Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Magyar honban nem jó már a deluxe pack?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Én ezzel nm értek egyet... publicon szervezett okos támadás ritka mint a fehér holló... ugyan úgy szétlövöm a tankkal õket 50 méterre a respawntól mint ott helyben. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

GanXstaZoleeWrk
ja és nekem nincs semmi bajom a répázással mivel vannak mapok ahol elkerülhetettlen, és ezt is gyakorolni kell. Az egész nyavajgással tele a tököm egyedül a DTKt nem tudom megbocsátani senkinek se, és legszivesebben lerúgnám a gyökér fejét aki a multkor D2MH-n -40ig is eljutott, admin meg sehol se.

GanXstaZolee#2709

Random_
"Jah az meg magán véleményem hogy nem biztos hogy az a legjobb megoldás létszámnövekedésre ha mindenkit felvesztek akit csak lehet."

Hmm erre akartam mondani valamit, de inkább ne szólj szám nem fáj fejem. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

GanXstaZoleeWrk
úúgy vártam már egy ilyen beszólást

Sickboy elmehetsz a picsába.

Tegnap vagy tegnapelött te Fekete Pákó néven (legjobb infóm szerint) meg TQMBucher kharkovon simán BC-t nyomtátok. ezt a tqm gyereket jópárszor vadasztam le a német alapon és szóvá is tettem TSen. Úgyhogy mielött elkezdesz baszkolódni igy uj év elején nem ártana otthon körülnézni nem? Jah az meg magán véleményem hogy nem biztos hogy az a legjobb megoldás létszámnövekedésre ha mindenkit felvesztek akit csak lehet.

GanXstaZolee#2709

Danny
Jó hát vannak ilyen extrém esetek persze.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Ja ez lemaradt!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Random_
Persze, de ha 10 emberbõl csak 2 normális akkor nem sokat lehet akciózni. A másik nyolc nem is olvas rádió üzeneteket.

Danny
Ne kamuzzál csíter! Akkor miért nem ilyedtél meg amikor rád lõttem?

Random_
Szerintem azért nem olyan sok idõ kivárni egy támadást mint ahogy te azt elképzeled. Max 20-25 másodperc addig lehet javítani vagy helyezkedni. De nem kell felmászni tele gránáttal az épületekbe és onnan osztani az áldást mert nincs benne kihívás.

Random_
Ha az aláírást nem olvasom azt gondolom Meggymag írta ezt.

Ha a PT vagy bárki más BC-zik tegye én nem ellenzem. Viszont ha a szerveren van ezt tiltó szabályzat akkor ne csodálkozzon ha kirúgják.

Nekem nagyon gaygi gépem van egy játékba belépés akár 10 perc is lehet és nincs kedvem azért új szerverre menni mert megy a répázás és nem lehet kitörni. És itt a répázás alatt azt értem amikor egy elfoglalhatatlan bázist lõnek tankokkal fõleg a spawn pontokat magyarul még elszaladni se tudok nemhogy támadni.
Na és ha tudok játszani akkor is csak 1-2 órát így nekem nem élvezetes a répázás.

Még mindíg azt mondom: Mi a jó istent csináljak, ha mondjuk Battleaxe-n minden a miénk? Süssek kolbászt, nézzem a TV-t amíg kegyeskednek 50 méterre eltávolodni a bázistól, hogy végre lõhessek is? Vagy ilyenkor hátra arc, és megvárni amíg a sok sniper (mert ilyenkor a berapelt csapat legnagyobb baja épp az, hogy sniper a legtöbb és fragelni akar...) rájön, hogy bizony a páncélt bajosan lövi át...

Na mind1... Meddõ vita, irány a 100k!

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Ahhoj
én is így vagyok vele, amikor nem lõnek vissza, nekem is jól megy

Danny
Szerintem meg a következõ körben próbáljatok úgy játszani, hogy ne kerüljetek ilyen helyzetbe. Ez egy háborús játék nem Larry6. Eagle 1 out!

Mr Manson
Látom megint megvan a téma!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
Reggelt illetve Napot!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Sickboy
Hmm ... Érdekes dolog ez a BC téma. Szvsz zavaró az a BC , amikor :

- Csak egy flag van nektek és azt körbeállják és úgy lövik, hogy spawnolni sem tudsz igazán. ( adott esetben már attól a 2-3 repcsitõl sem lehet igazán élni, ilyenkor a 2 katyusa meg a Tigris meg a 160 scout csak hab a tortán )

- QRVÁRA ZAVARÓ, ha valaki van olyan hülye paraszt, hogy még ennek ellenére beáll középre ( tehát nagyon közel a zászlóhoz ) egy Tigrissel ( Wespével etc ) is.

Nyilván ezt sokféleképpen meg lehet fogalmazni és le lehet írni, de akinek az az élvezet, hogy répázik, az répázzon otthon a gatyájába.

Naná, hogy ez is új kérdést vet fel : most valaki vagy GYÕZNI AKAR MINDEN ÁRON vagy pedig szeretne egy jót játszani. Innen indul ki az egész szerintem. Én mindig is hánytam azoktól, akik erre élveznek, hogy 10 centirõl lövik a pucér gyalogosokat, de ha nekik így jó ...

