Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dell power
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
60000 - SiX!
Amúgy sokan nem szeretnénk ha el CS-sesednénk, vagy Q3-sodnánk.
Abban igazad van, hogy mind1 kivel gammázok.
¥ xfire: kistekila
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Álnévvel nincs gáz csak ha nem odaaillö névvel játsuik vki. Ezúton üzenem annak a játékosnak akit tegnap ki is kickeltem (mert Bocage-n szórakozott a nickkel mint pl kocsog aztán hehe meg hasonlók végul faszvagyok-ban maradt) hogy az ip-je fel van írva és a kóvetkezönél kap pár nap bant. EZ majd benne lesz a szabályzatban is hogy ha visszaesö vki akkor komolyabb büntit kap. De mivel még nincs most szólok neki 😊 Amugy utána asd névvel játszott
Every passing minute is another chance to turn it all around.
Az alnev meg kit zavar? Nem tok mindegy kit losz le vagy ki lo le??? A bc-t meg megertem, hogy sokan nem szeretik, de az alnevet mar nem tudom. Hadd jatsszon mar mindenki olyan neven, amilyenen akar. Ha nekem szarmocsing neven van kedvem jatszani, miert nem tehetem meg? Ez miben rontja el barki jatekat? Mert nincs meg neki az eleterzes, hogy -tRs-Pepti-t lotte le, vagy mi a fene? hulyeseg.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
aztán eltünt...
60000 - SiX!
néz meg az aláírásomat....
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Engem nem zavar bc ha vki csinalja akkor kicsit foglalkozni kell vele és le kell szedni.
Álnevezés meg szerintem jopofa simán ki lehet találni ki bújik meg egy egy név mögött 😊)))
bár 1 idõben gumicsónyakot Misának hittük de nembaj 😊)
Nagyon örülnék annak, ha már a szerverszabályzatott a GotC kiadná, amit még anno én megírtam a HBA-nak ilyen-olyan forrásokból. Marha jó lenne, hogy ha tudnátok/tudnánk mi a rákot is nem szabad csinálni, adott esetben szerintem mondhtatjuk az, hogy a GotC szerverén. És ez után lehetne anyázni az adminok nem megfelelõ eljárásáért. A HBA idejében szerintem azért nem lett kiadva mert már a vége fele jártunk és már el volt tervezve, hogy megszününk és gondolom így nem került sor rá. Most a GotC vagy arra vár, hogy még tökéletesebb legyen a szabályzat vagy pedig arra, hogy a tisztel vezetõség közzétegye.
Dell power
Aki rámegy a védelem céljából lepakolt aknára az megérdemli. Ha ellenség azért mert ez a cél, ha barát akkor meg azért mert balfasz.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
példák: oda dobok egy gránátot az enemy tankhoz és oda fut egy másik csávó -pl.: egy engineer- és felrobban az én gránátomtól. Most akkor ki volt a hibás?
Meg amikor engineerként az ember letesz egy aknát a hídra és az idióta csapattársad átmegy rajta. Pfff
A BC legegyszerûbb megfogalmazása:
amit Palik Terike csinál...
60000 - SiX!
De már volt olyan, hogy repülõvel pont az ellenfél bázisán zuhantam le. Elkezdenek rám lõnni én meg lelöttem õket. És akkor azt mondják, hogy basecamp vagyok. Hát leestem a székrõl.(ez régebben volt)
Én a BC alatt a következõt értem és javítsatok ki a ha tévednék:
-esetleg tankkal beállok ahol újraszületnek az emberek pl.: egy házba és én folyamatosan be-be lövöldözök.
-esetleg sniperral(erre nem nagy az esély, mert nem vagyok egy mester sniperes.) szedem le az újászülettõ emberkéket.
stb....
Na én ezeket tartom BC-nek.
Szal punish mode rulez!
vagy ilyenkor próbálnak ki vmit, amit nem illik?

¥ xfire: kistekila
És most ne vedd sértésnek Clay csak másoktól amit hallok nekem sztemélyesen nem volt ilyen tapasztalatom mert amikor én találkoztam anno HBA-n TK-val BC-vel akkor nem rugtál ki senkit hiába könyörögtünk. 😞
Random: hája tudod mi a bajom és kb te is így érzed ahogy én..te si tudod mi lenne a megoldás és énis de ez kevés ha a NÉP nem akarja. PONT
Pepti: szervere válogatja. Nagyon sok klánszerver tiltja már a DTKt és a BCt és tényleg kibsznak ha bármelyiket elköveted... EAUK az meg olyan mint egy magyar szerver csak nincs Friendy fire.
Effe: Viszont az FF nélkül körül rakhatod magad expack-al és utána ha valaki megközelít jól beszopathatod az ellent és te meg se sérülsz ami sztem nem fair. Rendgeteg ilyet láttam már amikor aegy srác kiexpackolt egy fél hadsereget és közben jót röhögött mert ugye õ nem halhat bele.(amúgy egy jó megoldás de sztem ha kibszná az admin a -100nál járó pácienst az is elég lenne)
Adi: nem ez volt és nem ez lesz az elsõ ilyen eset. Mindig azok vanak kickelve akik nem érdemlik meg és a nonamemotherfuckerlamak jót röhögnek a markukban....
Tuvok: úgy topm, hogy a GotC szerver nem tilja a BCt szal sztem nem ezért vágták ki....Ha meg nincs szabály rá és mégis BC miatt bszták ki akkor egy hatalmas pöcs aki megtette....(sorry) Szabály nélkül gusztustalan kivágni valakit!!
Alap BF+RtR kell és néhány új map amit letöltesz ftp-rõl.
Bõvebb infó a klán honlapján? 😊
Meg ha nem lopottal akkor is... Azzér vmennyire ismerem a "szabályokat"....
De ez tényleg vicc volt. 2 percet se voltam azon a bázison. Vicc....
De a CoFB server régebbenhez régebben eredeti game kellet!Már nem?!
Amúgy nem tudjátok, hogy mivan a deluxe változattal?
Bár nemtom, hogy eredeti BF-ed van-e, amennyiben igen, külföldi szerverek egész tárháza kerül eléd, és akad köztük egész jó is. Ha nincs eredeti, akkor lásd fent.
Állítsátok át a szervereiteket, "frendly fire" nélkülire, és meg van oldva minden panaszkodó problémája!
Felmegyek a Gotch servere. (mondom magamba, hogy már több hónapja nem nyomultam. Milyen jó lesz megint kicsit bf-ni)
2 perc elteleik a játékból és a felsõ zászlót elfoglaltuk(USA voltam és bocage mapon volt ez)..... Jön le vki hátulról egy -arrghh nem jut eszembe a neve- "teherautóval". Kis is szedem a tetejérõl ahonnét elkezdet rám lõnni. Na bele ülök és arra gondoltam, hogy lopok egy tankot az enemy bazisáról. Felérek és kezdek nézzelõdni. Erre észre veszem, hogy lõnek rám egy légelhárítoból. Azt is kiszedem. Láttom sehol sincs tank. Mondom akkor elkezdek vissza fele indulni, mert ahogy elnézzem már foglalják a zászlót. Disconnect & kick... ehhh
Két percet se voltam a bazisukon de kibasztak. Hát ezt annak aki kibaszot:

Így gondolod?