Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aPa
nekem minden nõ nyitott könyv 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

BBwork
lebuktam 😞

www.battlefield.hu

aPa
persze, és a kezdõ NB ellesi a profi Hobbi terveit... 😄D
nem így kell fejlõdni 😄

köszi mindenesetre elõre is, lehet, hogy élnénk majd vele :d

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

BBwork
de ha jók lesztek játszhatok az nb atc szerverén. persze ez sokba fog kerülni...

www.battlefield.hu

BBwork
kár értetek ,)

www.battlefield.hu

aPa
én is így gondolom, de a gyakorlat nem ezt mutatja 😞
hiába szenvedünk, nem tudunk egymáshoz connectálni 😞

BBwork
ha már van fixálva hely, és tartozik hozzá cím akkor bármi 😊

www.battlefield.hu

Meggymag
Holnap lefoglalom a BF talira a helyet. 100 ülõhelyes termet foglalok Január 30ra. 18:00tól kezdünk(gondoltam egy kicsit a vidékiekre akik nem akarják az egész éjjelt itt tölteni, hogy õk is jöhetnek és majd legfejebb hazamennek az uccsó vonattal de legalább jöjjenek el és jó pár órát töltsenek velünk. Szal Jan 30. 18:00-04:00ig BFtali. Még ma megnézem a helyet és holnap bólintok egyet a dologra ha megfelel a népnek ténylegesen. Remélem Freddy le tudja mondani a Fanyûvõt és ha letudja akkor tegye meg sztem. A jelentkezés oldalt valaki csinálja meg(nem én leszek az) és el lehet kezdeni reklámozni a Battlefield.hu-n BB...(ahogy már mondtad tegnap) Remélem a 100 férõhelyes terem nem lesz kevés de sok se. Majd meglássuk. Na ennyi vótam...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Pink Tiger
köszi akkor így csináljuk

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

aPa
tényleg fura, de ha megadom a nem fix ip-met, akkor mi a különbség a között, hogy fix, vagy nem fix 😞

BBwork
továbbra se értem a miértet, de ok.
😊

www.battlefield.hu

Frankie
ne B+ akkor másképp fogalmazok:

ADSL nem tud hostolni. Pont.

BBwork
fix ip? ugyan mé? persze lehet, csak fura 😊

www.battlefield.hu

Frankie
fix ip kell hozzá a hostnak. ergo csellós hostoljon

Pink Tiger
srácok tud valaki segíteni?
az advanced tactical center használatában....
két adsl-es géppelmegpróbáltunk öszecsatlakozni de nem ment, van ennek valami trükkje??

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Hamed
Hát a cujkától lehet én is ásítanék egy színeset. Egyszer ittam, de az még az echte magyar házitörkölynél is gázabb pia.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

GanXstaZoleeWrk
aki nem hányt még asztal alá az nem is igazi magyar 😊)))

GanXstaZolee#2709

Váu! Királyos! Mo. büszkesége!

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Hoze - home
Akkor is ez a legjobb ma:

"A hivatalos program végéig egy korty alkoholt sem ittam, utána viszont nem tudtam visszautasítani a románok végtelen szeretetét. Elfogadtam a cujkát, mert nem akartam megsérteni vendéglátóinkat" - nyilatkozza a szegedi Délmagyarországban Apró Juhász János szegedi önkormányzati képviselõ. Mint az Index megírta: a MIÉP színeiben mandátumot szerzett városatya egy temesvári testvérvárosi látogatás díszvacsoráján részegen szónokolt Erdély hovatartozásáról, egy díszebéden pedig az asztal alá hányt.

Hoze - home
Te mirõl beszélsz ? Totál lapos az egész ! Még egy másik fórum érdekes témájával sem lehetett feldobni...

Random_
Mi most végeztünk ki egy Don Pepe XXL-es remekmûvet. 😊

Imádom a tejfölös pizzát!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

te vadista szandál
meló? ammegmi? most ebédelek, aztán szieszta

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

na ja ..

JCSR Morpheus
Na mi az emberek ebben az országban senki nem dolgozik? Mindenki ráér írogatni a fórumba, na nyomás dolgozni!!

Hamed
Csütörtökön már vedel, oszt én vagyok az alkesz mi? Nem baj Frenki, majd este. Tudod, kutyaharapást szõrivel.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

BBwork
a fogyókúrából? benne lehecc...
viszont ha ma fogyókura, akkor ez az a nap amikor én fizetek ok? legközelebb akkor ki is jön? 😊)))9

www.battlefield.hu

Frankie
kurva másnapos vagyok, de azért ne haggytok ki 😊

erdos
Ki molesztált???
Szójj oszt medzsünk....

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Ha a negyedikhez ezt rendeli akkor mi van a rükibe vált?
Ilyesmibõl vizsgáztam anno...
A Poasson féle eloszlási törvénybõl, vagy mi a fenébõl...

Nekem az E komponens még stimmel, de a B már kontesztált!!!!

Strength and Honour!

Hoze - home
Gondoltam szinesítem egy kicsit a fórumot, ezért most idekopizok egy hozzászólást egy másik fórumból. Õk is hasonló témákról beszélgetnek, mint mi....

"Nagyon egyszerû. Fogod a Lorentz-féle erõtörvényt. Ez egy függvény, amely a sebességhez rendeli az erõt lineáris módon. De akkor a négyes sebességhez is lineárisan rendeli hozzá a négyeserõt. Felírod ennek a lineáris leképezésnek a mátrixát a vonatkoztatási rendszeredben (ebben a mátrixban E és B komponensei fognak szerepelni). Ezután a mátrixodat áttranszformálod a másik vonatkoztatási rendszerbe (szorzod balról, ill. jobbról a Lorentz transzformáció mátrixával, ill. inverzével). A kapott mátrixot pedig elemenként összehasonlítod azzal a mátrixszal, amelyiket a mási vonatkoztatási rendszerben E' ill. B' komponenseivel írtál fel."

Ééééérteeed.....

ma nem eszünk.

fogyokura rulez 😄

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Seát ?

BBwork
hát mostmár ne kapkodjunk. vagy ha de akkor nekem nagyon korán kéne mert fél2 felé max vissza kéne érjek... szal csak a macera ,)

www.battlefield.hu

Beszéltünk nagyon sok mindenrõl, de ez a lényeges dolog elmaradt ... de még nem késõ !

erdos
Kitolt veled az élet...

na én meg elkiabáltam ezt a dolgozás dolgot, elzavartak kocsikázni, nincs igazság, nincs... :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

BBwork
seat 😊
figymá nem egyeztél meg freddyvel ebéd ügyben? valamit itt spammelt a minap, h pénteken már nem kell éheznem...

www.battlefield.hu

jo pénteki "munkát"! hehe 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Random_
Ja bocs elbasztuk a poénot.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Nem mondasz igazat mert láttál élõben is!

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Jaaaj az oltásss

Strength and Honour!

BBwork
te pepti
ne legyél már ennyire józan amikor épp vicces vagyok ,)

www.battlefield.hu

BB eloben is. Asszem batyad is ilyen magas korul van
erdos
Tolószékkel úgyse érlek utol..😊

erdos

Ha még látnád a fejem is...:-))))
Vállalhatnál dupla mûszakot..

erdos
Ja és 50 kiló..😊))
Rátekeredek a nyakatokra aztán egy finom rántás...😊))))))))