Igazából nem az a zavaró, ha Mr Newbie csinálja a baromságot, mert õ azért kezdõ. Én akkor nézek mindig, mint a moziba, amikor a pl. a PTsek ( nem mindenki onnan sem ... ) etc ugyanazt csinálják és égetik magukat. Sosem értem ilyenkor, hogy miért csinálják, de nem is kell mindent érteni.

Ez az én SAJÁT véleményem.

Üdv,

Sickboy

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

GanXstaZoleeWrk
Seat erröl tényleg beszelhetnénk mert nekem is nagyon megy... 😊 kb ugy mint neked (se) 😄D

GanXstaZolee#2709

de - hogy emeljem a topic nézettségi indexét 😊 - beszéljünk inkább arról,hogy miért van az - lassan 1,5 éve -hogy nem tudok repülni???
de néhe meg elég jól megy... 😄DD

(labda feldobva...)

FoP!-60k-69k + 70k! :)

hamár ilyen kíváncsi vagy olvasd el ezt:
#63330 😊

Tuvok
talán
nem
igen
nem
nem
nem

vagy nem?
vagy nem is ezt akartam mondani? 😄

Tuvok
Fura, hogy még itt tartasz, lejárt dolog, erre magadtól kéne rájönnöd.
De minek is magyarázkodok én itt...

Ahhoj
na, akkor szerintem.... 😄D (egyébként tényleg nem elhet repcsivel tényleg nem bc a bc? )

nemáááá...
15 oldallal hátrébb kiveséztük...ill. 1 éve ezt vesézzük 😄

Ahhoj
testing ON.
testing SUCCESFULL.
testing OFF.

Lemming opera siman killeli a popupokat, ha beallitod. Es nekem nem jott elo az sem amit Angel mond, be tudok lepni igy is mindenhova vele
lol! 😄 Én 5 perc alat haza érek ha nincsen út akadáj. Ezalatt értem azt, hogy egy harapós kutya vagy éppen egy jókora adag hányás nem kerülget. Emiatt egyszer megjártam és a kertben kellet aludnom..

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Annyira azért nem a szomszéd, de 20 pernél nem több séta, még részegen sem. 😊

tRs, saját fórumon ott az új logó...

http://gaborszantai.co.uk/

Kispósi
ja mellesleg most vizsgáztam le kémiából

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Kispósi
jó reggelt 😊

BF talival kapcs. van vmi fejlemény? Mikor lesz? egyáltalán lesz?

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Ahhoj
ehh, tudatosan sörözõ mellé költöztél, így választottál házat? 😄D

Ez itt van a szomszédban hehe...

Azért kérdem mert most IE megy kiegészítve Meaya-val... de ha van nem MS alternatíva akkor csuklóból váltok.

JCSR találkozó lesz és arra gondoltam, hogy akinek van kedve minket megismerni élõben is az jöjönn el hacsak nem hívja a kötelesség a frontra vagy a tarisznyája lyukas, vagy éppen egy megvadult szöke cicababa várja! Sza várunk titeket ha jöttök jöttök ha nem nem! 😛 Cím:Bagoly sörözõ, Budapest, XVI. kerület, Rákosi, Mátyás Kir. u. sarok, 18 óra..... 😉 Különös képpen várom Fritz von Bischofot és a ratyi SchwarzRittert=Warriort! Jah ez szombaton lessz 2003.01.10! Szombatra esik! VÁRUNK!

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Random_
Fritz én rájöttem, hogy te gyáva vagy. Otthagyni Gazalán a semmi közepén csak mert egy P4 feltünt. 😊 Csalódtam benned!

Fritz Von...
Jó reggeltet!

Angel: ez az új SG logo mindenkinek meg lesz csinálva, vagy csak te kísérletezel vele?

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

air23
bezzeg a limbrowserben nem az arcodba ugrik a popup ha nem egy új background fülre alapból..

bmw? mert azt szoktátok ide berakosgatni

Random_
BMW?

Ménem inkább valami jó autót?

Lemming, igen le lehet tiltani a pop-up window-kat, de akkor egy halom kereskedelemmel foglalkozó oldal nem fogadja el a belépásedet, mert nem vagy kiváncsi a reklámjaira...
Kétélû szablya...

air23
a bmw elé pont beférne

air23
slmibrowser powa. IE re épülõ irc-like cucc.
aliasok url ekre, autologinok, irc ablakok, beépített popupstopper stb...
aki okosodni akar: http://www.flashpeak.com/sbrowser/download.htm

Random_
Kedves Gabriella nem kell komolyan venni a sok kedves embert. Azok csak azért kritizálnak bármit is mert napkitörés van és irigyek.

János

BBwork
már jeleztem ezt is az érintettnek. meg azt, hogy a sok kedves embernek semmi sem elég jó ,)

www.battlefield.hu

Random_
Én 5 éve nem kaptam vírust IE-n keresztül. Szóval nem értem mi a problémád.

Ja hogy mindent letöltesz amiben XXX vagy Free Pics szöveg van? Az már a te problémád. 😊

Na ezt hallgassátok:
Rob Zombie - Two-Lane Black

Admiralis
Élõben jelentkezem a suliból.

Dell power

Opera jó? VAn hozzá popupkiller? 😊

használjon vírus fertõ IE-t akinek sok ideje van, nem hiányzik annyira a banner, hogy mocsok IE-t használjak...

air23
hát szerintem akinek netscape ja vagy operája van optimalizájon IE re 😉