Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
(Kicsit megkavart, hogy mindket szerverunk neve FOP-al kezdodik, bocsi😊
egyebet nemtudok mondani 😊
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
na gyerünk nézni többi meccset 😄
a D2MH sikerrel vette az elsõ akadályt!!!!
20:00 - D2MH vs. THC
Pályák: Operation Aberdeen/Gazala
#bf.hu.cup (IRCnet)
21:00 - tRs vs. reborn
Pályák: Battle of the Bulge/Stalingrad
#bf.hu.cup2 (IRCnet)
21:30 - FoP vs. ejw
Pályák: Stalingrad/Battle of the Bulge
#bf.hu.cup3 (IRCnet)
www.battlefield.hu
Akkor csak egy enyhe áramütés kell!

www.czekoart.hu
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Lehetne spontán installálni lehallgatókészülékeket a telefonpóznákra (kis APC fedezettel), és az ellenség kommunikációját megbénítani. Valamint propaganda kocsikat is beküldenék, baszott hangos toborzószövegekkel.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Például a németek fogyluk ejtik az ellenség egyik tisztjét. Lenne benne vallatás, miegymás.
Eközben az amcsi oldal missziót szervez a kiszabadítására, messze az ellenséges vonalak mögött. Persze a fronton zajlik a csata.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Mert ha én nem lõhetem õt akkor neki kötelessége letenni a fegyvert és nekem bekisérnem a barakkunkba mint hadifogoly. 
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”