Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
azzz

Látom érdemes nektek ilyen témákat földobni :o) Pörög a forum mint a csuda :o))

Csak kár, hogy a lényeg elveszik közben. De már megszokhattuk :o(

vasárnap délutáni idill...

60000 - SiX!

így van Pósi jólmegmondta,és állítom hogy többet játszanak külföldön mint itthon

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Kispósi
meglennének ök hidd el. elmennek külföldre játszani 😊

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Tuvok
vávává, rosszul hiszed, nem olyan mókás dolog ám 😞

Kispósi
de most le kell venni a terhete a válláról

Pink Tiger
koszi, mar ki is szedtem
de nincs ennek vmi kulturaltabb formaja?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Igy van. Szerintem kénytelenek elnnének egy pub szervert felállítani MERT: ARRA A SOK LÁMÁR AZÉRT SZÜKSÉG VAN MÉG AKKOR IS HA NAGYON IDEGESITÕEN BUTÁN JÁTSZANAK. MIÉRT??????
MERT HA NINCSENEK NINCS KIVEL JÁTSZANI!!!! MERT A PUB LÁMÁK TÖLTIK FEL EGÉSZ NAPOSAN A SZERVERT!

Kispósi
én nem orrolok senkire 😊 tudjátok: *P*E*A*C*E* 😄

Random_
Tuvok nem akkor boldog ha van mit moderálnia? 😊)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Pink Tiger
sracok tud valaki valami jo otletet arra hogy a windows billentyuimet letiltsam, vagy ki kell kotni?
ruhelllllllllllllem okeeeeeeeeeet

Random_
Ja és kedves Haribo a klán 12 emberbõl áll nem hiszem, hogy érdemes az egész klánt minõsíteni a mi gúnyos vagy kritikus beszólásaink miatt.

Magyarul a többi klántársam ne szidd csak engem, ha baj van velem.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Admiralis
Huhu végig olvastam mindezt. Erre elment kedvem bármilyen hozzászolást is írni. Azt javaslom menjünk inkább játszani egy jót.

Dell power

Random_
Na ez nagyon jó ezen is csak mosolyogni tudok.

Szóval akkor ne szóljak semmit, ha leszarozzák a szervert amit fizetünk?

Amúgy én nem hiszem, hogy olyan hangot ütöttem volna meg ami sértõ lenne. Ha valaki nem ismeri fel a gúnyt az már gebasz. Ha valaki azt gondolja rólam, hogy fasz, geci, csíter, nagyképû, bunkó vagyok tegye. Igazán nem érdekel.

Csak igazából el kellene gondolkozni ki, vagy mi váltotta ki ezt? Szerintem mindenkinek egyértelmû. Õt miért nem bántod? Én kezdtem a fikázást, sírást, kritizálást? Nem!

Na kezitcsókolom!

Kicsit már bosszant, hogy általam tisztelt emberek is jönnek ezzel a hülye, bunkó cofb dumával. Haribo nagyot csalódtam benned.

Bár ahogy hallom ma klántársaim mások is orrolnak a klánunkra számomra érthetetlen okoból.

Mint1 a rossz reklám is reklám.

Meggymag
HBA szervert (gondolom Clay) teszt céljából lekódolta ahogy azt mondta is.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Tuvok
Miattam ne 😊

Na csak ezt találtam...

Pink Tiger
ay vagz amit \rsy ;s ahogz \rod...

Kispósi
milyen kódolás? Én nemtom mert nics asem az albiba meg bf se 😞 mondja el valakííííí! 😊

Nem érted, na mindegy. Tudom mi az hogy VIP de azt is látom mikor feljön a HBA-ra egy csomó klános és gyakorol vagycsak répázik, de ott van és JÁTSZIK!!! mert tudja hogy ha este 8-kor felmegy a pub-ra akkor ott van az a 30 láma akit le tud mészárolni. 😊 Egyébként minden TISZTELETEM a tiéd az NT-s közvetítésekért!!!

Kispósi
jaj nem tudtam. GYÓGYLÁST TUVOK PAJTINAK! Befejezni a flémet és jól viselkedni hogy ezzel is felvidítsátok Tuvok Bácsit!

Meggymag
JCSR szerver megtelt...Hogy miért? Mert alapból votl rajta 10 ember kb... Most jön a D2MH szerver mert van rajta 4 ember.... csak figy... a többi ember meg vért izzadva frissítgeti a szerverkeresõjét és nem érti a HBAs kódolást. LOL

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Random_
Nem arra gondol kedves Bazooka úr, hogy ha nem lenne public akkor a saját VIP szervert kellene feláldozni erre a célra amit saját lóvéból fizetnek a PT és a SiX tagok? Ugyanis csak úgy tudnak egy jót önfeledten játszani ha nem egymást alázzák hanem a többi ismeretlent egy publicon.

Tehát most jól jön a public mert addig se kell beengedni a népet a saját pénzükbõl fizetett szerverükre.

Ugye Bazooka úr?

