Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon jó !

505thZajcev[PT]
Azt mondtam a Tiesto jo ,es o nem GOA-t jatszik!!!

505thZajcev[PT]
Sok lusta pesti dog!!!!!!! Nekunk meg kell 200 km-t vegig zotykolodni, olyan vasuton ahol a vonat se mer 20-nal tobbel menni ,mert felnek hogy kisiklik.......

izé Random hol is laksz?
vagy nem akarsz sörözni? pedig már beleéltem magam.

BB: ez csalás, ilyen beszélõke nincs a földön (mármint nekem biztos, pedig aszittem topon vagyok), szóval briliáns.
megy majd valami privi.

viszont legalább tök elfelejtettem, hogy kinek írtam az elõzõ üzim elejét, mert telón trécseltem 1 órát.
na bye all.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

18-25? húúúúúúúú szólíthatlak mesternek? :-))
na persze én is csak épp, hogy negyed évszázad. :-)

akkor sem tartom egészséges dolognak a pálca törést, de lelked rajta.
amenyit viszont beszélünk ezekrõl a sörikrõl, hát asszem erõs késztetést érzek beszerezni pár szimpatikus heinekenes hordócskát. :-)
Ha összefutok Randommal gondolok rád becsszó, sõt megkérem õt is, hogy gondoljon rád.

ArchA.: na igen érthetõ, szó se róla viccesen néznek az ilyen Earth Dance partyk. :-))

bye all, lassan vége meló, irány haverok, buli, mamba

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

AirborneRanger
Amugy zalaegerszegtõl aza 2x ojan messze az ojan nagyon keletmagyarország lene 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
Miaza GOA meg mittomén? 😊 Én rokkot hallgatok. Azaz abból is igazából csak a progressivet. + Trash, speede, black, és death metal. Ennyi 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

BBwork
mázlista ,)

www.battlefield.hu

Random_
Tõlem nincs 2x olyan messze!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BBwork
gyalog?! normális? és ha lekopik a lábam???
...
!!!

www.battlefield.hu

ehh, BB ha jol tudom, kb igy is cirka 20 perc alatt akar gyalog is odaernel, ha nem lennel lusta posti ember ;-)
BBwork
tõlem... majdnem 2x olyan messze van mint a fanyûvõ volt 😞 és onnan is mindig késtem min. 1 órát... így ez lesz vagy 2 😊))

www.battlefield.hu

Random_
messze? mitõl? 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BBwork
összességében vonzó
csak ne lenne olyan messze... ,)

www.battlefield.hu

Meggymag
Én is keresgéljem a helyesírási hibáidat? Nagyon nem járnál jól 😊 Még ha lenne is fényképezõm a képeket nem láthatnád ezek után

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Sickboy
Y.M.C.A. LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Sickboy
LOLOLOLOL ... Mik ki nem derülnek 😊

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Ahhoj
nem egyenlõre, hanem egyelõre...
egyébként így leírás alapján jól hangzik. ha van digifényképezõd, csinálhatnál pár képet a helyrõl 😊

tuc-tuc-tuc... 😊

60000 - SiX!

Meggymag
Nos a következõ új infokat kaptam. 3 termük van ami a következõképpen néz ki:
1db 60 fõs
1db 80 fõs
1db 100 fõs terem.
Ezek a számok ülõhelyeket takarnak szal mind a 100 ember leülhet simán. Nem kell fizetni a terembérlését csak a fogyasztásért.(szal olyan mint amásik hely) Este 11ig van étterem rész utána meg hamburger és pizza van hajnalig mint kajalehetõség. Ja és hajnali 4ig vannak nyitva szal addig maradhat ott a társaság... Jah és az ottartózkodásunk alatt külön pincéreket kapunk természetesen ahogy a másik helyen is kaptuk.(remélhetõleg kedvesebbeket) Az árlistát megkapom 2 nap múlva ill elmegyek és megnézem a helyet meg mindent de valószínû a nagy mértékben való fogyaszás miatt engedményt kapunk az árból mert ez így szokás. Ja és lékó és szagelszívó is van a helységekben szal se meleg se bûz nem lenne. Szal egyenlõre ennyit tudok és elég szépnek néz ki... Többit majd késöbb..

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

BBwork
hát törire ne menj. a 2vh-val nem lesz gondod ,)

www.battlefield.hu

BYE mindenkitõl! Mentem mûvelödni az esti gimibe!

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Robika
Jee 😄
meg1 goa-s 😄
en is komalom a goa-t, de alapjaban veve minden zenet meghallgatok.

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

Random_
wow

Mission: infected system re-install

- Windows Xp
- Office XP
- Macromedia
- Photoshop
- ArciCAD
- Drivers
- Utils
- Battlefield 42 + RtR + SW
- Neverwinter + SoU + HoTU
- ...

Angel One out!

http://gaborszantai.co.uk/

Öreg vagyok én már ahoz, hogy toleráljam a sok marhát ahogyan szipuznak! Forduljon fel az ilyen!

De sörözni mingyárt jobban hangzik!

