Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.battlefield.hu
Épp most akartam javasolni, h utolsó lehetõségnek elmegy
De az már tényleg utolsó, mert kb. a mérete az egyetlen pozitívuma

Strength and Honour!
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
www.battlefield.hu
nah igen, ez így szokás
utána nézek
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Na jóóól nézünk ki...
Majd holnap du. lebeszéljük pár hasonlóan bájos riposzt váltás közben. :-)
Na persze, ha ha bizonyos xyz-khez nincs kedvem ill. nekik nics hozzám. Ritka megbízhatatlan ember vagyok, de az adott szó köt, tehát amit megigérek... :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
az elõzõn cca 80-100an voltunk, xiii ker, pizzéria pincehelység
ezáltal levegõtlen, dohányfüstös, de összességében kellemesen testmeleg
www.battlefield.hu
melyk kerület és milyen jellegü pub?
ismerek ezt-azt, meg egy-két embert.
Az életritmusom miatt, ugye kedves Random? :-))
Tény, egzisztenciám sosem lesz, de rengeteg ismerõsöm, barátom, és elvehetettelen szép emlékeim (kavinton rulez)viszont dögivel.
pro-kontra, mint mindenben. :-)
látod a hobbi klán se jön. se az elsõ sor, se a második 😊 így már nincs is gond
www.battlefield.hu
Szal aki tud tényleg jelezze mert eléggé fontos lenne 😊“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
www.battlefield.hu
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nagyszerû (mn.): teljesen átlagos személyiség, túlfejlõdött egóval, kóros késztetési vággyal, hogy vadidegen ellentétes nemüeket hívjon moziba, kávézni, stb.
Közben letörölhetetlen százvattos bárgyú mosoly.
Igen, ezaz, magamra ismertem. ;-)
www.battlefield.hu
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
kezdem azt hinni, hogy anyagias vagy, így nem viszlek moziba, meg mi bajod a halucinogénekkel, meg "Frajdi" (korán van, hogy lebetûzzem, na) asszociációk, ccc, bár elnézve, hogy a fél srác banda itt a fórumon látens homokos én már lassan semmin sem csodálkozom. :-)))
All:
Azért szeretek ám mindenkit, meg szép jó reggelt mindenkinek.
Egy õszinte csodálótok. :-))
Az egyik jelenetnél a Bécsi úton elhalad egy sárga volánbusz... 😊
Sárga dózer van a háttérben a csatajelenetnél!
Hozzászólás a karórához: a Naplóban láttam, hogy a filmben állítólag nincs karórás török, csak egy forgatáson készült fotón. By: Ben
Amikor az ostrom során alulnézetben mutatják a létrán felmászó törököket, élesen látszik, hogy katonai surranót viselnek.
Az utolsó ostromnál mutatnak egy bástyát, ahol Koncz Gábor egy gerendával küzdi le a törököket. E jelenet közben valaki a háttérben - de egyértelmûen kihevetõen - a következõt kiáltja: a kurva anyádat
Az egyik csatajelenet hátterében közlekedik egy vonat... biztos a török csapat utánpótlását hozza vagy mittomén... aztán kicsit arrébb -biztos a magyaroknak hoz valamit- mozgolódik egy IFA is... és végül: mit csinál egy kólásdoboz a várban? Idõutazik? Tesztverzió?(nedy)
Egy korabeli (ti. 60-as évek) szódásüveg látható a vár ablakában
Az egyik csatajelenetnél, amikor az egyik török nyilat kap a hátába, \alszik\ egy kicsit, aztán felkönyököl, és nézi, hogyan kínlódnak szegény honfitársai... by Gibbon
Egyik jelenetben a háttérben tollaslabdáznak.
Az egyik harci jelenetnél a háttérben egy villanyoszlop áll😊
Egy jelenetnél (kb. az órás magasságában) sportcipõ van egy törökön 😊
A török a vár bevételekor karórát visel.
Egy harci csatajelenetnél belóg egy trabi orra😊
"- ezt a fokhagymát meg szorijja a hóna alá... érzi-e kend,hogy javul?
- kicsit mintha jobban lennék!"
"Sanyiiiiii,Sanyikááámm az én kispacikáááámmm!Hát legalább a bicskám lenne nálam,hogy a bõrét lenyúznám!"
😄DD alapfilm!
FoP!-60k-69k + 70k! :)
de,a legemlékezetesebb az egyik várvédõ kezén lévõ 7dallamú kvarcóra volt! 😄DD
"Még egyszer csúnyán beszélsz bazmeg, úgy pofánbaszlak, hogy nyekkensz!" by Ford Fairlane
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Strength and Honour!
Strength and Honour!

Strength and Honour!
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
Na ebbõl rendezzen kvízt a Vágó, oda tuti benevezek.
Ennyire kiütötték egymást azok az Õ.GY ék.
hehehe
Én bizony örülök neki legalább kettõvel kevesebb komoly ellenfél! 
Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
Megint tudok járni !
Hííííívj feeeel lécccci !
😄
Film hommage : a helyes megfejtõnél 10 perccel tovább ülök BF talin.
aki igényli, meg! 😊
Ma beszéljünk már - felhívlak - pénteken kéne zabálni. Remélem nincs már hajtás a munkahelyen !
fusiba elvállalom a felszolgálást... jattért! 😄
(az nekem se szimpi...)