Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE azért ez egy konkrét hozzászólás volt. Látom feljõdsz. 😊) De még fejlõdj már annyit, hogy aprivát üzijeid is elolvasod. Kösz 😄
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
fejezni
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Every passing minute is another chance to turn it all around.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
én erre hegyeztem ki a dolgot: sezrverüzikben=szerverüzikben mert ilyen szó nincs a magyarban: "sezrverüzikben" 

Meggymagot illetõen meg nem vettem észre, hogy elparasztult volna, igazából amíg nem volt CoFB és nem volt NT, ahol együtt játszottam vele gyakokon meg itt meg ott, addig igen nagyon hülye ember volt, de most már egyre inkább konvergálnak a nézetei a normálissal ! 😄
Szerintem ez azért van, mert amíg nem volt klánja addig más nézõpontból látta a dolgokat, és aszitte, hogy az a frankó, és ez most több dolog miatt megváltozott. Az összes többi CoFB-ossal meg sose volt semmi probléma !

sztem alig 20 perc lenne beírkálni pár ilyen okosat, és mindjárt jobb lehetne
az autokick-et meg ja, -6nál már lehetne nyomni neki 😄 (jajj a b17ezõknek és hajósoknak 😄D)

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

forza gumicsónyak!

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
HBA szervert ha annyira aggódtok érte akkor nem csak szóban kéne védeni hanem tettekkel... értsd nem ártana néha ránézni és a felhasználói visszajelzésekkel foglalkozni, ugyananis nálam az admin kötelessége nem annyiban merül ki hogy rendkivül jól ért a kick gomb kezeléséhez. Igenis kell néha a usereknek irni hogy "ezt ne azt ne" ha épp bent vagy játszani. Igenis nem anyázni kell vissza ha valaki (és egyre többen) panaszkodnak a HBA-n lámázó népre, és igenis figyelni kell ha a nép mondja hogy lagos, pl-es vagy egyéb gondd van hardverrel. Ha ezt fikázásnak veszitek, részvétem.
Na asszem be is fejezem az SGzést aki ismer tudja hogy utálok flémelni, és különben is BB-nek még be kell fejezzem a ladder szabályzatot 😊
Olyan mint az ÉLET. Pedig itt elvileg kikapcsolodást, szorakozást keresnénk.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Én nem vagyok egy nagy zseni szerveradmin témában. Viszont szerintem ha van bent admin akkor nagyon szépen lehet rendezni és kiszûrni a nem kívánatos elemeket. Ahogy tegnap Kispósi tette is. Viszont anno mikor nem volt csak HBA pub pont a nem megfelelõen határozott adminok miatt ment el a kedvem a BF-tõl. Péntek óta játszok újra BF-el. Egy szervert üzemeltetõ maximálisan felelõs a rajta folyó játék minõségéért mert csakis az õ kezében van lehetõség arra hogy azt jobbá tegye.
"Miért bántsam õt? ki õ?"
Clay ha jól tudom az õ hozzászólásából indult ki minden.
Én nem vagyok senki a sceneben. Rám nem hallgat senki ahogy én eddig észervettem.
Én nem is írtam nagyon cofb tagság elött. Szóval csak úgy írtam ide mint klántag. A cofb ismét mondom 12 fõbõl áll. Ebbõl Meggy és én írunk ide a legtöbbet. Szokott még Blaster is sokat írni meg Sick a többi csak elvétve.
"Hol mondtam én hogy hülye, bunkó cofb?"
A hozzászólásod eléggé durvának véltem a hülye bunkó kategóriába tartozónak. Pl. ez, hogy nem volt egy jó szavunk se mióta klántagok vagyunk, vagy hogy nem tudunk VISELKEDNI. Én ismerek nem kevés embert itt is aki kevésbé tud viselkedni ha felidegesítik.
vezérlõpult-->területi és nyelvi beállítások-->nyelvek-->speciális
és az angolt vagy amerikaizt eltávolítod