Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Ezt a dolgot én akkor így láttam és még valahogy most is bennem van. Vannak akik egyetértenek velem és vannak akik nem. Én nem akarom, hogy ebbõl vita legyen. Elmondhatja bárki a véleméynét én tudomásul veszem azt csákány.
Dell power
A HBA-berkein belül is keltettek emberkék eléggé jó feszültséget... meg is szüntünk létezni.
Dell power
"Az csak a ket klan ugye, hogy miert nem, maradjunk annyiban, hogy nem lesz (bar egyszer mar beszelgettunk borg-gal errol, de asszem ez kettonk kozott maradt es ott abba is hagytuk a beszelgetest kulonbozo okok miatt"
Jéé, érdekes ez már a két klán magánügye. Igen magánügy az hogy egyik napról a másikra nem voltatok rest csalónak kikiálltani minket. Tisztelet persze a kivételnek, és tényleg vérzik a szivem valahol hogy egy csomó tRs-es tagot mondhatok a barátomnak az együtt tsen eltöltött idõk miatt/alatt akiket nagyon tisztelek. Õk most ne figyeljenek ide de nagyon nagyon fáj hogy a klán amihez tartoznak gyakorlatilag szent grálként kezdett üldözni minket, ami odáig fajult hogy gyakorolni sem vagytok hajlandóak velünk. Nem baj persze nem erõszak a disznótor, csak akkor errõl is beszéljünk ne csak arról "hát igen ez abba maradt". Igen basszus abba maradt, mert szûk látókörû emberek reggel felkelnek és abban merül ki a napjuk hogy feszültséget gerjesztenek két egyébként kiváló tagokból álló csapat között.
Kérdem én miért jó ez nekünk? Ha igy viszonyult volna hozzánk a HBA, a PT, vagy SIX annak idején sehol nem lettünk volna. Miért kell ellenségeskedni akkor amikor végre egyre több klán magyar klán kerül a ladderre és ahelyett hogy egymást segítenénk, valótlanságokat és ostobaságokat kezdünk egymás fejéhez dobálni
Én tisztelettel megkérek mindenkit a tRSen és a CoFBon belül is hogy tegyük már félre ezeket az ostobaságokat és emelkedjünk felül a problémákon
üdv: borg

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Dell power
www.battlefield.hu
klán nélküliek hova üljenek? Szerinted a földre?

Dell power
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

http://gaborszantai.co.uk/
Ez most viccesebb lenne, ha nem elõzött volna valaki meg, mert akkor itt is a kedvenc nick-emmel futnék (Lucifer) :-))
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://gaborszantai.co.uk/
Felvásároljuk a spórolt pézbül a tRs-t majd az egészet megszüntetjük örökre. Nem kell nekünk név megy játékos. Abból van nekünk is.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Random, mennyit adtok a tRs névért? Van még a tarsolyban, úgyhogy lesz majd másik, még kúlabb nevünk, ha ezt eladjuk.
És lehet azért is licitálni. Vagy tudod mit? Licitáljatok az újra inkább...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
sok sikert
www.battlefield.hu
Valaki segítsen!
lehet használni mikrofont játék közben?
beállítási helye?
és azt ki hallja a játék közben?
www.battlefield.hu
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nem mindha több emberi értéket képviselnének mint én és az összes többi BF-es.
Na pá!

Dell power