Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz Angyi Mag, képben vagyok.

Én genya leszek aPa, és bocs, de megpróbálom a 30.át, estére ( !!! ). A nagyobbik résznek úgy látom nincs vele gondja ... Ha viszont valami miatt ( pl.: valami õrült betelefonáló bombával fenyegeti aznapra a Fanyüt ) nem lenne jó a 30, akkor még van sanszotok ! 😄

Ahhoj
nem hát 😊)
najó, csakk vicc volt, mi se annak köszönhetjük, hogy ott vagunk, hogy olyan erõseket nyomtunk le, hanem elõttünk hibernálódva lett klán, és így feljebb csúsztunk... 😊

Azért ennyien ne válszoljatok a kérdésemre!

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

aPa
ez esetben 3-at iszunk, 50-re hívunk taxit
vagy tartsuk a mûcsarnok parkolójában, és akkor 5-öt indulás elõtt 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Meggymag
Ahhoj ezt kb már 10szerre nem tudod kihagyni. 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

BBwork
elkezdjük 15:30kor, hogy a hobbi klán is ihasson egyet indulás elõtt 😛

www.battlefield.hu

Ahhoj
És cofbék még játszanak vagy 3 meccset, és végre 4 magyar klán lesz az elsõ oldalon (boccs, ezt nem elhetett kihagyni :ÐÐÐÐ)

Lehet egy ûberlámer vagyok de nem láttam sehol, hogy lenne majd BFtali. Lessz ilyen? és igen akkor mikor lessz?

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Meggymag
Nem is fogsz már 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

aPa
jesszus admi, ha délelõtt kezdenénk, elõre ki lehetne hívni egy mobil detox állomást 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Az elözöhöz még egy aprocska hozáfüzni valom van!
ReMuS is lehet mindennel zargatni ami a JCSRt illeti!
Ujjonan megválasztottuk az egyik klánvezérünké!

Piccolonak meg átadom! Bár én személy szerint még nem tudtam megemészteni mindezt!

Most lettem igazán kiváncsi, mert Tõled vicces dolgot még nem láttam...😊))

http://gaborszantai.co.uk/

aPa
okoska:
TurbóCsucsu írta:
Az indulásunk idõpontja: 2004.január.30. 16:00 Mûcsarnok parkolója

"de még tervben van pár egyén felvétele a klánba....(nade ezek már klántitkok)."

Ransom, azt is mondtátok Meggymagnak, hogy a helyére?😊))

Meggymag
Lehet, hogy hülyeség de akkor az összes díjkiosztó hülyeség és az Oscar díjak is faszság tárgyát képezik. Itt lett volna egy playerlista és TI mind szavazhattatok volna és nem az dõlt volna el, hogy ki a legjobb hanem, hogy KIT TART a BF társadalom maga közül arra, hogy díjazza a tudását vagy akármilyét. Nincs legjobb player és nincs semmi legjobb a világon mert ez relatív de azt simán el lehet dönteni, hogy a nép szerint ki a legrátermettebb vagy akármi. Viccesen jópofin meg lehetett volna szervezni(csomó jó ötletem volt) de mindegy mert nem akarjátok. Ennyi és egy Bambi.... Ja és amiket említettél az más én csak azt bonyolítottam volna le amire szavazni lehet. Akiket felsoroltál emberek(kivéve én) megérdemlik és úgyis megkapják az elismerést. Én másokra gondoltam a szavazásomnál...

Admiralis
Szépen el indulttok!

Dell power

Admiralis
Reggelt vagyis estét!
Na szal frankó kis idõpont a jan 30 csak délután legyen!Délelött a töbségnek szen tem melo és suli van.

Mind já bekukkantok a pincébe, hogy hogy állunk az 1.6-tal! 😄D

Na pá

Dell power

következõ ellenek:
Reborn (44)
Tnl (49)
Force 10 (unranked)

Freddy, még vmi?

aPa
kár 😞
emlékszem az ufó szerû ts-hangjára, soha nem értettem mit mondott, mert csak röhögtem
add át plíz üdvözletem!

