Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
de - és ez volt az amikor én is +lepõdtem:
azzal se tudtam repülni! 😞
lehet rossz csillagzat alatt születtem...
mondjuk azóta teljesen jobban megy (ugye a sok gyakorlás!) már volt párszor,hogy +láttam Ice-t mielött lelött...
én mondom ember kell a repüléshez nem joy...
Kicsit kreatívkodtam, de nálunk is sokan megkajálták.
(bár annyira nem sajna, h meglegyen a 65k mire felkelek😊)
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
www.battlefield.hu
Na igen aki késön kel még a flééémrõl is lemarad ):
de legalább átverni sem tudják és a szívbajt sem hozzák rá 😛

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
Én csak annyit, hogy egy palesztin srác kõvel dob meg egy tankot.
Vagy a háttérben óriás dugás van valahol ?
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
www.battlefield.hu

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
szegény Te!

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
ott a pont:-)
Ájsznak akkor van vagy 6 egere mi?:-)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
a jó repülõsök 2-3 egér segítségével repülnek!
1 futkos a keyboardon, kettõ meg lökdösi a gép egerét
!
www.battlefield.hu
valamit rosszul csinálsz cincog? :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nekem Logitech WingMan Extreme 3D digital van, de hiába, mert a gyakorlat... az hiányzik 😉
http://fly.pardey.org
/és ez ráadásul 10 miatyánkba került nekem/
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.