Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi bajom Maggal.
Ezt a top-player dumát már ezer éve letárgyaltam vele privát üzikben itt az SG-n.
De minden BF tali elõtt nagy várakozások vannak, hátha lesz bunyó ( BOTRÁNY ! BOTRÁNY ! )
aztán utána meg puszipajti mindenki 2 hétig, mert ha nem mert fikázni szembõl, akkor esélytelen itt a flame-ben is.
Beszélgettem én Maggal okosan múltkor BF talin, és el kell ismernem, hogy a hülyeségeihez IRL is ragaszkodik, tehát ilyen szempontból van gerince.

BurnBaby
majd pepti sótkasztol
yo az 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
nah van má bunyó?

www.battlefield.hu

I'm with ya !

Random_
Volt már ott agusztusban egy jó buli 2 haver kivette egy napra a helyet és ott szülinapoztunk.
Kint sütögetés sörözés töményezés és ment az esélykiegyenlítõ foci. 😊 Egyik haverom szerencsésen összekeverte a labdát egy fadarabbal és szétrugta a lábfejét. 😊 Szóval jól elmókáztunk.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hamed
Szutykos engine...
Az elõzõ Random #64143-re ment.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Sickboy
Még az is lehet, hogy Debrecenbõl is 😊

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Hamed
Hmm... ez mekkora lenne nyáron egy hétvégére. Vinni a gépet is, aztán napközben foci&strand&vedelés, este LAN&vedelés.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

aPa
cefre -> pályinka
nézd már, kénytelen vagyok egy coffosnak jópontot adni 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Pepti
Es Tatarol is!!! :-)

Random_
Na igen az mög a másik.
Ökör nem iszik magába pedig én ittam volna.
Majd legközelebb átpártolok olyan asztalhoz ahonnan a legnagyobb cefreszag áramlik.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

aPa
nem is ittál a múltkor 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Random_
Sajnálom, de nekem akkor se megy.
Számoljunk:
péntek 8-ig suli ekkor elindulok jó esteben autóval és ha nincs fagy akkor 2 óra alatt fönt vagyok. ez 22 óra. másnap reggel suli ZH-val tehát fél hatig maradhatok, de nem ihatok és nem is alszok.

nem akárhogy nézem nekem nem jön össze sajnálom

Ha már felmegyek akkor szeretnék piálni és lazítani ahogy múltkor.

aPa
jelen állás szerint majd kihangosítható mobilon keresztül jut el néphez a mennyei muzsika 😄

Meggymag
Én már annak is örülök hogy lesz tali és midnen más mellékes nekem. Nagyon szerettem volna már hogy legyen így minden szervezésnek örültem volna így Freddynek is. Az, hogy hol és hogyan és mikor az nemlényeges csak legyen!!! Persze én Pösti vagyok szal nekem eccerû a dolog és megértem az álláspontod...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Random, ha mi Tapolcáról, Kanizsáról, Zaéaegerszegrõl, Miskolcról, Nyíregyházáról el tudunk menni, akkor Neked sem lehet nagy kaland...
(igen, mi is tanulunk, dolgozunk, családunk van - és szorult belénk szervezõkézség, hogy ezen felülkerekedjünk)

http://gaborszantai.co.uk/

Pink Tiger
szerintem, szinte mindegy hol van, bár nem ártana majd egy kis zene is legközelebb pl apával komponáltunk egy dicshimnuszt ha hoztok valami lejátszót meghallgathatjátok mit szóltok?
és márciusbn kéne egy újat is tartani akkor nincs vizsgaidõszak és sí meg hideg meg nem most van

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Meggymag
Tudod BB erre mit szoktam mondani. Most se lesz ez másként: OK!!!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

én 1et értek veled, béjbe😊

Random_
Meggy én kibérelek neked termet 40+40 fõ plusz szobák éjszakára 2, 3, 4, 8 ágyas szobákkal minden szobában TV-vel nagy zöld terület körülötte focipályával és játszótérrel tisza mellett.
Bár nincs kiszolgáló személyzet viszon lehet sütni fõzni kint és bent. Persze plusz árért lehet a személyzetet is kérni, akik kaját készítenek. Ezt elintézhetem péntek estétõl vasárnap estig úgy hogy a kutya se zargat vagy szól be.

