Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Every passing minute is another chance to turn it all around.
itt vagy mélben szólsz a Mi Angelunknak és Õ csinál Neked! 😄DD
FoP!-60k-69k + 70k! :)
max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Every passing minute is another chance to turn it all around.
Amúgy körmondat rulz, flém rulz, bc nem rulz.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Az én zsebemben is kinyílt a bicska, de én se szólok be mert nem látom értelmét.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
az egyik az a fasz aki BCzik a másik az a fasz aki nem. Tök mindegy melyik a jó és melyik nem a szerver szabályzat mondja meg mit SZABAD és mit nem még akkor is ha pár ember hatalmas szívének még ez meg is árt. Ha kitalálja valaki, hogy csak késsel lehet nyomulni mindegyik pályán az adott szerveren akkor 2 dolgot tehetsz: 1. késsel nyomulsz 2. nem nyomulsz sehogy azon a szerveren. A D2MHn semmilyen szabály nincs tudtommal szal ott azt csinálsz amit akarsz és ahogy jól esik(kivéve DTK asszem). Arról meg, hogy mindenkit felveszünk aki akad hát azért nem teljesen így van ezt te is nagyon jól tod csak elöntött a méreg(ki tudja miért). Mi nem veszünk át más klánoktól playereket hanem a PUB játékosaiból gazdálkodunk és próbálunk új kiaknázattlan tehetségeket felfedezni mert nincs akkora nevünk, hogy bárki a PT vagy SiX helyett minket válasszon(erre jó példa vagy teis ugye tudod 😊 ). Picsába küldeni a másikat meg sztem ebben a topicban és a BF társadalomban 2 értelmes ember között nem illene bár te tudod... Direkt nem szólok be neked mert emberileg kedvellek de tényleg fölösleges a CoFBbe belekötögetni mert senki se járna jól vele...Bár ugye én egy jó flémnek nem szoktam az elrontója lenni de most tényleg nem látom értelmét. Szal sztem MAKE PEACE és szeressük egymást gyerekek!!!
U.I.: hol a PTs logód?????
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Szerintem senki nem kérdezte a véleményedet és a jövõben tartózkodjál az ilyen megjegyzésektõl nyilvánosan ha kérhetem. Kössz. Az hogy ki lesz klántag, illetve hogy miért az minden csapatnak a magánügye amibe senkinek sem kell/szabad beleszólni....

Ha már úgyis irkálok ide, akkor ( itt is ) rákérdeznék, hogy tud e valaki valami konkrétat arról, hogy mikor lesz BF tali legközelebb ? Elég fontos lenne, mert próbálnám úgy csinálni, hogy ott legyek.
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Valaki tud adni egy Forgotten Hope 0.5 C patch linket? (battlefield.hu link elavult.)
De amikor lett volna lehetõség BC-re akkor is inkább leaknáztuk az utat és támadtunk be.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
GanXstaZolee#2709
, amikor annyira felhúztam minap magam egy ilyen tankos storyn hogy egész market gardenen majd midwayen is végigüldöztem
az illetõ csapattársam aki elvitte a tankom sznájperként...aztán kicsit arrébb majdnem teljesen kilõtték és kiabált hogy gréjsz mánki, majd kiszált és elment és az volt a legdühítõbb hogy bmit írtam neki le se szarta...
lehet hogy mégsem lesz belõlem tankos?
nem bííííííííííííírom idegekkel

Egyébként pont ebben a körben volt hogy egy srác 2x is bejött lopott tigrist és mind2x kiszedtuk jokat röhögve 😊 pedig azert az bc vagy mi nem? 😊 talan vmelyik rdha-s volt nem tuti 😊
GanXstaZolee#2709
Kharkovon a katyusa az nagy szopás mert legtöbb alkalommal az a BC legfõbb eszköze. Fõleg ha van pár pilóta aki a repülõket kilövi akkor már nincs lehetõség felfejlõdni.
Lehetne képeket küldözgetni de minek? Ha szerinted az nem BC akkor hiába mutogatom a képet ugye.
GanXstaZolee#2709
GanXstaZolee#2709
Itt Szegeden csak picikét hullik nagyobb megszakításokkal.
Amúgy én most kezdek el újra játszani és mióta téma a BC tényleg nem fordulk elõ olyan durván vagy gyakran. Fõleg ha klánosok játszanak hétvégén is Bocage-n amikor elfoglaltunk minden flag-et nem ment senki se BC-zni hanem védekezett. Így a repülõk felszálltak és betámadhattak hátul ami meglepetést okozott.
Ennyi meg egy bambi. Tény, a Fekete Dákó is én vagyok. De az elvek azonosak amikor " úgy " játszom is.
Asszem azt nevezted BCnek, amikor a kõhídnál álltam a tankkal és néha odalõttem a nagy semmibe egyet ? Akkor igen, tényleg BCztem. Vagy ha az volt a baj, hogy nem szerettem, amikor az APC vagy a Jeep el akart volna sunnyogni a repülõtéren ? Tényleg, amit tudtam megakadályoztam. DE NEM ÚGY, HOGY ODAÁLLTAM, AHOL SPAWNOL. Ez a nagy különbség.
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
szal annyira nem elvetemültek, mint amennyire te beállítod itt a bf scene-t .)
És minden szünetben kellett pisilni. 😞
A BC az az alapbázisra vonatkozik saját értelmezésem szerint így nem tudom, hogy kevered de a bunkereket.
És hidd el lehet minden spawn pontot répázni mert elég ha egy kicsit tudod hol születnek meg az emberek ott egy TNT mindent visz.
és repteret nagyon ritkán szokták tnt-zni, inkább tankokkal felmennek oda...
de hát nem egy spawn hely van fõbázison se...
na az ilyen jellegû bc-t elutasítom én is 😊 (ha csak wespe-t kilõni jön be, megértem, de sztem ez nem csak azt csinált 😉 )

meg nem fogom kilõni a sok embert a mainbase-en, amikor onnan visszalõnek? na ne már...
egyébként modnjuk battleaxe-on pont a fõbázison nagyobb kihívás répelni, mert ott van aa meg minden 😊
a dtk-zás az tényleg csúnya dolog, akár a lámázás. és láma alatt nem a kezdõ-t értem, hanem a lámát, ill. aki szimplán fasz 😊
jó pl erre, amikor elviszik a tnakot, amí javítok, ill kiülök felüülre repcsit lõni (ekkor van az, hogy repcsi így fenn tud maradni, minket kibombáznak...), stb stb
régen nagyon ellene voltam, hogy pár ember ki dtk-zta azt, aki láma fasz volt, pl elvitte más elõl a tankot így, msot már meg-meg tudom érteni 😊 bár én még mindig bírom idegekkel, hogy ne tegyem meg.... 😊
ja, és egy nagyon pozitív élmén, vmelyik nap grádon látom, assi ül be a tankba, aztán azt látom, hogy kiül felülre, és vár, hogy beszálljak
nemtom hol ki volt az, de re5pect
GanXstaZolee#2709
Ja és engem csak azért zavar nagyon a BC mert mindig arra az oldalra szoktam lépni akinek csak egy flagje van és ezért szembesülök gyakran répával. És a répából való kitörtést klánon belülkell gyakorolni nem publicon.