Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepti
igy van, vae victis, vagy hogy is mondja a latin.

Hogy egy kicsit visszakanyarodjak a korábbi témához...minden ilyen rosszhírkeltés abból adódik, hogy ki nyer és ki veszít...
Asszem vmi híres ember mondta, hogy a gyõztesnek nem kell bocsánatot kérnie.
Volt ilyen visszaemlékezés, hogy asszem amcsi pilóta lezuhant, és német páncélosok elfogták. Teljesen korrektek voltak vele, ahogy ,,illik'' cigi megezmegaz. Erre mondja, hogy mázli, h nem SSek fogtak el, különben tuti kibeleztek volna...és megmutatták a jelvényüket.
Ellenben arról is kellemes storyk vannak, hogy az amcsik hogy bántak a japán foglyokkal...
De õk nyertek, és ezért nem veti fel senki.

Ez így mûködik...

Strength and Honour!

braincruiser
az elkövetkezendõ hat percet azzal töltöm, hogy szép komótosan elsétálok a konyháig és belerakom a bögrémet a mosogatóba, majd könnyed eleganciával töltök rá cseppnyi vizet,hogy a takarítónõ ne anyázzon reggel amiért beleszáradt a kávémaradványom. visszefelé a konyhából kurjongatok, hogy sziajópihenésthellómindenki majd hirtelenkarmozdulattal belebújva a kabátomba ittsemvagyok ;-)

ezen story írása közben vesztettem kétpercet!!!!

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

aPa
látványos lehet 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

braincruiser
kimondta, hogy a teleházban vagyok LÁMA???

Kispósi
de nem ám 😊)

Every passing minute is another chance to turn it all around.

áááááááá,nehéz ám "Brayn élete"

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Kovács legény
Basszus!!!Mire haza érek mindíg teli rakjátok a fórumot,oszt olvashatok szem kifolyásig!
ITT SENKI NEM DOLGOZIK?????????

www.czekoart.hu

BBwork
már a startvonalnál feszítek ,)

www.battlefield.hu

Ne reménykedj most jelentettem egy bombariadót a telehauzban:-) szal sosenem mészöl hazafelébe

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

braincruiser
15 perc a kiszabadításig... ismétlem 15 perc a kiszabadításig :-))))

BBwork
szemesnek áll a világ
invisible power 😊

www.battlefield.hu

Fritz, minek van neked ICQ-d, szereted a piros virágokat, Te kis szoci, én a zöldet szeretem, mert az vidám és on-lány...😊
KACCSOJJA BE!!!

http://gaborszantai.co.uk/

Kovács legény
Ez az enyém!
De ezek szerint egy dugóra jár az agyunk!

www.czekoart.hu

Fritz Von...
A röghözkötés intézménye akkor mégsem szûnt meg? Tudtam, hogy hazudnak a törikönyvekben.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

BBwork
nekem azért mert röghöz vagyok kötve és csak 17:00kor oldanak...

www.battlefield.hu

braincruiser
me2bajbe
deminek?

BBwork
nah. ellenkulni
még 30 percet ki kell töltögetnem...

www.battlefield.hu

Fritz Von...

BBwork
pedig igazán megörökítésre érdemes esemény volna.. ,)

www.battlefield.hu

aPa
nem, az a füled volt 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Fritz Von...
Nekem úgy kellett visszamûttetnem, mert fogasnak nézték állandóan.

hát alapból csak úgy eléggé kiugrik mint Pepti kollegának, ha arcba kapok egy ilyen panzerbigyót, akkor valszeg elugrik vagy 200 m-re. :-) de lehe, hogy többre, hogy meg ne feledkezzünk Sickboy long range faustjairól. :-))

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Pepti
nem tudom, nekem elegge kiugrik :-)

braincruiser
renegade, szimplán vagy ha meglõtték a lent megnevezett panzerokkal???

