Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kispósi
😊 biztos csak azért mert ott voltál... 😊))

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Iceman
Múltkor azért voltam morcos egy kicsit, mert a D2MH-n is csak úgy elváltották Coralt. Jobb volt helyette Omaha...

De végül is az õ szerverük. Nem kötelezõ azon játszani.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Kispósi
ugy látszik mi vagyunk a fekete bárányok... modjuk eddig is igy volt

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Iceman
Te gondolatolvasó vagy bakker😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
'estét!

Na most sikerült elõször leülnöm a gép elé a mai nap folyamán...hiába...a kedvenc évszakom van, így a szabadidõm nagy részét a jégpályán töltöm. Bf és monitorarcok suxx😊

Brain! Én egy Saitek Cyborg 3D Gold-ot használok, amit egyszer már Te is kipróbálhattál, mielõtt leszakítottad az asztalom kihúzható részét😊 (azóta már renoválva lett😊

Tökéletesen jó az a joy amit kinéztél, de nem árt egy pöttyöt gyakorolni is vele. Ha partner kell, szólj...leszek csali😊
Ha nagyon nem megy és szépen kérsz, átküldöm a csítet is😊

Hamed...Te meg backuphatod😛

GYanítom épp az a 12:16 felállás vol egyenlõ...

A szabályzatban meg merre találom: "A kharkovot elváltjuk" címû pontot?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Manson:
jaja már itt is vagyok, sz@rra szál a légy, nemde?
akkor is enyim lesz, 65k

kisponty
Gratulalok Gaba, beleillesz a kepbe ami a GotC-rol lassan kialakul... Omahat leallitod 12:16-os felallasnal, a nemetek fele is ugat, hogy ez igy pont jo, de te csak eroskodsz...Kahrkov-ot meg tovabblokitek, mert az ugye szar palya...szanalmas....

semo1
Köszi

Tuvok
Amire beállítod. Common Controlsban keresd Parachute néven.

fly
Yo brada! am comi'n2 da gamma'

http://fly.pardey.org

semo1
Melyik billentyû az ejtõernyõ?

skorpio7
Maradt még petárdád talán ?!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

0Fritz0
Cseréld ki a vidikártya driverét.
Ezt is nézd meg.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

MÁR CSAK KETTÕT KELL ALUDNI!!!

Nagyot fog szólni! 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

hat nemhinnem hogy ez a megoldas

GanXstaZolee
biosban nezz korul szvsz erdemes lebutitani mindent es ugy proba.

es az a fura hogy lanon jacottunk a multiplayer demoval es annal is ha inditottam 20 secet legalabb kellett varni. Pedig azota legalabb 2x formataltam c-t

Danny
Na ezt nem tudom.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

felreerted, inkabb maskepp mondom:
felment jatek+patch+crack, inditom battlefield.exe-t, nem tortenik semmi, csak valamennyire lassul a gep, csinalhatok kozbe barmit, aztan egyszer csak igy 5 perc utan belep a jatekba intro meg minden ez gagyi miert van? a gepem abit kx7 333, barton 2600+, gef 4 ti 4600, 512 333 ddr

Danny
HBA forewa!!!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Milyen szerverekre próbáltad? Ha olyanra ahol fenn van a Road to Rome pack, akkor oda nem tudsz felmenni amíg fel nem rakod. All Seeing Eye nevû programmal próbálj csatlakozni magyar szerverekre.

ez vicces kb 5 perce akartam elinditani a jatekot mar benvoltam egy masik jatekban mikor elindult a bf... 3 fps-el

sracok uj problema merult fel, felnyomtam az alapjatekot ra a 143 megas peccset majd a hozzavalocracket. Inditom a jatekot de nem indul el, semmi sem tortenik..

Tuvok
De nevet tudsz regisztrálni, meg szépen megkéred Angel bácsit, biztosan csinál neked vmi szépet, Szalacsisat.

de ez nem zárja ki azt hogy nagyon bebasztál😄

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Montammá hogy nem tudok logot csinálni😊
nembaj majd bekéreckedek egy klányba ozt majd lesz klánlogom😊
Addig meg én leszek a HBA utolso katonája😄

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Tuvok
Nem, csak Sándor barátom lusta új nevet regelni, meg egy logót csinálni magának...

GanXstaZolee
hûha most tegnap akkor nagyon bebasztam ha közben ujra van hba 😊)))))))

AirborneRanger
láma 😊)))

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

hajj bazeg kimaradt a meglesz

mekkora egy köcsög szpemmer vagyok😄

teccikérteni?

hamarabb

és

505thZajcev[PT]
Miko?

kicsit

fel

pörgessük

*intem + ma 😊

Cobra.
majd talán holnap, bár ahogy ismerlek titeket, majd hétfõn munka közben lesz meg

Hide and fear, Cobra Commander is here !

BurnBaby
hát még a küszöb elõtt van ,)

www.battlefield.hu

Mr Manson
65k-ért megy a harc?

- mert akkor itt van PCK mindjárt, azt nyomja a baromságot!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson

Az info hama változhat, me' 1.6 a küszöbön...

Repülõ csatahajó?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

BurnBaby
lol

www.battlefield.hu

már tárgyalások folynak az ügyben Ice-al,hogy mennyiért venne fel a nickemet párnapra...
lenne asszem +lepõdés 😊

koszi sracok ez gyors volt😉

Mr Manson

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys