Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pukkandur
Sziasztok!
Eredményes tanulást! Én karácsony után kezdem az agytágítást, addig mehet a vérontás.
A szeretet ünnepén menni fog a szerver?

A sok TK-s láma és Idontknowteambalance lámán kívül ejtsünk néhány szót a répelõ lámákról is. Mert tegnap este volt jópár ilyen is a HBA-n. Furcsa mód midegyiknek valami olyasmi volt a nickjében, hogy PT. Különös érzékük van ahhoz, hogy tönkrebasszák a többi láma szórakozását. Valszeg kis súrmók, akik arra recskáznak, hogy BF-ben alázzák a pórnépet. Nekik külön gratulálok.

Kispósi
it az icq-m: 248806623
fel lehet keresni ha gond van! DE karácsonyig tanulok vizsgára és az albiban BF sincs felrakva. Szóval addig max úgy tudjuk megoldani hogy szóltok mit kell csinálni (kick vagy pályaváltás) és azt megcsinálom nektek a BF nélkül is ingyen és térítésmentesen 😊 De mondom dec. 23-ig ne nagyon zargassatok csak vész esetén! (ha online leszek 😊)

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Kispósi
mért nem rúgtátok ki szavazással? kick #

Admiralis
Anno összeheggesztettem (abból az anyagból, amit a kedves tagok TRidernek küldtek el) egy szerverszabályzatot a HBA részére. Szívesen bekopiznám idá ha gondoljátok? És akkor beszélhetünk errõl egy kicsit hoszadlmasabban, hogy "hogyan is lenne jóbb a public".

Dell power

Mr Manson
Jó Reggelt!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Kispósi
most kipróbáltam -8 ra (megöltem magam 4*) de nem kickelt ki 😞 Gondolom ujra kell indítani a servert. Majd megpróbálom elintézni a dogot 😊

Admiralis
Mellesleg szép jó reggelt. Ma nekem is sikerüt egy kicsit aludnom.

Dell power

Admiralis
Én kibaszottul nem várom, boccs...

Dell power

Admiralis
Aki már -7-ig eljut, hát annak is mehetne. Mert aki már itt tart az nem éppen beszámítható...

Dell power

Admiralis
Ezt /pill támogatom.

Dell power

HU.man Josy
szép jó reggelt harcostársak! 😊

Kispósi
este volt ilyen?

Kispósi
Délután én ráraktam de szerintem újra kell indítani a servert hozzá amit én nem tudok 😞 mert 5 percel késöbb megint össze vissza volt 😞(

Kispósi
sajna nem voltam itthon 😞

-o

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Ezzel nem lehet mit csinálni...ilyenek a lámák...
valamelyik nap is Ryan-el mást sem csináltunk El Alameinen mint innen oda onnan ide álltunk...mert hiába írod vagy nem látja vagy félti a nehezen megszerzett frag-jét a 20-ik percben :-(
De hát ez a public varázsa...én már csak röhögök amikor épp 10-el többen vannak és beírják,hogy :"Na mi van nem támadtaok?" :-)
LOL

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Morgen,morgen...ki nem tud még aludni?
:-)

Én meg faszán bealudtam, lemerült a telóm ébresztés helyett...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Hamed
BB jobb csaj ennél a szilionkirálynõnél 😛P

air, ugye kezdõcsapatban leszek? 😄D

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Pedig megjött attes egy zsák piával!

Hamed
Teljesen igazad van. Miután keservesen, több halál árán elõnyös helyzetbe jutottam a csapatommal én se fogok átállni, akármennyire elcseszik a balancot a lámák akik nem tudnak veszíteni...

BurnBaby
pontosan hogy csítelt? jeepbot meg expackbot? 😊))

akik meg.. thx a party és sry nem mentem vissza 😊

www.battlefield.hu

Iceman
Bencsi már csak ilyen...de mi így szeretjük😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Danny
Na ez a party,m úgy kiütött mint nemto,m mi. Kóéjt! Hehe.)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

a -20-nál például lehetne autokick is

60000 - SiX!

