Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivel 9 cm-vel alacsonyabb vagyok, ezért valszeg jobb a légellenálásom tehát majd jól elfutok. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
egyszer.
képen.
napokig nem tudtam aludni!!!
www.battlefield.hu
Emberek! Minden reggel agyoncsap egy skinhead bandát, és azzal úgy délután 2-3ig megnyugszik..
Lehet már beszélni!

Strength and Honour!

Ha életed hátra lévõ részében nem találkozol vele, akkor tuti sértetlenül megúszod

Strength and Honour!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Na jó, te viheted a zászlót a talin...

Pénteken már a vödör kávé sem segít. Olyankor úgy kell géppel kisütni, hogy beinduljon a ketyere...

na igen, annyira azért senki nem lesz elhagyatott, hogy midenféle ...mûvek szigorúan csak figyelmességbõl küldenek jópofa számokkal tarkított színes fecniket.
www.battlefield.hu
Random: Mé pont szeged, arra pont nem járok, ez nem ér. Hát, hogy lesz ebbõl sõõõr? :-)
dógozni? én büszke vagyok rá, hogy a héten kb 1 órát sikerült, pedig minden nap bent vagyok. :-) Bár most épp meg akarok dögleni (nem, nem kell a bíztatás, fog menni egyedül is) mert mindig elfelejtek aludni. :-)
OFF:
csak akinek esetleg fontos: Egy HM-es jól képzett ismerõsõm megsúgta, hogy máj30.-án vonul az utolsó sorálomány. Szóval aki nem kapott még cetlit (nem, BB te valszeg nem fogsz, hiába szaladgálsz néha unifornisban) az megúszta, bezzeg én brrr.
Megyek kvba folytom magam. :-)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ötkor ébredni nehéz azt kell, hogy mondjam 3 nap tapasztalatából délután úgy érzem hazamegyek aludni. Jaj és még holnap is munkanap. 😞
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
www.battlefield.hu
Én a mainapig is ISDN-n nyomom már 64K-val is ment, de 128K bõven elég hozzá még TS-el is, lag csak akkor szok lenni hogy ha a szerver tulterhelt.
játszhato volt
max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Valaki nyomatta már ISDN-nel a BF-et?
Elég hozzá, vagy felejtsem el?
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Every passing minute is another chance to turn it all around.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Evvan.Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Jójéjt mindenki!

www.czekoart.hu
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Az itthoni az a jó!!! Fõleg a magyaros,jó csípõsen!
www.czekoart.hu

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.