Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem aztán az tök mindegy, hogy Hu.man v. hu.man...egykutya😊 Szal sajnálom az ilyen emberkéket, mint Josy, Ranger és Killer😞 (ámbár tudom ,hogy nem szolgálnak rá...mármint a sajnálatomra)
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Legutóbb ebenguba volt partner ebben mikor Gazalán majd egy percet lapítottunk mire elhoztunk két tankot... és tudjátok mit? Azt mondtam: "Hold your Fire!" és nem is lõtt a kolbászolókra... és ilyenkor érzem azt, hogy érdemes játszani a publicot is...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
de nem sokkal hamarabb
Hát semmi kreativitás nincs benned? 😊
\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"

na jó szóval tényleg 1-2 mp de szerintem senki sem várja azt ki, vagy ha igen késõbb akkor is összemosódik ki mit írt
persze csak szigorúan szvsz
szóval szerintem kicsit keveset van kinnt a név, vagy másképp: túl sokat kell várni még megjelenik, de ez csak egy építõ kricska hátha érdekel titeket, de egyébként jó és örülök hogy egységes, mert a legtöbben tényleg havonta újat csinálnak maguknak ......
és az olyan komolytalan.. hát nem?
más, azt mondod meleg meg hetente egyszer hogy gay bar... nos éljen frajd!
egyébként én elfogadom a másságod (fõként mert jól nyomod a béjefet) csak unatkozom

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
sose tudom azonosítani kinek mi a pontos véleménye itt a fórumon, mert a kis klános logótok annyira egyen...van hozzá csini kis egyenrucitok is ?

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Random most ezt nem vágom azért ne akadj ki én részemrõl befejeztem 😊
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mostmar meg csakazertis Forza BC!!!! 😊

Ez mit is jelent? Mert nem hiszem, hogy engem láttál volna BéCézni. Javíts ki ha tévednék.
Azért inkább legyél mézesmázas. Szerintem az jobb nem kell itt a balhé. Azért nekiesni egy új tagnak mert nincs tisztába a BC tiltással fölösleges szerintem nem nevelsz te ki minden egyes BC-s embert akivel találkozol.
Butcher még új arc szal még meg kell tanulnia egyet s mást de majd szólunk neki mert a CoFB sose votl az a BCbõl élt és nem is fog. Kösz amúgy, hogy szóltál majd beszélünk vele. De ugyebár senki se kezdte full skilles playaként aki mindent tud szal neki is van még mit tanulnia de jó ki coffos lesz belõle

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Még1x leírom hogy én egyebkent szarok a BCre, nem zavar ha szopás akkor azt is türni kell, bár azért jobban szeretek a kolbász jó felén állni 😄
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Amugy mostanában az is kezd elterjedni hogy nem várjuk meg egymást jármüvekkel!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
az attól függ:-)
ha lúzer megint elviszi a tankomat akkor igen:-)mert gyûlölöm ha assi viszi el a tankot az engi elõl:-)
Személyes nézetem a BC-témához (amit aztán lehet ütköztetni
:
Engem inkább az csesz fel, mikor azt látom a répázott oldalon állva, hogy a néhány társam inkább azzal foglalkozik, hogy ezerrel nyomatja a sirámokat az ellen felé (tisztelet a kivételeknek - mert vannak).
1ébként meg BC, répa (és egyéb vitaminok esetén
) sokkal gyorsabban lemegy a kör, így nincs más hátra, a következõ körben ügyelni kell arra, hogy az ellen ne juthasson el BC-ig.
Ha meg már végképp unalmas az állandósuló répázottsái fíling, akkor alternatív ajánlatként: ALT-F4.
Szal nem sírni kellene sztem, ha vki úgy dönt, hogy marad répát szedni, hanem próbálkozni.
Ennyi.
Csákó!

... hehe ...
... pedig amugy lassan engem is elönt az ideg, pedig egy nyugodt higgadt ember vagyok, ugye "exBfBt"...
na azért! De ez a public, meg TK, meg BC kérdés soha nem fog eldölni!the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
http://216.239.59.104/search?q=cache:x1uMIOlpRcIJ:www.animfactory.com/+animated&hl=hu&ie=UTF-8
Ezen a két linken egyszerûbb animációkat on line készíthetsz

mint BrainCruiser?
hát meguntuk😊
http://gaborszantai.co.uk/
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Meguntátok a BC-t végre?