Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBwork
te random
nem veled beszélgetek hanem az exszöszi haverommal 😛

www.battlefield.hu

de azt a fele sem olvasta volna el, olyan hosszú, ez meg a lényeg, amit leírtam...
ha a hirkereso.hu kiadja, akkor talán nem olyan régi, majd kempelek neked a CNN.com-on 0 perces hírekért...
mindjárt ide flémelek egy halom nyálas pop hírt, aztán majd csendben maradsz😊

http://gaborszantai.co.uk/

Random_
Inkább linkelted volna be a Totalcar cikk címét az eccerûbb.
Amúgy meg nem új hír ez. Le vagy maradva.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Nem mondod!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BBwork
flame? 😊)

www.battlefield.hu

Pepti
nem erzelmeket irtam, csak a tenyeket. Olyan dolgokrol irtal, amirol nem tudsz semmit, raadasul legalabb a tagletszamunkat megnezhetted volna, ha arrol irkalsz...

BBwork
vez eddig egyetlen magyar bf lan sem volt. nemtom mikor lesz, ha lesz - össz 10 csapattal amúgy is értelmetlen 😊

www.battlefield.hu

Pepti
na akkor.

1., CofB - tRs fuzio nincs, nem lesz. Az csak a ket klan ugye, hogy miert nem, maradjunk annyiban, hogy nem lesz (bar egyszer mar beszelgettunk borg-gal errol, de asszem ez kettonk kozott maradt es ott abba is hagytuk a beszelgetest kulonbozo okok miatt)

2., tRs jelenleg nem 10 hanem 12 fovel rendelkezik + 1 clanbiccsel CB-n. ezenkivul van par tagjelolt is, akik lehet, hogy csatlakoznak hozzank meg, ez meg a jovo zeneje. A letszamgondunk max annyiban merul ki, hogy ossze kell hozni azt, hogy mikor er ra mindenki, eleinte tenyleg nem voltunk emg 10-en, de az utobbi idoben mar eleg jol menedzseltuk ezt a kerdest, mar boven megvagyunk 10-en minden warra.

3., LAN party: hat oszinte legyek? Annyira nem erdekel, hogy elmenjek ra :-) De ha a tagok azt mondanak, hogy menjunk, akkor berakom a kocsiba a cuccom es megyek... Igaz, hetente nem, de szerintem nem is hetente lenne LAN party.

4., Asszem tRs nem igazan levezeto waroknak gondolja a BF-et, asszem az egyik legaktivabb klan vagyunk, minden este jatszunk egyutt publikon, atlag heti 3-4 gyak vagy eles CB meccset jatszunk, szoval annyira nem kell lenezni minket.

Ugyhogy pls olyanrol inkabb ne nyilatkozz, amirol kurvara nem tudsz semmit. Kosz.

BBwork
túl szép... ,) nah majd 30án lemeozlak bajbe 😊

www.battlefield.hu

14-en leszünk hamarosan, bocs...

Ezt eb@sztad..., már mint a legvégét😊
Inkább többet nem játszom neten😊
13 vagyunk..., és még lesz ez így se!

BBwork
jó kis fúzionálás... amikor még szöszi kislány voltál... 😊)))

www.battlefield.hu

erdos
Természetesen két közvetítés között derült ki róla hogy egy eltemetett pilótatálentum...
Ja és persze minnyá tele is lett szponzorral..
Shuminak legalább egy darabig kellett gokartoznia érte.
ehhh.....

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Ébredj Angyal...
Aztán majd a végén egy Jeep elején végzed...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Olvastátok Palik és az RTL Klub bebukását?
AZ RTL szerint Lacika 170km/h-val taknyolt a sivatagban, az a kár hogy belül volt egy kamera, ami tisztán mutatta, hogy 80-nál áll a mutató, erre Palik azt nyilatkozta, hogy mph-ban van megadva a számlálójuk...
Kinagyították: km/h volt a számláló alján...
80km/h-val defektet kap és megburul: 20-ból 19 átlagvezetõ max árokba viszi a kocsit...
Arról nem is beszélva, hogy tavaly abszolút negatív rekordot döntött: átlagsebessége a versenyen nem érte el az 50km/h-t...
Ja, és, hogy most a RTL Klub Lacikája kiesett, a maradék magyart lesz@rják, és b@sznak normálisan közvetíteni...
Ez ám a ValóVilág...

