Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Admiralis
Admiralis
no mi van veled, csak nem álmos vagy?

Dell power

Random_
Ja én is az el CS-sedéstõl félek nagyon mert ott már végigéltem az egészet. Azért kellene valami összefogás BF-ben.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Thx az ElAl-t mindenkinek a D2MH-n...

60000 - SiX!

Yan
Akkor mi értelme van a klánosdinak, ha sose játszik a nevén? És néhányan miért rinyáltak, h felvegyék öket?
Amúgy sokan nem szeretnénk ha el CS-sesednénk, vagy Q3-sodnánk.
Abban igazad van, hogy mind1 kivel gammázok.

¥ xfire: kistekila

Tuvok

Admiralis
De mi nics kész? Szólj és segítek megcsinálni!

Dell power

Admiralis
Ez fura.

Dell power

Adi
Akkor pont ott voltam😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kispósi
azért szarmocsing neven ne játsz mert azért meg a kick

Álnévvel nincs gáz csak ha nem odaaillö névvel játsuik vki. Ezúton üzenem annak a játékosnak akit tegnap ki is kickeltem (mert Bocage-n szórakozott a nickkel mint pl kocsog aztán hehe meg hasonlók végul faszvagyok-ban maradt) hogy az ip-je fel van írva és a kóvetkezönél kap pár nap bant. EZ majd benne lesz a szabályzatban is hogy ha visszaesö vki akkor komolyabb büntit kap. De mivel még nincs most szólok neki 😊 Amugy utána asd névvel játszott

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Pepti
Ugyanmar, ha bebeceznek egy csapatot, es atalnak a becezok, akkor a masik oldaon lesz bc. Hidd el, tegnap ugyanez volt, 2-szer eljutottunk az ellen bazisaig, 3. korben atalltunk es bc-bol kitortunk majd elmentunk az ellenseg bazisaig. Egyszeruen csak oda kell figyelni, es a bc-t is ki lehet kerulni, ennyi. BC ellen semmi kifogasom sincs, sosem volt. szvsz a jatek resze.

Az alnev meg kit zavar? Nem tok mindegy kit losz le vagy ki lo le??? A bc-t meg megertem, hogy sokan nem szeretik, de az alnevet mar nem tudom. Hadd jatsszon mar mindenki olyan neven, amilyenen akar. Ha nekem szarmocsing neven van kedvem jatszani, miert nem tehetem meg? Ez miben rontja el barki jatekat? Mert nincs meg neki az eleterzes, hogy -tRs-Pepti-t lotte le, vagy mi a fene? hulyeseg.

Kispósi
igazad van. igyekszünk! 😊 De nélam amig nincs szabályzat: no bc és fogok is szólni. 😊

Kispósi
nincs vezetöség 😊

Meggymag
Bocs de szabályzat nélkül elég kevés, hogy ha néha benyögitek, hogy NO BC. Nem mindenki tudja, hogy ki admin és ki nem és csak egy sima player vagy egy admin szól éppen. Ha megvan a szabályzat akkor a szerver folyamatosan nyomhatná a címet(ahol az van) vagy a fõbb tiltásokat amit nem szabad és nem is lenne gond. De úg ylátom, hogy hamarosan ez is lesz... Csak így tovább!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Kispósi
igaz. de van olyan hogy órákon át mindenki löki hogy igy meg ugy. kicsit idegeító néha hidd el. Mindenki hibázhat. Ha veled is igy történt (hogy nem jogosan kickeltünk) akkor Bocs!

Kispósi
én is admin vagyok meg Gaba is meg TRider is meg nemtom hogy van e még. készül a server szabályzat. amugy nem szoktunk szo nélkül kickelni csak ha nagyon olyan. én is és Clay is szokott szólni hogy no BC! Bocs. Ez igy van. Mindig látom.

Random_
Az aránytalan csapatok ellen pause bevetése nagyon jónak tûnik! Igazán tetszik a dolog érdemes alkalmazni. Ameddig nem egyenlõ a létszám addig pause. Így csak valaki átáll ha akar játszani.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

egyideg ment a szerveren játék közben,hogy dtk = kick stb...
aztán eltünt...

60000 - SiX!

Effendi
Hja, az én vagyok!
néz meg az aláírásomat....

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Random_
Engem érdekelne a szabályzat ha elküldenéd levélben. Persze ha nem szupertitkos. Lehet, hogy használnánk vagy dolgoznánk belõle. Ugyanis az lenn az igazi, ha egy megegyezés lenne az adminok között és közel azonos szabályokat készítenénk.

Admiralis
Ki az a gumicsónak?

Dell power

Admiralis
Szrintem tökre eggyetértünk, hogy KELL a szerverszabályzat!