na látom vágod a témát, engem mindig és érdekelt, hogy az "árjacsont" mint olyan csak népi marhaság, vagy a germánoknak tényleg jobban kiugrik az a kinövés tarkótájon?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sickboy
Sok fajta van, de hogy 8 méterre. LOL Max 8 méterre nagyon jól lehetett célozni vele. Inkább így. Mert hiába lõttél a fenébe, nem igen volt nagyon pontos.
Ugyhogy van amit én említettem is, ugyhogy qsti van

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Pepti
ja es: igen, eloszor csak nagyon arjak lehettek a tagjaik, de kesobb a megszallt teruletek nemet ajku lakossagabol is szerveztek waffen ss hadosztalyokat (mint pl az emlitett Wiking - skandinavok, Wallonien - benelux), de volt pl osztrak es magyar waffen SS alakulat is (Maria Terezia Waffen SS lovashadosztaly). Viszont eleg szigoru torvenyeik voltak, ugyanis alapjaban veve az SS-t lovagrendrol mintaztak (nem akarok huyleseget mondani, melyikrol, ha kell utannanezek), pl egy SS tiszt siman fejbelotte magat, amikor egy orosz novel leekeudt mert ez nekik tilos volt, illetve egy tiszt a sajat eskuvojet hagyta ott, mert ment bevetesre. Viszont a legjobb tisztjeik nekik voltak, nem iskola kellett hozza, hanem harcteri tapasztalat.

flame elkerülése érdekében innen ollóztam.
van 30-tól 200-ig. mindenki megtalálja a neki szimpatikus számadatot.
http://www.shift.sk/military/martin100/pfaust.html

braincruiser
ha az én viccemben látja a pénzt akkor abból nekem is jár.
vannak olyanok, hogy szerzõi jogok😄D
re

Ahhoj
jó a kék-piros szerkóm, mi? :Ð

na akkor mégsem vagyok olyan buta, most már nyugodtan kimegyek cigizni. :-)

Ami nevezetes az a 60 és 100as megjelölést viseli... ami a lõtávját jelzi.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

vicceltem na, volt belõle '45tõl 200 m-es lõtávu is. Hol volt már '45-ben magyar hadsereg? (a don-kanyar mocsarában :-(( ) és ha lett volna elõbb szerinted kapunk? :-)

Ûlj le fiam egyes. :-))

A Faustpatrone (Ököltöltet, hmm, kissé bizarr név) fejlesztése 1942 nyarán kezdõdött a lipcsei HASAG gyárban. A tervezõk a rakéta és a visszarúgásmentes ágyú koncepcióját használták a fejlesztésnél.

A Panzerfaust család elsõ tagja a Faustpatrone Klein, 30 m nevet viselte. 3,2 kg- ot nyomott, 98,5 cm hosszú volt. Maga a lövedék 36 cm hosszú és 10 cm átmérõjû volt, 54 g fekete puskaporral és 400 g tri-hexogénnel volt töltve. A kilõtt lövedék 28 m/s sebességgel mozgott, kb. 140 mm - es páncéllemezt tudott átütni, 30 m - es hatótávolság mellett.

Pepti
na most akkor ha mar a Waffen SS-nelk tartunk:

Ne keverjuk pls a Waffen SS-t a sima mezei munkataboros SS-szel, ok?

A Waffen SS harcolo alakulat volt, kiveve az egy szem Polizei hadosztalyt, akik munkatabor orokbol jottek letre, mindegyik masik hadosztaly alapvetoen harci egysegkent jott letre.

Voltak atrocitasok a nevuk mellett (nem mindnek, pl a Wikingnek egy darab sem, es a Wallonien-nek sem), de nem tobb, sot sokkal kevesebb, mint mondjuk az oroszok, vagy akar nehany amerikai es angol hadtest neve mellett.

