Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Admiralis
Valamit kell csinálnom, mert most órám van! És naon naon nem érdekel, az amirõl szó van.

Dell power

Admiralis
Parti még nem volt csak egy kis alkoholizálás. pary majd hetvégén lesz, asszem ha belefér. Este 10-kor félig részegen pauspartoztam be a képeimet. Ja és tudja valaki, hogy mi az a paszpartu? :-)

Dell power

Tuvok
hehe, én ha nemtok mit írni, akkor nem írok, hidd el, jó módszer

BBwork
nem kellett volna annyit inni a szülinapi partidon ,)

www.battlefield.hu

Admiralis
Reggelt!
Probáltam mást is írni, de semmi nem jutot eszembe. :-)

Dell power

aha :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

jaja hagi...

Tuvok
aha

jól látom én hogy nem mûködök a gif-em?

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Tuvok
Eleinte a legjobbaknak, csakis tiszta árjáknak lehetett bekerülni, de a végén már tizenévesek, veteránok, sõt már nem is csak németek (lengyelek, hollandok, belgák) is bekerültek az emberhiány miatt.
A Waffen SS inkább kegyetlenségérõl volt híres, mint elitségérõl.

braincruiser
"..ha valaki az SS elit csoportjához kívánt tartozni, annak hat generációra, vagy 150 évre visszamenõleg bizonyítania kellett "tiszta, zsidómentes" származását.

idézet: Owen Booth & John Walton - A második világháború története képekben

az imént fejeztem be 😊)

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

voálá

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

braincruiser
értem. vagyis..
elõször a repülõsök kicsit megpuhítják a szõke fennsíkot, majd a tankosok pumpálják ólommal a bárpult környékét.. miközben az engineerek leaknázzák a bejáratokat, hogy az ellenségnek vélt ittas személyek ne tudjanak áttörni a fennsíkhoz.. mi assaultok, meg medic-ek pedig folyamatosan tûzalatt tartjuk a fennsík hátsó részét😄DD
...hogy a "baszókásakat" ne is említsem ugyebár

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

ss-be nem csak az elite kerülhetett be? nekem úgy rémlik, hogy minden 100 wermacht-osból 1 ha bejutott. Persze rég tanultam.
Meg valami olyasmit is hallottam, hogy azért tõlük végig cidriztek a szövik. vagy az csak a pr? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tuvok
Hehe, Waffen SS toborzóplakát. Ha tudták volna, hogy nem épp ez várja majd õket...

Meggymag
Nos tegnap ellátogattam a BFtali helyszínére és megkukkoltam a helységet meg mindent ami ezzel jár. Még vissza megyek majd 25-én mert addigra lesz meg a kb létszám amire leadhatom a fix férõhely igényt. Úgy néz ki a dolog, hogy 2 terem lesz nekünk egybenyitva egy kicsi és egy nagy. Az asztalok eléggé mobilzálhatóak így bármekkora asztaltársaság létrejöhet ha összetoljuk õket. Aztán ha valaki nagyon megunta az egészet akkor van egy Disco részük is egy Árpádház PUB ahol valószínû abban az idõben amikro a talit tartjuk valami féle tánci fog folyni. Az étterem bejárata úgy néz ki mint valami múzeum és a kabátokat meg egyebeket ott el lehet helyezni egy ruhatárban 50FTok kõkemény árért. No meg most ahogy láttam vannak biztonsági emberek szal aki esetleg olyan dolgot csinál ami nem odavaló azt valószínû kibaszzák mint macskát szarni. Nagyon nem lenne jó botrányt csinálni mert 1. kibasznak minket 2. kereshetünk más helyet máskor. tudom, hogy az ittas ember nem gondolkodik csak cselekszik... Amúgy van egy bár részük ahol mint láttam mindenfajta pia megtalálható ami kell egy szép kis szõke pultoscsajjal megspékelve.... Sztem ennyi embert befogadni képes helységet ingyen nem igazán lehet szerezni szal mindenképpen jó hely lesz ez nekünk úgy érzem. Az egész étterem egy nagy pincehelység illetve olyan labirintus szerûen vannak megcsinálva a különbözõ termek szal pl a PUBot és az étterem részt egy kurva csalinkás kis folyosó választja el egymástól... NA ennyi lenne asszem. A férõhely miatt nem kõ aggódni sztem nem lesz gond még ha 150enis vagyunk....

