Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
GanXstaZolee#2709
Hmm erre akartam mondani valamit, de inkább ne szólj szám nem fáj fejem. 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Sickboy elmehetsz a picsába.
Tegnap vagy tegnapelött te Fekete Pákó néven (legjobb infóm szerint) meg TQMBucher kharkovon simán BC-t nyomtátok. ezt a tqm gyereket jópárszor vadasztam le a német alapon és szóvá is tettem TSen. Úgyhogy mielött elkezdesz baszkolódni igy uj év elején nem ártana otthon körülnézni nem? Jah az meg magán véleményem hogy nem biztos hogy az a legjobb megoldás létszámnövekedésre ha mindenkit felvesztek akit csak lehet.
GanXstaZolee#2709
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Ha a PT vagy bárki más BC-zik tegye én nem ellenzem. Viszont ha a szerveren van ezt tiltó szabályzat akkor ne csodálkozzon ha kirúgják.
Nekem nagyon gaygi gépem van egy játékba belépés akár 10 perc is lehet és nincs kedvem azért új szerverre menni mert megy a répázás és nem lehet kitörni. És itt a répázás alatt azt értem amikor egy elfoglalhatatlan bázist lõnek tankokkal fõleg a spawn pontokat magyarul még elszaladni se tudok nemhogy támadni.
Na és ha tudok játszani akkor is csak 1-2 órát így nekem nem élvezetes a répázás.
Na mind1... Meddõ vita, irány a 100k!
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
- Csak egy flag van nektek és azt körbeállják és úgy lövik, hogy spawnolni sem tudsz igazán. ( adott esetben már attól a 2-3 repcsitõl sem lehet igazán élni, ilyenkor a 2 katyusa meg a Tigris meg a 160 scout csak hab a tortán )
- QRVÁRA ZAVARÓ, ha valaki van olyan hülye paraszt, hogy még ennek ellenére beáll középre ( tehát nagyon közel a zászlóhoz ) egy Tigrissel ( Wespével etc ) is.
Nyilván ezt sokféleképpen meg lehet fogalmazni és le lehet írni, de akinek az az élvezet, hogy répázik, az répázzon otthon a gatyájába.
Naná, hogy ez is új kérdést vet fel : most valaki vagy GYÕZNI AKAR MINDEN ÁRON vagy pedig szeretne egy jót játszani. Innen indul ki az egész szerintem. Én mindig is hánytam azoktól, akik erre élveznek, hogy 10 centirõl lövik a pucér gyalogosokat, de ha nekik így jó ...
Igazából nem az a zavaró, ha Mr Newbie csinálja a baromságot, mert õ azért kezdõ. Én akkor nézek mindig, mint a moziba, amikor a pl. a PTsek ( nem mindenki onnan sem ... ) etc ugyanazt csinálják és égetik magukat. Sosem értem ilyenkor, hogy miért csinálják, de nem is kell mindent érteni.
Ez az én SAJÁT véleményem.
Üdv,
Sickboy
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
GanXstaZolee#2709
de néhe meg elég jól megy... 😄DD
(labda feldobva...)
FoP!-60k-69k + 70k! :)
#63330 😊
vagy nem is ezt akartam mondani? 😄
De minek is magyarázkodok én itt...

15 oldallal hátrébb kiveséztük...ill. 1 éve ezt vesézzük 😄

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
http://gaborszantai.co.uk/

Every passing minute is another chance to turn it all around.
BF talival kapcs. van vmi fejlemény? Mikor lesz? egyáltalán lesz?

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
Angel: ez az új SG logo mindenkinek meg lesz csinálva, vagy csak te kísérletezel vele?
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
bmw? mert azt szoktátok ide berakosgatni
Ménem inkább valami jó autót?

Kétélû szablya...
aliasok url ekre, autologinok, irc ablakok, beépített popupstopper stb...
aki okosodni akar: http://www.flashpeak.com/sbrowser/download.htm
János
www.battlefield.hu
Ja hogy mindent letöltesz amiben XXX vagy Free Pics szöveg van? Az már a te problémád. 😊
Na ezt hallgassátok:
Rob Zombie - Two-Lane Black