Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tali:
tegnap ugye galád módon felvásároltam a jegyeket Rolligyiloktól és Õ említette, hogy zenész. Nos a zenészek szoktak, klubbokban, csehókbat, pubokban játszani (az én zenész ismerõseim ilyenek) esetleg kérdezzük meg õt, hátha tud valamit. Persze, ha nem ilyen tipusú zenész, akkor én most nagyon szégyelem magam...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Azért remélem nem akartok havonta találkozót rendezni mert elveszti a különlegességét.
Ja és nem biztos, hogy többen lesztek. Nem jön a Hobby klán Ucu és jómagam. 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
igen-igen tíz pont, rablógazdalkodás rulez!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://gaborszantai.co.uk/
Én pl. a Kempisskyben még levegõt sem mertem venni. :-))
akkor valahol gárda csere volt (tény fanyûvõben tavaj ápr-máj környékén voltam utoljára), mert a FNY-nél lepukkantabb, és szinten alulibb helyet még nem láttam.
A vendéglátóiparról hírbõl nem hallott a személyzet a pizza ehetetlen (na jó nem, mert MH menza után a vasszög is feketeerdõ torta) szóval brrr.
De akkor agyalok tovább. :-)
Csak a kényelmes fõvárosiak látod nem akarnak utazni
Pedig nem kellene alapból Pestben gondolkozni...Bicskén is jó a Panzió étterme pl...
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
www.battlefield.hu
úgy érzem egy beszélgetést megér.
kártyás csapat? izé magic és társai? és 150en voltatok és fogyasztottak mondjuk fejenként (mai árfekvés szerint) 800 ft-ért. (nem összeg szvsz) de legyen borravalóval, tokkal vonóval 1000 píz. ez 100 ember esetén alsó hangon (100% árrés mellet, ami ugye nem igaz, de kivételesen alulszámolok) 50 e ft nyereség. Jó nem tétel, de annyira nem nívos a hely, hogy keveseljék.
tehát, talán elgondolkodnak rajta, hogy menjen. pláne így 20 nappal elõre lefoglalva.
Persze szép körmondatokkal szakrizsával elmagyarázva nekik, hogy ez nekik valójában mennyire jó, blablabla.
nos tisztelt publikum jártassam ma a számat ottan vagy agyaljak tovább más helyen.
Esetleg fogjam má be, húzzak a francba, vagy mittomén? ;-))
én Öcsémet ugrasztottam rá,ugyanis Õ is rendezvényszervezõ 😊
FoP!-60k-69k + 70k! :)
Csak nem a Zsigmondot marketingeled erõsen?:-)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Ja, es Tatan is van egy kurva jo hely: pincehelyseg, 80-an kb pont elfernek benne, penteken es szombaton elo ciganyzene es a vilag legjobb fott fustolt csulke mindenfele joval. 5000 HUF-bol 4-5 ember jollakik vele
es tete csak 1 ora vonattal Bp-tol ;-)
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
De a nehézsulyú sakkozóktól rettegek:-)
nálunk egy technika:-)
1. 10 000 ft csak a teremfoglalásért
2. A kártyás csapatomat elzavarták onnét a p.-be, mert hogy nekik nem éri meg szerdánként, hogy valaki ott van sokáig.
3. Szarrágó banda.
Kempozok még a mai napig is :-)
Zen Bu Kan Kempo Forever!!!no meg bf:-))))))))
ki is szokták adni, non-stop nyitva van és ma megyünk oda pár cimbivel beszélgetni a világ dolgairól.
Beszéljek a fõnökkel?
Tatabányán van megoldható helység.....és teljesen véletlenül én is tb-i vagyok

GanXstaZolee#2709

Strength and Honour!
Bár mintha tõlem is kérdezték volna, hogy hogy lehet ilyen optimistával? :-)
azért az élet szép. :-))
Hangulatos fények a falon, 25 fok, 99% páratartalom, csónakázó tó, többezer ember befér..."
hmmm, szóljak pár goás rendezvényszervezõ arcnak?
imádnák az ötletet, vagy ellõte már valaki? :-)
Kispé: huhh, egy nagy terem, háááát, ez végre kihívás, elsõre a Lancelotra gondoltam, de ha 2 Pamela Andersonnal állítanék be, szvsz akkor is páros lábbal rugnának ki. :-))
nevében kijelenthetem, hogy inkább hétvége 
Strength and Honour!
...a végén úgyis a Fanyûvõben lesz😊
Ha bevonulsz valahová (nem mész, VONULSZ), akkor a hely légköréhez megfelelõen viszel magaddal egy "aszisztenst".
Nívos helyre topelite szõke nehézreaktort, "kocsmába" két jó kiállású feltünõen rövidhaju fiatalembert. :-)
Hidd el rögtön roppant figyelmesek lesznek, meg igen uram, természetesen uram etc, etc.
hétköznap is lehet? bár 30. péntek de az már hétvégének számít.
Viszont hétköznapra sokkal több helyet tudnék, de értelemszerûen többség dönt.
www.battlefield.hu
Kéne egy nagy terem egy jó hosszú asztallal, mint a filmekben a királyi fogadásokon...arra meg a kellõen belemelegedett kollegák fel is ugorhatnak táncolni, van repülõgépet imitálni

Strength and Honour!
😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Soha tobbet nem probalok meg ekezettel irni!!! :-)
Tavasbarlang, Tapolca:
Hangulatos fények a falon, 25 fok, 99% páratartalom, csónakázó tó, többezer ember befér...
Capella, Pest:
Barátságos népek, meleg fogadtatás, forró fagylalt, GAYBAR, falhoz szorított hát (kivéve: Foxy, Nancsi, B😎
Nekem nem is a füstösséggel volt bajom múltkor - hanem a hozzáállással, és ezért hajlok most arra, hogy vigyük máshova.
Hátha nem tudják páran , mi történt a színfalak mögött :
1. Lefixáltam a BF Tali II. re az idõpontot több mint egy hónapra elõtte, úgy hogy kell nekünk az L alaku terem mindkét szára, és legyen elég cincér.
2. Odamegyünk, csak a hosszú szár a miénk, na jó.
3. Nincs elég cincér, fizessünk pultnál.
Anyátok.
4. Baszakodás a fizetésnél az utolsóként távozókkal - tehát odaviszek 80 embert kajálni, pijálni, és utána kérdõen néz rám valaki a végén, hogy itt még van 1 kávé meg egy boroskóla, ami nem lett kifizetve ...
5. A konyha sebességére talán emlékeztek, de ez megint a szar felkészültség rovására volt írható +1 kisegítõvel a konyhán mehetett volna gördülékenyebb a dolog.
Tehát : nem kényszer a mákos-rétes evészet ; ha nem számít nekik az az összeg, amit otthagyunk, és ilyen tré módon állnak hozzá, akkor nyugodt szívvel választunk más alternatívát, ha van. Nincs igazam ?
természetesen zárt helyre gondoltam én is.
ami nekem eszembejutott ott nem biztos, hogy odaadják az egészet.
2 szint 4 szoba méretü különbözõ kortörténeti stílusban berendezett kávézó rész, + 1 pince ami õrülten szigorúan mûemlék védelem alá esik. ott mondjuk kényelmesen szvsz 30 ember fél el. Viszont ha nem szerettek klikkesedni akkor ugye alapból kilõve tehát tovább kell gondolkodnom. (pedig az fáááj, nagyon fájjj.) :-)
viszont összeségében szvsz 150 ember is kényelmesen elfér az 5 szobában/teremben.
Viszont tény, hogy IHB bulira nem alkalmas.