Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õõõ, izéé, viceltem ááám, valójában sztahanovista vagyok...hihetõ. :-)

mivel 9 cm-vel alacsonyabb vagyok, ezért valszeg jobb a légellenálásom tehát majd jól elfutok. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

erdos
Aztán békében felébredek...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

BBwork
ugyanmár. miért ijedeznénk? láttam már ekkora embert.

egyszer.

képen.

napokig nem tudtam aludni!!!

www.battlefield.hu

Hm ettõl a számtól mindenki úgy megijedt...
Emberek! Minden reggel agyoncsap egy skinhead bandát, és azzal úgy délután 2-3ig megnyugszik..
Lehet már beszélni!

Strength and Honour!

erdos
Áááhhh... 195 cm tiszta békességbõl állok...:-)

erdos
Majd lengetünk a rudadnál fogva...

erdos
Ez lehet kérdés?
Igen!

Ááá...ugyan...õ nem olyan..
Ha életed hátra lévõ részében nem találkozol vele, akkor tuti sértetlenül megúszod

Strength and Honour!

BBwork
zászlót... majd én lobogok okosan ,)

www.battlefield.hu

és utálni fogsz, ha azt mondom, hogy én 8ra járok, ami kb. azt jelenti, hogy 7.30.-kor kelek, 8.05re bemászok a kocsiba és valamikorra csak beérek. :-))

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

erdos
Délutános mûszak?
Na jó, te viheted a zászlót a talin...

BBwork
szerintem én fél5kor nemhogy nem keltem, de még nem is aluttam... 😊

www.battlefield.hu

erdos
Én 8 éve minden nap fél ötkor kelek...
Pénteken már a vödör kávé sem segít. Olyankor úgy kell géppel kisütni, hogy beinduljon a ketyere...

engem mindenki félreért, nincs igazság a földön. :-)
na igen, annyira azért senki nem lesz elhagyatott, hogy midenféle ...mûvek szigorúan csak figyelmességbõl küldenek jópofa számokkal tarkított színes fecniket.

BBwork
kikérem magamnak. a héten 2 cetlit is kaptam. egyiket a gázosoktól, h kéne vmi óraállás, a másikat meg egy szomszédomtól! szal te engem ne diszkriminálj itt kora reggel, amikor még egy rendes kávét se ittam...!

www.battlefield.hu

BBwork
az nem a lába volt 😊))))

www.battlefield.hu

BBwork
nah re... ahelyett h aludnék...

www.battlefield.hu

Szép jó reggelt mindenkinek.
Random: Mé pont szeged, arra pont nem járok, ez nem ér. Hát, hogy lesz ebbõl sõõõr? :-)

dógozni? én büszke vagyok rá, hogy a héten kb 1 órát sikerült, pedig minden nap bent vagyok. :-) Bár most épp meg akarok dögleni (nem, nem kell a bíztatás, fog menni egyedül is) mert mindig elfelejtek aludni. :-)

OFF:
csak akinek esetleg fontos: Egy HM-es jól képzett ismerõsõm megsúgta, hogy máj30.-án vonul az utolsó sorálomány. Szóval aki nem kapott még cetlit (nem, BB te valszeg nem fogsz, hiába szaladgálsz néha unifornisban) az megúszta, bezzeg én brrr.

Megyek kvba folytom magam. :-)

Random_
Lustaság!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Ja inkább dógozzatok, ne csak én szívjak!
Ötkor ébredni nehéz azt kell, hogy mondjam 3 nap tapasztalatából délután úgy érzem hazamegyek aludni. Jaj és még holnap is munkanap. 😞

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BurnBaby
hát ha ellátsz idáig.. még 2 percig ágyban vagyok. figyelj erõsen 😊

www.battlefield.hu

Kicsirigo
A mégjobbaknak, meg csönd, és kezdjék meg a munkát, mert így nem épül az ország meg a szocializmus. 😉

Kicsirigo
Á, elötte még megnézem a híradót. 😊

BurnBaby
ne mondd h nem gondolunk rátok. bevonunk a készülõdésbe. és majd megmutatjuk a képeket 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
hát akkor yoccakát a jobbaknak 😊

www.battlefield.hu

Kicsirigo
Szar lehet, a jobbak most fekszenek csak le aludni.

BurnBaby
ne ébreszd fel az alvó angelt... ,)

www.battlefield.hu

BurnBaby
reggelt...
mindjárt fel kell ébredni. ez borzasztó

www.battlefield.hu

Creator
Reggelt!
Én a mainapig is ISDN-n nyomom már 64K-val is ment, de 128K bõven elég hozzá még TS-el is, lag csak akkor szok lenni hogy ha a szerver tulterhelt.
én nyomtam
játszhato volt

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

erdos
Jó reggelt mindenkinek!
Valaki nyomatta már ISDN-nel a BF-et?
Elég hozzá, vagy felejtsem el?

505thZajcev[PT]
Ehh ma de gyorsan lelepett mindenki

Danny
Kussójá kicsigyerek! Álmomban is figyelek!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Kispósi
mivan csörög a pizsama?

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Kispósi
Szavazzatok a soldatra! 😊 Kurva jó kis játék 😊csak 10 MB Meg 2D de nagyon kira 😊))

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Danny
Jóccakát!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Én is bejelöltem volna a BF-et másodiknak. Evvan.

Kovács legény
Na Danny gyerek ebben is igazad van!A DC-t én is bejelöltem volna 2-nak.
Jójéjt mindenki!

www.czekoart.hu

Danny
Kár hogy csak 1-re lehet szavazni.

Danny
Naugye! 😉

BurnBaby
ne aggódj, látod vigyázok ,)

www.battlefield.hu

HU.man Josy
Jó éjt!

aPa
annak nagyon nem örülnénk 😄DDDDDD

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

köszönöm a szavazatokat
még még még....
ide ide ide... SZAVAZNI

Kovács legény
Ez így van,olaszoknál még nem ettem soha normális pizzát!
Az itthoni az a jó!!! Fõleg a magyaros,jó csípõsen!

www.czekoart.hu

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

tRs-ben Macano az a macano?

Legyen egy "nyitó" képernyõ fórum elõtt ahol kilóméteres betûvel van kiírva a help, vagy egy szex banner ami mögött ezt találja a mit sem sejtõ egyén...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

BurnBaby
fent pörög egy szép piros help felirat

www.battlefield.hu

Random_
olvasd el a címet