Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny
Szia BB.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

skorpio7
Hamed !

Nem is olyan rossz ... a PT-bõl jópáran megették a dolgot !
Gratula neked !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Magába is :-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

BurnBaby
jóreggelt...
😊

www.battlefield.hu

Danny
Jobb klikk a linken és utána "mentés másként".

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Kovács legény
Nekem se kép se hang😞

www.czekoart.hu

Danny
Naggyon jó! 😄DDDD

Nézdmá egy dark :-)szeva

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Sickboy
Valami holland szerveren. Meg nem mondom most neked, benn rohadok a melóban.

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Random_
Hol játszottunk?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sickboy
Sajnáltam, mert hozhattuk volna a meccset simán. Na nem baj, megy a tapasztalat rovatba.

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

DarkHorSe
Seat-tól sokat tanulhatsz😊

majd õ bevezet a b17 és a tk rejtelmeibe

Swedish people are albino monkeys

Sickboy
Nézzük csak :

1. Maga a csapat elég jó volt, a szerver viszont amin az mind a 2 map-et játszottuk az kaki volt. Sis 3x diszkózott 😊

2. Fej fej mellett ment a küzdelem, elég kiegyenlített meccs volt. Jól nyomták, jó repcsiseik voltak.

A szerver sajna Ransomáknak is nagyon fos volt, nem igen tudtak normálisan repkedni, ami egy Alameinen meg egy Bocage-on elég bukó.

Végeredmény pedig valami harmincpárral lettek jobbak összesítésben. Jó csapat volt, de ennyire azért nem.

Legalább felüdülés volt olyannal is játszani végre, akik már tényleg mutattak is valamit.

Ja, az okosok felvilágosítására : ezúttal is õk hívtak ki minket.

Random_
Itt vgagy Sick?
Mi volt tegnap waron? Most nézek csak nagyokat.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

aPa
yes, master 😄
(azért elõre elküldheted a robotpilóta csítet, addig feltelepítem) 😄D

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Manson icukán villanj rám plíz

szólj mikor érsz rá és... 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

aPa
bazz, én még csak most ismerkedek a felszállással és a levegõben maradással 😞 😄DD

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

na yovan,csak gondoltam fixáljuk inkább le 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Mily meglepõ:-)))))))

Mr Manson
...irni se tudok , megen...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

ok,mára ígérték de még akad nekik :-(fakk

Mr Manson
Igy Igy!

Aki linux szervert üzemel, majd keressen fel! 1.6 és PunkBister miatt!

Pepti
majd az 1.6-os BF patchben lesz benne

Most akkor mi van?ez csak szerverre kell vagy a gamernek is?

Mr Manson
Uj PunkBuster kellemes infok:
PunkPuster Download Oldal

Wanted
😊))))))))))
Thanks!!!!

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

félreérthetõ a co-op, persze, hogy ahoz az oldalhoz állsz ahova csak akarsz.
mi, ha összeülünk 6-8-an, akkor mindig így nyomjuk.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sickboy
Megoldottam a serialt. Ha minden kötél szakad, akkor gondolkozom. De most nem volt egyszerû 6.30-as felkelésnél.

Wanted
Kösz a segítséget!

Ebben a módban van lehetõség egymás ellen is harcolni, vagy csak egymással lehetünk?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

jaja, csak bömcikkel meg audikkal a "rosszfiúk" járnak, amiket meg én írtam azokkal meg a "jófiúk". :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ok,de berlingok/partnerek...
(ezek olyanok,mint a sötétített BMW és Audi?
mert akkor értem 😊 )

60000 - SiX!

Sickboy
Ez mit is jelent ? A deluxe feléért ? Nem igen pontos a meghatározás. Összeget plz

ja és nem KNH, hanem KFH. annyi hülye rövidítés van, mindig el'aszom. :-)

#64698-ban Air azt írta te repkedtél.

értem?

60000 - SiX!

ha füstüveges fekete berlingok/partnerek kovályognak a lakhelyed körül azért kezdj el te is aggódni. :-)
csak, hogy érezzétek a törõdést.

Wanted: persze, az összes olyan pálya ilyen, ami co-op módban is megjelenik. beállítod 64 fõsre a játékot és a játékosok mellett feltölti botokkal 64ig.

Wanted
Hi!
Azt hallottam, hogy léteznek olyan multis pályák, ahol a lan-hoz bot-okati is be lehet tenni.
Tudtok valamit errõl?

ááá,nem kell ennyire ...hagyjuk csak 😊

(respect!) 😄

60000 - SiX!

Mr Manson
Reggeltet!
Ábra?

air23
szal féreértések elkerülése végett ezeket tegnapi pt-six tali után vettem fel amint Seat a babának tartott bemutatót hogyan is kell felvágni publik szervereken!

Sickboy
Mivel nem vagyok otthon, ezért titeket kérlek meg arra, hogy egy BF42 alap game serialt kuldjetek plz.

512 RAM alatt szerintem nem nagyon érdemes nekiülni a BFnek, mert szereti 😊

Admiralis
Ez egy fasza kis video volt.

Dell power

a haver vett valami csilivili konfigot, de okosan, ügyesen 256 rammal, nos lassabban megy nála a játék mint az én 1,3 celeronomon. 512SD is jobb mint a 256 DDR.

ezt nem hiszem eeeeeellll. briliáns, briliáns. ha ezt a fiúknak a klubban elmesélem. :-)
Van ismerõsöm a HM-nél, valami tábornok féle, küldöm neki a linket. A KNH-s kolegák meg úgy is megtalálnak, bárhova bújsz és visznek pilótának, csak arra figyelj, hogy az 1 (azaz egy) darab üzemképes mig29-esünkkel Vári bátyó szeret röpködni. :-))

AirborneRanger
Há minden maxon van. majnem mazoista vagyok. 😊 hát csak néha akad be igazából a töltés idõvel van gondom mámint maptöltéssel. 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Admiralis
Na szal frankó volt a Gyûrük úra!
Meg kell néznetek!

Dell power

Sza Ájsz :-)
nézd meg air linkjét:-)
tucc te ijjet?

Air! azért elvártam volna,hogy egy "by Seat"-al meglepd a közönséget,de mindegy... 😊

60000 - SiX!

rezsofiz
bf legjobban a memóriát eszi

sazl : c