Dell power

Meggymag
Én tom ki Fekete Pákó!!!! 😊))

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

GanXstaZolee
Nem tudom felfogni hogy mi a baj a bcvel és az álnevezéssel, de biztos csak nekem magas 😊

Engem nem zavar bc ha vki csinalja akkor kicsit foglalkozni kell vele és le kell szedni.

Álnevezés meg szerintem jopofa simán ki lehet találni ki bújik meg egy egy név mögött 😊)))

bár 1 idõben gumicsónyakot Misának hittük de nembaj 😊)

Meggymag
Én kb tudom, hogy miért orrolnak Clay barátunkra és ha leírom a következõt akkor mindenki érteni fogja. Egy idõben Coral Sea-rõl rúgdosta ki az embereket(saját klántagjait is) mert sniperkedtek a hajó melletti szigeten és ez nem teccett neki. Nos ha egy admin saját maga talál ki szabályokat az sztem messze nem jó dolog. Azért mert nekem nem teccik valami még nem bszok ki mindenkit aki olyat tesz ami nekem nem teccik. Leírt és megfogható szabályok kellenek mert így mindenki összevissza rúgdoshat mindenkit. Unfair!!

Admiralis
Adi megírta nekünk azt, hogy a GotC szerverrõl valaki kirugta õt. Leírta, hogy mit is csinált stb... Ti rögtön neki ugortok Clay-nek, hogy már megint mit mûvel. Ezt nem tartom tul emberinek, mert tételezzük fel én utálom az összes állnevezõ player, na akkor mit csinálok? Idejövök és elkezden osztani az észt, hogy mekkora állatok azok az állnev... meg, hogy menjetek más szerverre ott nincs állnevezés stb... Ez nem lenne semmire sem jó, mert az állnevezés megmarad, és még engem utálni is fogtok.

Nagyon örülnék annak, ha már a szerverszabályzatott a GotC kiadná, amit még anno én megírtam a HBA-nak ilyen-olyan forrásokból. Marha jó lenne, hogy ha tudnátok/tudnánk mi a rákot is nem szabad csinálni, adott esetben szerintem mondhtatjuk az, hogy a GotC szerverén. És ez után lehetne anyázni az adminok nem megfelelõ eljárásáért. A HBA idejében szerintem azért nem lett kiadva mert már a vége fele jártunk és már el volt tervezve, hogy megszününk és gondolom így nem került sor rá. Most a GotC vagy arra vár, hogy még tökéletesebb legyen a szabályzat vagy pedig arra, hogy a tisztel vezetõség közzétegye.

Dell power

Random_
Na persze én engiként feltételezem a csapattársakról, hogy ha észreveszik, hogy megyek egy enemy tankhoz akkor nem gránátoznak le. Sõt akárt még kicsit el is terelik a tankos figyelmét rólam.

Aki rámegy a védelem céljából lepakolt aknára az megérdemli. Ha ellenség azért mert ez a cél, ha barát akkor meg azért mert balfasz.

Adi
Õ mit csinál?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Amúgy vhol ez az FF kicsit elvan baszva a bf-be.
példák: oda dobok egy gránátot az enemy tankhoz és oda fut egy másik csávó -pl.: egy engineer- és felrobban az én gránátomtól. Most akkor ki volt a hibás?
Meg amikor engineerként az ember letesz egy aknát a hídra és az idióta csapattársad átmegy rajta. Pfff

Reggelt,ünnepeket meg mindent mindenkinek!

A BC legegyszerûbb megfogalmazása:
amit Palik Terike csinál...

60000 - SiX!

Adi
De emlékeim szerint maximum egyszer rughatak ki. Még azt is merem mondani, hogy nem rugtak ki sehonnan. Mert ha esetleg vmi tényleg szabálytalan dolgot csináltam volna és esetleg nem jutott volna el a tudatomig akkor amint rám szóltak én abba hagytam.
De már volt olyan, hogy repülõvel pont az ellenfél bázisán zuhantam le. Elkezdenek rám lõnni én meg lelöttem õket. És akkor azt mondják, hogy basecamp vagyok. Hát leestem a székrõl.(ez régebben volt)
Én a BC alatt a következõt értem és javítsatok ki a ha tévednék:
-esetleg tankkal beállok ahol újraszületnek az emberek pl.: egy házba és én folyamatosan be-be lövöldözök.
-esetleg sniperral(erre nem nagy az esély, mert nem vagyok egy mester sniperes.) szedem le az újászülettõ emberkéket.
stb....
Na én ezeket tartom BC-nek.

Meggymag
Jah ez lenne talán a legjobb megoldás.....

Effendi
Akkor állítsátok a szervereket punish modba és kétszer is meggondolja az emebr, hogy felelõtlenül gyilkolássza a társait vagy esetleg meggondolatlanul lövöldözzön gránátozzon.
Szal punish mode rulez!

Yan
Egyesek szégyellik a klánjukat, h álnevet használnak,
vagy ilyenkor próbálnak ki vmit, amit nem illik?

