Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meggymag
Ha jár akkor jössz? Mert akkor beszervezem neked 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Random_
Na jó de ott voltak nõk.
A teremhez jár pl. néhány hosszúcombú csaj? Ezt is kérdezd meg Meggymag!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nade ha egy kisebb hímekbõl álló kommandó átrushol a dizsibe kempelni az kicsit más, mintha egy külön teremben, civil nõstények nélkül csinálnák

Strength and Honour!

Random_
Ok!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Meggymag
A tánci-tánci ott jött be a képbe, hogy az elõzõ BFtali után a maroknyi ember aki kibírta hányás és elalvás nélkül az átment egy Disconak nevezett helységbe és GONDOLOM táncolt bár nem lehet tudni 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

BBwork
ne félts te minket ,)

www.battlefield.hu

All Seeing Eye
Ország és játékfilterekkel stb. stb.

Strength and Honour!

BBwork
nem tagadom... 😊

www.battlefield.hu

Random_
Hmm hát már csak nézni is izgi lenne.
BB, Foxy és Nancsi unatkozva ül majd egy asztalnál amíg a sok úriember egymással táncol. 😊

jellemzõ, a szülõi elnyomás és a kibontakozási készség csírájában való elfolytása. Nincs igagazság a földön. :-))

Megymag: az elsõ képeken szereplõ cicalányt is prezentálják, mert akkor ott a helyem.
tánci-tánci, meg mod? húúú, kinõttem én már az alteros/metálos korszakomból (sokak szerint nem is volt és milyen igazuk van), nem baj, ha jó a társaság az ember bármire ellötyög.
Állítólag függ még különbözõ legális és illegális szerek bódító hatásától is, de én ebben nem hiszek. :-)
hopp a mennyezet...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Viszont megesik, ennél súlyosabb állapotban leledzik

Strength and Honour!

BBwork
ase-t tegyél fel az okosabb

www.battlefield.hu

erdos
Gamespy van fenn, de minek? Õnagysága nem hajlandó látni, és a játékban a filterbe sem tudom mit írjak mert a GotC-t nem akarja látni. kisPé kollega meg gyerünk magolni mert kikérdezem...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Meggymag
Ez csak egy lehetõség de nemtom milyen formában lehet ezt megoldani. Héten kiderítek mindent sõt sztem el is megyek az adott helyre és meg is tekintem. Ha Freddy is bólint rá akkor lehet gaybar 😊)

BBwork
jah és a bátyám ennél csinosabb!

www.battlefield.hu

BBwork
tekintettel a kis számú hölgyre és a zenei izlések jelentõs kavalkádjára milyen formán képzeled a táncitáncit?
vagy ez már megint a gaybar? 😊

www.battlefield.hu

Énis lusta vagyok, de ha apuci és anyuci is mérnök és benned látják a cég következõ nemzedékét...
Nem hagytak kukásnak menni a büdösök!

Strength and Honour!

Vmi jó kis jazz kocsma nincs, normális háttérzenével? csak a feeling miatt...

http://gaborszantai.co.uk/

Meggymag
LEGYEN FEBRUÁR!!! AKAROM FEBRUÁRT!!! Mint kiderült ennek az étteremnek van egy helysége ahol zenét is szolgáltatnak ergo valami tánci-tánci is szokott ott lenni. Pl a Depeche Mode bulit 2002ben ott tartották. Akiket ezek a képek nem gyõznek meg(fõleg az elsõ 3 ) annak kár is bármit mondani. 😊 Ezeket csak úgy találtam gondoltam megosztom 😄
hmm1
hmm2
hmm3
hmm4
hmm5

U.I.: a 4es képen tök olyan mintha Sipi lenne

Pedig tegnap is megkérdezted
1.5 public|0/32|guadalcanal|864ms|195.70.37.200:14567
A pinggel ne tessõk foglalkozni...letöltök
Najó ,,tanúúlokk''

Strength and Honour!

ne hisztizz, inkább szapulj engem, az sokkal jobban áll. :-)

KisPé: de jóóó, én is elkezdtem, de aztán rájöttem, hogy lenne egzisztenciám és inkább elszaladtam, na meg persze olyan kõ lusta vagyok szeretett és tisztelt porosz rendszerû oktatásunkban részt venni, hogy arra is büszke vagyok. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

erdos
Köszi kipróbálom, hátha így meglesz végre.

GoTC, tod Batman szerver GoTham City...

erdos
Hát pedigcsak tanújj!
Majd képvisöllek...
Mi is lett a szerver neve a volt HBA szerverének?
Egyszerûen nem találom a játék keresõjével...
Néha rájövök hogy akkora láma vagyok hogy tévének is háttal kéne ülnöm hátha a falra vetíti a képet...