Persze a szépséghiba az, hogy itt van Szeged mellett a hely ami mindekinek messze van.

Nem kell itt mingyá túlzásokba esned Meggy mi nem estünk neki Freddy-nek csak tudod próbálkozik az ember mert neked könnyû te ott vagy helyben ha azt mondanák, hogy fél óra múlva BF tali Szegeden nekem se lenne ellenvetésem én lennék az elsõ aki ott szobrozna. De azért egy hosszabb út már nekem nem olyan egyszerû mert ebben a hónapban a kocsimat is elvették amit csak jó esteben februárban kapok vissza, de inkább március ezért is nem jó annyira az elsõ két hónap.

Én nem is írok a témában.

BBwork
úgy örülök haza is megyek... 😊

www.battlefield.hu

Pepti, ott a fórumon a logód, ne idétlenkedj már ezzel a barna szarral😊

BBwork
remélem mindenki látta!
valaki nyilvánosan egyetért velem! 😊))

www.battlefield.hu

Pink Tiger
egyetértek...
de szerintem még most is mehetne
persze ha nem fél meggy hogy nagyon a végén végezné..😊)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pepti
ehh, nem tudom mi a bajotok a Fanyuvovel. Kocsma. Nem tokmindegy milyen kocsmaban reszegedtek le? Fust meg kit erdekel...? :-)

BBwork
jé a fõfikázó 😊
szal ellenben veled õ nem csak beszél róla hanem szervezi ,)
a te "best of bested" is menne, ha elindítottad volna, nem pedig 2 hétig csócsáltatod a fórum közösségével
mint említettem volt 😊))

www.battlefield.hu

Pepti
Freddy: Hat ugye mint azt tudod, nalunk azert a tagsag nagy resze mar valamilyen szinten warozott, ugyhogy nem volt ujdonsag :-) Van meg mit tanulni, de igyekszunk. Viszont azt is megtudtuk az egyik ellenfeltol, hogy a basecamp tiltott dolog tankkal, es ezert volt egy conflictunk is (azt a meccset egyebkent 6 ponttal gyertuk, mocskos frankciak ellen), persze adminok rohogtek egy jot, es nekunk adtak a meccset, ahogy kell. Masik ket ellenfel BTY es LeGion volt. LeGion mokas volt, mert elbasztam a match szervezeset, igy sikerult 26-an egy 9vs9-es Berlin/Berlin-t jatszanunk, asszem 468-0-ra vertuk oket.

BTY-vel szoros meccset jatszottunk, de nyertunk, viszont ok hoztak a toluk megszokott nagyon jo hangulatot szvsz az volt az eddigi legjobb meccsunk.

Eastern Frontban megkaptuk a csoportba arcy-t es reborn-t, raadasul hogy mindez szep legyen elso heten reborn masodik heten arcy lesz az ellenfel. Egyikuket ugye vernunk kell, hogy tovabbjussunk, majd meglassuk melyik lesz (na vajon melyik lehet az, akit talan sikerul :-)) Rebornnal egybol jovo heten jatszunk, csutortokon este, Bulge/Grad mapokat. Hat nagyjabol ennyi.

Random_
Sajna nem vagyok fõvárosi itt Szegeden ismerek helyeket éttermeket, kocsmákat, komplett szbadidõ központot amit már mi is kibéreltünk.

Nem hiszem, hogy budapesten nem lenne legalább ennyi lehetõség.

Ja és ne vedd úgy, hogy kritizálom a munkádat, csak fáj a szívem, hogy nem találkozhatok veletek. 😞

Danny
Én nem is fikáztam én ezerrel értékelem. Nekem minden szép és jó, még az idõpont is. Plusz viszem a cigimet is

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Meggymag
Látod Freddy milyen szar ha fikázzák a dolgaidat pedig nincs még egy ember aki megcsinálná??? Ezt utálom énis de nagyonnnnnagyon és néha felteszem a kérdést, hogy megérdemlik e ezek az emberkék azt ami az ölükbe hullik csak úgy más munkája révén. Együttérzek haversrác!!!

