109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Wreck86
    :) Belsőben repülsz,külsőben meg váltogatsz mindig,hogy hol van az ellen,nézed magad körül a tájat.
  • Wreck86
    Ping-eltérést vedd figyelembe és annyival tüzelj elé + az orrára célozz,vagy testre.
  • JagFater
    :-)
  • fighter111
    Ja, meg még azt le tudná írni minél több játékos, hogy milyen nézetben a legnyerőbb repülőt vezetni? Azt tudom, hogy Strategicpepesoft nagyon jól tolta, ha pl. ő tudna írni valamit annak is örülnék...persze mindenki más véleményének is...
  • fighter111
    Én ezt nem értem...Néztem már néhány meccset amiben benne voltatok...Néztem, hogyan repültök, de tulajdonképpen semmi látványosat nem vettem észre, én próbáltam nagyjából ugyanúgy repülni, de szinte mindig egy percen belül lelőttek...Egyszer az történt, hogy kiszúrtam egy német gépet, mögé kerültem, tüzeltem rá több, mint 1 percen át (láttam ahogy hullottak le róla a darabok), és csak nem zuhant le...A vége az lett, hogy egy társa kevesebb mint 3 másodperc alatt szétlőtte a gépem...
    Meg tudja valaki mondani, hogy, hogyan lehet ilyen gyorsan leszedni a gépeket, egyszóval tudnátok valami technikát ajánlani támadásra, és védekezésre?
  • Bencsi
    kibérelhető vagyok!
    csak a szeksz meg a szipu
  • Wreck86
    ok
  • Bala10
    Miller! nézz majd be adminba! :)
  • EBoti
    Hát épp Te mondtad Pól hogy szerzel két-három jó pilótát, plusz ott van még Márszej barátod aki jött párszor már és még páran ígérték hogy jönnek majd meccsre, (Bencsi, Tuvi), Pepe-t is hívni kell megint, Feldinek nem megy a WoT szóval ő is marad a BF-nél. Ha elég későn van a meccs akkor én is tudok jönni, meg Witti + Jani is jönnek majd. És azért hosszú távon elég uncsi a WoT...
  • Tuvok #105933
    :DDDD !
  • fighter111
    :D Persze, azt ismerem mikor valakit megpróbálok tankkal kinyírni...
    Mondjuk még tankkal vagyok a legsikeresebb általában...(félreértés ne essék, nem eredményes) Repülővel meg talán a legszerencsétlenebb, de azt szeretem a legjobban :D
  • HUmanHunter
    :DD
  • Wreck86
    Ugyan,simán letankozod Paul-t,egyszer eltalálod és befordul.:)
  • fighter111
    Ááááá...néztem, ahogy ti játszotok...Közelébe se érek annak a szintnek...
    Meg amúgy mikrofonom sincs, de az a kisebb probléma...
  • LSSAHPAUL
    van felvétel, feltételek:
    - teamspeak+mikrofon
    - korhatár 20 év minimum, vagy ha fiatalabb akkor komolyság
    - meccstervező weboldalra 2 naponta felnézni, ott a meccsekre jelezni hogy tudsz e játszani vagy nem
  • fighter111
    Sejtettem...Csak gondoltam mondok valami mást is kérdéseken kívül
  • Wreck86
    Költői kérdés volt LS részéről.
  • fighter111
    Mármint a "Csak nem veletek valószínűleg"-et úgy értettem, hogy nem lennék szerintem elég jó...csak a félreértések elkerülése végett...
  • fighter111
    Én...Csak nem veletek valószínűleg, meg mellesleg kidob néha, de az kit érdekel XD
    Bár gondolom nem rám gondoltál mikor kérdezted...
  • HUmanHunter
    énén :D
  • Wreck86
    Jó kérdés,ugyanis kb 90%-otok átmegy wot-ozni,én államvizsgázni fogok,szóval bfben nemtom ki fog maradni.

Őszintén ki fog vele játszani?
  • LSSAHPAUL
    Nehéz szezon lesz a 2011. Reálisan látják a liga adminok hogy a 2011 lesz a bf utsó éve és utána már csak publik lesz, ugyanis a tegnapi meccsünkre én+Ucu voltunk csak, 6 külsőst kellett szerezzek :D.