Dehogynem...a PT-nek a Six,a Sixnek meg a PT

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Megnyugodhatsz... 😊
Hozzánk is érkeztt két ilyen felkérés, de nemet mondtunk.
Nem éreztünk már elég ingerenciát, hogy a BF részleget újraszervezzük.
Ahogy elõre nézek az idei év sok jó játékkal fog gazdagodni, így kizárt, hogy erre lenne idönkés energiánk.
Arról nem beszélve, hogy az MMO játéké a jövõés abban játszunk a legszivesebben. (PS)
BBwork
csak alá kell húzni egy free forumot. vagy regelhettek egyet akár itt az sg-n is.

www.battlefield.hu

BBwork
szerintem belátható módon a tegnapig pt/six csapatoknak sem volt kis hazánkban ellenfele. 😊

www.battlefield.hu

Nem arról beszéltem, hogy más játékokból szedik össze az embereket, hanem arról, hogy más játékokban is képviselteti magát egy klán.
Nagyobb esély, több támogatás..stb.
Úgy ahogy BB írta.
nem:
D2MH
CoFB
FoP
GoTC
HU.man
JCSR
RDMH
tRs
...

az, hogy ki nyeri a LAN-t az más tészta...
(val'szeg a -tRs-)

aPa
meglestem, királyos, grat!
fórumot tervezel kódolni hozzá?

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Köszönöm...😊
Nem biciklizem.
És természetsen arról is szó van, hogy Pb-s lesz a BF és lanversenyekre is bekerül végre a BF.(2év és egy év játéka címmel).
505thZajcev[PT]
Akko mennye biciklizni.......

BBwork
a fúzionálás nem cs csapatok között történik, hanem különbözõ játékok élmezõnye tömörül egy csapatba, mert így együtt látványosabbak az eredmények, értékesebb a név, olcsóbb a szerver, miazmás 😊

www.battlefield.hu

Nem az emberek számával van a baj, hanem a Valve Steam-jával,
Ami miatt most is elmaradt egy elég nagynak mondható lanverseny.
Semmi csak megjegyeztem.
ja, és a Nasa biztosítja a kapcsolatot...

Én tegnap megnéztem az CNN-en a közelkeleti összefoglalót, asszem, mától Mustafa el Hadji al Isallah bin Kharem néven fogok játszani, és csak ex.packot fogok használni...

Ki az a Aragorn csávó? Áhhh... Királynak képzeli magát...

BBwork
ez mind rendben.
azt nem értem mi ezzel a probléma?
😊

www.battlefield.hu

Dehogy.
A látszat csal 😉
Ismerjük õket CS-bõl.
Azzal is játszunk...
Ennek a fúzionka ismerjük a hátterét (aki CS-zik az tudja).
Sok profi, támogatott CS-os klán most aktivizálja a multiklánnná alakulását.
BBwork
az a te bajod túl komolyan veszel mindent
még engem is ,)

www.battlefield.hu

😊
Ez a jövõ, de én nem akarom.
Szeretek érezni és érzékelni.
BBwork
félreértés ne essék
még ha úgy is nézek ki - mert jó szokás szerint piszkálom a pt-t - én örülök az egyesülésnek meg a fopnak is 😊 de hát ugye én is a játékban élek és a való világot már csak a tv-bõl ismerem 😊

www.battlefield.hu

Csak vicc volt 😊
Én már nyugdíjaztam a BF-emet....
Majd én elkzdem. 😊
Látod?! Chaos Brigade ezért rulez 😊
Se PT se SIX és még ki tudja, hogy hány klán fog megszünni és létrejönni, de Chaos Brigade marad!!!
Minden FPS játékban ismernek bennünket.
Igaz nem vagyunk profik és "CB-ben sem jártun", természetesen ezzel semmit nem vesztettünk vagy vesztünk, míg az Anyám, szomszédsrác de még a Nõvérem sem tudja, hogy mi az a ClanBase 😄
Ennek magyarázata piszok egyszerü...
A játékban játszunk, az életben élünk, és nem fordítva.

Ezmellett kívánunk nektek sok sikert és köszi a sok flamet 😉
Freddy, neked mikor lesz gay-pink logód, Skorpi-baba nem kreál neked?

BBwork
így van. az egész átverés, csak ugye nagyon messze volt a 70K 😊

www.battlefield.hu

Mr Manson
Jó ReggelT!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Na persze, ha könnyû lenne, veletek csináltatnánk ...

BBwork
jön aragorn és lenyom benneteket? 😊))

www.battlefield.hu

Pont az benne a ravaszság, hogy nem a CS koncepció lesz átültetve, hanem egy jól mûködõ rendszer kap egy jókora tuningot.
A SiX és a PT egyenként megjárta a ladder 2. helyét.
Könnyen kitalálható, mi lesz a vége, ha együtt rugaszkodunk neki.

One Clan to rule them all

Reggeltet...
Sok sikert a FOP-hoz skacok:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

a szörnyû midebben az, hogy nagyon megszorítottam ezt a csítert!

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Tuvok
Heh, yovan, SG motor ismét a csúcson

Tuvok
Oops, Fritznek #65428-re ment (volna).