kis jó magyar public

Dell power

Admiralis
Ma ilyet láttam <<Subzero >>

Dell power

Egyébként én sem sokat játszom a HBA-n, inkább a kisebb létszámú klánszervereket részesítem elõnyben, pont azért, mert sokkal élvezetesebb csatákat lehet vívni, közel egyenlõ erõsségû csapatokkal. De tegnap alig voltak éppen akkor a többi szerveren, így maradt a HBA. Az, hogy a két csapat létszámban egyenlõ, nem jelenti azt, hogy egyforma erõs is. Amikor elkezdõdött a kör és láttam a leosztást, már akkor mondtam, hogy gáz lesz, ez be is jött. Hiába írkálod, hogy tessék összefogni, meg kitörni, amikor a publicon játszó arcok nagy része nem is olvassa a fórumot, és magasról szarik a taktikára. Az a pár értelmesebb ember, meg kurva kevés, hogy ilyen túlerõvel szemben eredményesen fel tudja venni a harcot. Fõleg ha olyan barmok is vannak a csapatban, akiknek TK-ból van annyi mínusz pontjuk, mint az ellenfél legjobbjainak kill-bõl.
Ilyen dolgok miatt van egyre kevesebb értelme a publikozásnak. Néhány balfasz is el tudja rontani a többiek szórakozását.

0Fritz0
Nah megint a public-láma a sláger, akkor pár nap mulva jön a Csít Elek-téma is, katonás menetrend szerint.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kispósi
continuoustransfunctioner 😊 vagy vmi ilyesmi. (folytonosságátalakíto vagy mi. Dude where's my car rulez 😄)

Pink Tiger
ami vicces az hogy ha valaki csapata az egyik oldalon jelentõs többségben van akkor azt kiabálja folyton hogy teams meg balance, meg hogy valaki álljon már át a másik oldalra...ahelyett hogy átállna...??????? ezt sosem értem..

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Tuvok
mit szeretnél? 😊

Pink Tiger

én gondban vagyok ezzel a répával...
szerintem ez a jól megérdemelt jutalom, persze ha nagyon nincs kiegyensúlyozva a két oldal(és ez nem csak a létszám függvénye) akkor nincs értelme😊
de ellenkezõ esetben nekem teljesen természetes, másrészt ha az én csapatom van beszorulva valahova, lehet próbálni mindenfélét kitörni, megfigyelhetõ hogy milyen felállással lehet jól beszorítani egy jó csapatot.. szóval lehet belõle tanulni, ha meg sehogy sem megy a kitörés akkor és keményen répáznak minket akkor annak úgyis hamar vége😊)
és jön egy új pálya új felosztással...

szóval nekem nincs bajom a répázással, de mégis szeretnék a többséghez igazodni, olyat játsszunk amit a legtöbben élvezünk, de pont az a bajom hogy nem tudom megítélni hogy most publicon mehet vagy nem mehet a répázás????

Kispósi
mid van még????

Admiralis

Dell power

Kispósi

Kispósi
én is szeretek ezekre menni amikor nincsenek sokan. jó hangilat szokott lenni. remélem az exHBA-n is helyre fog állni a rend! Én ezen vagyok csak mindig sokan vannak sok a gond és nem lehet mindig ott az ember 😞 (lásd tegnap este) de tegnap a nemtom hanyadik pause után kezde megérteni a jónép mi az hogy teams. (de pár körrel késöbb megint elfelejtették)

Tuvok

Tuvok

Pink Tiger
répa rulez jeeeeeeee

Fritz Von...
Esetleg nem lenne egy képed egy répáról Angel?

Fritz Von...
Szegény Angel.

Én is elnézést kérek, valamelyik nap Berlinen volt pofám gránátot dobni az oroszok spawn helyére. Répáztam, elnézést kérek. Soha többet nem fordul elõ.

(Francokat nem!) Éljen a RÉPA!!!!!!!

Sajnos a játék hevében én is elkövettem egy banális hibát:
Philipines-en japóként az elején körbementem, lenyírtam a nyugati szigeten lévõ embereket és befoglaltam a három bázist, majd lopott Sherman-nal elkezdem járõrözni a bázisok között, mivel nagyon beleéltem magam a játékba 1x kill/frag 0 halál miatt, amit pillanatok alatt értem el ezért teljesen megzavarodtam és szétlõttem a két szembejövõ chi-ha-t, holott szegények velem voltak, de én Sherman-ban ültem és az ellent láttam bennük...
Utólag is újra bocs, ha olvassák a fórumot, sajnálom...

http://gaborszantai.co.uk/

Fritz Von...
Jó reggelt mindenkinek. Élvezettel olvasom ám ezeket a hozzászólásokat. Érdekes módon az utóbbi idõben engem elkerült ez a fajta publicozás. Hogy miért? Azért mert szerencsére azok a klánok, akik egyben maradtak, vagy épp megalakultak, rendelkeznek szerverrel. Ez azt jelenti, hogy van most kb. 6-7 aktív magyar szerver. És mindig lehet olyat találni, ahol normális emberek jönnek össze. Hol a D2MH, hol a JCSR szerveren szoktunk szórakozni. És olyan jó kis csaták szoktak összejönni, ami miatt tényleg élmény. Lehet, hogy nincs tele, összesen vagyunk 12-16-an, de itt szinte mindenki normálisan játszik. Ha van egy-egy láma, DTK-s vagy ilyesmi, azok egyszerûen rá vannak kényszerítve, hogy normálisan játsszanak. És egyik szerveren sincs Autobalance, sem Tk-kick, semmi. Normális embereket kell kereseni, ennyi.
Szerintem ha valaki akar egy jót játszani, keresse meg ezeket a szervereket, vagy a TS-en ezeket a csapatokat, mert érdemes. A HBA-ra pont ezért nem is megyek már fel, mert nincs értelme. Sajnálom, hogy az egyik legnagyobb múltú magyar szerver ide süllyedt.

Répa ügyben: ha rendesen megvannak az emberek minkét team-ben, akkor miért ne lehetne répázni? Tessék kitörni és harcolni. A PT-s játékosok is éppúgy halnak, mint mindenki más. Ja, hogy egyenként akar mindenki kitörni? Hát az nem fog menni. Ez egy csapatjáték akkor is, ha publicon vagyunk. Van a német(japán-olasz) team és van a szövetséges. Nem sírni kell, hanem küzdeni. Speciel a HBA-n látva a sok lámát, ha alkalom adódna erre (értsd: felmennék játszani), akkor én is répáznék. Mert a sok hülyeséget nyugodtan így lehet kezelni.

Répa. Olyan ideg vagyok ettõl. Adott egy Bocage. Mindenki sír, hogy no BC, no répa, stb... Tegyük fel, hogy mondjuk 2 repülõs bombázza a repteret, lövi a tankokat, gyalogosokat. Jön a sírás. És EGYSZER nem látom azt, hogy a sok panaszos beülne a kurva AA-ba, hogy leszedje a gépeket. Meg is érdemlik, csak ezt tudom mondani.

Pukkandur
JÓ ÉTVÁGYAT!

Kispósi
köszi. menni fog a server szerintem 😊