Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem félre értette a "szivesség" kifejezést. :-)

tali:
tegnap ugye galád módon felvásároltam a jegyeket Rolligyiloktól és Õ említette, hogy zenész. Nos a zenészek szoktak, klubbokban, csehókbat, pubokban játszani (az én zenész ismerõseim ilyenek) esetleg kérdezzük meg õt, hátha tud valamit. Persze, ha nem ilyen tipusú zenész, akkor én most nagyon szégyelem magam...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Random_
Nameg le van foglalva a hely jókor variálsz.

Azért remélem nem akartok havonta találkozót rendezni mert elveszti a különlegességét.

Ja és nem biztos, hogy többen lesztek. Nem jön a Hobby klán Ucu és jómagam. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

igen-igen tíz pont, rablógazdalkodás rulez!

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Kempinsky drága? III. osztályú pub Siófokon csuklóból leveri😊

http://gaborszantai.co.uk/

BBwork
deédi 😊

www.battlefield.hu

jaja, alacsony vérnyomásuaknak még az árlap megtekintése sem javasolt mert garantált az ájulás.

Én pl. a Kempisskyben még levegõt sem mertem venni. :-))

húúúhúúú
akkor valahol gárda csere volt (tény fanyûvõben tavaj ápr-máj környékén voltam utoljára), mert a FNY-nél lepukkantabb, és szinten alulibb helyet még nem láttam.
A vendéglátóiparról hírbõl nem hallott a személyzet a pizza ehetetlen (na jó nem, mert MH menza után a vasszög is feketeerdõ torta) szóval brrr.
De akkor agyalok tovább. :-)

BBwork
sör van. csak az árfekvés nem biztos h kényelmes ,)

www.battlefield.hu

Nem hülyeség:-)Hangulat az tutira lenne:-)
Csak a kényelmes fõvárosiak látod nem akarnak utazni
Pedig nem kellene alapból Pestben gondolkozni...Bicskén is jó a Panzió étterme pl...

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Frankie
a Kávés Katica kisebb, ugyanúgy büdös és még bunkóbbak mint a Fanyûvõ.

dede :-)
BBwork
kapcsolataim nekem is vannak, csak nem biztos, h a stefánia palotában vagy a marriottban akartok bulizni 😊))

www.battlefield.hu

hmm, 100 ft per kop? (100 ember esetén) nos szvsz ez kibírható.
úgy érzem egy beszélgetést megér.
kártyás csapat? izé magic és társai? és 150en voltatok és fogyasztottak mondjuk fejenként (mai árfekvés szerint) 800 ft-ért. (nem összeg szvsz) de legyen borravalóval, tokkal vonóval 1000 píz. ez 100 ember esetén alsó hangon (100% árrés mellet, ami ugye nem igaz, de kivételesen alulszámolok) 50 e ft nyereség. Jó nem tétel, de annyira nem nívos a hely, hogy keveseljék.

tehát, talán elgondolkodnak rajta, hogy menjen. pláne így 20 nappal elõre lefoglalva.
Persze szép körmondatokkal szakrizsával elmagyarázva nekik, hogy ez nekik valójában mennyire jó, blablabla.

nos tisztelt publikum jártassam ma a számat ottan vagy agyaljak tovább más helyen.
Esetleg fogjam má be, húzzak a francba, vagy mittomén? ;-))

ne futtasd magad Te! 😊
én Öcsémet ugrasztottam rá,ugyanis Õ is rendezvényszervezõ 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Hehe üdv majdnem falumbéli:-)
Csak nem a Zsigmondot marketingeled erõsen?:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

ehh. Tatabanya nekem is megfelel.... ;-) Most is itt kempelek...

Ja, es Tatan is van egy kurva jo hely: pincehelyseg, 80-an kb pont elfernek benne, penteken es szombaton elo ciganyzene es a vilag legjobb fott fustolt csulke mindenfele joval. 5000 HUF-bol 4-5 ember jollakik vele

es tete csak 1 ora vonattal Bp-tol ;-)
Meggymag
Nnna Meggymag is elindította a helykeresõ algoritmusát és sztema péntek estig ki is derül, hogy talál e. Sztem fog mert Meggymag nem úgy keres, hogy bemegy ide-oda kérdezõsködni hanem vannak haverjai akik rendezvényszervezésben járatosak szal ha õk nem találnak helyet akkor senki.... + még Renegade is keres szal lesz itt más hely tutira érzem 😉

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Nem biztos:-)
De a nehézsulyú sakkozóktól rettegek:-)

Én sakkoztam, ott sokkal több lépés van..😊))

Nem egészen,de az aikidoban valóban egy lépés neve:-)
nálunk egy technika:-)

Ejha, de a lépés ezek szerint ugyanaz.

