Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a top-player dumát már ezer éve letárgyaltam vele privát üzikben itt az SG-n.
De minden BF tali elõtt nagy várakozások vannak, hátha lesz bunyó ( BOTRÁNY ! BOTRÁNY ! )
aztán utána meg puszipajti mindenki 2 hétig, mert ha nem mert fikázni szembõl, akkor esélytelen itt a flame-ben is.
Beszélgettem én Maggal okosan múltkor BF talin, és el kell ismernem, hogy a hülyeségeihez IRL is ragaszkodik, tehát ilyen szempontból van gerince.
Kint sütögetés sörözés töményezés és ment az esélykiegyenlítõ foci. 😊 Egyik haverom szerencsésen összekeverte a labdát egy fadarabbal és szétrugta a lábfejét. 😊 Szóval jól elmókáztunk.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az elõzõ Random #64143-re ment.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
nézd már, kénytelen vagyok egy coffosnak jópontot adni 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Ökör nem iszik magába pedig én ittam volna.
Majd legközelebb átpártolok olyan asztalhoz ahonnan a legnagyobb cefreszag áramlik.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Számoljunk:
péntek 8-ig suli ekkor elindulok jó esteben autóval és ha nincs fagy akkor 2 óra alatt fönt vagyok. ez 22 óra. másnap reggel suli ZH-val tehát fél hatig maradhatok, de nem ihatok és nem is alszok.
nem akárhogy nézem nekem nem jön össze sajnálom
Ha már felmegyek akkor szeretnék piálni és lazítani ahogy múltkor.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
(igen, mi is tanulunk, dolgozunk, családunk van - és szorult belénk szervezõkézség, hogy ezen felülkerekedjünk)
http://gaborszantai.co.uk/
és márciusbn kéne egy újat is tartani akkor nincs vizsgaidõszak és sí meg hideg meg nem most van

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Bár nincs kiszolgáló személyzet viszon lehet sütni fõzni kint és bent. Persze plusz árért lehet a személyzetet is kérni, akik kaját készítenek. Ezt elintézhetem péntek estétõl vasárnap estig úgy hogy a kutya se zargat vagy szól be.
Persze a szépséghiba az, hogy itt van Szeged mellett a hely ami mindekinek messze van.
Nem kell itt mingyá túlzásokba esned Meggy mi nem estünk neki Freddy-nek csak tudod próbálkozik az ember mert neked könnyû te ott vagy helyben ha azt mondanák, hogy fél óra múlva BF tali Szegeden nekem se lenne ellenvetésem én lennék az elsõ aki ott szobrozna. De azért egy hosszabb út már nekem nem olyan egyszerû mert ebben a hónapban a kocsimat is elvették amit csak jó esteben februárban kapok vissza, de inkább március ezért is nem jó annyira az elsõ két hónap.
Én nem is írok a témában.
de szerintem még most is mehetne
persze ha nem fél meggy hogy nagyon a végén végezné..😊)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
szal ellenben veled õ nem csak beszél róla hanem szervezi ,)
a te "best of bested" is menne, ha elindítottad volna, nem pedig 2 hétig csócsáltatod a fórum közösségével
mint említettem volt 😊))
www.battlefield.hu
BTY-vel szoros meccset jatszottunk, de nyertunk, viszont ok hoztak a toluk megszokott nagyon jo hangulatot szvsz az volt az eddigi legjobb meccsunk.
Eastern Frontban megkaptuk a csoportba arcy-t es reborn-t, raadasul hogy mindez szep legyen elso heten reborn masodik heten arcy lesz az ellenfel. Egyikuket ugye vernunk kell, hogy tovabbjussunk, majd meglassuk melyik lesz (na vajon melyik lehet az, akit talan sikerul :-)) Rebornnal egybol jovo heten jatszunk, csutortokon este, Bulge/Grad mapokat. Hat nagyjabol ennyi.
Nem hiszem, hogy budapesten nem lenne legalább ennyi lehetõség.
Ja és ne vedd úgy, hogy kritizálom a munkádat, csak fáj a szívem, hogy nem találkozhatok veletek. 😞

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
A következõ mikor lesz még idén? Mert ha igen akkor nem aggódok viszont ha csak évente egy tali van akkor lehetne várni.
) akkor olyan mintha szõrös lenne. 😊Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Akik a levegõ miatt panaszkodnak : tudtok szervezni helyet ? Szívesen átadom a stafétabotot ! Konstruktív kritikának azt nevezzük, hogy ha valaki lefikáz, de azonnal hozza jobb ajánlatot!!!!!!
"Jut eszembe ... mik a vélemények ? Volt valami izgalmas pillanat ? Miben más, mint a publik ? Meggymagka, te is mondhatod !"

Bocsássatok meg a hülye kérdéseim miat! Köszönöm! 

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
...
!
...
www.battlefield.hu
miben más mint a public?
majd TS-en elmondom, úgyis rég hallottam azt a szép hangodat😊
Hát az úgy volt, hogy most ébredtem és éppen a reggeli csipát törlöm még a szememböl, de az funkcioim még csak most kezdenek bindulni!
Még annyit mikorra elképzelhetõ mindez? 
Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
www.battlefield.hu
remélem a nagy többségnek tényleg nincs gondja vele, de gondolhatnál szegény ucura is 😄
egyébként a fanyûvõvel nem lenne gond, ha kibírnának a népek egy estét cigi nélkül... (hallod Pepti? :Ð)
www.battlefield.hu
Faszom, ez a Shoutcast stílus addiktív !!!
És ha lehet legyen valami föld felszín feletti magasságban mert az a pince nagyon füstös és kevés levegõ van benne. Persze ez annyira nem volt elviselhetetlen, csak szerintem jobb egy szellõztethetõ helység.