Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iceman
Mostanában amilyen arcokat látok Hu.man-osként...szarrá csítereznek (ami persze igaz), anyáznak egyszerre, még az alapvetõ szabályokkal sincsenek tisztában😞
Nekem aztán az tök mindegy, hogy Hu.man v. hu.man...egykutya😊 Szal sajnálom az ilyen emberkéket, mint Josy, Ranger és Killer😞 (ámbár tudom ,hogy nem szolgálnak rá...mármint a sajnálatomra)

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Pink Tiger
ez a human még létezik ? azt hittem már rég megszûnt

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Iceman
Ma "kivételesen" engem is az a tetü villamos hozott haza......még csak most jégtelenítik a kifutót😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

AirborneRanger
Igenigen ebenguba nagyon jó (munkás😛) ember, ezér is vettük fel HU.man ba 😛

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Pink Tiger
repcsivel könnyû én csak bakavéval nyomom

Iceman
Jah..én állat. De én legalább már itthon vagyok maki

Hoze - home
Tese vagy normális MAAARGIT ! Hazamész oszt rögtön a fórumot bújod ....

Természetesen én nem voltam ott, ezért nem tudhatom mi volt a konkrét szitu, de az nem lehet, hogy lopni akart? (Legalábbis én ezt tettem volna... remekül lehet hátba viccelni az emberkéket a saját pontjukon. 😊

Legutóbb ebenguba volt partner ebben mikor Gazalán majd egy percet lapítottunk mire elhoztunk két tankot... és tudjátok mit? Azt mondtam: "Hold your Fire!" és nem is lõtt a kolbászolókra... és ilyenkor érzem azt, hogy érdemes játszani a publicot is...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Pink Tiger
de dede de vaaan
de nem sokkal hamarabb

Ransom
Ha ráviszed a képre a piciny egérkurzorodat, hamarabb kiírja a nevet
Hát semmi kreativitás nincs benned? 😊

\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"

Pink Tiger
igazából most épp én sem vagyok nyakkendõs rabszolga, de innen (melóból) megyek edzésre...

Iceman
Émmá befejeztem már a droidolást😊

Pink Tiger
neked a munkahelyeen is van botkormányod ??

Pink Tiger
jeeee meggymag bekapta a legyeeeeeeeeeeeeet

na jó szóval tényleg 1-2 mp de szerintem senki sem várja azt ki, vagy ha igen késõbb akkor is összemosódik ki mit írt
persze csak szigorúan szvsz
szóval szerintem kicsit keveset van kinnt a név, vagy másképp: túl sokat kell várni még megjelenik, de ez csak egy építõ kricska hátha érdekel titeket, de egyébként jó és örülök hogy egységes, mert a legtöbben tényleg havonta újat csinálnak maguknak ......
és az olyan komolytalan.. hát nem?

más, azt mondod meleg meg hetente egyszer hogy gay bar... nos éljen frajd!
egyébként én elfogadom a másságod (fõként mert jól nyomod a béjefet) csak unatkozom

Iceman
Emberek...inkább játszatok. Hihetetlen ami itt megy

Meggymag
Talán vársz kb 1-2 MPet és kiderül, hogy ki kicsoda. Amúgy meg csinálj magadnak valami rózsaszín logót az passzolna a nevedhez bár kicsit meleg lenne

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Pink Tiger
ok én is szeretnék beszolni a coffosoknak😊))
sose tudom azonosítani kinek mi a pontos véleménye itt a fórumon, mert a kis klános logótok annyira egyen...van hozzá csini kis egyenrucitok is ?

Zolee:hány méterrõl kívánod? 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Random_
Nem futok.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

GanXstaZolee
hát ez nagyon gyengére sikerált fuss neki még1x 😊

Random most ezt nem vágom azért ne akadj ki én részemrõl befejeztem 😊

na akkor én most itten be vagyok szólva a Ganxsta meg Meggymag gyerekeknek vagy mi a szösz...

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Mr Manson
Jó ötlet!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Random_
Te ma nem vetted be a gyógyszered vagy mivan? Nagyon fölbaszol! 😞

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

GanXstaZolee
még1x mondom nem én kezdtem 😊 és ahol mondjuk én BCztem Sickboy szerint az meg talán D2MH volt és ott sincs tiltva ha jol tudom 😊 akkor most ki hibázott? Én csak felhivtam a figyelmeteket hogy nem masokat kell piszkalni hanem otthon kell körülnezni. 😊

Mostmar meg csakazertis Forza BC!!!! 😊

Random_
És a hangsúly a skillesen van.

Random_
"Coffosok akarnak itt no bc stb erre pont õk nyomják"

Ez mit is jelent? Mert nem hiszem, hogy engem láttál volna BéCézni. Javíts ki ha tévednék.

Azért inkább legyél mézesmázas. Szerintem az jobb nem kell itt a balhé. Azért nekiesni egy új tagnak mert nincs tisztába a BC tiltással fölösleges szerintem nem nevelsz te ki minden egyes BC-s embert akivel találkozol.

