Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AirborneRanger

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

ideg2:
reggel 9-tõl a decemberi forgalom rögzítése (forg.rendszám,soförnév,járatszám,dátum,suly,érték,raklapdbszám oszlopokkal) - na jo közben 1 kiskávécigiforumszünet - erre 11:35-kor elszáll egy fázis a villanyóránál...
25 gépnél szünetmentes 4-nél nincs(köztük term. az enyém is) és elszállt minden! erre mit mondjak?!
VTRDHGCZTDGHJHJKNXXXXXXX!
holnap ujra nekifutunk... 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Tuvok

BBwork
hát... majdnem irígyellek

www.battlefield.hu

Tuvok
na jó, elegem van! csináljak meg egy kibaszott mérési jegyzõkönyvet, OK. megcsinálom, office nincs, marad wordpad. illesszek be képet a diagramokról, OK. végül is csak 20 db, írjam le az adatokat és jellemzést, OK. ez is 20 db. Írjak értékelést és elemzést, OK. Nagyon baba, szép, átnézhetõ, ellenõrzés, mentés, csúcs. Újra megnyitom ÉS TÖK ÜRES AZ EGÉSZ. ELEGEM VAN, NEM KEZDEM ÚJRA RÚGJANAK KI KURVA ISTENBE BELE

BBwork
én is téged ,)

www.battlefield.hu

BBwork
nemtom látod-e de az NB 3. (vagy ha még nem fogadták el akkor 3. lesz) a CB-n. tárgyalhatunk az nb beolvasztásáról ,)))

www.battlefield.hu

Random_
Ha esteleg szükségét érzed szívesen kezellek. 😉

Persze csak akkor lesz idõm rá miután bekebeleztük a tRs-t. Most próbáljuk megvásárolni a többségi részvényeket.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BBwork
nemtévecc ,) most jó? 😊

www.battlefield.hu

TheGOro
vagy csak nem volt gyerekszobád

http://GOro.hu

Random_
Ja és ezen ne tessék besértõdni csak ezt a tendenciát vettem észre pár hozzászólás alapján. Valószínûleg tévedek. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
BB kezd kirajzolódni elöttem a személyiséged. 😊

Egyre több hozzászólásodba látom, hogy mindent magadnak akarsz. Ez szerintem valami gyerekkori trauma eredménye lehet. Pl elvették az oviban a babádat vagy az ugrálóköteled.

Hamed
Nem fog rámenni mivel eddig is ugyanolyan komolyan gondoltuk az egész versenyzést. Mindkét fél szembesült már kudarcokkal, és a meccs utáni (közbeni😄) hisztik ellenére együtt van a társaság.

Egyébként annyira élvezem, ahogy pörög ez a téma, de mostmár beszéletnénk másról is.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Ebben is van vmi..
Adja Isten, hogy akkora támogatottság legyen, hogy a FoP head orga mercivel járjon belõle
Meg talán az is egy kicsit más, hogy az orgák/vezetõk játékosok (esetleg voltak).

Strength and Honour!

ha már jézus is itt van és egyetért az már vmi 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Mr Manson
Osztom a véleményed!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

BBwork
a fopnál ez úgy fog menni, hogy az egyenlõség végett nekem adnak mindent. így mindenki örül aki én vagyok 😊))

www.battlefield.hu

BBwork
valóban konzervatív vagy 😊
nemtom kinek lett volna jobb ha megszûnik a six, vagy a pt, esetleg mindkettõ 😊

www.battlefield.hu

Fritz Von...
Természetesen igazad van mindebben. Csak a fene tudja, kicsit olyan idegenszagú lesz a BF. Én már több, mint egy éve nyomom, és a PT meg a SiX kivívták a tiszteletet bennem. Mert kurvajól nyomják, emellett normálisak és segítõkészek, ráadásul jó arcok is. És valahogy egy kicsit úgy néz ki, mintha elveszítenénk õket. Tudom, hogy nem errõl van szó és ugyanúgy lehet majd velük dumálni, játszani ellenük, stb. De én valahogy nem fogok tudni annyira szurkolni egy-egy CB meccsen egy semmilyen FOP névvel ellátott csapatnak, mint PT és SiX néven futó teamnek.
Valszeg bennem van a hiba, és kicsit konzervatívan látom. De hát ez van...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Meggymag
LÁTOM!!!!!
Várjátok ki a jövõ hetet majd akkor is lesz egy hasonló horderejû bejelentés várhatóan!!(vagy nem, de talán mégis) Ja és megvan a BFtali jelentkezési oldala is má köszönet érte Airnek. Hamarosan mindenki megtudja aki most még nem

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Robika
Yooonapooot kinalok

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

Mellesleg: látod Meggymag megint történt vmi...kis idõre felfelé indult a színvonal...majd 70knál ne nézz ide

Strength and Honour!

