Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Swedish people are albino monkeys
Every passing minute is another chance to turn it all around.
Igaz mostanság ebbõl nem sok látszik, fõleg mert nekünk is megvan a magunk baja...
Mellesleg a SiXben van olyan is, nem is egy asszem, aki publicra elvétve jár... 😊
Meg aztán nekem van orig bf így nem érzem akkora áldozatnak a HBA szervert bármennyire próbálom...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Mert: aknázok tanot én is meghalok -1... ha suicide -2...
Ha láma kocsim elé rohan megint -2, stbstb...
De ha csak az elsõ 2-t teszem akkor is lehet elég sok - pont, fõleg elején.
Volt hogy bulge-n -16al végeztem pedig tankokat robbantgattam és suicideokkal mozogtam a pontok közt... Akkor nekem ban jár? 😊

BB:privát üzenet ment!
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
szal ha valaki játék közben idõnként tkzik az megesik, de ha negatív a pontszám (ergo nem vagy csak véletlenül esik a szórásba ellenfél) akkor viszlát
www.battlefield.hu
azt jegyzi ha -2 és szépen húzza a strigulákat, majd ha eléred a limitet megy a kick 😊
www.battlefield.hu
AUTO-KICK -8 PONTNAL!
AUTO-BAN 2 KICKNEL!
AUTO-KICK 5 TK UTAN
szal a tk-t külön számolja, nem? Ez esetben még talán meg lehet menekülni ha tankokat aknázol, mert az nem tk csak -2 illetve csak -1
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
I WANNA TAKE YOU TO THE GAYBAR
erre gondolsz ? 😄
2 TK után egy spawn kimaradás lehetne inkább bár CS-ben úgy van, hogy TK esetén következõ körbõl kimarad az ember, de ott kevesebb is a lehetõsége a TK-nak.
És ezeket meg az alap okosságokat mindig írni idõközönként.
Szerintem ennyi és kiderül mi lesz az eredménye.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Aki szereti meggymagot rossz ember nem lehet (de normális se

)

Csak a puffin ad eröd és mindent lebíró akaratot! 
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
autoban NE!
autokick még mindig -6
és az tényleg jó, amikor tk miatt sokkal nagyobb lesz a spawn time-od, sztem az jó 5let...
és majd ha vki véletlen tk-zik, akkor külön figyelni fog, nehogy meghalljon .DD
És ez sok klánosra rossz hatással van, mert meccseken elõjön a királyvagyokmegcsinálomegyedül publicreflex.
Szal, szerintem a public méreg a klánoknak ha komolyan akarják nyomni a warokat. Az összes SySnetes publicszerver kaki... Ez van.
az ünnepi kaki...
60000 - SiX!
AUTO-BAN 2 KICKNEL!
AUTO-KICK 5 TK UTAN!
TK ESTEN 3 SPAWN KIHAGYAS!