Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy nem akarsz sörözni? pedig már beleéltem magam.
BB: ez csalás, ilyen beszélõke nincs a földön (mármint nekem biztos, pedig aszittem topon vagyok), szóval briliáns.
megy majd valami privi.
viszont legalább tök elfelejtettem, hogy kinek írtam az elõzõ üzim elejét, mert telón trécseltem 1 órát.
na bye all.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
na persze én is csak épp, hogy negyed évszázad. :-)
akkor sem tartom egészséges dolognak a pálca törést, de lelked rajta.
amenyit viszont beszélünk ezekrõl a sörikrõl, hát asszem erõs késztetést érzek beszerezni pár szimpatikus heinekenes hordócskát. :-)
Ha összefutok Randommal gondolok rád becsszó, sõt megkérem õt is, hogy gondoljon rád.
ArchA.: na igen érthetõ, szó se róla viccesen néznek az ilyen Earth Dance partyk. :-))
bye all, lassan vége meló, irány haverok, buli, mamba
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
www.battlefield.hu
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
egyébként így leírás alapján jól hangzik. ha van digifényképezõd, csinálhatnál pár képet a helyrõl 😊
60000 - SiX!
1db 60 fõs
1db 80 fõs
1db 100 fõs terem.
Ezek a számok ülõhelyeket takarnak szal mind a 100 ember leülhet simán. Nem kell fizetni a terembérlését csak a fogyasztásért.(szal olyan mint amásik hely) Este 11ig van étterem rész utána meg hamburger és pizza van hajnalig mint kajalehetõség. Ja és hajnali 4ig vannak nyitva szal addig maradhat ott a társaság... Jah és az ottartózkodásunk alatt külön pincéreket kapunk természetesen ahogy a másik helyen is kaptuk.(remélhetõleg kedvesebbeket) Az árlistát megkapom 2 nap múlva ill elmegyek és megnézem a helyet meg mindent de valószínû a nagy mértékben való fogyaszás miatt engedményt kapunk az árból mert ez így szokás. Ja és lékó és szagelszívó is van a helységekben szal se meleg se bûz nem lenne. Szal egyenlõre ennyit tudok és elég szépnek néz ki... Többit majd késöbb..
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
meg1 goa-s 😄
en is komalom a goa-t, de alapjaban veve minden zenet meghallgatok.
Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos
- Windows Xp
- Office XP
- Macromedia
- Photoshop
- ArciCAD
- Drivers
- Utils
- Battlefield 42 + RtR + SW
- Neverwinter + SoU + HoTU
- ...
Angel One out!
http://gaborszantai.co.uk/

De sörözni mingyárt jobban hangzik!
😊
Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
De ezek a nevek fel sem érhetnek egy "mezõn ugráljunk együtt" Goa partyval😊))
néz körül a világban kedves, és sodálkozz.
eme vidám társadalom (pl. hu) öszlakosságának a fele szenvedélybeteg. TISZTELET A KIVÉTELNEK!
sörözni bármikor ettõl függetlenül. :-))
Random: merre is laksz? Nálam munkaköri ártalom, hogy járom az országot, szóval Debrecen és Szombathely között bárhol tudunk találkozni. Az elsõ "randit" én állom. (szigoruan a piára gondoltam) :-))

Persze megvallom õszintén, h pl. a dnb-hez még _soha_ nem ittam eleget.

Strength and Honour!
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

De a sör az jöhet!

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Szoval rá csesztél ha már benne vagy! 

toleranci ifjúság, én cirka 21 hónapja (aki összefüggést vél felfedezni az elõzõ beszólásommal kapcsolatban az sokra viheti még) igen csak elmentem a roctogonos/rádais érából, a Home-os, Goa-ás irányban annak minden vonzatos dolgával de még sem fikázom a rock, alter és egyéb nem tüc-tüc zeei stílust.
PUF-tól pl. még mindig beremeg az álam, meg Ossiántól is.
Asszem ma este Tiesto helyett nosztalgia lesz. :-)
hmm, akkor kéne vennem sört, bár nem ittam nyár óta. :-))

Tényleg meg kéne inni egy sört közösen.

felénk ezt máshogy mondják

www.battlefield.hu
édi vagy, én is pont azon gondolkodtam, hogy viszek 1et neked.
mondjuk szó se róla, jó 3 hóapja csak 1 szeretõm van, ideje bõviteni esetleg felújítani a palettát.
Akó most esetleg hõbörögne, azzal közlöm, hogy akarnék én kapcsolatot, de ugye egzisztenci nélkül nehéz párt találni.
Na meg nem tudok 21 hónapja szerelmes lenni, pedig akarnék én komolyan, de mintha ott belül megdöglöttem volna. .-)
Viszont élénken él bennem a biosz fak. tanár intõ mondata
"amit nem használunk az visszafejlõdik" Tehát muszály "nagyon közeli lányismerõssel" rendelkezni. ez van. :-(

Legalábbis ez a veled és Sipivel lefolytatott beszélgetéseim folyamán következtettem ki éles logikámmal. 😊
ÉS EGY ROHADT HOUSE MOCSOK VOLT!!!