Akkor a flamelõk kedvéért egy kis eszmefuttatás:
a FoP nem egy túl rosszul csengõ név sehol...(ha felsorolunk egy csomó negatívumot, akkor is lehet még mondani, h ez a csapat 1x megverte az amcsik legjobb csapatát...ami nem kis szó)
Továbbá, ha a SiX és a PT tényleg emberhiánnyal és lineup problémákkal küzdött mostanában, akkor ez nem egymás felhúzása, hanem kétfelé szenvedés lett volna hosszútávon.
Mellesleg nyilván nem az 1. hívó szóra adták fel a nevüket, hanem valamit-valamiért alapon. Hogy mi volt az alku tárgya, azt gondolom rövidesen megtudjuk.
Így kialakult egy atomdurWa csapat, akit remélem nem fog kiejteni pl. a DkH. Attól nem félek, hogy nem lesz csapat, aki fraget fog tudni lõni ellenük...a CoFB és a tRs nagyon ígéretes csapatok, remélem több klán is összeszedi magát.
Fritz kedvéért: ez a Tescos multi dolog 1 faszság. Nyilván nem véletlenül ,,divat'' külföldön is a multigaming. Elõnyei vannak, ha csak a támogatottságra gondolok. Mostmár lassacskán nem csak haveri alapon mûködik itthon se a szponzorálás, és ha odaállsz vki elé, h egy jó klánban jáccol/vagy egy jól mûködõ _rendszer_ része vagy, akkor sztem a második verzió esélyesebb.
Ennyi. Over 'n Out..

Strength and Honour!

BBwork
öröm a kibic élete 😊

www.battlefield.hu

BBwork
nincs okom szerénykedni. nem teszem 😊

www.battlefield.hu

Sickboy
Blehh 😊 Szerénység szag van 😊

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Schreck
Nem megy, sajna kilóra megvettek egy bólogató Sepp Dietrich babával. Meg egyébként is, mit csinálnék én a való életben...csak nyomogatnám az alt+tabot és még a cheatjeim se mûködnének.

Loother, lvl60 ud priest, Inconvenience, Twisting Nether

BBwork
annyira jó, hogy a sok háttérinfo nélküli ítél
neked már csak a neved alapján is bölcsebbnek kéne lenned 😊

www.battlefield.hu

Nem is lehet, mert Te megfutamodtál, most, hogy közel van az 1.6...😊

http://gaborszantai.co.uk/

Fritz Von...
Majd lesz.

Tuvok
Nekem meg má nincs ilyen problémám.

Fritz Von...
Nekem már megvan az anticsít csít.

Tuvok
Télleg, akartok fogadni, hogy hány óra alatt törik fel a Punkbustert?

Fritz Von...
Na..... Azért ketten Air-rel csak nem nyomtok le minket... 😊)))
Amúgy is mindjárt itt az 1.6, úgyhogy lassan az NB-nek is bealkonyul...

BBwork
akkor airrel megcsináljuk a magyar kombájn klánt és végetek!

www.battlefield.hu

Tuvok
Kezdetben mi is így gondolkodtunk... 😊

Schreck átjön hozzánk, mert ez a lolly-pop feeling nem jön be neki, tehát elvesztik a kis radiátorok a stratégájukat, akkor FoPnak majd...😊

Fritz Von...
Max még egy-két hónapig. Aztán Traktor uralom jön. 😊)

BBwork
szerintem teljesen mindegy, hogy a pt/six milyen néven fopatja a traktorosokat meg a coffosokat ,)

www.battlefield.hu

Fritz Von...
Ehhh.. gyerekek! Ez a név nagyon gáz sztem.

Fritz Von...
Nincs mit. Épp az elõbb vázoltam a tagfelvételünk szabályainak kivonatát.

Fritz Von...
Jaja. Sztem ez a normális. Van egy csapat, ami egy saját utat képzel el BF-ben (vagy akármi másban) magának. Van egy stílusa, egy elképzelése. Ez megvan a Coffnak is, meg a traktornak is. Semmi értelme nem lenne egyesíteni a két dolgot, mert elõbb-utóbb úgyis vitákhoz vezetne. Elvagyunk így egymás mellett faszán, gyúrunk a CB-n, FOPatjuk a FOP-ot.

nem, én az office csomag ábrakészletét bütykölgetem...
azért ilyen monochrome a logo, engem a színek összezavarnak, az új tRs homepage is b/w lesz, hogy Junoszty-on is lehessen élvezni...

BBwork
logó gyártó prg? paint 😊))

www.battlefield.hu

Fritz Von...
Nem veszünk fel.

1. Nancsika már kért Tõlem logó gyártó prg infót, szerintem õ sem bírja a GAYBAR-t...😊
És Süni? vele mi van, Õ a PT logó felelõs!

2. És hál'sten az új tagok is árulók, nem lesznek kakukk tojások...
(és egyik sem coffos😄DD)

Random_
Na meg mi coffosok se akarunk egyesülni veletek! 😊

Fritz Von...
Én is én is!

1. Angel, csinálj már lécci a FOPnak egy rendes logót, mert kezdem sajnálni õket. Elõször bugyirózsaszín, most meg valami narancsos izé..

2. Kedves Vez. A tRs nem azért jött létre nem kis viták és gondok árán, hogy egyesüljön valakivel. Egyre faszábban megy a szekér, és hidd el, nem okoz problémát, hogy lefedjük az országmapot a tagjainkkal. A tagok? Igen, elõfordult, hogy nem voltunk meg rendesen, bár ez pont annak is betudható, hogy igyekszünk lehetõleg minél több gyakmeccsen és éles waron szerepelni, mert kimondva-kimondatlanul a PT és a SiX szintjét akarjuk elérni. És ezért megszervezzük a meccseket, hogy meglegyenek, de természetesen közbejöhetnek akadályok.
Létszám kérdésben meg: ne haragudjon meg senki érte, de mi nem olyan embereket keresünk, akik publicon kétszer aranyérmet szereztek, hanem inkább olyanokat, akiknek agya is van a játékhoz. És emellett ugye árulónak is kell lennie, mert különben egész tRs-es pályafutását elkísérné a kakukktojás-effektus.

Random_
beszélgess velem is! 😊

Random_
én múlt héten olvastam szóval régi