¥ xfire: kistekila

Random_
Na most nem vagyok képben, de ha a GotC szerver adminja Clay akkor én bármit el tudok képzelni.

És most ne vedd sértésnek Clay csak másoktól amit hallok nekem sztemélyesen nem volt ilyen tapasztalatom mert amikor én találkoztam anno HBA-n TK-val BC-vel akkor nem rugtál ki senkit hiába könyörögtünk. 😞

Meggymag
Kösz Zoli a megható hozzászólás amelybõl megtudtuk, hogy alkesz vagy...
Random: hája tudod mi a bajom és kb te is így érzed ahogy én..te si tudod mi lenne a megoldás és énis de ez kevés ha a NÉP nem akarja. PONT
Pepti: szervere válogatja. Nagyon sok klánszerver tiltja már a DTKt és a BCt és tényleg kibsznak ha bármelyiket elköveted... EAUK az meg olyan mint egy magyar szerver csak nincs Friendy fire.
Effe: Viszont az FF nélkül körül rakhatod magad expack-al és utána ha valaki megközelít jól beszopathatod az ellent és te meg se sérülsz ami sztem nem fair. Rendgeteg ilyet láttam már amikor aegy srác kiexpackolt egy fél hadsereget és közben jót röhögött mert ugye õ nem halhat bele.(amúgy egy jó megoldás de sztem ha kibszná az admin a -100nál járó pácienst az is elég lenne)
Adi: nem ez volt és nem ez lesz az elsõ ilyen eset. Mindig azok vanak kickelve akik nem érdemlik meg és a nonamemotherfuckerlamak jót röhögnek a markukban....
Tuvok: úgy topm, hogy a GotC szerver nem tilja a BCt szal sztem nem ezért vágták ki....Ha meg nincs szabály rá és mégis BC miatt bszták ki akkor egy hatalmas pöcs aki megtette....(sorry) Szabály nélkül gusztustalan kivágni valakit!!

Random_
Régen se kellett eredeti most se.

Alap BF+RtR kell és néhány új map amit letöltesz ftp-rõl.
Bõvebb infó a klán honlapján? 😊

Tuvok
az

Adi
"Persze ha a lopott cuccal elkezdesz bc-zni, az már inkább jogos."
Meg ha nem lopottal akkor is... Azzér vmennyire ismerem a "szabályokat"....
De ez tényleg vicc volt. 2 percet se voltam azon a bázison. Vicc....

Adi
Kösz Tuvok.. 😊
De a CoFB server régebbenhez régebben eredeti game kellet!Már nem?!
Amúgy nem tudjátok, hogy mivan a deluxe változattal?

Tuvok
Ja egyébként ajánlom figyelmedbe a JCSR, D2MH, CoFB public szervereket, amelyek kívül esnek a Clay-féle adminok hatáskörén, így van esély 10 percnél tovább játszani, esetleg cuccot lopni kick nélkül. Persze ha a lopott cuccal elkezdesz bc-zni, az már inkább jogos.
Bár nemtom, hogy eredeti BF-ed van-e, amennyiben igen, külföldi szerverek egész tárháza kerül eléd, és akad köztük egész jó is. Ha nincs eredeti, akkor lásd fent.

Tuvok
az kéne, külföldön már ezt felérték ésszel...

Tuvok
Clay...

Effendi
Bocs fiuk lehet, hogy hülyeség amit most javaslok, de k*vára televan a hócipõm, hogy állandóan panaszkodnak egyesek a DTK-k miatt.
Állítsátok át a szervereiteket, "frendly fire" nélkülire, és meg van oldva minden panaszkodó problémája!

Adi
WOW mennyi új logó....

Adi
Vki amúgy marha jó fej volt tegnap...
Felmegyek a Gotch servere. (mondom magamba, hogy már több hónapja nem nyomultam. Milyen jó lesz megint kicsit bf-ni)
2 perc elteleik a játékból és a felsõ zászlót elfoglaltuk(USA voltam és bocage mapon volt ez)..... Jön le vki hátulról egy -arrghh nem jut eszembe a neve- "teherautóval". Kis is szedem a tetejérõl ahonnét elkezdet rám lõnni. Na bele ülök és arra gondoltam, hogy lopok egy tankot az enemy bazisáról. Felérek és kezdek nézzelõdni. Erre észre veszem, hogy lõnek rám egy légelhárítoból. Azt is kiszedem. Láttom sehol sincs tank. Mondom akkor elkezdek vissza fele indulni, mert ahogy elnézzem már foglalják a zászlót. Disconnect & kick... ehhh
Két percet se voltam a bazisukon de kibasztak. Hát ezt annak aki kibaszot:

GanXstaZolee
majdnem 😊

Random_
!raka tima dnom tza röbme ttöj lõrizsseM

Így gondolod?

GanXstaZolee
jaja de ez igaz visszafelé is!

Mr Manson
... ja és inni jó

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN