Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, és pultnál vásárolt italok asztalhoz szállítása lesz megint a menetrend, a fizetés körüli kavarodások megfékezésére. Egyébként nem bánnám, ha valaki alternatívával állna elõ, mert megint az a magas szõke faszi lesz szolgálatban aznap este, õ az egyetlen, akit nem csípok abból a csapatból a kocsmában ...

Az elõjegyzési könyvben nem szerepel semmi január 30-ra, foglaltam 60-80 emberre.

BBwork
Meggymag és Freddy is korházban végezte, most gyûjtünk nekik a felépülés utáni újrakezdéshez. Az adományokat nekem kell odaadni, majd én elosztom ,)

www.battlefield.hu

Szép jó reggelt BF társadalom! Most, hogy sikerûlt kiessek az ágyamból és egybõl elvánszorognom az ágyam mellet található gépig, még mindig csak emlékezetbõl ütöm le a billentyûket mert látni még nem nagyon látok! Ki tudja, hogy mi lett a végeredmény a BF talit illetõen?

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Robika
Ahoy Ahoy Polacsek !

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

Sickboy
Yo reggelt !

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Random_
Jóreggelt!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kórházi számlákra? ^^

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

BurnBaby
gg
yoccaka
😊

www.battlefield.hu

Kovács legény
Jójéjt!

www.czekoart.hu

Én csak annyit akarok mondani hogy mindenki kapja be a fülem!!! 😊)

Meggymagot megvédem, mert alapelvem hogyha BB-tõl meg tudtam védeni (okosan eltereltem a nõszemély figyelmét a Meggymag által birtokolt két darab szemgolyó kiakaparásáról) akkor Freddytõl húha.

Ugyhogy Freddynek a következõ retorzíókra kell számítani BF talin: bármikor szeretettel és erõsen alkoholtartalmú italokkal várjuk a CoFB asztalnál, és különösöen veszélyes és gyanús külsejû Coffos playerek veszik majd körül!!!
Továbbá teljes testfelüleltünkkel igyekszünk nagyon nagyon józannak látszani, és szükség esetén újabb és újabb poharakat segítségül hívni!!

Ja a legfontosabbat kihagytam, aki kiváncsi a Meggymag vs. Freddy mérkõzésre, a fejenként 30 eurós belépõ jegyet a kapunál tudja majd megváltani.

Köszönjük, a CoFB társadalmi célú hirdetését olvasták!

Mr Manson
Hm... rejtözködés BFben:

lol

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
bye all!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

1 Db vinyóm van 512 ddr mellett. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

GanXstaZolee
Lemming rendszermemória függõ a dolog tehát meg van adva hogy 256nal meg 512 stb hány winyót tud kezelni, az meg hogy kikapcsol az ugy okés.

Hu.man limbi
Fogadni kinél lehet?

Tuvok
ó
szal lassan, thx

Maxtor vinyóhoz van, elvileg memóriából csinál cachet. Ezzel gyorsítva.

Cobra.
mi az a Maxboost ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ja... amit írni akartam: Használ valaki Maxboostot?

Nekem simán ment 5 percig majd BF közben kikapcsolt mert sok memóriát evett a game... nem lehet neki prioritást adni?

nem félreérteni, ezt jelenti a langsam... lassan...

Tuvok
hmm, inkább lépek is

lassítsá

Tuvok
Hát nem ugrok érte... amúgy miaza langzam?

GanXstaZolee
sirály a cucc!!!! tuvok te meg ne ugorjal mar minden képre 😊 langzam bitte

0Fritz0
OFF

Múví a WWII-bõl. Akit érdekel: http://wwiionline.srv.hu/ | irc: wwiionl.hu

Flémeljetek, mert megérdemlem! (és még nem is fizetik...)

ON

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Traxion a félkezû, de õ már nem BF-ezik, ezért levágtam!

http://gaborszantai.co.uk/

Tuvok
Ki csinálta ?
Ésss mikó ?

BurnBaby
19"... tudatlanra is úgy mentünk, h várt minket monitor me különben sehova se férünk be 😊)

www.battlefield.hu

Meggymag
Van egy kép a seggemrõl. Na azt mindenki megcsókolhatja fõleg Angyalbögyörõ barátunk....

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Random_
Na ki találja ki a kéz tulaját?
Nekem most ugrott be gondolom a helyes ember bár azért megkoptak emlékeim. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Frankie

Angel for President!

Tuvok
Viszont nemértem, a kéz ott van, de a tulaja mintha becsúszott volna Freddy mögé.

Random_
Nekem is van a két oldalon 24-24 szabad pixel szóval hajrá! 😊

Tuvok
Alakul, má látom a kép jobb oldalán levõ manusz kezét !

0Fritz0
Egytipikus BF-összeröffenés:

(Bocsi Tuvok😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Szeged jó és szép hely.

Nehogy má ez legyen a kifogás... :o)

Monitor cuccolás az egyetlen agybaj, a többi elfér kézben. Én 2hetente így szállítom haza a gépet: A doboz bõröndben, többi hátitáskában. 😊

Ne rossz 5let sztem.

200k 1232*700?
Te valamit elnéztél😊))

aPa
jöhet nagyobba is, nekem még mindkét oldalt van néhány szabad pixel 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Tuvok
200k 1232*700
Nem akarod esetleg bmp-ben is feltölteni?

BurnBaby
dehogynem. nagy az a terem. majd a színpadon bunyóznak h mi is jól szórakozzunk.

www.battlefield.hu

BurnBaby
😊))

www.battlefield.hu

Danny

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Hey, pedig egy Freddy vs. Meggymag összecsapás de szép lett volna, én sem vagyok szép gyerek, de az Õ arcukon már egy kiadós verés is javítana valamit...😊))))

Meggymag
Nekem sincs bajom Freddyvel sõt Frankie-t és Freddyt már nagyon is kedvelem mert volt idõm mindkettõjükkel beszélgetni már... Vez ez a MeggymagVsFreddy meg nemtom hogy pattant ki nálad de sztem ne nagyon építs rá semmit mert csak beégés lenne belõle...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Mi legalább BF-talin sem szerettük egymást Freddível, mert Õ egy köcsög, én fasz vagyok, de mivel nem vagyunk melegek nem illünk össze..😊))

(Freddy, tali után Capella?😄)

BurnBaby
nekem nem hiányzott
😊

www.battlefield.hu

Tuvok
izé...szmájli

Tuvok
Nya, örömmel látom, hogy jobb témátok is van a szájliknál meg az egymást szapuló hülyeségeknél.
Csak a sulinak/melónak kellett elkezdõdni.