Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én genya leszek aPa, és bocs, de megpróbálom a 30.át, estére ( !!! ). A nagyobbik résznek úgy látom nincs vele gondja ... Ha viszont valami miatt ( pl.: valami õrült betelefonáló bombával fenyegeti aznapra a Fanyüt ) nem lenne jó a 30, akkor még van sanszotok ! 😄
najó, csakk vicc volt, mi se annak köszönhetjük, hogy ott vagunk, hogy olyan erõseket nyomtunk le, hanem elõttünk hibernálódva lett klán, és így feljebb csúsztunk... 😊

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
vagy tartsuk a mûcsarnok parkolójában, és akkor 5-öt indulás elõtt 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
(boccs, ezt nem elhetett kihagyni :ÐÐÐÐ)

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
ReMuS is lehet mindennel zargatni ami a JCSRt illeti!
Ujjonan megválasztottuk az egyik klánvezérünké!
Piccolonak meg átadom! Bár én személy szerint még nem tudtam megemészteni mindezt!
http://gaborszantai.co.uk/
TurbóCsucsu írta:
Az indulásunk idõpontja: 2004.január.30. 16:00 Mûcsarnok parkolója

Ransom, azt is mondtátok Meggymagnak, hogy a helyére?😊))
Na szal frankó kis idõpont a jan 30 csak délután legyen!Délelött a töbségnek szen tem melo és suli van.
Mind já bekukkantok a pincébe, hogy hogy állunk az 1.6-tal! 😄D
Na pá

Dell power
Reborn (44)
Tnl (49)
Force 10 (unranked)
Freddy, még vmi?
emlékszem az ufó szerû ts-hangjára, soha nem értettem mit mondott, mert csak röhögtem
add át plíz üdvözletem!
Reportjaimat elolvashatod itt.
Hát asszem ennyi lenne a dolog.
Még anyit ha valaki meg akarna keresni a káln ügyeivel akkor Engem vagy Morpheust keresse!
pedig az ucsó pár napon 5-6 vizsgára illik még menni 😄
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
az se jó, ha Te nem tudsz jönni, de azért nagyobb móka lenne, ha utánpótlásfényképekkel jelennél meg, nem? (bozsik-program) 😄
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
SiX - 12
tRs - 40
CoFB - 52
D2MH - még nem játszott meccset, de folyamatban van a start
De sok a gond ...
Most mi legyen ?
Toljuk el ? Akkor meg én nem tudok majd jönni, mert mindenórás terhes lesz az asszony !
Ezzel a felelõsséggel nem tudok megbírkózni.
Mondjatok egy idõpontot, arra ledumálom azt passz.
én nagyjából követem itt a dolgokat, de ez a jan 30-i idõpontfixálás nem esett le nekem BF tali kapcsán
van még mód a módosításra? 2 héttel el kéne tolni, sajnos a full 'Hobbi Klán' egy volt szövetséges nagy(legalábbis azt hitték)hatalom országában lesz 😞
nagyon nem szívesen hagynánk ki
felfogásod gyors, mint a Balatoni jég vastagodása....
NEM AZT MONDTUK, HOGY ANNAK AKI MEGÉRDEMLI A TETTÉÉRT A DÍJAT, ANNAK NE ADJUNK, HANEM A "LEGJOBB-PLAYER"-DÍJ EGY HÜLYESÉG!!!
Custom mapokért miattam Te is kaphatnál.
Freddy, Pepti, Qrz a shoutcastért (igen volt aki a háttérbõl segített)
Air, BB (<-bármilyen díjat kap én adom át) az NT és aNTi szervezésért (itt a tagok is kaphatnának😄)
A szerverek üzemeltetõi, fenntartói is kaphatnak...
Akár lekWARka, Nancsika is kaphat bannerekért...
(csak ilyenkor, ha belekezdesz vmibe, nem illik kihagyni senki...)
És lehet, hogy sokan közölük nem is várnak, mást csak egy öszinte "köszönöm"-öt, nem parádét...
A Magyar Bajnokság felejtõs, legjobb játékos úgyszintén...
Az elsõ bebukott, a második gyerekes...
Vágod a témát brada'?
Nem Téged szapulunk, csak az ötleted silányabb részét, mert a többivel mindenki egyetért...
Uff.
Gábor
Nem tom. Már nem lesz itt semmi az igazi, a tRs is , meg a CoFB is ladderezik, és nem lesz idejük hülyeségeken rágódni 😄
Aztán kérem mindkét érintett csapatot, hogy a meccseket jelentsék le itt idõben, hogy ha már a CB-t nincs idõm olvasni, képben legyek a történésekrõl.
Tényleg , CoFB, tRs, ki , hányadik, milyen meccsek voltak eddig, mik a benyomások, ki lesz a következõ ellenfél ?
Nade BB!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Majd jól legyilkollak csak kerülj velem egy szerverre. DTK power! .)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
azért sem irogattam idáig ide, (csak olvastam és tanultam) mert túl rooki vagyok a díszes társasághoz (ez írónia nélkül). HL-el sosem játszottam és otthon a gépet max. zenehalgatásra kapcsolom be mert valymi keveset vagyok kicsiny házunk közelében.
Ha Bf megy az is annyiban kimerül, hogy 1-1,5 havonta összeülünk valahol haverokkal 6-8-an játszani egyett. Ez a szomorú igazság. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Esetleg egy kis Half-Life DM? 😊
Szóval vigyázz Péter!
mondanám, hogy majd este valamelyk serveren jól elkalapállak, de nem járok serverre (ISDN1 rulez), meg asszem, ha te késsel én meg tankkal lennék akkor sem lenne esélyem. :-((
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az üzi után néztem meg, hogy fiú e vagy lány. :-)
Rolit sem ismertem (ahogy innen sajnos senkit) mégis marha jól eldumálgattunk amig itt volt.
asszem az ismeretségi körömbe elég vátozatos emberek vannak.
az autótolvajtól kezdve a sokdiplomás ***bankos itguruig mindenféle van benne, szóval ha eme két pont között van valahol akkor mi baj lehet? :-)
szóval ha senki nem ér rá, akkor megpróbálom elcsalni moziba ?Miss? BB-t.
vessetek mókusok elé, de imádok ismerkedni. :-)