Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem vmi híres ember mondta, hogy a gyõztesnek nem kell bocsánatot kérnie.
Volt ilyen visszaemlékezés, hogy asszem amcsi pilóta lezuhant, és német páncélosok elfogták. Teljesen korrektek voltak vele, ahogy ,,illik'' cigi megezmegaz. Erre mondja, hogy mázli, h nem SSek fogtak el, különben tuti kibeleztek volna...és megmutatták a jelvényüket.
Ellenben arról is kellemes storyk vannak, hogy az amcsik hogy bántak a japán foglyokkal...
De õk nyertek, és ezért nem veti fel senki.
Ez így mûködik...
Strength and Honour!
ezen story írása közben vesztettem kétpercet!!!!

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
ITT SENKI NEM DOLGOZIK?????????
www.czekoart.hu

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
KACCSOJJA BE!!!
http://gaborszantai.co.uk/

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ugyhogy van amit én említettem is, ugyhogy qsti van

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
van 30-tól 200-ig. mindenki megtalálja a neki szimpatikus számadatot.
http://www.shift.sk/military/martin100/pfaust.html
vannak olyanok, hogy szerzõi jogok😄D
re
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
A Faustpatrone (Ököltöltet, hmm, kissé bizarr név) fejlesztése 1942 nyarán kezdõdött a lipcsei HASAG gyárban. A tervezõk a rakéta és a visszarúgásmentes ágyú koncepcióját használták a fejlesztésnél.
A Panzerfaust család elsõ tagja a Faustpatrone Klein, 30 m nevet viselte. 3,2 kg- ot nyomott, 98,5 cm hosszú volt. Maga a lövedék 36 cm hosszú és 10 cm átmérõjû volt, 54 g fekete puskaporral és 400 g tri-hexogénnel volt töltve. A kilõtt lövedék 28 m/s sebességgel mozgott, kb. 140 mm - es páncéllemezt tudott átütni, 30 m - es hatótávolság mellett.
Ne keverjuk pls a Waffen SS-t a sima mezei munkataboros SS-szel, ok?
A Waffen SS harcolo alakulat volt, kiveve az egy szem Polizei hadosztalyt, akik munkatabor orokbol jottek letre, mindegyik masik hadosztaly alapvetoen harci egysegkent jott letre.
Voltak atrocitasok a nevuk mellett (nem mindnek, pl a Wikingnek egy darab sem, es a Wallonien-nek sem), de nem tobb, sot sokkal kevesebb, mint mondjuk az oroszok, vagy akar nehany amerikai es angol hadtest neve mellett.
A Waffen SS-t egyebkent is csak azert csinaltak meg, mert Himmler kurvara harcolni akarta kuldeni a fiait. Es jol is tette, mivel naluk mar akkor ugyanolyan kikepzes volt, ami most is csak nehany elit hadsereg sajatja. Tehat ne tessek egy kalap ala venni oket a munkataborok hoherjaival, ok igenis elit harcolo alakulat voltak, akiktol mindig is rettegtek a szovetsegesek (ehany pelda: a narviki kiszogelest egy honapig vedte egyetlen Waffen SS hadtest 2(!) darab orosz hadsereg ellen sikeresen).
Szoval nem csak hulye elfogult amerikai konyveket kell olvasni, pl nagyon jo angol(!) szerzoktol is erdemes utanna olvasni, mivel ok gyozteskent nem elfogultak, de megis korrektek. Ami meg a filmekben van, az propaganda.
viszont van olyan embertípus aki a viccedben csak píízt lát. :-))
mekkora pálya dolog manapság beperelni mindenkit mindenért, tiszta amerika. :-)
XXI. század, az ügyvédek kora... (IG2 után szabadon) :-)
de majd jobban utánanézek, mert tény annyira nem vágom. :-)
az az alakulat amiben a nagypapa volt csak önkéntesekbõl állt. nem, nem olyan honvédség szagú, maga és maga félébõl. :-)
Tanulság : nem kell mindent azonnal elhinni.
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
vagy kiegészítésként közölnöm kell az ittlévõkkel, hogy az elõzõ megnyilvánulásom humortablettával értendõ??
jajj..most milesz?
lassan nem lehet kimondani megint azt, hogy zsidó? ávh? tömegmészárlás? ss? führer? gáz?
hagggyuk már ilonkanénit...

hehe... bár elég furán tudom elképzelni hogy 50-60 részeg BFes együtt csörög a táncparketten!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
õk már akkor tudták mekkora lét szakítanak 1945 végéig:-)
van egy barátom (na nem úúúgy) neki a nagyfaterja begyüjtött mindenféle plecsnit, többek között valami csili vili vaskeresztet is, tõle hallottam ezt-azt, hogy vicces idõk voltak. Nem volt egyszerû az öreg, páncélos vadász volt az "öreg", gondolom sejtitek, hogy vidám dolog volt az. A srác általában jót derül az ilyen játékokban a panzerschrek (vagy nem tom, hogy írják) "hatékonyságán". Ha minden igaz asszem 6-8 m volt a lõtávja. Ha el'asztad zacsi...