Ahhoj
Én anno azt csináltam, hogyha nagyon nem akartak átállni, akkor bekapcsoltam 5-10 percre az auto team balance-t, majd ki...
Egyébként étny, hogy ha sok mindent megtettem, hogy a csapatom legyen a fõesélyes a pálya megnyerésére, akkor már nem fogok átállni. mág ha nagyon durva, akkor sem. akkor már inkább kilépek... ez van srácok.. :|

ok,köszi!

60000 - SiX!

ide kültem az sg-re.Meg most még 1-et

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

öööö,nem tudom a passt a melohelyihez 😄 dobd pls erre is,thx 😊

60000 - SiX!

vagy a melohelyi... 😊 mindjárt

60000 - SiX!

néztem,de nincs. 😞

60000 - SiX!

Valen

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
Ez az új map tisztáéra olyan, mintha a Call of Duty Pegasus Bridge nevû pályálya lenne átemelve

Hi!
Seat: Privát üzit nézted?

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

egy kis kihagyás után jó volt megint játszani a hba-n, nagy élmény volt köszi 😊

Meggymag
Külföldi szerveren meg klánszervert kell választani 😊 Külföldön is vannak olyan szerverek ahol sok a faszláma de azért ki lehet válogatni az értelmesebbeket...
Jól benéztem a hozzászólásod mert azt olvastam, hogy magyar szerveren de ezt azt bizonyítja, hogy a külföldi se mindig a legjobb. De ott legalább nem 1-2 szerverbõl kell választanod. Erre jó az eredeti BF...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Meggymag
Jobb ha megszokod a magyar PUBLIC hangulatát és milyenségét kiegészítve azokkal akik -100ig jutnak a DTKk miatt de persze nem õket rúgják ki hanem azokat akik leanyázzák az ilyet. Nocomment ez a magyar PUB.. S-Z-Á-N-A-L-M-A-S
Vagy megszokod ezt és néha szívgyógyszerrel fogsz a gép elé ülni vagy veszel eredetit és elmész külföldi szerverre. Nem offence ez csak a sajnálatos tényállás... Talán egyszer ez is megváltozik...TALÁN

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Mr Manson
hujuj... álmos vagyok...
Bye all, jó éjt!

Mr Manson
AUTOBALANCE- lehet egy pár napra nem lenne rossz bekapcsolni, megtudná a nép mi a rend! Legközelebb majd legalább meggondolja...
... vagy nem!

Mr Manson
Uj BF map, egész jól néz ki:

Valen
hiába iród, hogy TEAMS, TEAMS, BALLANCE, aki érti, az azért nem áll át, mert jó eredményei vannak, s ha már gyõzelemre vitte csapatát, akkor nem akar a másik oldalt szívni, aki meg nem érti, az meg úgysem fog átállni.

Az a gond, hogy a sok kezdõ mindig (MINDIG) a nyerõ oldalra áll, ergo mindig lesz ilyen eset.

HU.man Josy
jó éjt!

Ha tudsz gyere be pls! most.

60000 - SiX!

Nézd,ami ma is volt... én nagyon is örültem neki,de látod 30* írtuk,még mindig nem értették,hogy mivan...
7végén ez van 😊
1ébként meg ez van - ez a public 😊

60000 - SiX!

Kispósi
ja nagyon vicces volt.

Kispósi
hopp bocsi

Kispósi
Sziasztok.

Lennne egy kérdésem felétek. Mi a véleményetek arról hogy lepausolom a gamét ha nincs ballance? Mert ha nagyon ellene vagytok ennek vagy más adminolásnak akkor irjátok már meg. Végül is a Ti érdeketek is 😊 Én úgy gondolom hogy ez a helyes mert egyenlö esélyeket ad legalább a csapat étszáma terén, de mondom ha nem tetszik nektek akkor nem foglalkozom többet ilyennel.

köszike

Kispósi
Sziasztok.

Lennne egy kérdésem felétek. Mi a véleményetek arról hogy lepausolom a gamét ha nincs ballance? Mert ha nagyon ellene vagytok ennek vagy más adminolásnak akkor irjátok már meg. Végül is a Ti érdeketek is 😊 Én úgy gondolom hogy ez a helyes mert egyenlö esélyeket ad legalább a csapat étszáma terén, de mondom ha nem tetszik nektek akkor nem foglalkozom többet ilyennel.

köszike

Lerágtam a körmeimet a Klicsko meccsen... 😊

60000 - SiX!