Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, lehet bonyolultat: én is elõször a kutyámat akartam futás közben, dee akkor Seat leugatja a fejemet, hogy a munkahelyén lassú a net a sok hülye traktoros agyon animált logó miatt😊

http://gaborszantai.co.uk/

Danny
Traxion is ért hozzá, az enyémet is õ csinálta. Tud ám bonyolultabbat is és szebbet is, ez azért ilyen mert én is ilyen egyszerû vagyok! 😄

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Kispósi
ja és nyílván nem minden pályán tíltott a 'BC'. pl Berlinben nem igen lehet máshogy nyerni németekkel. De tudjátok mit! Mondjátok el a véleményeteket hogy melyik pályán mehessen, aztán majd eldöntjük klánon belül (az érveket figyelembe véve) vagy ilyesmi. De mégegyszer mondom én ugy gondolom hogy nem minden páyn tíltott.

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Én nem ítélem a nyert helyzet utáni BC-t, akár nyertes, akár vesztes oldalon vagyok, mert tudom, hogy ALT+F4-gyel fordíthatok a helyzeten😊))

jah, mert Süninek van jobb dolga, Ti meg esetlenek vagytok egy kis kreatív munkához😊))

Pedig tökeccerû!
itt vagy mélben szólsz a Mi Angelunknak és Õ csinál Neked! 😄DD

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Frankie
szerintem a fenti banneren nem elkülöníthetõ a Bf-hu és a help oldala. esetleg jobb ill. bal oldalára kéne tenni a bf logonak

GYerekek.Hogy tudok logót csinálni magamnak?mer még mindig a hábéásvan medig háéa megmár nincs😊

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Hamed
Ja tényleg, grat a második helyért, szép munka

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Kispósi
hát nem biztos hogy sok egyezkedés lesz... 😊

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Hamed
Jó ez az új banner, csak attól félek a célját nemigen fogja elérni, lévén azok az emberkék akik segítségre szorulnak jórészt még egy flash playerrel sem rendelkeznek 😄D

Amúgy körmondat rulz, flém rulz, bc nem rulz.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

ja Frankie

Random_
Zoltán valószínûleg nem ismeri TQMBucher-t így azért beszél róla lekezelõen.

Az én zsebemben is kinyílt a bicska, de én se szólok be mert nem látom értelmét.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Frankie
minden klán változtatott tag-et.

csak a PT sg-s skinje válzotatlan.. 😊

kéne váltás? 😄

Meggymag
Zolikám tudod, hogy imádlak meg egyebek de most erre a flémszerûségre mi a fax szükség van??? 2 ember van a BFben:
az egyik az a fasz aki BCzik a másik az a fasz aki nem. Tök mindegy melyik a jó és melyik nem a szerver szabályzat mondja meg mit SZABAD és mit nem még akkor is ha pár ember hatalmas szívének még ez meg is árt. Ha kitalálja valaki, hogy csak késsel lehet nyomulni mindegyik pályán az adott szerveren akkor 2 dolgot tehetsz: 1. késsel nyomulsz 2. nem nyomulsz sehogy azon a szerveren. A D2MHn semmilyen szabály nincs tudtommal szal ott azt csinálsz amit akarsz és ahogy jól esik(kivéve DTK asszem). Arról meg, hogy mindenkit felveszünk aki akad hát azért nem teljesen így van ezt te is nagyon jól tod csak elöntött a méreg(ki tudja miért). Mi nem veszünk át más klánoktól playereket hanem a PUB játékosaiból gazdálkodunk és próbálunk új kiaknázattlan tehetségeket felfedezni mert nincs akkora nevünk, hogy bárki a PT vagy SiX helyett minket válasszon(erre jó példa vagy teis ugye tudod 😊 ). Picsába küldeni a másikat meg sztem ebben a topicban és a BF társadalomban 2 értelmes ember között nem illene bár te tudod... Direkt nem szólok be neked mert emberileg kedvellek de tényleg fölösleges a CoFBbe belekötögetni mert senki se járna jól vele...Bár ugye én egy jó flémnek nem szoktam az elrontója lenni de most tényleg nem látom értelmét. Szal sztem MAKE PEACE és szeressük egymást gyerekek!!!

U.I.: hol a PTs logód?????

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

jovan a lényeg hogy nem unatkoztatok..

Pink Tiger
a D2MH lassan tele lesz adminokkal... és ilyen nem lesz többé, majd csinálni kéne egy központi emailt is, amit ki lehet írni idõnként a szerveren... (ha épp semmilyen admin nem lesz fennt) ami szétdobálja minden adminnak hogy most kell admin..

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Ebben úgyse lesz döntés... Kinek a pap kinek a lánya...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

"Jah az meg magán véleményem hogy nem biztos hogy az a legjobb megoldás létszámnövekedésre ha mindenkit felvesztek akit csak lehet"

Szerintem senki nem kérdezte a véleményedet és a jövõben tartózkodjál az ilyen megjegyzésektõl nyilvánosan ha kérhetem. Kössz. Az hogy ki lesz klántag, illetve hogy miért az minden csapatnak a magánügye amibe senkinek sem kell/szabad beleszólni....