    Milcsi! Én tényleg nem vállalom a liderséget, évről évre ez megy hogy könyörgök a playereknek hogy jöjjenek játszani, de kb úgy fogják fel mintha havatseperni hívnám őket. Majd januárig gondolkozz el rajta hogy vállalod e a liderséget, ha nem akkor senki se fogja és pá az lsnek.
  • fighter111
    Na jó, azt hiszem jobb, ha megbarátkozok azzal, hogy kidob időnként...:(
    Nem baj, attól még lehet játszani! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A RENGETEG SEGÍTSÉGET!!!
    BF1942 4ever!!!
  • LSSAHPAUL
    Ma lesz a lasának fun meccse, caen,great pursuit. Aki tud jöjjön :)
  • Wreck86
    Sztem ugyanaz a kettő.
  • fighter111
    Az lehet megoldás, hogy visszarakom az eredeti pb mappát, és csak a tartalmát írom felül? Mert lehet, hogy azzal, hogy az egész pb mappát felülírtam eltűnt belőle valami...
  • Wreck86
    Az is jó,ha pb mappa egész tartalmát felülírja a kicsomagolt cucc.
  • fighter111
    Ö hát igen, de nem úgy, hogy a mappa tartalmát külön, hanem felülírtam az egész pb mappát...
  • HUmanHunter
    lehet? :D tört játéka van, csak törtön tud játszani
  • Wreck86
    Melyiken?
  • Wreck86
    ...\Battlefield 1942\pb\ ? ide?
  • Beers
    Az a szerver lehet, hogy tört volt!
  • fighter111
    De nem értem, hogy mostanában miért nem dob ki pályaváltáskor.
    A pálya váltós dolog amúgy megoldódott azzal amit Tuvok küldött, de most a másik probléma van ( #105821 ), de egyszerűen nincs magyarázat rá,hogy miért nem csinálta egy csomó ideig. Én egyébként úgy emlékszem, hogy azelőtt nem volt semmi, amíg be nem raktam a pb mappát ami viszont megoldotta a korábbi problémákat.
  • fighter111
    Ugyanazon a szerveren játszottam egész nyáron, és akkor még semmit nem írt ki.
  • fighter111
    C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 1942
    Ide raktam be
  • LSSAHPAUL
    Pályaváltásnál majdnemhogy normális hogy kidob, az alábbi furcsaságoat vettem észre amik csak mapváltásnál történnek:
    - Amikor 2005-ben csináltam a statisztikát észrevettem egy bug-ot, hogy néha mapváltásnál az user ID-túlcsordulnak, az a pálya ahol egy ember is túlcsordult feldolgozhatatlan lett statisztikai szempontból.
    - Amig abit alaplapjaim voltak az teamspeak2 az alábbi hibazüenetet küldte: "Görgető sáv nem található". leszartam volna ezt a pár betüt de sajnos a processzort 99.99%-ra terhelte.
    - Ha a mapváltás bizonyos szakaszaiban akarsz egy szerverre belépni akkor furcsaságok történhetnek. (pl egyedül leszel egy másik pályán)
  • Tuvok #105906
    Biztos jó helyre másoltad azt a pb mappát ?
  • HUmanHunter
    a pályaváltáskor kidob hiba szerintem szerverfüggő mert velem is elő szokott fordulni, a másik pedig a punkbuster client update timed out lehet, amit pb mappa felülírással lehet megoldani.
  • fighter111
    Hát a pb mappát felülírtam azzal amit Tuvok küldött... Azelőtt viszont az volt a bajom, hogy mindig megszakadt a kapcsolat, vagy nem tudom pályaváltás közben, és kiírta, hogy FAILED TO CONNECT TO SERVER, és tölthettem be újra az egészet, meg valami olyat is kiírt, hogy valami PB Client-nek lejárt az ideje, már nem emlékszem pontosan...:(
    Nem tudom, hogy amiatt javult-e meg, de azóta az utóbbiakat nem csinálja, csak amiről eddig is írtam...
  • Wreck86
    Akkor gondolj vissza,mit változtattál azóta gépeden?