Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBwork
eddig ott szoktuk volt tartani, mert - a nyûgös és nagy légtér/oxigénigényû usereken kívül - megfelelt 😊

www.battlefield.hu

Ott a Dózsa György úti metrónál?
Épp most akartam javasolni, h utolsó lehetõségnek elmegy
De az már tényleg utolsó, mert kb. a mérete az egyetlen pozitívuma

Strength and Honour!

Meggymag
Jah kb olyan mint amilyet BB mondott. Szal az igények kb azok amiket õ lefektetett(csak az igényeket). Ugyibár Januárban lesz a tali ill majdnem februárban szal hideg az tuti lesz szal mindenképpen egy fedett meleg helység kell ahol levegõt is kaphat néha az ember. És TÁGAS legyen. Dehát ezeket má BB leírta. Amúgy énis utánanézek hátha énis tudok valami okosat...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

BBwork
azon gondolkodom az intercity vonatok 20as kocsija ideális lenne. egy része dohányzó, a másik része nem 😊))

www.battlefield.hu

terembérletet nem csengetünk, cserébe fogyasztunk okosan
nah igen, ez így szokás

utána nézek

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

izé, egy tárggyal akarsz beülni egy filmre egy ember helyett? :-)
Na jóóól nézünk ki...

Majd holnap du. lebeszéljük pár hasonlóan bájos riposzt váltás közben. :-)

Na persze, ha ha bizonyos xyz-khez nincs kedvem ill. nekik nics hozzám. Ritka megbízhatatlan ember vagyok, de az adott szó köt, tehát amit megigérek... :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

BBwork
jah igen. terembérletet nem csengetünk, cserébe fogyasztunk okosan 😊

www.battlefield.hu

BBwork
bár nem vagyok meggymagforma bátorkodom megválaszolni a kérdést

az elõzõn cca 80-100an voltunk, xiii ker, pizzéria pincehelység

ezáltal levegõtlen, dohányfüstös, de összességében kellemesen testmeleg

www.battlefield.hu

hányan lennétek egy ilyen talin?
melyk kerület és milyen jellegü pub?
ismerek ezt-azt, meg egy-két embert.

Az életritmusom miatt, ugye kedves Random? :-))

BBwork
céges kocsi típusa?

lehet mégis elvihecc moziba!

www.battlefield.hu

hááát, amig otthon lakom (ez mondjuk így elég lokikátlan, de mindegy), ingyé van a benya a céges kocsihoz (nem egy PZIV, de megjárja), és nem érdekel, hogy milyen proci muzsikál a gépemben akkor elég lazán foghatom fel az életet.
Tény, egzisztenciám sosem lesz, de rengeteg ismerõsöm, barátom, és elvehetettelen szép emlékeim (kavinton rulez)viszont dögivel.
pro-kontra, mint mindenben. :-)

BBwork
ánem
látod a hobbi klán se jön. se az elsõ sor, se a második 😊 így már nincs is gond

www.battlefield.hu

Meggymag
Sztem sokkal többen leszünk mint a 2. talin és akkor is csak éppenhogy elfértünk. Iszonyatos zsúfolt lesz a hely sztem bár ugye errõl nem te tehetsz. Tényleg kéne egy tágasabb több ember befogadására képes helység. BSt ki tudja leszervezni?? Szal aki tud tényleg jelezze mert eléggé fontos lenne 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

"Lehet, hogy mégis meghaltam a robbanásban?"

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

BBwork
megtisztelõ, hogy miattam mégis leküzdõtted a kóros késztetést. most kicsit én is különlegesnek érzem magam!

www.battlefield.hu

Random_
Sajnos ez az embertípus nem egy túlélõ típus ugyanis rövid idõn belül elkölti vagyonát és általában hidak alatt kartondobozok között végzi. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

nézzük-nézzük, Bakos féle idegenszavak, hmmm, igen, áh ezaz.
Nagyszerû (mn.): teljesen átlagos személyiség, túlfejlõdött egóval, kóros késztetési vággyal, hogy vadidegen ellentétes nemüeket hívjon moziba, kávézni, stb.
Közben letörölhetetlen százvattos bárgyú mosoly.

Igen, ezaz, magamra ismertem. ;-)

BBwork
szomorú vagyok. mindig így csúszok le a nagyszerû lehetõségkerõl, mint amilyen te lehetsz ,)

www.battlefield.hu

Random_
de az nincs benne a filmben mert volt errõl egy mûsor!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

OFF:
kezdem azt hinni, hogy anyagias vagy, így nem viszlek moziba, meg mi bajod a halucinogénekkel, meg "Frajdi" (korán van, hogy lebetûzzem, na) asszociációk, ccc, bár elnézve, hogy a fél srác banda itt a fórumon látens homokos én már lassan semmin sem csodálkozom. :-)))

All:
Azért szeretek ám mindenkit, meg szép jó reggelt mindenkinek.

Egy õszinte csodálótok. :-))

Hoze - home
Kondenzcsík van az égen, amit a repcsizk húznak maguk után!!

Az egyik jelenetnél a Bécsi úton elhalad egy sárga volánbusz... 😊

Sárga dózer van a háttérben a csatajelenetnél!