Tuvok
neem, csak 39 fokos lázam van, fáj a torkom, szédülök, szal akad más dolgom is, mint fórumozni

Tuvok

Kispósi
Tuvok már biztos rajta van a continuum transfunctioner-en mert nagyon eltünt 😄D

Kispósi
pöstiesen meg a környékén törik a magyart. én is megfigyeltem már

Ez igaz. Ha extrákat tesztek fel az már nem jó, mert nem fogják letölteni (annak ellenére hogy lehet hogy jó), inkább átmennek oda ahol nem ütköznek meglepetésszerû custom pályákkal.

Ahhoj
nem ez mellett, hanem emellett

Pepti
ehh, nagyon el vagy tevedve. a VIP az attol VIP, hgoy estenekent, ha eppen vagyunk joparan fent, akkor ott jatszunk, egyebkent mindenki jatszik ahol akar. Persze hogy nincsenek fent ezek az emberek allandoana szervereken, nincs kedbuk es idejuk sokszor a publichoz. Nekem ma ha minden igaz, akkor lesz 2 gyakmeccsem meg egy eles meccsem, gondolod, hogy ez mellett sok kedvem van publikolni? (ok, ma egy csomot voltam fent, de egyebkent nem nagoyn :-))

Kispósi
nem feltétlenül oda ahol többen vannak. kedvtöl is függ meg pályától. meg ha nálunk 30 felett vannak de van ahol csak 10-en akkor utóbbira megyek mert gyenge a gépem 😛 és nálunk akadnék

Ahhoj
jah, dw-re és acc-re

Random_
Na most ki lett próbálva hova megy a nép. Hát ez nagyon lol. 😊)

Nem is mondok semmit.
Amúgy oda megy a nép ahol elsõ látásra több az ember.
Ja és a CoFB bizonyos hátránnyal bír mert van rajta több map is meg kell neki RtR.

Ahhoj
tudtam én hogy ismerõs vhonnan .DDD
Kointuszi Transzfesztátor vagy mi a bigyula volt 😄DD

Kispósi
na jó segítek: continuum transfunctioner=folytonosság átalakító

és a hé haver hol a kocsimban volt

ja és nyugi tékitízi 😊

Meggymag
Nehogy azt hidd, hogy oda mennek az emberek amelyik szerver jobb. Ahogy bazooka is mondta oda ahol több emberke van.. Az én munkámat nem minõsítetted negatívan csak olyanról beszélsz amirõl lövésed sincs. Én voltam a HBAn sokszor és tudom milyen a D2MHn is és a sajátunkon is. Te is voltál mind a 3 szerveren??? Ez az információkat elsõ kézbõl dolgot nem értettem akkor se és most se mert most pl Kispósitól kérdeztem és talán õis illetékes az ügyben... Máskor meg az exHBAsoktól kérdeztem és sztem õk is illetékesek lehetnek... Nem kell próbát csinálni mert tudom, hogy hová megy a nép. A 40HBas playerbõl 30 õrülten frissíti majd az ASE-t, hogy visszajöjjön a szervere s többi 10 meg elmegy oda ahol legalább 1 ember van. Egyszerû képlet...többször is elõfordult má

Tuvok
Bazz, ha elmondod, hogy mi a túró ez a Continuum izé, akkor keresek neked képet róla!

Random_
nem mert a HBA közelebb van a zinternethet mint a mienk biztos azért jobb

Amúgy tényleg igaz miért fizetnének, ha:
tele van lámázással,
van másik ami ingyenes,
már fizet egy szerverbe.

Én csak azt írtam hogy rengeteg PT-s meg SIX-es van fent most is a HBA-n. Ha nem lenne pub szerver magyarországon akkor a PT-nek meg a többi klánnak kellene csinálnia egyet, a saját érdekükben hogy tudjanak minden este játszani, mivel a VIP szép meg jó, de meg vannak a hátrányai.

És akkor az lesz a "lámák gyakorlóterepe és a DTKsok kedvenc játszótere".

Ahhoj
loool 😄D
faszé nem használsz ékezeteket, most kajakra azt olvastam, hogy menjél vissza az agyadba (ágyadba helyett)
gondoltam megint vmi überbeszólás volt peptitõl 😄D

Random_
a lényeg: négy láb jó, két láb rossz! 😊)

Kispósi
nyemjóóóóó nyincsen kééép

Ha nincs HBA - Van még egy-pár lehetõség máshol is. De így most hirtelen gondolattal oda mennék ahol sokan vannak. Tehát aki a legtöbb embert tudja "megszerezni" az lesz a HBA "utódja". Persze bírnia is kell a szervernek, a többi már szerintem nem számit.

Frankie
mivan? elõbb olvass-értelmezz és utána válaszolj 😊

Tuvok
Kispósi
Tuvok! hol van a continuum transfunctioner??????

Bazooka: A proféta beszél belölled.
Meggymag: A véleményemet irtam le, de ha nem lehet az már nagy baj, és látod milyen rosszul esik ha negativan minösitik a munkátokat. Mint már sokszor mondtam neked az informáciokat mindig elsö kézböl!!! De csináljunk is egy probát. Hová mennek az arcok ha a exHBA zárt körü...

Tuvok
...

Pepti
siman, mi tok jol elvagyunk, te meg menjel vissza az agyadba es kuralgasd magad :-)