Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny
Kéne egy DC-s V.I.P. szerver is. És mondjuk én mondanám meg hogy ki jöhet fel. Jó ötlet nem?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Ugye milyen idegesítõ volt már megint? Én is azért léptem le.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

AirborneRanger
na jó8 all megin sikerült felbasznom az agyam a dc-vel 😞((

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
.,.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Danny
A tali bannerja hova lett? Most nemtom megnézni, hogy hány végbélkúpot vigyek.

Danny
Csövi!

Mr Manson
Jó Éjt!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Danny
cöcö 😄

Kovács legény
Gratula!

www.czekoart.hu

Kovács legény
Legyen a tied! Az én háziállatom úgyis nagyobb!

www.czekoart.hu

kisponty
De csak mert segitettem😊))
(Kicsit megkavart, hogy mindket szerverunk neve FOP-al kezdodik, bocsi😊

további sok sikert

egyebet nemtudok mondani 😊
aPa
igyekszünk 😊)

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Ahhoj
gyúrjatok rá 😉

aPa
ott még nem tartunk 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Ahhoj
ha megveritek a reborn-t vagy arcy-t (és mi nem verjük meg az arcy-t), akkor bundázva hagyjuk a meccset nyerni nektek, és legalább ti tovább fogtok jutni 😊

Mr Manson
Gratula!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

aPa
😞

Ahhoj
reborn-trs
500-57

Von Hanczur
THC-D2MH
Gazala-aberdin
63-143
90-94
139-0
0-73

Őrült gyenge.....

aPa
thx, meleg volt, ennyi baszkolódást, még szerencse, hogy Frenki (hála néki) elérhetõ volt
na gyerünk nézni többi meccset 😄

GanXstaZolee
jah jah 😊 gratula! 😊) 310-292 ha jol lattuk 😊)

aPa
gyorsan gyorsan gyorsan gyorsan elsõként:
a D2MH sikerrel vette az elsõ akadályt!!!!

fly
gyerünk srácok !!!!!!!!

http://fly.pardey.org

Tuvok
gogogo 😊

HU.man Josy
hajrá! 😊

BurnBaby
fent van hogy help meg egy link. ott olvasgass

www.battlefield.hu

BurnBaby
Keleti Front Kupa meccsek ma este:

20:00 - D2MH vs. THC
Pályák: Operation Aberdeen/Gazala
#bf.hu.cup (IRCnet)

21:00 - tRs vs. reborn
Pályák: Battle of the Bulge/Stalingrad
#bf.hu.cup2 (IRCnet)

21:30 - FoP vs. ejw
Pályák: Stalingrad/Battle of the Bulge
#bf.hu.cup3 (IRCnet)

www.battlefield.hu

kisponty
Nem, mostma az enyim😊

Pepti
Mindig csak a biblia, mi? ;-)

prédikátor
Már müxik, én baxtam el a beillesztésnél, müxaki antitalentum vagyok

Pepti
szolj egy enginek, szerelje mar meg a logod... nem muxik

kisponty
Be van dogolve a logod?

kisponty
Luk is, eger is, kiraly😄DDD

Hamed
Mé pont az övé😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

prédikátor
Irigykedsz mi?

Kovács legény
Kisponty háziállata!

www.czekoart.hu

Kovács legény

www.czekoart.hu

Kovács legény
Jóvan fogjam be a pofám!

www.czekoart.hu

Kovács legény
Persze ez elég radikális változtatás lennea játékban!
Akkor csak egy enyhe áramütés kell!

www.czekoart.hu

Kovács legény
És kössük a gépet a szivünkre és mikor lelõnek JÖHET A HALÁL!

www.czekoart.hu

az ellenállók közötti hölgyekrõl már ne is beszéljünk...1 kis séta berlin utcáin -közben risza-risza - kisponty tankja elött aki nem hinne a szemének és rögtön elárulná neki a stratot,aztán vissza a bázisra az infóval 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Fritz Von...
Látod... tudod te is, mi kell a népnek. Kenyér és cirkusz.

Lehetne spontán installálni lehallgatókészülékeket a telefonpóznákra (kis APC fedezettel), és az ellenség kommunikációját megbénítani. Valamint propaganda kocsikat is beküldenék, baszott hangos toborzószövegekkel.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

+ lehetne ledobni kamu(by Hamed) ejtõernyösbabákat,és hídakat robbantani,MG-n sötétbe indulna a játék és a hídnál kelne fel csak a nap (mert túl messze van) stb... 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

BurnBaby
akámit ettél/ittál/szívtál most hagyd abba 😊))

www.battlefield.hu

Meggymag
WOW te aztán jó messzire futtatod az eszméd

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Fritz Von...
Így így. És akkor most megint jön gondolom a BC igen, vagy nem -féle eszmefuttatás. Tehát hadifoglyok ejtése, vagy nem. Kéne olyan részt belegyártani a BF 3-ba, hogy tökéletesen élethû legyen a szimuláció.
Például a németek fogyluk ejtik az ellenség egyik tisztjét. Lenne benne vallatás, miegymás.

Eközben az amcsi oldal missziót szervez a kiszabadítására, messze az ellenséges vonalak mögött. Persze a fronton zajlik a csata.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Danny
Waffen SS elsõ idõszakában nem kis szintû volt a szigor. Nem lehetett az SS katona jelölt 180 cm-nél alacsonyabb valamint még lyukas foga dem lehetett egyetlen darab sem.

BurnBaby
nos igen. de már nem aktuális 😊)

www.battlefield.hu

Meggymag
Nekem volt egy olyan esetem egy magyar szerveren egy magyar palyerrel akit Peet007nek hívnak. Asszem õ volt az ha nem akkor bocs. Szal a lényeg az volt, hogy PUBon jáccottunk Bocage-t és repkedett mire lelõttem az AAval. Kiugrott belõle még mielött meghalt volna és szépen kezdett ernyõzni lefelé. Én közben az AAval próbáltam lelõni az ernyõzõ srácot és sikerült is. Amikor meghalt szépen leteremtett, hogy milyen gusztustalan dolog lelõni valakit aki ernyõzik mert a háborúban ez nem volt szokás és nekem úgy tûnt mintha komolyan is gondolta volna szal nem viccbõl nyomatta és utána az egész körben rám vadászott(asszem 1* sikerült is neki kinyírnia). Ez csak a hadifoglyokról jutott eszembe de amikor eszembejut mindig szarrá röhögöm magam. Mert ha én nem lõhetem õt akkor neki kötelessége letenni a fegyvert és nekem bekisérnem a barakkunkba mint hadifogoly.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”