Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pas42, Illu, Ftn~ VS ~TnS, BmC, Alliance~ <7th Mar 20:30> lol omg ez érdekes lessz 😄

LSSAHPAUL
hát sajnos a fele tapasztalat, magyarországon 2006 óta csak romlik az internet minõsége (anno az 1megás jobb volt) és így elég nagy hátrányban kell játszanunk.. Persze a tankozásnál nem látszik annyira mert a lag nagysága attól függ hogy egy "objektum" milyen gyorsan változtat helyet 😊 de hogy ne legyek pejoratív:
Minden internetes fps játékosra lag 6, melynek nagysága = a játékos és a körülötte lévõ objektumok sebesség különbségével.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

<#eljen>
de ráérsz 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

<#taps>

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

LSSAHPAUL
Összeírtam a kifejezéseket lagos szerverre, ugye milyen kurvára vicces vagyok? 😄
A szar szerverek atyja, a legtöbb szar szerver visszavezethetõ ide: valag
Nem kiugróan nagyon vagy kicsit lagos szerver: átlagos
Paketlosszos szerver, de annyira hogy észrevehetõen lassabban mész mint más: ballag
Olyan szerver ahol meccs kezdetekor minden oké, de a vereséget majd a szerverre fogod: utólagos
Az a szerver amin még nem voltál de sokan mondják hogy szar: állítólag
Olyan szerver ahol 100 fölötti pinged van mégis játszható: látszólagos
Lagos szerver, ahol csak pár percet játszottál: futólag
Olyan szerver ahol csak bizosnyos nemzetiségüeknek van paketlossza: fajilag
Olyan szerver ahol csak törpök játszanak, de sajnos lagos: galagonya
És végül az utolsó: bezárólag 😊

tényleg bakker vasárnap. :o

LSSAHPAUL
A bf1942 élet már nem itt zajlik hanem a ddw-ls teamspeak-en, ezért nem is irunk ide mert aki számít az úgyis tud mindent 😉 Néha betéved ide egy két új játékos kérdez valamit oszt csá. Persze a komolyabb híreket beírjuk, igaz hogy a kutyát nem érdekli de csak egy hivatalos sg topik ez is. Le is tudom gyorsan egy idõre:
2010-es szezon most vasárnap kezdõdik, http://bf42-liga.de/
Lesz valami hülyeség 3clan vs 3clan meccsek lehet 24v24 vagy 32v32, kihagyjuk 😊
A tankladderen egy lengyel klán utólérte a Magyar Gárdát.

Élet? Már csak ez a pár zombi dülöngél itt. :-D

Mr Manson
Régebbi bf találkozók képeit meglehet találni valahol a neten? (2005-ig)

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
De jó látni hogy itt még mindig van élet ...

Mr Manson
re

ha minden igaz volt a fõnököm volt a mercibe - (ha IOIOI vmi a rendszáma,nem látom) -de úgy rémlik nagyon kivolt ettõl a vereségtõl 😄DDD

Volt még egy audi is amelyik csúnyán rávert 😊

Bencsi
csít!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

Tuvok
<#wow1> én is csak lestem...8 év 😊

Bencsi
ó jajj

Bencsi
Köszi Skorp!

skorpio7
Ment a cím Bencsi privátban. Ha elfelejtetted a pass-t regisztrálj újra és én vagy Frankie majd beállítja hogy lásd a belsõ fórumokat is.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Bencsi
melyik is az?

szerintem több az mint 20 😊

Frankie
Inkább toljátok fel az arcotokat a régi fórumra is- kéne népszámlálni, hányan jönnénk BC2-re, így vagy úgy. (fun vagy több)

szeva Zacsi 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
úgy látom készülödik itt valami...😊

SZEG007
BC2 topicba megvan minden info😊

Iceman
Nekem meg az van meg, amikor Foxy meginterjúvolja Skorpit 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Frankie
Tiszta nyugdíjas gyûlés 😄

Amúgy jah, gyertek BC2 😊

Iceman
Mekkora élet van itt 😊 Sziasztok!