Meggymag
CoFBrõl tudok nyilatkozni mert azt ismerem legjobban 😉 5 meccsbõl 5 gyõzelmünk van de közülük 1 nem tudott kiállni és kb 1 volt olyan szinten(VPKI akik a tRs kupacsoportjában vannak) hogy élvezet volt ellenük játszani de õket is elsöpörte a coffos erõ.... Következõ meccseink már kömények lesznek közötte a Nexussal is(gondolom nem kell õket neked bemutatni) + az Eastern kupában megkaptuk a WAt és a derQ-t hát gondolom õket se kell bemutatni neked. DerQ meglepett engem mert nem repcsis pályát választott ellenünk pedig úgy tom, hogy repcsiseik nagyonott vannak. Szal ellenük pl Bulge/Tobruk lesz aminek azért örülök kicsit 😊 WA meg hát kemény lesz bármi is lesz. Szal a csapatunk szépen halad és mostanra összekovácsolódni látszik de még tervben van pár egyén felvétele a klánba....(nade ezek már klántitkok). Az mondjuk meglepett, hogy a CB ladderen még a 2. oldalon is mennyi olyan klán van aki hót gyenge. Én azt hittem volna, hogy aki CBbe regel meg eredeti géme van az azért tud is valamit. Hát nem teljesen így van ez.
Reportjaimat elolvashatod itt.
Hát asszem ennyi lenne a dolog.

aPa
legalább nem unalmas az élet... 😄

Úgy érzem ezt a hírt be kell jelentenem mert nagyon sokan ismerhettétek õt! Piccolo rol van szó! Személyesen jó barátomként tekintek rá! Tegnapi nappal viszavonult véglegesen és a JCSRbõl is kivált! Ezt a lesujtó hirt szerény csapatunk most prorbálja kiheverni, De lassan eljutonk oda, hogy bátran szembeszáljunk akárkikkel!
Még anyit ha valaki meg akarna keresni a káln ügyeivel akkor Engem vagy Morpheust keresse!

aPa
király, ucunak írtam, nem magamnak 😄

aPa
tipikus... azt se tudja, mikor lesz vége 😄
pedig az ucsó pár napon 5-6 vizsgára illik még menni 😄

BBwork
csak a baj van veletek ,)

www.battlefield.hu

kicsit szétcsuszott ma az sg az elöbbi komment természetesen a #64077-ra ment.

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

vizsgaidoszak vegeig nekem nem jo semmi, utana barmikor... azaz ha jol tom febr2-an avgy 3-an lesz vege.

aPa
értelek hók úr, gõzöm sincs a teljes scene álláspontjáról, eddig mindig szerencsém volt az idõpontokkal, most sajna nem jó
az se jó, ha Te nem tudsz jönni, de azért nagyobb móka lenne, ha utánpótlásfényképekkel jelennél meg, nem? (bozsik-program) 😄

Köszi Gábor már ez is jól esett!Megjegyzem ma igen szórakoztató volt a fórum böngészése.

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

PT - 2
SiX - 12
tRs - 40
CoFB - 52
D2MH - még nem játszott meccset, de folyamatban van a start

ANYÁM !
De sok a gond ...
Most mi legyen ?
Toljuk el ? Akkor meg én nem tudok majd jönni, mert mindenórás terhes lesz az asszony !
Ezzel a felelõsséggel nem tudok megbírkózni.
Mondjatok egy idõpontot, arra ledumálom azt passz.

aPa
jajjajj
én nagyjából követem itt a dolgokat, de ez a jan 30-i idõpontfixálás nem esett le nekem BF tali kapcsán
van még mód a módosításra? 2 héttel el kéne tolni, sajnos a full 'Hobbi Klán' egy volt szövetséges nagy(legalábbis azt hitték)hatalom országában lesz 😞
nagyon nem szívesen hagynánk ki

Meggymag,

felfogásod gyors, mint a Balatoni jég vastagodása....
NEM AZT MONDTUK, HOGY ANNAK AKI MEGÉRDEMLI A TETTÉÉRT A DÍJAT, ANNAK NE ADJUNK, HANEM A "LEGJOBB-PLAYER"-DÍJ EGY HÜLYESÉG!!!

Custom mapokért miattam Te is kaphatnál.
Freddy, Pepti, Qrz a shoutcastért (igen volt aki a háttérbõl segített)
Air, BB (<-bármilyen díjat kap én adom át) az NT és aNTi szervezésért (itt a tagok is kaphatnának😄)
A szerverek üzemeltetõi, fenntartói is kaphatnak...
Akár lekWARka, Nancsika is kaphat bannerekért...
(csak ilyenkor, ha belekezdesz vmibe, nem illik kihagyni senki...)
És lehet, hogy sokan közölük nem is várnak, mást csak egy öszinte "köszönöm"-öt, nem parádét...

A Magyar Bajnokság felejtõs, legjobb játékos úgyszintén...
Az elsõ bebukott, a második gyerekes...

Vágod a témát brada'?
Nem Téged szapulunk, csak az ötleted silányabb részét, mert a többivel mindenki egyetért...

Uff.
Gábor

Egyébbiránt most, hogy vége van az NT idénynek azt hiszem megint nekiállhatnánk egy picit marakodni, meg faszoskodni, mert nem nagyon van ínyemre ez a szeressük egymást gyerekek téma, ami az NT miatt alakult ki ...
Nem tom. Már nem lesz itt semmi az igazi, a tRs is , meg a CoFB is ladderezik, és nem lesz idejük hülyeségeken rágódni 😄
Aztán kérem mindkét érintett csapatot, hogy a meccseket jelentsék le itt idõben, hogy ha már a CB-t nincs idõm olvasni, képben legyek a történésekrõl.
Tényleg , CoFB, tRs, ki , hányadik, milyen meccsek voltak eddig, mik a benyomások, ki lesz a következõ ellenfél ?

BBwork
ha eccer aszittem a mi titkunk marad? 😊

www.battlefield.hu

Random_

Nade BB!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BBwork
istenem.... olyan kis puha volt...
bocs?0

www.battlefield.hu

Frankie
Sub is?

PEDOFIL

BBwork
ehh... aszittem senki se tudja h mind megvolt 😊)))

www.battlefield.hu

BBwork
nem emléxem... ki az apád? 😊))

www.battlefield.hu

Random_
Nekem csobogsz kispatak? 😊
Majd jól legyilkollak csak kerülj velem egy szerverre. DTK power! .)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

nem, sajnos biztosan nem.
azért sem irogattam idáig ide, (csak olvastam és tanultam) mert túl rooki vagyok a díszes társasághoz (ez írónia nélkül). HL-el sosem játszottam és otthon a gépet max. zenehalgatásra kapcsolom be mert valymi keveset vagyok kicsiny házunk közelében.
Ha Bf megy az is annyiban kimerül, hogy 1-1,5 havonta összeülünk valahol haverokkal 6-8-an játszani egyett. Ez a szomorú igazság. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Fritz Von...
Mikor voltál?

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

BBwork
és te melyik gyerekem is vagy? 😊

www.battlefield.hu

Random_
Lenne szerintem mert nem vagyok mostanság formában.

Esetleg egy kis Half-Life DM? 😊

Random_
Csak egy baj van vele. Túl õszinte. 😊
Szóval vigyázz Péter!

áhh, túúúúúl optimista vagyok. :-)
mondanám, hogy majd este valamelyk serveren jól elkalapállak, de nem járok serverre (ISDN1 rulez), meg asszem, ha te késsel én meg tankkal lennék akkor sem lenne esélyem. :-((

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Random_
Szegény bolond! 😊

BBwork
az internetrõl 😊 amúgy esetleg próbálkozz a desert combat fórumban ,)

www.battlefield.hu

áhh, az icq száma túl rövid, akkor még nem is élhetett amikor azt bereggelték. :-)
Az üzi után néztem meg, hogy fiú e vagy lány. :-)
Rolit sem ismertem (ahogy innen sajnos senkit) mégis marha jól eldumálgattunk amig itt volt.
asszem az ismeretségi körömbe elég vátozatos emberek vannak.
az autótolvajtól kezdve a sokdiplomás ***bankos itguruig mindenféle van benne, szóval ha eme két pont között van valahol akkor mi baj lehet? :-)
szóval ha senki nem ér rá, akkor megpróbálom elcsalni moziba ?Miss? BB-t.
vessetek mókusok elé, de imádok ismerkedni. :-)