Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iceman
Reggelt!

Frankie! Beszélnünk kellene. Írj majd egy sms-t, ha ráérsz pls!
Thx.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Robika
Re alle

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

63456!

http://gaborszantai.co.uk/

Tuvok
Bár hiba, de sokan úgy írják, ezt igazán nem lehet felróni.

morgen

lltalános" 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Reggelt ALL

Random_
Ja és jóreggelt!

Hiú ábránd volt az, hogy 4 órai alvás után 6-ra beérek dolgozni így maradtam a 8 óránál. 😊)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BurnBaby
hát pedig most úgy tünik neccép és operett optimalizálás jön 😛

www.battlefield.hu

Random_
Ki akar Operából SG fórumot olvasni? Ott tessék csendben nézni az elõadást! 😊

Amúgy tényleg leheten dupla akkora mind a kettõ szöveg és dupla annyi ideig látható meg legalább mindig egy látható legyen ne egyszerre semmi. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Inkább nem variál a nép mert a végén az egész SG behal. 😉

magillagorilla
Jó reggelt!

Ennek a fenti izének biztos, hogy ilyennek kell lennie? 😊

Aláiirás

há szépjoreggelt ádzson az úriste!😄

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Kovács legény
Jóreggõlt!

www.czekoart.hu

Ahhoj
REggelt

Valen
Nemártana, ha Oprea alá is otimalizálnátok a fejlécet, mert így egy kicsit .... problámás.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Ahhoj
szvsz vhogy jobb lenne, ha a help több ideig lenne kiírva egyben, és sokkal nagyobb betûkkel 😊

505thZajcev[PT]
Ennek mi az ertelme??????????

505thZajcev[PT]
Huhhhh ez gonoszabb mint az eter!!!!!!!!!!!

Ransom
És minden topiccsere egész estés leállással lesz egybekötve?
(ezzel biztosítandó hogy a népek BFezzenek fórum helyett)

\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"

Kovács legény
Jójéjt mindenkinek és köszke a játékot!

www.czekoart.hu

Danny
Naon süti... 😊 Jó éjt!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

háth nincs de nem is lehet. pont elfogyott a 3 kivánság
BurnBaby
nah. viszont akkor topic ügyben:
1) középen van
2) nagyobb
3) helyesírási hibák javítva

más kivánság? ,)))

www.battlefield.hu

írtam irc-n 😊) de ha baj akko holnap is zavarhatlak 😊
Tuvok
check, check, 1 2 3 ... testing ... testing ... OK.

hehe
BurnBaby
francba 😞

www.battlefield.hu

kira!
BurnBaby
elsõ!

www.battlefield.hu

Meggymag
ISMÉT ÉL A TOPIC!!!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

0Fritz0
Általában az emberek ilyenkor szokták elkezdeni a shotgun csövét lefûrészelni...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Random_
Ha ezt most kérné tõlem akkor elküldeném a p*ba ugyanis:

T. Kollégák!

Mindenek elõtt B.U.É.K!

A StruCAD észrevette a hibát, és küldte a megoldást.

Üdvözlettel:
Schell Ferenc

Magyarul nincs kifogásom a holnapi határidõre mert ma este 22-kor megjött a javítás a progihoz. 😞

Bár a kollega annyit tévedett, hogy a Strucad a program ami szar volt és az Acecad a fejlesztõ aki észlelte a hibát.

0Fritz0
Kissé lusta ám felettébb akaratos a manusz. Szerencsére a felfogással nincs gond, hiszen eddig mindent csak kétszer kellett a szájába rágni

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BurnBaby
tehát ha ide másolják el tudod olvasni. furán szelektív a látásod

www.battlefield.hu

KÖSSZ.
Random_
Ha újrainstalláltad a Windows-t, de a játékot nem

Amennyiben újrainstalláltad az operációs rendszeredet, de valami okból a játékot nem, nem szükséges újra feltenni. A Windows START menü -> Futtatás parancs -> oda beírod: REGEDIT segítségével megoldható, hogy a játék fusson, csak néhány registry kulcsra van szükség. A képen látható struktúrának és adatnak kell benne lenni. Amint a képen is látszik, az ergc kulcs tartalmazza a BF és az RtR regisztrációs kulcsait.
Ha nincs kedved, vagy nem mersz a registry-ben turkálni, ezen a problémán segít DadyCOOL programja egyszerüen és hatékonyan.

http://www.battlefield.hu/faq/technprob_winreinstall.jpg

http://www.battlefield.hu/dadycool/reginstaller/reginstaller_v1.05.005.rar

nesze
vagy progit használsz vagy regeditben átírod ez mind a következõ helyen van leírva:
http://www.battlefield.hu/faq/technprob.htm

De ha te megtaláltad akkor lécci mondd má meg mol van.
legalábbis én nem találtammeg
ott nincsen
Random_
Le van írva rendesen a battlefield.hu oldalon a faq-ban!
Én nem fogom idemásolni! Olvasd el és kész!

hogyan lehet megváltoztatni a CD Key-t?????
valaki írja le nekem részletesen. Kössz.
?????????????????????????????????????????????????????????
NAGYON FONTOS LENNE.
Random_

hogyan lehet megváltoztatni a CD Key-t?????
valaki írja le nekem részletesen. Kössz.
Cobra.
melyik videodrivert használod és milyen kártyán ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nancsika
BB, priv.

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...

Random_
Olvasd el fönt a címet!
Ott a link!

BurnBaby
battlefield.hu
faq
ott technikai segítség utolsó pont

www.battlefield.hu

Random_
Amúgy szerintem az igazi különlegesség egy olyan FPS game lenne ahol a németek, olaszok oldalán lehetne küldetéseket csinálni. Valószínû ez azért nem valósul meg mert pl a zsidó szervezetek szénné perelnék a kiadót. Mint ugye nemrég a Microsoft is kivett a karakterkészletébõl egy horogkeresztre emlékeztetõ jelet. Ami azért eléggé gázos, hogy ilyet lehet tenni manapság kitiltani egy karaktert.

jah, DásBút rendezõi változat: röpke 3 óra! én már túl vagyok rajta, és sajnáltam a németeket a végén...

http://gaborszantai.co.uk/

oké mostmá van animésün 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"