Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eredményes tanulást! Én karácsony után kezdem az agytágítást, addig mehet a vérontás
.
A szeretet ünnepén menni fog a szerver?

fel lehet keresni ha gond van! DE karácsonyig tanulok vizsgára és az albiban BF sincs felrakva. Szóval addig max úgy tudjuk megoldani hogy szóltok mit kell csinálni (kick vagy pályaváltás) és azt megcsinálom nektek a BF nélkül is ingyen és térítésmentesen 😊 De mondom dec. 23-ig ne nagyon zargassatok csak vész esetén! (ha online leszek 😊)
Every passing minute is another chance to turn it all around.
Dell power
Dell power
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
valamelyik nap is Ryan-el mást sem csináltunk El Alameinen mint innen oda onnan ide álltunk...mert hiába írod vagy nem látja vagy félti a nehezen megszerzett frag-jét a 20-ik percben :-(
De hát ez a public varázsa...én már csak röhögök amikor épp 10-el többen vannak és beírják,hogy :"Na mi van nem támadtaok?" :-)
LOL
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
:-)
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
air, ugye kezdõcsapatban leszek? 😄D
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
akik meg.. thx a party és sry nem mentem vissza 😊
www.battlefield.hu
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Kóéjt! Hehe.)Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
60000 - SiX!
Egyébként étny, hogy ha sok mindent megtettem, hogy a csapatom legyen a fõesélyes a pálya megnyerésére, akkor már nem fogok átállni. mág ha nagyon durva, akkor sem. akkor már inkább kilépek... ez van srácok.. :|

60000 - SiX!
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
60000 - SiX!
60000 - SiX!
60000 - SiX!

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Seat: Privát üzit nézted?
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
Jól benéztem a hozzászólásod mert azt olvastam, hogy magyar szerveren de ezt azt bizonyítja, hogy a külföldi se mindig a legjobb. De ott legalább nem 1-2 szerverbõl kell választanod. Erre jó az eredeti BF...
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Vagy megszokod ezt és néha szívgyógyszerrel fogsz a gép elé ülni vagy veszel eredetit és elmész külföldi szerverre. Nem offence ez csak a sajnálatos tényállás... Talán egyszer ez is megváltozik...TALÁN
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Bye all, jó éjt!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
... vagy nem!

Az a gond, hogy a sok kezdõ mindig (MINDIG) a nyerõ oldalra áll, ergo mindig lesz ilyen eset.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
60000 - SiX!
7végén ez van 😊
1ébként meg ez van - ez a public 😊
60000 - SiX!
Lennne egy kérdésem felétek. Mi a véleményetek arról hogy lepausolom a gamét ha nincs ballance? Mert ha nagyon ellene vagytok ennek vagy más adminolásnak akkor irjátok már meg. Végül is a Ti érdeketek is 😊 Én úgy gondolom hogy ez a helyes mert egyenlö esélyeket ad legalább a csapat étszáma terén, de mondom ha nem tetszik nektek akkor nem foglalkozom többet ilyennel.
köszike

Lennne egy kérdésem felétek. Mi a véleményetek arról hogy lepausolom a gamét ha nincs ballance? Mert ha nagyon ellene vagytok ennek vagy más adminolásnak akkor irjátok már meg. Végül is a Ti érdeketek is 😊 Én úgy gondolom hogy ez a helyes mert egyenlö esélyeket ad legalább a csapat étszáma terén, de mondom ha nem tetszik nektek akkor nem foglalkozom többet ilyennel.
köszike
60000 - SiX!