Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont nincs TK, mert nincs frendly fire... hehe...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Random: e naz utobbi par napban kb 80%-ban kulfoldi szerveren jatszottam. Az sem jobb, mint a magyar, hidd el. a magyar szervereken csak 3-4 ember all at, tegnap ejjel volt olyan szerver, ahol 6-8 allt at, amikor beszorultak. Es BC ugyanugy van. Raadasul ha felmesz egyutt nehany magyarral, akkor ne mtok mindegy, hogy a tobbiek kicsodak, magyarok vagy kulfoldiek? ;-) Azok csak celpontok :-)
Messzirõl jött embör azt mond amit akar!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

jaja én vagyok
Azert öröm látni hogy hajnali kis szösszenetem amit eleg nehezen gépeltem be
milyen kis pörgést okozott.
coffos Random szoktam keverni én is, de most megadtam a módját na! fléééém! 😊)))
Angyalka akkor már csak azt nem tudom hogy ki itta meg azt a 3 rekesz sört meg azt a pár üveg unimukkot 😊))) ha én csak teáztam. Jah azt meg nem is sejtem hogy másnap mitõl voltunk olyan betegek

Ja és igen, ha már birni a piát, nem is tudom ki sirt tegnap TSen hogy hogy kivan 😊)) nekem semmi bajom 😊 szóval legyen vmi alkalom aztan ihatnánk egy kicsit 😊))

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Egy fecske nem csinál nyarat, hiába tépjük a szánkat a játékosok egyik fele csak gyilkolni megy ész nélkül, csak nem értem miért nem játszanak akkor Unrealt, Quaket vagy Wolf-ot. Játszol ott ahol normálisan tudsz és kész. Nincs annyi összefogás, hogy ezeket az embereket kiszûrjék a szerverrõl.
Meggy én részben ezért is hagytam fel egy idõre a BF-el mert itthon nem lehet normálisan játszani. Külföldön meg nem szeretek mert azok mint "idegenek".
Most újra keztdtem a public játékot mert vissza kell rázódnom, de ha lesz egy alkalom, hogy valahol durván folyik a BC átállok és mindenkit legyilkolok. TK ide vagy TK oda csak így veszi észre magát.
Ameddig nincs leírva egy általános elvárás minden szerverre amit a játékosoknak be kellene tartaniuk és nincs mindenhol normális admin mást nem érhetsz el.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Én gondolom fejlõdtem, de csak a hülye nem fejlõdik sok gyakorlással.
A hozáállásom semmit se változott még mindig merõben más mint a scene általánosan megfogalmazódó véleménye, csak miután mindenki elküld a picsába így megtartom magamnak.
A BF rohamosan el fog veszni a lámák nyomása alatt és le fog értékelõdni ezért nem is fecsérlek bele erõt a kelleténél jobban.
(flém2)
GZolee, Te életedben nem ittál annyi szeszt, amennyit Shaman vagy én megiszunk egy hónapban...
Mi ketten simán verjük az egész PT-t (akiken Te csak gyengítettél), eléxem, hogy a Shaman-ék szüreti italozásán és a BF-talin is folyamatosan teáztál...😊))
http://gaborszantai.co.uk/
Egy fajta italból megiszok én is egy este akármennyi litert nem árt meg mert nem keverem.
Öcsisajt esetleg ha kicsit kevernéd a sör, bor és pálinka jellegûeket akkor esetleg tudnál valamit.
Nem a mennyiség számít hanem a minõség.
(flém)
Flím!

az ünnepi kaki...
(flém?😊)
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
(na jó még nwn-ezek egyet😊)
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Meggymag!
elarulom a frankot!
amióta BFezek! több szeszt tudok meginni! na erre mit léps? 😊)) te kis közvéleménykutató! 😊))
Ja és elárulok még 1 titkot bár nem kéne, hogy miért a 2. a SiX a magyar klánok közül! mert senki nincs ott aki annyit tudna inni mint ÉN!!!!!!
Mostmar elárulhatom ezért szerzõdtettek PTbe 😄DD
Minden fronton mi vagyunk a legerõsebbek
A mai itallap, sacc/kb amire nem emlexem az kimarad 😊))
~20 johhny/kóla
4 házipálesz (ez tuti mert du. ittam) 😊)
Na valaki übereli?! 😊)))))
ja és sokat fejlõdtem a hupákolásban is!! 😊) mint a példa azt mutatja is.
(A backspae bill meg. rulez! 😊))

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Valai kisegíthetne. arról lenne szó, hogy itt a lapp teteje felé van egy lelirat. Így néz ki: BF1942 infók ITT! Na ennek a tartalmát ha valamelyikõtök elküldené nekem mailban, akkor azt megköszönném. Azért kérem ezt mert ügyes bajos dolgaim miatt nem tudom megtekinteni az oldalt pedig szükségem lenne a benne rejlõ információkra. E-mail címem
Dell power

)