A Waffen SS-t egyebkent is csak azert csinaltak meg, mert Himmler kurvara harcolni akarta kuldeni a fiait. Es jol is tette, mivel naluk mar akkor ugyanolyan kikepzes volt, ami most is csak nehany elit hadsereg sajatja. Tehat ne tessek egy kalap ala venni oket a munkataborok hoherjaival, ok igenis elit harcolo alakulat voltak, akiktol mindig is rettegtek a szovetsegesek (ehany pelda: a narviki kiszogelest egy honapig vedte egyetlen Waffen SS hadtest 2(!) darab orosz hadsereg ellen sikeresen).

Szoval nem csak hulye elfogult amerikai konyveket kell olvasni, pl nagyon jo angol(!) szerzoktol is erdemes utanna olvasni, mivel ok gyozteskent nem elfogultak, de megis korrektek. Ami meg a filmekben van, az propaganda.

hidd el én vágom mirõl beszélsz.
viszont van olyan embertípus aki a viccedben csak píízt lát. :-))
mekkora pálya dolog manapság beperelni mindenkit mindenért, tiszta amerika. :-)
XXI. század, az ügyvédek kora... (IG2 után szabadon) :-)

modosítottam 50-re.
de majd jobban utánanézek, mert tény annyira nem vágom. :-)
az az alakulat amiben a nagypapa volt csak önkéntesekbõl állt. nem, nem olyan honvédség szagú, maga és maga félébõl. :-)

Sickboy
6 - 8 m ? Na ez a baromság szerintem. 100, 200 méterre is el lehetett lõni vele. Ha nem hiszed, olvass utánna. Ennyi. Csodálkoztam volna, ha csak pár méterre lehetett volna ellõni vele.

Tanulság : nem kell mindent azonnal elhinni.

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

braincruiser
akkor most kérvényeznem kell, hogy töröljék a viccemet?
vagy kiegészítésként közölnöm kell az ittlévõkkel, hogy az elõzõ megnyilvánulásom humortablettával értendõ??

jajj..most milesz?
lassan nem lehet kimondani megint azt, hogy zsidó? ávh? tömegmészárlás? ss? führer? gáz?
hagggyuk már ilonkanénit...

Mr Manson
Szép Munka!

hehe... bár elég furán tudom elképzelni hogy 50-60 részeg BFes együtt csörög a táncparketten!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

traXion
Lesznek ott ilyen balfaszok mint pl. Calver...

nem=meg :-)

óvatosan, mert valami szemfüles héberérzetû olyan holokauszt per var a nyakadba, hogy csak pislogsz, nem az sg-nek is, hiszen, még fent van az írásod, nem lett levéve és ez etnikailag kifogásolható, meg különben is.

gyorsan utánakérdeztem, volt az állítolag 50 m is. Az valami panzerfaust volt, meg csináltak valamit a magyarok is, ami a tank körüli gyalogosokat is szublimálta, csak, hogy érezzék a törõdést. :-)

braincruiser
ráadásul a bérleti díjat is megspórolták a "gyárban"😄DDDDDD

ezért kezdtek el a zsidók zacskót gyártani:-)
õk már akkor tudták mekkora lét szakítanak 1945 végéig:-)

Braincruiser,Tuvok: thx, de jóóóó, idejárok mostantól okosodni. :-)
van egy barátom (na nem úúúgy) neki a nagyfaterja begyüjtött mindenféle plecsnit, többek között valami csili vili vaskeresztet is, tõle hallottam ezt-azt, hogy vicces idõk voltak. Nem volt egyszerû az öreg, páncélos vadász volt az "öreg", gondolom sejtitek, hogy vidám dolog volt az. A srác általában jót derül az ilyen játékokban a panzerschrek (vagy nem tom, hogy írják) "hatékonyságán". Ha minden igaz asszem 6-8 m volt a lõtávja. Ha el'asztad zacsi...

Admiralis
Tudjátok inkább megyek haza. 😊

Dell power

Tuvok
Pasziánsz? Aknakeresõ?