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

BBwork
asszem már csak bf girl maradt ki. akkor csak õ lehet 😊

www.battlefield.hu

Hoze - home
és ez ki ?

BBwork
rofl

www.battlefield.hu

BB,Nancsi,Foxy és WildCat 😊
és ha jól látom akkor Ahhoj és Frankie a tankon 😄DD

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Pink Tiger
roger

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

aPa
ja wohl!

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Mr Manson
Ok vettem!
És ezen az állásponton vagyok én is 😄

Lényeg a lényeg a Cup-ban induló csapatoknak kéz és lábtörést!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Pink Tiger
ja ez mansonnak ment

Pink Tiger
😊)))
nem értelek, mi indult el?😊)
aki be tud sértõdni az én hozzászólásomon, az gyúrjon a fórumozásra😊)
biztos lehetsz benne hogy azon kevesek közé tartozom akik tényleg tisztelik az ellent

aPa
szerintem is zárjuk le!
(de azért nem volt szép 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Mr Manson
Egy utolsó dolog!
Az ilyen irogatásokkal is vigyázni kell, nézd meg mi indult el miatt!
Én személy szerint rühellem, de nem foglalkozom vele! Na jó kuncogok egy nagyot magamba... ... meg kell álni aztán kész!

BB drága szavaival élve "Tiszteld az ellenfelet!"

***Erröl ennyit!***

Hoze - home
Na ez most Jaguda, vagy Laduár ?

Mr Manson
Ez igaz! de azért vannak nem? 😄

BBwork
gyakon is tartsd tiszteletben az ellenfeled, ne várasd, stb, végülis másik 10 ember idejével, idegeivel, egyebével jáccol 😊

www.battlefield.hu

Tuvok
õ kérlek alássan 1 csíter volt, rajtakapták, aztán büszke volt rá, majd minden más BF-es lett általa lehordva...

Hoze - home
Az 1.6 -ot a Barbie Corp. szponzorálja....

Mr Manson
Ez mind oké!

De a gyak az gyak a war meg war! Azért van hogy az ember kipróbáljon sokmindent! Ezt azért figyelembe kell venni!
A CB meccseket meg ne soroljuk ebbe a kategóriába! Térjünk rá vissza holnap !

Tuvok
nem

Pink Tiger
ne mond hogy soha, mi vagyunk a jobbak ez nem kérdés
csak még meg kell tanulnunk ezt azt, hogy ti is megjegyezzétek...

én itt nagyon ifjútitán vagyok, ki az a macano és mért élvezi a társaság kitüntetõ figyelmét?

Kispósi
Tuvok te jössz talira?

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Kispósi
már lehet hogy kérdezte vki de milyen progival lehet vmi kira logót csinálni könnyen?

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Tuvok
macano? LoL !

j ?

Tuvok
Nem az én hatásköröm.

Ehh sértõdés roXx

Strength and Honour!

Fritz Von...
Szégyelld magad!

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

BBwork
lappot meglátom már állok is elé h gyorsan lõjjön le ozt nem kell aggódni utána 😊)))

www.battlefield.hu

részlet a "Moderátornak" topicból:
Seat-melo irta:
"légyszi törölni a battlefield 1942 topicból a #66025 hozzászólást
thx"

és én kérek Lnézést

mi? hol? énis-énis. :-))
illetlenség a kajáról beszélni, ha az ember épp diétázik. :-))

Fritz Von...
Nem lesz itt semmiféle gáz. Egy idõ után úgysem tudom, hogy ki kicsoda. Szép ittas emberek lesznek ott. 😊)

Emellett A szervezõ (Meggy) feladata az, hogy senki ne maradjon szomjas. Így ha kell, ki is hozza az italt. Mert ha nem...

Pink Tiger
elõbb utóbb végetek😊Ö))
de emlékszem valamelyik nap a lapp barátodra el alamein-en lebucskázott a tankjával a hegyrõl és közben ha épp felfelé állt a csöve írtotta a népet rendesen, semmi cicó😊

Áhá!

Strength and Honour!

Fritz Von...
Ez soha nem fog megtörténni. Nektek azt tanácsolom, hogy: másfél órával meccs elõtt összejönni, nyugodtan megdumálni a stratot. Utána egy bemelegítõ TK-party, és ami NAGYON FONTOS: IRCen lenni fél órával a meccs elõtt!!! MINDENKINEK!

#66028 ...