Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hamed!
Nézd meg a SiX fórumot pls!
Zolee: jobbulást ember😊
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Taníts Mester

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
Mit nem feltételezel arrol a gyerekrõl, teeeeeeeee ...
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
http://gaborszantai.co.uk/
Ez a munkaidõ amúgy is vicc. Ha valaki nem akar, akkor az egy hét alatt sem fog semmit sem csinálni ; ha meg pöröghetnékje van, akkor megcsinálja az egy hetes melóját akár egy-két nap alatt is.
engem 6-7 hónap után elõvett a fõnök, hogy örülne, ha én is 8ra járnék mint mindenki más, nem pedig 9re. :-)
asztmondta, hogy ha így folytatom levon a bérembõl. :-))
kellemesen laza itt az élet, bár néha kell melózni, de asszem ez még belefér. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
1/9/04 - Community Update
Happy New Year Soldiers!
Here's hoping everyone had a good holiday and is enjoying a great start to the New Year. A quick update on the Map Contest and the 1.6 patch:
Map Contest
The submissions for the contest were overwhelming. We received over 130 maps from the community and they are as diverse as the Battlefield community, reflecting the many different interests you all have. They ranged from the prosaic to the epic to the just plain silly. It's been a blast reviewing all of the submissions and we've narrowed down our selection to fifteen maps. Now it's down to the difficult task of determining which of these make the final five.
We offer a big THANK YOU to everyone who submitted a map. Although we will be narrowing the field down to five maps, the majority of these maps show an ingenuity and imagination which is becoming the hallmark of the Battlefield community. We at EA and DICE salute you! You should all be proud of yourselves for taking the time and effort to participate in the contest.
1.6 Patch
The 1.6 patch is still in testing here at EA. We have one more issue to nail down so please be patient...it will definitely be worth the wait. We've tested most of the mods with the 1.6 patch and a few are not working correctly. The mods which are problematic include:
Interstate '42
Galactic Conquest
Eve of Destruction
Battlegroup 42
We will be releasing a debug executable with the 1.6 patch. This debug will log assertion errors, allowing modders to determine what's causing problems in their mod as well as optimize it for best performance.
(azon belül vagy Flash MX vagy Fireworks MX)
És akkor még a MS csodálkozik, hogy lázadnak ellene...
mivel csinálod a gifeket?
mer én most tesztelem a Xara-t de még igen láma vagyok hozzá:-)
Nincs vmi olyan aminek aszondom,hogy kõ vmi tuti gif és megcsinájjjjjja?

mindig tudjon connectálni, és legyen elég pót-, és/vagy utántölthetõ elemed, mert eszi rendesen!
Freddy brada, mi ez "no-logo"?
Csináljak?
Vagy már valaki fõzi a "Nagy Klánok Boszorkánykonyháján"???😊))
Ja és privát üzenet!

"Alig használt agy eladó,kiválóan alkalmas gondolkodásra és logikus cselekvésre....garanciális viszont sokat volt húzva,ellenben a fentebb sorolt tevékenységekre még nem használtam....Jelige😛usztuló szürkeállomány...."

wattafakk díz íz a faking déj
nem vagyok a toppon :-)
Broooáááághh ...

Sickboy: beszélj a "kolegáddal" Randommal. Tõle kitellik, hogy ilyeneket kitaláljon, hogy szombati munkanap. :-)
Tééleg, ha áttérnék a héber hitre akkor vallási okokra hivatkozva megtagadhatnám, hogy ma dolgozzak? :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ajánlott :
Min 512 Ram, ( szerintem ) min 2000-es proci. Ezzel így már egész hejde módon megy.
Ja, és a chellót sem árt mellõzni ( az olvasott hozzászólások alapján 😊
Neverwinter Nights-ból Aribeth...
Frankie:
Ha Hamed arról ír, amiról régen beszéltél nekem, és most következik be, akkor ne felejtsd mit igértél a tRs-sel kapcsolatban😊))
Rendetvágok egy kicsit a szobámban, azt majd probálok jönni visszaolvasni.
Megnéztem, hogy van e jég a Dunán úgy látom van, ugyhogy kell mennem fotozni is.
Dell power
Király..... cool....

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Tisztelt Skorpio7!
Igazán kedves dolgok kerültek elõ ma este. Hamár az ember háta mögött hozod elõ az aggályaidat, és fél füllel kell megtudnom utólag mástól egy elkottyantott félmondat alapján, legalább ne uszítsd azokat az embereket, akik higgadt véleményükkel a jelenleg a két fél számára a legésszerûbb megoldást szorgalmazzák.
Tudom, hogy te presztízs kérdést csinálsz mindenbõl, de ha felfognád a csöppnyi agyaddal, hogy itt nem a kis kiemelt posztocskádat célozta meg az a pár ember, hanem egy nemzetközileg igen erõs csapat felállítása érdekében születtek meg a döntések, akkor talán belátnád a többség igazát.
Azt a nevetséges mûsort, amit levágtál a távozásodkor betudom a pillanatnyi elmezavarodnak, ellenben a nem kis számládat (amit Frankie kifizetett) illõ lenne rendezni, mielõtt bevágod magad mögött az ajtót. Kívánom, hogy sok sikered legyen abban a másik játékban, és sajnálom, hogy így alakult. Miután ezt elolvastad, lehetõleg 360 hozzászóláson belül szeretném elolvasni a véleményed az üggyel kapcsolatban, mivel akármennyire kétled: érdekel.
Köszönöm.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
60000 - SiX!