Ismerem, másfél éven át az volt a törzshely :

1. 10 000 ft csak a teremfoglalásért

2. A kártyás csapatomat elzavarták onnét a p.-be, mert hogy nekik nem éri meg szerdánként, hogy valaki ott van sokáig.

3. Szarrágó banda.

Nem...
Kempozok még a mai napig is :-)
Zen Bu Kan Kempo Forever!!!no meg bf:-))))))))

Fanyûvõrõl jut eszembe, ott van tõle egy köpésre a kávés katica, szép nagy alsó szinntel.
ki is szokták adni, non-stop nyitva van és ma megyünk oda pár cimbivel beszélgetni a világ dolgairól.
Beszéljek a fõnökkel?

Tai-Sabaki, aikidóztál ?

Muszály a Fûvárosban bulizni?
Tatabányán van megoldható helység.....és teljesen véletlenül én is tb-i vagyok

GanXstaZoleeWrk
ezzel a kocsmázással 1 gond van. Normális helyen pénteken teltház van ergo nem tudsz odavinni 80 embert 😊 meg ugye ez a 80 ember nem mind fog enni-inni hanem valaki csak inni 😄 Én járok pár helyre de azt tudom hogy pénteken még 1 üres asztal se szokott lenni, mert olyan a konyha/kiszolgáslás hogy szeretik a helyet. Alternativának meg maradnak a fanyûvõ féle helyek ahol nem épp a leg topposabb a hely, meg még bunkók is de hát ez van. Viszont Freddy ha most is beszólnak majd jól szénné fejeljük a csávót aztán kész. a boroskólájával együtt 😊

GanXstaZolee#2709

Hi all

Ki kell bérelni egy nagy csarnokot, mindenki hozza a kempingszékét meg a tálca sörét és mobilitás is megoldott

Strength and Honour!

jaaaj, hát, hogy lehet életbenmaradni ilyen pesszimista gondolkodással??

Bár mintha tõlem is kérdezték volna, hogy hogy lehet ilyen optimistával? :-)

azért az élet szép. :-))

GanXstaZoleeWrk
BB te már túlontúl diszkrét is vagy!

GanXstaZolee#2709

"Tavasbarlang, Tapolca:
Hangulatos fények a falon, 25 fok, 99% páratartalom, csónakázó tó, többezer ember befér..."
hmmm, szóljak pár goás rendezvényszervezõ arcnak?
imádnák az ötletet, vagy ellõte már valaki? :-)

Kispé: huhh, egy nagy terem, háááát, ez végre kihívás, elsõre a Lancelotra gondoltam, de ha 2 Pamela Andersonnal állítanék be, szvsz akkor is páros lábbal rugnának ki. :-))

Hát sztem a tanulók/dolgozók/vidéki 1.buszosok nevében kijelenthetem, hogy inkább hétvége

Strength and Honour!

A péntek a kollégistákkal való kibaszás, meg a másnapi józanodás miatt kell.

Tök jó ez a sok kreatív ötlet...
...a végén úgyis a Fanyûvõben lesz😊

szvsz fellépés kérdése.
Ha bevonulsz valahová (nem mész, VONULSZ), akkor a hely légköréhez megfelelõen viszel magaddal egy "aszisztenst".
Nívos helyre topelite szõke nehézreaktort, "kocsmába" két jó kiállású feltünõen rövidhaju fiatalembert. :-)

Hidd el rögtön roppant figyelmesek lesznek, meg igen uram, természetesen uram etc, etc.
hétköznap is lehet? bár 30. péntek de az már hétvégének számít.
Viszont hétköznapra sokkal több helyet tudnék, de értelemszerûen többség dönt.

BBwork
hát én ezt a magam diszkrét módján úgy oldom meg, h beülök közéjük. merjenek tiltakozni ,)

www.battlefield.hu

én ha megyek, akkor nem iszok, hogy végre normális fényképek is szülessenek egy taliról...😊

Az ilyen boxos kialakításnak megvan az a hátránya, hogy klánok leülnek dumálnak (mert van olyan csapat ahol nincs ekkora összejárás ugye..), és szerencsétlen single outsiderek meg nézegetnek ki a fejükbõl sörrel a kézben...
Kéne egy nagy terem egy jó hosszú asztallal, mint a filmekben a királyi fogadásokon...arra meg a kellõen belemelegedett kollegák fel is ugorhatnak táncolni, van repülõgépet imitálni

Strength and Honour!

0Fritz0
Nem baj, te megpróbáltad...
😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BBwork
oh
😊
alulmûvelt vagyok 😊

www.battlefield.hu

iszunk-hányunk-belefexünk

hányunk...

Soha tobbet nem probalok meg ekezettel irni!!! :-)
iszunk, hényunk, belefekszünk
BBwork
ihb = ?

www.battlefield.hu

Az nem igazán jó. A vicces bekiabálások és a folyamatos fluktuáció miatt - merhát ugye csak nem ülök egész este a pöcsfej PTsekkel, ha ott van egy csomó más arc, különben is legalább havonta nyomulunk együtt - nem túl jó az ennyire megosztott hely.... szerintem. Sõt én már a Fanyûvõ L alakú megosztottságát sem csipáznám. Egy nagy terem kéne !

Ja, én tudok egy-két jó helyet:

Tavasbarlang, Tapolca:
Hangulatos fények a falon, 25 fok, 99% páratartalom, csónakázó tó, többezer ember befér...

Capella, Pest:
Barátságos népek, meleg fogadtatás, forró fagylalt, GAYBAR, falhoz szorított hát (kivéve: Foxy, Nancsi, B😎

IHB buli nem lesz, hacsak en nem veszem a faradetsagot es neki nem allok inni. Ejfelig meg csak picsa reszegre tudja magat inni a tarsasag, a total picsa reszegseg az kesobb szokott bekovetkezni :-)
Na, ezt már szeretem, ez már hozzáállás, tessék csak betámadni a megfelelõ paraméterekkel rendelkezõ törzskocsmákat, szerintem nem lõnek le titeket, hogy oda akartok vinni egy 80 fõs rendezvényt.
Nekem nem is a füstösséggel volt bajom múltkor - hanem a hozzáállással, és ezért hajlok most arra, hogy vigyük máshova.
Hátha nem tudják páran , mi történt a színfalak mögött :

1. Lefixáltam a BF Tali II. re az idõpontot több mint egy hónapra elõtte, úgy hogy kell nekünk az L alaku terem mindkét szára, és legyen elég cincér.

2. Odamegyünk, csak a hosszú szár a miénk, na jó.

3. Nincs elég cincér, fizessünk pultnál.
Anyátok.

4. Baszakodás a fizetésnél az utolsóként távozókkal - tehát odaviszek 80 embert kajálni, pijálni, és utána kérdõen néz rám valaki a végén, hogy itt még van 1 kávé meg egy boroskóla, ami nem lett kifizetve ...

5. A konyha sebességére talán emlékeztek, de ez megint a szar felkészültség rovására volt írható +1 kisegítõvel a konyhán mehetett volna gördülékenyebb a dolog.

Tehát : nem kényszer a mákos-rétes evészet ; ha nem számít nekik az az összeg, amit otthagyunk, és ilyen tré módon állnak hozzá, akkor nyugodt szívvel választunk más alternatívát, ha van. Nincs igazam ?

ötletem már van, csak beszélnem kell pár emberkével.
természetesen zárt helyre gondoltam én is.
ami nekem eszembejutott ott nem biztos, hogy odaadják az egészet.
2 szint 4 szoba méretü különbözõ kortörténeti stílusban berendezett kávézó rész, + 1 pince ami õrülten szigorúan mûemlék védelem alá esik. ott mondjuk kényelmesen szvsz 30 ember fél el. Viszont ha nem szerettek klikkesedni akkor ugye alapból kilõve tehát tovább kell gondolkodnom. (pedig az fáááj, nagyon fájjj.) :-)

viszont összeségében szvsz 150 ember is kényelmesen elfér az 5 szobában/teremben.
Viszont tény, hogy IHB bulira nem alkalmas.