Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
nem így kell fejlõdni 😄
köszi mindenesetre elõre is, lehet, hogy élnénk majd vele :d
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
www.battlefield.hu
hiába szenvedünk, nem tudunk egymáshoz connectálni 😞
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
az advanced tactical center használatában....
két adsl-es géppelmegpróbáltunk öszecsatlakozni de nem ment, van ennek valami trükkje??
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
"A hivatalos program végéig egy korty alkoholt sem ittam, utána viszont nem tudtam visszautasítani a románok végtelen szeretetét. Elfogadtam a cujkát, mert nem akartam megsérteni vendéglátóinkat" - nyilatkozza a szegedi Délmagyarországban Apró Juhász János szegedi önkormányzati képviselõ. Mint az Index megírta: a MIÉP színeiben mandátumot szerzett városatya egy temesvári testvérvárosi látogatás díszvacsoráján részegen szónokolt Erdély hovatartozásáról, egy díszebéden pedig az asztal alá hányt.

Imádom a tejfölös pizzát!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
viszont ha ma fogyókura, akkor ez az a nap amikor én fizetek ok? legközelebb akkor ki is jön? 😊)))9
www.battlefield.hu
Szójj oszt medzsünk....

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ilyesmibõl vizsgáztam anno...
A Poasson féle eloszlási törvénybõl, vagy mi a fenébõl...

Strength and Honour!
"Nagyon egyszerû. Fogod a Lorentz-féle erõtörvényt. Ez egy függvény, amely a sebességhez rendeli az erõt lineáris módon. De akkor a négyes sebességhez is lineárisan rendeli hozzá a négyeserõt. Felírod ennek a lineáris leképezésnek a mátrixát a vonatkoztatási rendszeredben (ebben a mátrixban E és B komponensei fognak szerepelni). Ezután a mátrixodat áttranszformálod a másik vonatkoztatási rendszerbe (szorzod balról, ill. jobbról a Lorentz transzformáció mátrixával, ill. inverzével). A kapott mátrixot pedig elemenként összehasonlítod azzal a mátrixszal, amelyiket a mási vonatkoztatási rendszerben E' ill. B' komponenseivel írtál fel."
Ééééérteeed.....

fogyokura rulez 😄
FoP!-60k-69k + 70k! :)
www.battlefield.hu
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
figymá nem egyeztél meg freddyvel ebéd ügyben? valamit itt spammelt a minap, h pénteken már nem kell éheznem...
www.battlefield.hu
FoP!-60k-69k + 70k! :)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Strength and Honour!

Ha még látnád a fejem is...:-))))
Vállalhatnál dupla mûszakot..