Pink Tiger
hát õszintén bfben én sem kolbász párti vagyok lol

Sickboy
Semmi ilyesmi. Nem balhé van, csak próbálunk nézeteket ütköztetni.
Ha már úgyis irkálok ide, akkor ( itt is ) rákérdeznék, hogy tud e valaki valami konkrétat arról, hogy mikor lesz BF tali legközelebb ? Elég fontos lenne, mert próbálnám úgy csinálni, hogy ott legyek.

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Micsda balhé lett megint a BC témából.... 😄 +60 üzi egybõl.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

traXion
Tudsz valamit! 😊

BBwork
keress rá az interneten 😊 esetleg az fh honlapon? ,)

www.battlefield.hu

traXion
Hey srácok!

Valaki tud adni egy Forgotten Hope 0.5 C patch linket? (battlefield.hu link elavult.)

Random_
Hát igen a malomtól kicsit messze van az alapbázis és eszem ágába se volt bemenni inkább csak AA-t használtam.

De amikor lett volna lehetõség BC-re akkor is inkább leaknáztuk az utat és támadtunk be.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Hmm elõbb lettél te axis és azután jött a BC. Lehet, hogy azért mert axis oldalra álltál? 😊

GanXstaZoleeWrk
ja és ha leszedtelek akkor gondolom azert nem jöttel be gyalog mégse nem? 😄DD

GanXstaZolee#2709

Pink Tiger
hát akkor ezúton is elnézést kérek a többiektõl, amikor annyira felhúztam minap magam egy ilyen tankos storyn hogy egész market gardenen majd midwayen is végigüldöztem az illetõ csapattársam aki elvitte a tankom sznájperként...aztán kicsit arrébb majdnem teljesen kilõtték és kiabált hogy gréjsz mánki, majd kiszált és elment és az volt a legdühítõbb hogy bmit írtam neki le se szarta...
lehet hogy mégsem lesz belõlem tankos?
nem bííííííííííííírom idegekkel

GanXstaZoleeWrk
na tessek bealltam arra az oldalra akiket bczni szoktak, hogy lehettem ilyen lama, kár hogy nem alliednek alltam akkor BCzhettem volna 😄DD

Egyébként pont ebben a körben volt hogy egy srác 2x is bejött lopott tigrist és mind2x kiszedtuk jokat röhögve 😊 pedig azert az bc vagy mi nem? 😊 talan vmelyik rdha-s volt nem tuti 😊

GanXstaZolee#2709

Random_
Lazán bemehettem volna gyalog, de nem tettem meg és tankkal is de mégse tette senki ha jól tudom te is ott voltál akkor és szerintem néha ki is törtetek egész jól. Te axis voltál le is szedtél párszor a malomtól.

Random_
Szerintem ne osszátok egymást.

Kharkovon a katyusa az nagy szopás mert legtöbb alkalommal az a BC legfõbb eszköze. Fõleg ha van pár pilóta aki a repülõket kilövi akkor már nincs lehetõség felfejlõdni.

Lehetne képeket küldözgetni de minek? Ha szerinted az nem BC akkor hiába mutogatom a képet ugye.

GanXstaZoleeWrk
lehet hogy klanosok amikor csak német alap marad képesek voltak beülni az AAkba és nem hagyni hogy B17 meg a többi allied rpecsi szetszedje a földöna repülöket nem? 😊 meg ha értelmes játékosok vannak mindkét oldalon akkor nem olyan könnyû bemenni német elsõ zászlótól német alapra alliedként. 😊

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
kontaktlencsem van kiscsávó ezt bebuktad, és kérek egy screenshotot ha már ennyire izgat ez a téma téged. BCzni kharkovon max wespével ill. katyusával szoktam de mintha ezek ezért lennének a dombon nem? 😊 bár lehet jobb lenne ha repülõkre vadásznék velük azt is lehet... csak kissebb a sikerélmény. Ja és én sem szoktam bemenni más alap bázisára. Tehát nem szoktam úgy odaállni hogy spawnolóket löjjem egyböl. De egyébként meg szarok az egészre, elkezdek repkedni mert azoknak meg engedve van BC (Ez meg tiszta LOL) szóval az egész BC vita meg rinya ennyit ér: 0.

GanXstaZolee#2709

Random_
Az még Magyarország? 😊

Itt Szegeden csak picikét hullik nagyobb megszakításokkal.

Random_
Devan! devan! 😉

Amúgy én most kezdek el újra játszani és mióta téma a BC tényleg nem fordulk elõ olyan durván vagy gyakran. Fõleg ha klánosok játszanak hétvégén is Bocage-n amikor elfoglaltunk minden flag-et nem ment senki se BC-zni hanem védekezett. Így a repülõk felszálltak és betámadhattak hátul ami meglepetést okozott.

