Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
60000 - SiX!
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
JCSR: látom, mióta megvan a logótok, itt henyéltek ti is. Amúgy király lett.
BB, Frankie: ADSL-lel is lehet hostolni atc-t. A hogyan még rejtély nekem is, de anno a HBA-ban egyszer én csináltam szervert és ment rendesen. Kell vele buzgálkodni, de elvileg megy.
õõ Angel: mi ez az új logo?
Danny: jól jártál, a Samsung király.
Mindenki más: remélem, legalább annyian leszünk ezen a BFtalin is, mint a múltkorin. Jól be akarok most rúgni veletek.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Tudna vki bõvebb infot a BF taliról?
U'42.:.gen.Rob****
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Majd megcsináljuk a server üziket is rá pár napon belül 😊
Every passing minute is another chance to turn it all around.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

legalább fel fogod ismerni, hogy ki az ellenség és ki a csapattárs

Hide and fear, Cobra Commander is here !
qva jóóóó
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
, köszi Pampalini
, köszi Thales
pajtás !!! Nagyon faszántos az új monitorom!Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
én elhúztam! 😊
bye
FoP!-60k-69k + 70k! :)
Amúgy melyik csatornán adják?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Én meg visszem a Berlingot, (ha Random nem jön én sem, asszem az estém nélküle nem lenne kerek ;-)) ) ráírjuk az oldalára, hogy "MOBIL DETOXIKÁLÓ" (valaki után szabadon) és aki megborul azt bedobáljuk a puttonyba, csak, hogy érezzék a törõdést. Ellenbe aki összehányja azt összeverem. Ha nagyobb nálam, akkor is. (max viszek célszerszámot, biztos ami piszkos)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
szétnyítod, majd megnyalod az ujjad, mielõtt lapoznál, és amúgy is a könyv ott nyílik ki legkönyebben, ahol legtöbbet használták...😊
http://gaborszantai.co.uk/