Meggymag
Jólvan látom te is ismered a mondást, hogy nem mindegy, hogy a szopott fasz melyik végén állsz....
Butcher még új arc szal még meg kell tanulnia egyet s mást de majd szólunk neki mert a CoFB sose votl az a BCbõl élt és nem is fog. Kösz amúgy, hogy szóltál majd beszélünk vele. De ugyebár senki se kezdte full skilles playaként aki mindent tud szal neki is van még mit tanulnia de jó ki coffos lesz belõle

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

GanXstaZolee
Meggymag oké peace meg minden 😊 de azert irtam amit irtam mert pont egy coffos Sickboy irta hogy mekkora genyó a PT meg BC meg minden, miközben 2 napjka kb kharkovon pont ez a TQMBucher srác volt az akit egymás után 2x kellett német alapon kinyirnom mert ott ügyeskedett (pár klánless társával) miközben a német saját a minek volt és a domb meg szürke. Szóval tököm tudja mit keresett ott a német alapon lett volna 2 másik zászló is ahol küzdhetett volna. Ezt anno TSen meg is említettem (jót mosolyogtunk rajta) hogy lám lám Coffosok akarnak itt no bc stb erre pont õk nyomják. Mivel nekem új volt hogy TQMBucher ha jol irom a nevét coffos ezért is lepõdtem meg és reagáltam kissé élesen (ezzel amindenkit felvenni véleménnyel), sorry de nem tudok mézesmázas lenni, mert akkor minden bizonnyal micimaci néven irogatnék.

Még1x leírom hogy én egyebkent szarok a BCre, nem zavar ha szopás akkor azt is türni kell, bár azért jobban szeretek a kolbász jó felén állni 😄

Random_
Erre van a szabályzat. Pause ameddig nem rendezõdik a helyzet.

Pink Tiger
de igazad van ettõl elszabadulhat a pokol...

Pink Tiger
hát mondjuk ha 15en répelnek 6ot és senki nem hagyja abba, hiába beszélsz nekik...., volt ilyenhez szerencsém

Én nem tudom... ezt a megoldást nagyon nem szeretem...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Pink Tiger
persze ez azért tud okozni galibát, dehát ez is egy módszer...

Pink Tiger
engem nem zavar a bc de ha van valami egészen egyoldalú géjm, valami egészen geci répelés, a legjobb megoldás átállni és nyírni az ottaniakat, így segíteni a saját csapatod höhö, nekem egyszer bejött

Pink Tiger
meg az enyém pölö...

jah...a rádióról meg ne is beszéljünk....

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Húúúú ezt ne is mond....vmelyik nap pont ezt ecseteltük játék közben asszem...répa->és hirtelen 8-al többen lett az ellen:-)lol

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Mr Manson
akkor már inkább "szájper"

Amugy mostanában az is kezd elterjedni hogy nem várjuk meg egymást jármüvekkel!

Frankie
szvsz pedig nem a répázók az elítélendõ népek, hanem azok akik ha berépázzák õket átállnak.

sza men :-)
az attól függ:-)
ha lúzer megint elviszi a tankomat akkor igen:-)mert gyûlölöm ha assi viszi el a tankot az engi elõl:-)

Mr Manson
Már semmi!

Hali!
Személyes nézetem a BC-témához (amit aztán lehet ütköztetni :
Engem inkább az csesz fel, mikor azt látom a répázott oldalon állva, hogy a néhány társam inkább azzal foglalkozik, hogy ezerrel nyomatja a sirámokat az ellen felé (tisztelet a kivételeknek - mert vannak).
1ébként meg BC, répa (és egyéb vitaminok esetén) sokkal gyorsabban lemegy a kör, így nincs más hátra, a következõ körben ügyelni kell arra, hogy az ellen ne juthasson el BC-ig.
Ha meg már végképp unalmas az állandósuló répázottsái fíling, akkor alternatív ajánlatként: ALT-F4.
Szal nem sírni kellene sztem, ha vki úgy dönt, hogy marad répát szedni, hanem próbálkozni.
Ennyi.
Csákó!

Tuvok
Mi van kétszer?

Azért kétszer mert akadozik a netem és nem figyeltem a "double klikkel"Üdv

ehhe ehhe

Mr Manson
Ezt minek 2x? Tai!
... hehe ...
... pedig amugy lassan engem is elönt az ideg, pedig egy nyugodt higgadt ember vagyok, ugye "exBfBt"... na azért! De ez a public, meg TK, meg BC kérdés soha nem fog eldölni!

http://www.buttongenerator.com/
http://216.239.59.104/search?q=cache:x1uMIOlpRcIJ:www.animfactory.com/+animated&hl=hu&ie=UTF-8
Ezen a két linken egyszerûbb animációkat on line készíthetsz

BC?
mint BrainCruiser?
hát meguntuk😊

http://gaborszantai.co.uk/

Danny
Ez szerintem tökéletesen megfelel a célnak. Egyszerû de nagyszerû. És még velem is színharmóniában vagytok. 😄

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Hi all...waccáp ?
Meguntátok a BC-t végre?