Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Every passing minute is another chance to turn it all around.
ergó ez nem sok idõ 😉
mondjuk fórumolvasgatás helyettp l 😉)
azóta egy dolog van, amit megváltoztatnék az én javaslataimban 😊
Dell power
Bárcsak admin lehetnék és megcsinálhatnám!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Dell power

Ha ezt kiírja a szerver idõnként már egy kicsit jobb a helyzet. És ehez nem kell szabályzat se.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Érdekes... megint a szerver téma. Lassan jön a csít is, érzem.
Nos az én hozzáállásom: a public az public. Ezt el kell fogadni. Nem kellene szabályok közé szorítani a dolgokat. Néha-néha én is felmegyek, aztán jól felidegesítem magam és kilépek. Ennyi. Van már jópár magyar és rengeteg külföldi szerver. Meg lehet azokat is keresni, ha szar a public itthon.
Emellett már pár hete úgy nyomom a publicot is, hogy felmegyek egy TS-re, megnézem kik vannak ott, hol játszanak. Ismerjük már egymást annyira, hogy nem fogunk kitenni senkit TS-rõl. És emellett faszán meg lehet mondani, hogy pl. Grádon No tank. Vagy csak dogfight Coralon, stb...
És ilyenkor marha jókat lehet játszani publicon is, mégis lesz egy kis war élmény-szerûség. Olyan egyszerû... Akinek meg nem tetszik, az nem fog publicozni. Ennyi.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
meg aztán ott vannak a war-ok, stb, ami miatt igazán jó klánozni, meg még sok minden, csak így hirtelen nem tudom mind elmondani neked

attól még nem tudhatod, hogy õ volt-e. és másrészrõl híve vagyok annak, hogy megkérdezni mást is, hogy õ hogy látta... (ne sértõdj meg adi) meg hát a 2 percig bent volt a bázison.... pl nem írta, hogy addig hány embert öldökélt le...
szal csak így látatlanba nem adnék igazat 😉
szabályzat... én is írtam egyet anno a hba-ban, csak szokásszerint a lassú ügyintézés miatt nem lett összeszedve a lényeg, kirakva a honlapra, és még ami kell... ez van 😞
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

meg mé baj az, ha más néven játszik? mindig a legjobb formád szerint kell nyomni, és akkor oly mind1 milyen név van írva a célkeresztedben lévõ emberke fölé 😉
miért nem tudok fellépni a HBA szerverre?
hiba: faild to con. to ser. ismerõs nem?
nos valaki???
ergó kevés dolgot kivéve jól van ez 😊
(mondjuk -6-nál még mindig rúghatna ki automatikusan, ill. d2mh szerveren szokott volt egy ideig lenni olyan (amíg unpass-os volt), hogy vki már -20ba járt legalább, többen írogattuk, hogy dobja már ki vki, de semmi reagálás...)

legjob példa:
alamein-en axis bázison egy sherman kempel, amikor mind1ik zászló flitz zászló

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

http://gaborszantai.co.uk/