Hozzászólás a karórához: a Naplóban láttam, hogy a filmben állítólag nincs karórás török, csak egy forgatáson készült fotón. By: Ben

Amikor az ostrom során alulnézetben mutatják a létrán felmászó törököket, élesen látszik, hogy katonai surranót viselnek.

Az utolsó ostromnál mutatnak egy bástyát, ahol Koncz Gábor egy gerendával küzdi le a törököket. E jelenet közben valaki a háttérben - de egyértelmûen kihevetõen - a következõt kiáltja: a kurva anyádat

Az egyik csatajelenet hátterében közlekedik egy vonat... biztos a török csapat utánpótlását hozza vagy mittomén... aztán kicsit arrébb -biztos a magyaroknak hoz valamit- mozgolódik egy IFA is... és végül: mit csinál egy kólásdoboz a várban? Idõutazik? Tesztverzió?(nedy)

Egy korabeli (ti. 60-as évek) szódásüveg látható a vár ablakában

Az egyik csatajelenetnél, amikor az egyik török nyilat kap a hátába, \alszik\ egy kicsit, aztán felkönyököl, és nézi, hogyan kínlódnak szegény honfitársai... by Gibbon

Egyik jelenetben a háttérben tollaslabdáznak.

Az egyik harci jelenetnél a háttérben egy villanyoszlop áll😊

Egy jelenetnél (kb. az órás magasságában) sportcipõ van egy törökön 😊

A török a vár bevételekor karórát visel.

Egy harci csatajelenetnél belóg egy trabi orra😊

kvíz3:

"- ezt a fokhagymát meg szorijja a hóna alá... érzi-e kend,hogy javul?
- kicsit mintha jobban lennék!"
"Sanyiiiiii,Sanyikááámm az én kispacikáááámmm!Hát legalább a bicskám lenne nálam,hogy a bõrét lenyúznám!"
😄DD alapfilm!

FoP!-60k-69k + 70k! :)

"asszonyok! hozzátok a feketelevest!"

de,a legemlékezetesebb az egyik várvédõ kezén lévõ 7dallamú kvarcóra volt! 😄DD

Ja, es csak a Nagy Feros szinkron az igazi, a masikkal ne nezzetek meg, attol meghulyultok 5 perc alatt, az nagyon fosra sikeredett...
Na kerem szepen mi ez itt?

"Még egyszer csúnyán beszélsz bazmeg, úgy pofánbaszlak, hogy nyekkensz!" by Ford Fairlane
Mr Manson
Reggelt cimborák!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

ezt nagynéném a következõképpen mondta: szarom-faszom össze magam 😄DDD
0Fritz0
"Inkább legyen pár jó kis begyes tyúk, mint sok oroszlánszagú kan!"-Dobó

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Allah Akbaaaaaaar !

Strength and Honour!

Najó ebbõl elég...most tessék idézni az Egri Csillagokból is...fogadok nem menne ennyire

Strength and Honour!

Chevrolet Impala?!?

Strength and Honour!

eszem-faszom megáll! yahuuu 😊

Sickboy
" Johny volt az egyetlen aki meg nalam is gusztustalanabb tudott lenni. Kikohogtem egy rakas turhat az asztalra, mire o " Kezdotol nem rossz ! " es elovett egy szivoszalat 😊)))))

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Hoze - home
De a legjobb: "Itt a százas nem alkuszom...Hú itt csak én fizettem teljesárú jegyet? "

Na ebbõl rendezzen kvízt a Vágó, oda tuti benevezek.

Hoze - home
B*zd meg a táskát meghalunk !!

BBwork
/nick zuzu petas
!

www.battlefield.hu

Megnyerted ! Reméltem, hogy Te leszel az, szivi ! 😄

Hoze - home
Suzuki Samurai !

BBwork
és egész este ülhecc nálam ,)

www.battlefield.hu

BBwork
pff.... a rokenróldetektív! 😊

www.battlefield.hu

Oksa! Ennyire kiütötték egymást azok az Õ.GY ék. hehehe Én bizony örülök neki legalább kettõvel kevesebb komoly ellenfél!

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Seat !
Megint tudok járni !
Hííííívj feeeel lécccci !

😄

Film hommage : a helyes megfejtõnél 10 perccel tovább ülök BF talin.

Pontosan ! Tehát ha van valakinek megfelelõ méretû törzshelye, nézzük má meg !

OK,beszélünk. 😊

még szerencse,hogy nem Nõ vagy,különben félreérteném 😄

aki igényli, meg! 😊

Szia Seat koma !
Ma beszéljünk már - felhívlak - pénteken kéne zabálni. Remélem nincs már hajtás a munkahelyen !

BBwork
minden rendelés mellé megkapjuk a rudadat?

www.battlefield.hu

Random_
Ha egyesek olyan nagy italosok mint ahogy itt azt próbálják elhitetni velem akkor nem lesz gond mert csak van a fõvárosban még egy tucat olyan hely ahova lehet majd szervezni ilyen találkozókat.

reggelt

fusiba elvállalom a felszolgálást... jattért! 😄
(az nekem se szimpi...)