Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudom hogy nem ide tartozik de a desert combathoz pályát honnan lehet letölteni?
BBwork
lol. seat leírása jobban hasonlít ,)

www.battlefield.hu

11 éves,feketekeretes szemüveges,szeplös... volt kb. ugy 150 oldallal hátrébb képem is róla... 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

BBwork
rólam. de ez csak egy apróság 😊

www.battlefield.hu

Egy kis érdekes információ.
A BF február 13.-án jelenik meg classic sorozatban.
Mi ebben a jó?
Az hogy az ára 3999Ft. lesz.
izé-mizé lemaradtam valamirõl?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Random_
apróságok 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Na Roligyilok volt olyan kedves, hogy már be is hozta a jegyeket a céghez, szóval kezdhetsz aggódni. :-)
Bár foggalmam sincs, hogy ki vagy mi vagy, de ilyen apróságokkal nem szoktam törõdni. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

BBwork
milyen nagylelkû vagy! köszönöm!!

www.battlefield.hu

Danny
Hál Istennek!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

jóó, ha nem ér rá egyik lány ismerõsöm sem, gondolok rád, de nyûgös leszek ha késel. :-)

Meggymag
ok

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Sajnos Renegade koma gyorsabb volt a DC fórumon úgyhogy õ már elvitte.....

BBwork
ha elfelejtenéd h ezúttal nem a személyedrõl van szó, akkor meglátnád, h nagy a potenciális viták esélye egy ilyen dologgal kapcsolatban 😊
egyébként pedig szerintem az ilyen kezdeményezések esetében az eljárás a szavazással kezdõdik, így nincs utána vita 😊 most az elmélettel kezdtél és már csírájában elhalt.

www.battlefield.hu

Meggymag
Tudod kire gondoltam. Nem vesztegetek erre több szót csak annyit, hogy szarozni és faszozni könnyû de valamit elgondolni és megcsinálni na azt nehéz. Egyszer próbáld meg utóbbit is....

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

GanXstaZoleeWrk
hát jobban nézve engem érdekelnének a jegyek lehet 😊))

GanXstaZolee#2709

Meggymag
Nem kell megrémülni nem lesz semmilyen díjkiosztó mert meggondoltam a dolgot és az elképzelésemet nem tudom megvalósítani sajnos ha van akár 1 klán is(mert van pont egy ilyen) aki nem csak hogy nem ért egyet a szavazással és a jelöléssel de még le is baszott és folyamatosan baszogat emiatt. Sajna az említett srácok még nem nõttek fel és nem értik meg, hogy nem a díj a lényege az egésznek hanem az, hogy másról is zsóljona tali mint eddig és egy kicsit feldobjuk de ha nekik ez jó akkor legyen. NEM LESZ DÍJKIOSZTÓ! Lehet örülni! Sajnos még mindig ott tartunk, hogy az egyes ötletek(legyen az bármi) egyeseknek csak újabb helyzetet teremt, hogy dúrván kritizáljon engem ill azokat akik tesznek valamit a BFért és nem úgy fogják fel, hogy "jajj de jó egy kis új dolog". Nem tok mit tenni a felfofgásukkal.... Nacsá

BBwork
hm. ezt ugyan a #64031-re nyomtam, de azért sg engine power 😊

www.battlefield.hu

BBwork
simán!

www.battlefield.hu

És mi az a swapfile? 😄 A winchesteremen biztos van hely me elég nagy teljesítményû gépem van.
nem nem ez már az enyim 😊))

BBwork
valaki azonnal vegye meg a jegyet és vigyen el engem. köszi

www.battlefield.hu

Cobra.
Nem lehet, hogy fixre van állítva a swapfile mérete, vagy nincs elég hely a winchesteren ? A DC-nek ugyanis az 512 Mb RAM is eléggé kevés.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kispósi
ugye ugye. szóval az enyim 😊

Every passing minute is another chance to turn it all around.

nah,megint lekéstem... ez ilyen formában érvénytelen! 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Kispósi
Hál' isten van sok magyar szerver és mindenki megtalálhatja a számára legszimpatikusabbat...!!!

Tustok segíteni? Me felraktam a BF-et és most nemrég feltettem a Desert Combat 0.6-os verzióját. De médse tudok vele játszani, mert tölt a pálya és amikor már a felét betöltötte akkor kilkép.
tudom, hogy perverzek vagyunk, de a kutyát nem mertem volna én se felhozni (mint akkor, ahogy Te is felhoztad az udvarról)...
Te vágytál egy kis szõrõs melegségre, azért kellett a Virgonc nevû puli, elõtte gondolkodtál volna, mikor leborotváltuk egymást...😊))

http://gaborszantai.co.uk/

jah Hagit már lerendeztem 😊)

szal akkor ki is fizet nekem egy sört a talin?
😄DD

GanXstaZoleeWrk
LOL ezt a stroyt már annyiszor hallottuk, hogy lassan eljutunk oda, hogy Shamanék kutyája is patyba lett vágva különben meg azóta se jártamfelétek nem is értem mééért. perverz egy banda

GanXstaZolee#2709

persze, amikor Shamanéknál voltunk és Te voltál a Sajt a szendvicsben ( a Sonka fölött ), akkor nem vinnyogtál, csak sikoltoztál a gyönyörtõl...😊))

Kispósi
hihi

GanXstaZoleeWrk
na es ezekkel kell nekünk egy TS en lenni...

GanXstaZolee#2709

Már megint Te leszel az Úrnõ, ez szemétség, most Tiéd a kiskutya szerep, butus...😊

Esküvõ ???
Hát minek képzelsz Te engem ? Billiárdgolyó a szájba, szöges bõrcucc fel, aztán adok neki !

MI VAN????

Mr Manson
Fejezd abba!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

HI ALL!KÉrdés:Van 2 db jegyem a Gyûrûk ura 3. részére szombat du. 2 órára az Eurocenterbe(Óbuda).Sajnos progiváltozás miatt nem tudunk elmenni.Ha valakinek kellene(1700 helyett 1500 froncsiér)az kérem jelezze.A jegyek a 9. sorba szólnak (20 soros a terem...)Thanks

Mr Manson
Ne szólj be vazze'... leTKzlak publicon...
... azt majd könyöröghetsz... 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

pinanyalat
még Mansont ki kell osztanom 😄
Manson szerintem te a csillagokat sem fogod lánti mikor én még csak azokat fogom nézegetni, de lehet hogy a füled fog csengeni, akkor ne nézz körbe nem a vonat jön 😄DDDD

HI ALL!KÉrdés:Van 2 db jegyem a Gyûrûk ura 3. részére szombat du. 2 órára az Eurocenterbe(Óbuda).Sajnos progiváltozás miatt nem tudunk elmenni.Ha valakinek kellene(1700 helyett 1500 froncsiér)az kérem jelezze.A jegyek a 9. sorba szólnak (20 soros a terem...)Thanks

Esküvõ talin? 😄 Mert akkor úgy öltözünk...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

akkor gyere fel irc plz
Kicsirigo
elromlott a fórum ?

Kicsirigo
elromlott a fórum ?

Kispósi
majdnem

nemá
Freddy, az! és õszinte😊))