😊

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Jah, én inkább olyat hallgtok amit azért csináltak, hogy zene legyen a végeredmény: Frank Sinatra vagy J. Lee Hooker, L.Armstrong...
De ezek a nevek fel sem érhetnek egy "mezõn ugráljunk együtt" Goa partyval😊))

nos ennyit a toleranciáról....
néz körül a világban kedves, és sodálkozz.
eme vidám társadalom (pl. hu) öszlakosságának a fele szenvedélybeteg. TISZTELET A KIVÉTELNEK!

sörözni bármikor ettõl függetlenül. :-))

Random: merre is laksz? Nálam munkaköri ártalom, hogy járom az országot, szóval Debrecen és Szombathely között bárhol tudunk találkozni. Az elsõ "randit" én állom. (szigoruan a piára gondoltam) :-))

ehh ahoz nincsen elég pia! max kevés agysejt!

Én azt vallom, némileg átfogalmazva az ismert mondást, hogy nincs rossz zene csak kevés alkohol (kis túlzással😊
Persze megvallom õszintén, h pl. a dnb-hez még _soha_ nem ittam eleget.

Strength and Honour!

Mi az a Home-os és Goa-s? 😄D

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

BBwork
ha visszamegyek a fõsulira egy ic-vel járhatunk buli után random. nah? 😊)

www.battlefield.hu

Jah még anyit mint zenei stílus egy kalap ratyi!

De a sör az jöhet!

Biztos gáz jan 30.? 1 nap... szombat reggel 7kor indul IC vissza Szögedére. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Figyu hamar kezd el kezeltetni magadat mert ha nem akkor a kis london streetek rabságába fogsz kerülni! A Goa-ásokra és a Home-sokra ez vár! Szoval rá csesztél ha már benne vagy!

Meggymag
Elvonókúrán vagy?

toleranci ifjúság, én cirka 21 hónapja (aki összefüggést vél felfedezni az elõzõ beszólásommal kapcsolatban az sokra viheti még) igen csak elmentem a roctogonos/rádais érából, a Home-os, Goa-ás irányban annak minden vonzatos dolgával de még sem fikázom a rock, alter és egyéb nem tüc-tüc zeei stílust.
PUF-tól pl. még mindig beremeg az álam, meg Ossiántól is.
Asszem ma este Tiesto helyett nosztalgia lesz. :-)
hmm, akkor kéne vennem sört, bár nem ittam nyár óta. :-))

Speciál én az e-klubban dolgoztam 1,5 évig és arra a következtetésre jutottam, hogy az egész hely egy kapal szar!

Random_
Hmm tetszik nagyon a megfogalmazásod!

Tényleg meg kéne inni egy sört közösen.

BBwork
mindjárt elsírom magam...
ez olyan szép mint egy lányregény!

www.battlefield.hu

Random_
vidéki 😊)

felénk ezt máshogy mondják

BBwork
eklub... tizenésves korom óta nem jártam ott 😊 asszem jó 10 évig megint nem megyek 😊)

www.battlefield.hu

rólam beszélsz tündérmanó?
édi vagy, én is pont azon gondolkodtam, hogy viszek 1et neked.
mondjuk szó se róla, jó 3 hóapja csak 1 szeretõm van, ideje bõviteni esetleg felújítani a palettát.

Akó most esetleg hõbörögne, azzal közlöm, hogy akarnék én kapcsolatot, de ugye egzisztenci nélkül nehéz párt találni.
Na meg nem tudok 21 hónapja szerelmes lenni, pedig akarnék én komolyan, de mintha ott belül megdöglöttem volna. .-)
Viszont élénken él bennem a biosz fak. tanár intõ mondata
"amit nem használunk az visszafejlõdik" Tehát muszály "nagyon közeli lányismerõssel" rendelkezni. ez van. :-(

Meggymag
Nekem mindegy, hogy mi lesz ez csak egy lehetõség de én se pl zenét hallgatni és táncizni megyek valószínûleg hanem beszélni a sok sütivel akit már szét frageltem a szervereken

mer nem jo a tatai Zsigmond? Ott 1700 Ft-ert tokeletes, elso osztalyu behutott palackozott bort kapsz, a sor + jaeger is kijon 1000 alatt. Szoval sokkal olcsobb, mint barmelyik pesti kesdobalo :-) Es nekunk tai-sabaki kollegaval meg kozel is lenne :-)
Random_
Valószínû mert a szakasz be volt ittasodva mint a gép.

Legalábbis ez a veled és Sipivel lefolytatott beszélgetéseim folyamán következtettem ki éles logikámmal. 😊

Jah, GanXsta mondta, hogy jó hely, de én vidéki vagyok én bevettem...
ÉS EGY ROHADT HOUSE MOCSOK VOLT!!!

Meggymag
2en nem vállaltok be egyet? Fõleg ha ilyen mint a képen....

20 perc dobhártyaszaggatás és két sör után a szakasz jó része elvonult onnan is...

Random_
Eh nagyon mehetnékem van. 😊

De ha szervezel csajt akkor Péternek is szerezz mert szerintem örülne neki.