Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huppsz.. Ez egy igazi magyar mondat volt:-)..
Szóval: Tudna valaki külldeni nekem egy CRACKet a Bfhez?
Hello! Tudna külldeni egy CRACKet a Bf1942höz? Email
Ígyvan.

Strength and Honour!

GanXstaZolee
ott a pont!

Persze Pizza Hut üt sztem mindent, de kinek van 3000 egy pizzára?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Szvsz nekem Szegeden a Hóbiár tféle megoldás jött be eddig legjobban, azért írtam azt. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Danny
Olaszországban ettem eddig a legförtelmesebb pizzát. 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Kispósi
sose játszottam vele... 😊

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Nem azért eszem, mert menõ...hanem, mert finom, és házhoz jön
Amúgyse tudja egyik se még csak megközelítani se az olasz ízeket.

Strength and Honour!

Úristen! Mi lesz itt/ott?! 😄DD

60000 - SiX!

Cobra.
Lehet, hogy én is megyek ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

BurnBaby
meggymag szentem nem akarjuk a vendégkönyvet is látni. eddig ok, kipróbáljuk, örülünk
19kor szoktunk kezdeni ha jól tom, gondolom most se lesz másképp. tehát tessék lefoglalni és a nép nevében köszönjük. ha le van foglalva a címet schreck papának, akitõl kapom a bannert.

schreck - sos banner rendel. thx 😊

bf.hun lehet a sign, ha vki megírja. lehet megkérem airt de még egy darabig nem vagyok vele beszélõviszonyban 😊

www.battlefield.hu

Hóbiárt a menõ...

Meggymag
Ez tutkóbiztos. Valami négyzet alakú pizzájuk van amit egy olasz szakács eredeti Olaszországból hozott alapanyagokból csinál. Szal minõségi... A sörük 270-350 között mozog de a 350-es már legjobb márkájú sörök egyike... Unicum, Jéger, Vilmos van de nemtom mennyibe kerül. Majd megtudom aztis de ez a hely Budapest egyik legolcsóbb étterme és nem szar mielött még valakiben ezek az olcsó árak ezt a benyomást keltenék.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Random_
Hazaértél? Egyem meg a szívedet!

Valószínû nem egy Don Pepe XXL-es csak valami kicsike. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

GanXstaZolee
iltreno rulez! 😊

Jó de lehet h ez a Balaton típusú pizza olyan 20as átmérõvel 😉
Don Pepe rulz.

Strength and Honour!

BurnBaby
200 egy pizza? ez biztos? 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
sok sörivó...
az unimukkot értem 😊

www.battlefield.hu

Itt pesten nem kapsz annyiért... 300 körül van a korsó borsodi...

Hát ezek alapján feltételezem 350-500...

Strength and Honour!

Random_
Ja Unimukk, Jéger, Vilmos!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

remeck... jäger és rum? 😊

Random_
Hát itt Szegeden 130-ért is lehet kapni korsó sört! 😊)

Milyen sör? Mászok?

Korrekt...sõt mitöbb!

Strength and Honour!

GanXstaZolee
YOOOO de mennyi egy unimukk?! hukk 😊

Meggymag
270 Ft 1 korsó sör
1400 Ft a legdrágább üveg bor (gondolom van sokkal olcsóbb is)
70 Ft egy fröccs
200 Ft egy egész Pizza

Nos kb ezek az árak lesznek amit én tudok ajánlani. Alkeszek jelentkezzenek, hogy az árak megfelelõk e. Ha minden megfelel akkor szombaton fixálom a helyet és az idõpontot. Ja és mikortól kezdõdjön 30-án?? Hány órától? Asszem ennyi

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Ezt megkérdõjelezném.

Strength and Honour!

Random_
A CS halott!

Mr Manson
szavaztam... nemes dolog...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Kispósi
Szóval CS. Ugyis le van maradva mer az a szar BF vezet. 😛

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Random_
Én azért betettem a HL-t. 😊
Bár szavazni már nem tudok rá de hátha valaki más. 😊

Meggymag
"Milyen online játékkal játszol szívesen?"
Erre kell szavazni. Mi itt a gond?

majd savazok,ha tudom mire... 😊

60000 - SiX!

F5 !

60000 - SiX!

Meggymag
Aki nem szavaz és nem a BFre az a kispados helyeket kapja a talin!! Tényleg nagyon fontos srácok én már tudom miért. Ez nem egy sima szavazás hanem nagyon sok minden múlik azon, hogy a BF nyerjen. Szal hajráhajrá!!!

Ezt a játékot tiltják be Magyarországon?

szasztok

nagy segitség kellene!!!
ezen a linken kellene szavazni a BF társadalomnak minden egyes nap a BF játékra
PLIIIZZZZ
majd megtudjátok hogy mért kell😊)))

GanXstaZolee
illetve a sensation mixek vannak meg, maga az official kiadvány nincs.

GanXstaZolee
azonnal ide kell add! 😊 DVD? mert mp3ban megva

szereztem 1 ilyet:
"SENSATION 2003"
meleg! 😊

info

60000 - SiX!

Random_
Szeged ott dolgozok, de Algyõn lakok ami 10 km-re van Szegedtõl.

Angyi, ha rám hallgatsz, 3 felé partícionálod a gépet :
Sys;Data;Ghost, és a utóbbira két havonta csinálsz egy image-et a Sys-rõl, és a Sys-re semmit nem teszel , csak az op-rendszert.
Aztán ilyenkor kb 5 perc lenne a reinstall.

GanXstaZolee
renegade: Mysterylandbõl nekem van 2003as DVD elegge yo.

Érdekes módon 60 perc az egész de a DVD tele van 😊 van egy hang/kép minõség 😊

GanXstaZolee
Zajcev! az ügyvédem is megmondta hogy Tieso YO! 😊 meg van itt egy 2DVD-s kiadás Tiesto - In concert ezt kell megnezni/hallgatni és utánna a szutykos diszkózene mehet a picsába, mert mester csak 1 van 😊

0Fritz0
..és 80 évesen Angel végre feltette az utolsó BF-peccset is.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BBwork
hajrá angel 😊

www.battlefield.hu

1. restart

format - complete
operatin system rebuild - complete
net connection - complete

mission counter: 3%

http://gaborszantai.co.uk/

BBwork
nah. kicsit dolgoztam. most gyorsan mindjárt hazamegyek és kipihenem 😊

www.battlefield.hu

bizony-bizony
míg elérek a haverokhoz asszem egy kis Misteryland99 fog zörögni a kocsiban, vagy lazuljak egy kis sunrise2-re? áh csupa dillema az élet. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,