Danny
Biztos lesz még idén. Gondolom 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Van erre is megoldás. évente egyre gyere el és akkor azt várhatod.

Random_
Jó de õsszel volt egy tali és már januárba egy újabb?
A következõ mikor lesz még idén? Mert ha igen akkor nem aggódok viszont ha csak évente egy tali van akkor lehetne várni.

Danny
Dohányosok hozzák a cigijüket, a nem dohányosok meg az oxigén palackjukat.

Danny
Ha kijelölitek ezt a smileyt ( ) akkor olyan mintha szõrös lenne. 😊

Én csakaszondom gyerekek : minden idõpont ellen lehet hozni jó és rossz érveket.
Akik a levegõ miatt panaszkodnak : tudtok szervezni helyet ? Szívesen átadom a stafétabotot ! Konstruktív kritikának azt nevezzük, hogy ha valaki lefikáz, de azonnal hozza jobb ajánlatot!!!!!!

#64114-bõl idézek, de az SG elrontott vmit...

"Jut eszembe ... mik a vélemények ? Volt valami izgalmas pillanat ? Miben más, mint a publik ? Meggymagka, te is mondhatod !"

Bocsássatok meg a hülye kérdéseim miat! Köszönöm!

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

BBwork
mint az a #64111 üzenetbõl kiderül freddy megpróbálja a 30-át este...
...
!
...

www.battlefield.hu

Meggymag
VPKI ellen igazi csapatmunka volt és sztem emiatt lehet szeretni a BFet. Nagyon szépen dolgoztunk össze és naná más mint a PUBlic. Ilyen meccsekért már érdemes klántagnak lenni sztem... De pl a tegnapi ellenfelünk olyan szinten bszott el dolgokat, hogy Market Gardenen a védõ oldalon 1 zászlójuk se volt és majdnem végig miénk volt az összes 😉 Szal sok véglet van de nembaj az...

Freddy,

miben más mint a public?
majd TS-en elmondom, úgyis rég hallottam azt a szép hangodat😊

Hát az úgy volt, hogy most ébredtem és éppen a reggeli csipát törlöm még a szememböl, de az funkcioim még csak most kezdenek bindulni! Még annyit mikorra elképzelhetõ mindez?

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

BBwork
tekintve h neked a február se jó, és h ugyanolyan hideg van mint januárban, szerintem ez nem mérvadó 😊

www.battlefield.hu

aPa

remélem a nagy többségnek tényleg nincs gondja vele, de gondolhatnál szegény ucura is 😄

Ahhoj
meg ha késõbb lesz, most mjár fokozottabban várná mindenki 😊

egyébként a fanyûvõvel nem lenne gond, ha kibírnának a népek egy estét cigi nélkül... (hallod Pepti? :Ð)

Random_
😞 minek koptatom az ujjaim.

BBwork
épp folyamatban van a szervezés. azt látod. ez ki is kellett volna derüljön 😊 gondolom ezért nem válaszolt senki

www.battlefield.hu

Jut eszembe ... mik a vélemények ? Volt valami izgalmas pillanat ? Miben más, mint a publik ? Angyalka, te is mondhatod !

Faszom, ez a Shoutcast stílus addiktív !!!

Meggymag
Válasz: #64111 😊

Random_
Na mindenesetre ha érdekel valakit a véleményem talit illetõen akkor azt mondom, hogy feb. hónap más jobb lenne csak mert jobb az idõ és mások is jobban tudnak tervezni egy távolabbi fix idõpontra. És addig még lehet akciókat csinálni a talira meg szervezgetni.
És ha lehet legyen valami föld felszín feletti magasságban mert az a pince nagyon füstös és kevés levegõ van benne. Persze ez annyira nem volt elviselhetetlen, csak szerintem jobb egy szellõztethetõ helység.