Ahhoj
hol van az a nálunk? 😊
egyébként itt, nyíregyházán már este is esett, egm még mindig esik

Sickboy
Akkor töröld meg a szemüveged, mert jó koszos lehetett ... Engem nem igen láthatsz SOSEM bemenni alapbázisra és ott tenni az okosat. Engem nem ... Mert attól hányok. De te ? Néztél mostanában tükörbe ? Te vagy az egyik, akire célozgattam.

Ennyi meg egy bambi. Tény, a Fekete Dákó is én vagyok. De az elvek azonosak amikor " úgy " játszom is.

Asszem azt nevezted BCnek, amikor a kõhídnál álltam a tankkal és néha odalõttem a nagy semmibe egyet ? Akkor igen, tényleg BCztem. Vagy ha az volt a baj, hogy nem szerettem, amikor az APC vagy a Jeep el akart volna sunnyogni a repülõtéren ? Tényleg, amit tudtam megakadályoztam. DE NEM ÚGY, HOGY ODAÁLLTAM, AHOL SPAWNOL. Ez a nagy különbség.

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Ahhoj
szvsz már rég nem túlságosan jellemzõ a bc (legalábbis amenynit én vagyok, akkor már nagyon ritkán látok .) )
szal annyira nem elvetemültek, mint amennyire te beállítod itt a bf scene-t .)

Random_
Nem BC mert nem csak a repülõtéren születnek emberek azon a bázison. Így máshol el lehet lógni.

Random_
Igen csak nem volt szabad sikongatni. 😊
És minden szünetben kellett pisilni. 😞

Random_
?

A BC az az alapbázisra vonatkozik saját értelmezésem szerint így nem tudom, hogy kevered de a bunkereket.
És hidd el lehet minden spawn pontot répázni mert elég ha egy kicsit tudod hol születnek meg az emberek ott egy TNT mindent visz.

Hoze - home
Random lebuktál ! Te is Julikanéni osztályába jársz ! Na és jó volt a Pítör Pen ?

Ahhoj
hátha már a fõbázist répázzák, akkor asszem nincsenek bunkerek, amiket így lehetne répázni 😉
és repteret nagyon ritkán szokták tnt-zni, inkább tankokkal felmennek oda...
de hát nem egy spawn hely van fõbázison se...

Ahhoj
szerintem ki találjátok, hogy kinek mennyi zászlója van, ki látható a képen, hol, miért, stb...
na az ilyen jellegû bc-t elutasítom én is 😊 (ha csak wespe-t kilõni jön be, megértem, de sztem ez nem csak azt csinált 😉 )

Random_
Battleaxen ha répázás van akkor ott már nem AA-zik senki hanem kerül a TNT a spawn pontokra! Én is csináltam ilyet még klánon kívüli koromban és nagyon élveztem amikor a szobába spawnolókat TNT-vel vártam vagy gránátokkal miközben az ablakon a tigrisek lõttek befele.

Ahhoj
szvsz bc-vel kapcsoaltban annyi, hogy idõben kell gondolkodni, és nem hagyni, hogy bc-zzenek...
meg nem fogom kilõni a sok embert a mainbase-en, amikor onnan visszalõnek? na ne már...
egyébként modnjuk battleaxe-on pont a fõbázison nagyobb kihívás répelni, mert ott van aa meg minden 😊
a dtk-zás az tényleg csúnya dolog, akár a lámázás. és láma alatt nem a kezdõ-t értem, hanem a lámát, ill. aki szimplán fasz 😊
jó pl erre, amikor elviszik a tnakot, amí javítok, ill kiülök felüülre repcsit lõni (ekkor van az, hogy repcsi így fenn tud maradni, minket kibombáznak...), stb stb

régen nagyon ellene voltam, hogy pár ember ki dtk-zta azt, aki láma fasz volt, pl elvitte más elõl a tankot így, msot már meg-meg tudom érteni 😊 bár én még mindig bírom idegekkel, hogy ne tegyem meg.... 😊

ja, és egy nagyon pozitív élmén, vmelyik nap grádon látom, assi ül be a tankba, aztán azt látom, hogy kiül felülre, és vár, hogy beszálljak
nemtom hol ki volt az, de re5pect

GanXstaZoleeWrk
Random nyugodtan 😊 erröl szól a fórum 😊 egy kis flém meg belefér ha 100k-t akarunk.

GanXstaZolee#2709

Random_
Hát azért elõfordul szervezõdés, de ahhoz olyan banda kell a nagy átlag az tényleg ész nélkül megy.

Ja és engem csak azért zavar nagyon a BC mert mindig arra az oldalra szoktam lépni akinek csak egy flagje van és ezért szembesülök gyakran répával. És a répából való kitörtést klánon belülkell gyakorolni nem publicon.

Ahhoj
te? rám? mikor? ugyanmár, te csak elõttem repkedtél, és unalmamban néa lelõttelek.... :ÐÐ