Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iceman
wooow...nem is gondoltam volna, hogy ilyen erõk feszülnek egymásnak a háttérben...

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Admiralis
Elfáradtál? Megértelek én is. Megyek is aluszni, holnap kemény nap lesz.

Dell power

TheGOro
Fuh -==- is képviseltesse magát ?!?! 😊)

http://GOro.hu

Tuvok
Áh, most írjak regényt? Nem, ez nem egy olyan nap...

Admiralis
Bõbeszédûség rulez! 😄DD

Dell power

Tuvok

Admiralis
Én nem vagyok berágva Rád és semki másra sem.
Ezt a dolgot én akkor így láttam és még valahogy most is bennem van. Vannak akik egyetértenek velem és vannak akik nem. Én nem akarom, hogy ebbõl vita legyen. Elmondhatja bárki a véleméynét én tudomásul veszem azt csákány.

Dell power

Wazzeg, végre egymmást *asztatják, nem minket, ha így megy tovább mennybe megyünk !

Tuvok
ehh

Admiralis
"szûk látókörû emberek reggel felkelnek és abban merül ki a napjuk hogy feszültséget gerjesztenek két egyébként kiváló tagokból álló csapat között." - borg
A HBA-berkein belül is keltettek emberkék eléggé jó feszültséget... meg is szüntünk létezni.

Dell power

Kedves Pepti, megint sikerült felbosszantanod alaposan. Az egy dolog hogy kettõnk között mi hangzott el "fúzióval" kapcsolatosan, de hogy utána te teszed nyilvánossá az SG berkein belül miután nyomatékosítattad velem anno, hogy ez maradjon kettõnk között, nos azt azért igazán viccesnek tartom. Nem egészen értem miért kellett ezt igy odavetni mindenkinek akire nem tartozik. Arról nem is beszélek hogy a beszélgetés kettõnk között november végén hangzott el tehát istenigazából azt sem értem hogy ez most hogyan is pattant ki a fejedbõl.

"Az csak a ket klan ugye, hogy miert nem, maradjunk annyiban, hogy nem lesz (bar egyszer mar beszelgettunk borg-gal errol, de asszem ez kettonk kozott maradt es ott abba is hagytuk a beszelgetest kulonbozo okok miatt"

Jéé, érdekes ez már a két klán magánügye. Igen magánügy az hogy egyik napról a másikra nem voltatok rest csalónak kikiálltani minket. Tisztelet persze a kivételnek, és tényleg vérzik a szivem valahol hogy egy csomó tRs-es tagot mondhatok a barátomnak az együtt tsen eltöltött idõk miatt/alatt akiket nagyon tisztelek. Õk most ne figyeljenek ide de nagyon nagyon fáj hogy a klán amihez tartoznak gyakorlatilag szent grálként kezdett üldözni minket, ami odáig fajult hogy gyakorolni sem vagytok hajlandóak velünk. Nem baj persze nem erõszak a disznótor, csak akkor errõl is beszéljünk ne csak arról "hát igen ez abba maradt". Igen basszus abba maradt, mert szûk látókörû emberek reggel felkelnek és abban merül ki a napjuk hogy feszültséget gerjesztenek két egyébként kiváló tagokból álló csapat között.

Kérdem én miért jó ez nekünk? Ha igy viszonyult volna hozzánk a HBA, a PT, vagy SIX annak idején sehol nem lettünk volna. Miért kell ellenségeskedni akkor amikor végre egyre több klán magyar klán kerül a ladderre és ahelyett hogy egymást segítenénk, valótlanságokat és ostobaságokat kezdünk egymás fejéhez dobálni
Én tisztelettel megkérek mindenkit a tRSen és a CoFBon belül is hogy tegyük már félre ezeket az ostobaságokat és emelkedjünk felül a problémákon

üdv: borg

BurnBaby
utálsz dani? vagy mé? ,)

www.battlefield.hu

Danny
Szia BB! 😄 Tudnál segíteni 1-2 technikai dologban?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Meggymag
Tom énis 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

kisponty
Vazz, elcelodtem kecseg....

Pepti
na, Meggymagnak igaza van. En pl HBA-s asztalnal elozo talin kb osszesen 20 percet ultem. a tobbit osznye-visznya, es szerintem most is igy lesz

Pepti
ize, elozo talin 2, azaz ketto darab klannelkuli volt... Szoval szerintem tul sok klannelkuli most sem lesz. Max 10 es akkor sokat mondok.

Meggymag
Legutóbbi talin az asztalok kb 8 személyesek voltak és senkinek nem volt gondja hát most se legyen sztem. Legyetek ott oszt csumi...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Meggymag
Asszem nemértem. 100 ember 10 ember 1 asztalnál. Az 10*10 asztalka. Van 7 klán(FoP, tRS, CoFB, D2MH, JCSR, Human, GotC). Van olyan klán ahonnan több mint 10en jönnek van ahonnan kevesebben így kb 70 klános lesz max 80. A többi a klánnélkülieké. Hol a baj? Vezesd le kérlek... A több mint 10 fõs klánokat(akik el is jönnek) meg sajnálom oszt csumika. Ja és a helyszínen tudjuk rendezni az asztalokat de sztem 10 fõs asztalok elegek lesznek. Akinek baja van vele annak az ingyenkonyha mindig nyitva áll ott nem kell az asztalokkal bíbelõdni.

kisponty
10 fos asztalnal el sem fer egy klan, foleg nem a mienk😊))))

Admiralis
Tényleg odaírtad csak ezt másodszori olvasatra vettemn észre. No mind1 más sokat tanultam ma.

Dell power

BurnBaby
Meggyel beszéld meg. Direkt odaírtam, h az õ keyboardjából származik az info ,)

www.battlefield.hu

Admiralis
"10-10 fõs asztalokat kértem így a klánok akár egy asztalhoz is ülhetnek ha akarnak (és miért ne akarnának)."- írta vki a battlefield.hu-n.
klán nélküliek hova üljenek? Szerinted a földre?

Dell power

Pink Tiger
srácok mikor jön már az a tetves 1.6? tudtok vmit?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

BurnBaby
kicsit más 😊))

www.battlefield.hu

Pink Tiger
én figyelem.. gyorsabb lett?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Meggymag
Mindenki figyeli a hozzászólások felett lévõ logócskát?? Aki nem az figyelje!!!!

ide a papírokat és a kulcsokat!😊

http://gaborszantai.co.uk/

Tuvok
egy elektronikai javítómûhely, pár fos szgéppel

Hoze - home
Ide a lelked !!

TheGOro
Jó hely lehet 😊 Hova jársz?

http://GOro.hu

hááát azt is meg lehet oldani, reszelõ után meg pokoli jót fogsz mulatni az armagenyóig. Arrafelé ííímádják a bukott angyalokat, nekem elhiheted.
Ez most viccesebb lenne, ha nem elõzött volna valaki meg, mert akkor itt is a kedvenc nick-emmel futnék (Lucifer) :-))

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Kovács legény
Én most kívánnék jójéjt,mert megyek!
Pá!

www.czekoart.hu

Kovács legény

www.czekoart.hu

AirborneRanger
😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

CoFB felvásárolná a tRs-t? én egy Jaguar XJ220-ért a lelkemet is eladom, 100M alatti autért max Shaman kölcsönjátékra, max...

http://gaborszantai.co.uk/

Pepti
te egybol eladod a Ratyik Klubja nevet, mi??????????

Random_
Szerintem te tévedésben vagy.
Felvásároljuk a spórolt pézbül a tRs-t majd az egészet megszüntetjük örökre. Nem kell nekünk név megy játékos. Abból van nekünk is.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Fritz Von...
LOL, egy coffossal egy számon üzentem... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Megyek és öngyilok.
Random, mennyit adtok a tRs névért? Van még a tarsolyban, úgyhogy lesz majd másik, még kúlabb nevünk, ha ezt eladjuk.
És lehet azért is licitálni. Vagy tudod mit? Licitáljatok az újra inkább...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

priv ment

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

BBwork

www.battlefield.hu

Hali!

Valaki segítsen!
lehet használni mikrofont játék közben?
beállítási helye?
és azt ki hallja a játék közben?
BBwork
ez utóbbi FritzVonBB 65619-ére ment, nem randoméra ,)

www.battlefield.hu

BBwork
nah yovan. 😊 Majd kaptok az arcotokba nemsoká. csak legyen idõm, úgymeginterjúvolom nektek az új fopot, h még a szexuális szokásaikat is megtudjátok ,)

www.battlefield.hu

Tuvok
te is csak röhögni tudsz ezen...

Tuvok
no comment, rövidült pár évvel az életünk..

Fritz Von...
Nem hinném, hogy megszûnt volna egyik csapat sem. Bár az tény, hogy ugye én (és még sokan mások sem) nem látok bele a két team belsõ ügyeibe. Az biztos, hogy ilyen jellegû problémákra sem nem gondoltam, de nem is hallottam ilyesmit. Rendben levõnek tûntek az ügyek.

Random_
Ilyeneket én it átéltem itt az irodában is el szokott szállni egy fázis mindig és sehol egy szünetmentes az ember meg ha dolgozik nem gongol arra, hogy biztonsági mentéseket készítsen. Vol olyan, hogy bejöttem reggel hatra mert délután 3-ig volt határidõm és 11-kor elszállt a rajz amin dolgoztam reggel óta. Már csak röhögni tudtam magamon és újra elkezdeni az egészet szerencsére gyorsabban ment második alkalommal mert sok dolgot amit számoltam már nem kellett újraszámolnom és kész lettem határidõre. A rajz még fogott amikor a TNT-s postával elment Hollandiába a srác itt várt a szobában, hogy kinyomtassam. 😊)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Admiralis
"A kis hazánknak BF hírnevet hozott PT és SiX klánok a mai nappal a Face of Power magyar multiklán zászlója alatt egyesülve igyekeznek még nagyobb eredményeket elérni a nemzetközi mezõnyben. Legõszintébb jókivánságaim 😊" - BB. Szintén azt mondom, hogy hajrá! Én azt mondom majd meglátjuk mi lesz ebbõl. Néha irigykedve tekiontek az ilyen klánok játékosaira. Nem mindha több emberi értéket képviselnének mint én és az összes többi BF-es. Na pá!

Dell power

Fritz Von...
Ez érdekes. Kivel tárgyaltok az eladásról? Mert ugye:

1. Ebbõl én eddig egy fillért nem láttam.
2. Ezzel most fel is adtad a coffot. Kell nektek a jól csengõ, elismert név, mert a coff névvel sehova sem juttok.