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

LSSAHPAUL
1 tétmeccsen se játszott még az idén :p
Szal ne vedd a szádra hogy igazi megszállott játékos annak tükrében hogy szart se játszik, ellenben van 2 magyar klán kb 20 játékos akik meg igen.
A többi nagy harcosnak meg kívánom hogy legyen sikeres a 2 évetek az új bfben is és akkor abba a forumba is irogathattok az idõk végezetéig, mint a nagy öregek kik a legjobbak voltak 😄

DarkHorSe
honnan lehet leszedni, valami infot rola

Swedish people are albino monkeys&#65279;

SZEG007
gyertek Bad Company 2-t tolni skacok😊

szeva Zacsi😄

Skopi egyebkent voltak jofajta vasalasok jeepel😄 En szerettem az ellenfel bazisahoz menni aztan ott Csomo emberke elment Afkolni mig a tankra vart😄 Akkor lehetett am aratni😊

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

505thZajcev[PT]
Mi ez a hupakolas itten kerem?😄

skorpio7
Na Bencsi az igazi megszállott játkos.
2009 dec. 31-én éjfélkor tolta nagyba allied-ként market gardenen a Punch&Pie szerveren. 😊
Remélem azért éjfél elõtt te is elléptél egy pezsgõ erejéig ahogy írtam neked. 😊

skorpio7
Ó hogy is lehetne azt elfelejteni. 😊
Mai napig utálom a repülõ alkalmatosságokat és mindent megtesz az ember, hogy a földön tartsa õket. Manapság is azon a pár szerveren ahol feltünök, ha lát az néhány "ismerõs" játékos, tudják hogy az AA-t jobb elõbb kiiktatni, mert kényszeresen használni fogom ellenük (lásd annó publicon Zajcev egybõl tudta ki is az, még bele mert ülni).

Faki!
Ugyan hogy is lehetne elfelejtni az Ivanhoe-val közös késõ éjszakai publicolásainkat (a'la szerverürítés)...
Mint az a battleaxe, ahol angol oldalra betévedve már fent kempeltek a PIV-ek a reptéren és aki tehette átállt, nosza ilyen kihívásnak nem lehetett ellenállni. Ivanhoe repülõbe, a sherman spawn-ok után én baloldt te jobboldalt és 7-8 perc múlva már a német reptéren is voltunk... és persze ment a szitkozódás, de milyen érdekes addig nem volt probléma a kemp amíg õk csinálták.
Na meg Kurszk... amit Ivanhoe lemûvelt engineer-ként a német kezdõn(házba expack), szinte már sajnáltam õket hogy nem tudnak vele mit kezdeni. 😊

De emlékszem arra is, amikor Echo-t bannolták hivatalos EA szerverrõl, mert túl jól kezelte a romboló lövegeit iwo jima-n (hegyet belõtte)
és a végén az arany melletti 0 halál-t cheatnek tartották.

<#taps>

Bencsi
omaha skyjump😊
vagy mi

Bencsi
tik meg kik vagytok?

Tuvok
még szép, ha hajlandó lenne megjelenni

DarkHorSe
Remelem bf43ra minden regi neger visszajon

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Frankie
Csomó régi cucc ami fenn volt a szerveren, nálam le van mentve ha nosztalgizáni akartok 😊

Nem a no FF szerverek meg a bomba szórása... a sok emberke meg mérgelõdött. 😞
Szegények.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Skorpi. egyebkent kihagytuk a sorbol Ivant😄 Asszem meg megvan tole a ts felvetel😄 Az a valtozatossag ahogy jellemezte azokat az ellenfeleket akik megszivattak😄

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

Hoho mar csak te hianyoztal szeg😄

SZEG007
Battle of Britaine, német hangár, junkers orrgépágyu
Na mi ugrik be rola Skorpi?😊

BSZN Limbi!

LSSAHPAUL
Kezdõdik a 2010-es liga, megvan a divizió besorolás, az LS 2, a DDW 4 ben van. (mi tavaly feljutottunk, csak nemvállaltuk a "szereplést" az 1-ben)

vén trottyok... 😄

skorpio7
Na igen a hangáros story. 😊
Látod arról még kép is készült, az örök emlék marad tuti.

Johat a hangaros eset ha jol emlexem par tankal tortent😄 Azt nem konnyu onnnan kiszedni😄