Random_
azért mondom más úgyse nyafog akkor meg jóez így ahogy van

Meggymag
Most picit nemértem. Légyegtelen az idõpont(hisz azt mondtad) de nem jó a 30-a. És a klánt kéne megkérdeni. A klán(gondolom a CoF😎 eddig a Jan 30-al is meg volt elégedve úgy tom. Többen jönnek majd most mont elõzõ talira.. Szal nemértem a problémát.

Meggmag, arra tuti a februári idõpont, hogy ne lásd a büdös képemet, mert viszem ki inkább Osztrákiába a labancoknak okatatok egy kis lesiklást háton...😊

Random_
lényegtelen

A klánt kellene megkérdezni, hogy ki jön. Mert elsõsorban a klántársaim kedvéért mennék.

ja és én még otthonrólm csinálom mindezt (bár reggel 6-ig CAD-eztem, megérdemlek egy kis fórumot), és most egy 1 órán belül - mivel uncsi ez a nap - dobok egy format c:-t (tegnap vmi hülye Norton prg assonta, hogy van 436 infected file a gépemen, bah! ki hiszi ezt el😄 )

BBwork
pfff... random miatt variavera? nem elég, hogy most az eddigi közel 2 km-nél messzebbre akarjátok vinni a helyszínt, de még ez is? el se megyek... ,)

www.battlefield.hu

Meggymag
Február elsõ pénteke sokkal jobb?

BBwork
9-17ig röghöz vagyok kötve
a rög erõsen kompjterforma
😊

www.battlefield.hu

Nem én egy vizsgaidõszakában vegetáló kiscsíra egyetemista vagyok
És netes jegyzetbõl tanulok, ami borzalmasan uncsi...asszem innentõl nem szorul magyarázatra

Strength and Honour!

Random_
Már ott tartok, hogy ha feb. lenne mennék, de jan. semmiképpen nem jó. 😞

Mé kell ilyen évelejére tenni? 😞

ja, de én lehet, hogy nem is iszok, akkor ha kóla 250.- akkor jó😊))

Meggymag
Na ez az ami még ki fog derülni várhatóan ma 😉

ha a Jäger + korsó sör kompozició kijön 1200.-bõl, akkor nekem jó hely...

figyúúú te ill. BB. te is figyúúú meló helyrõl osztjátok az észt?
Mert, velem együtt mintha ti irogatnátok legtöbbet. Ha igen akkor nektek is roppant sztahanovista szemléletü munkaelyetek van. :-)
bebilleg az ember kvzni (igy ugye ocsóó) meg melegedni. :-)

BBwork
!
😊

www.battlefield.hu

Rosszak a reflexeim...vki mindig megelõz

Strength and Honour!

És úgy közelítõleg mit tudni az árakról?
Pl. egy korsó csapolt?

Strength and Honour!

BBwork
árfekvés?

www.battlefield.hu

BBwork
kibicek is szavazhatnak? 😊

www.battlefield.hu

asszem tapsoljuk meg, Megymag kollegát.
szvsz ez idáig a legjobb ajánlat.
ha megoldható én erre az ötletre szavazok.

Meggymag
Aki nem jön az ne szóljon be!!

asszem egyre jobban szeretlek. :-))
vigyeleg esetleg téged moziba? :-))

BBwork
random - szentem a legjobb kocsi a céges kocsi. nagyon gazdaságos ,)
amúgy meg tény, pénzesebb vagy, ámde igen távol. és lásd be, a távolság fontos amikor eldöntöm, kivel nem megyek moziba 😊))

www.battlefield.hu

Meggymag
Na nekem már megvan az elsõ lehetõségem. Van az Astoriatól 1 sarokra egy Árpádház étterem. Nos ide iszonyat sok ember fér be, légkondis, kaja pia nõk minden van és tömegközlekedésnek is közel van szal sztem ideális hely lehetne. A góré anyám jó barátja szal nem hiszem, hogy a fixálással gond lehetne de még beszél vele mert nem ért el... Szal ez egy lehetõség és nem több. Szedjük össze a konkrét helyeket ahová mehetünk és akkor közösen kiválasztjuk....

nemáááá, pedig nagyon kiváncsi lettem volna kiaz aki ilyen frappánsan beszólogat nekem. :-))

Mondom én, aki tegnapig meg sem nyikkant ezen a fórumon, nem volt még bftalin + nem ismer senkit. :-))

Random_
BB a saját kocsi többet ér mint a céges!
Hiszen az saját azt ki kellett fizetni nem ingyé dobták oda és azt tankolni is kell. Magyarul én pézesebb vagyok velem negyeremoziba.