Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amit frankie könnyen FOPalizált😄
bc
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
praktikusan javasolt elõre megadni nekik a javasolt szervereket, h mindenki meg tudja nézni, és nem a meccs kezdés utáni utolsó pillanatban egyezkedni - morálisan nem épp felemelõ. magyar viszonylatban asszem a six (FoP VIP) a legjácchatóbb szerver külföldiek számára, utána a pt (FoP Clanserver). Ezekkel a szomszédos népekkel még nehezebb, mint más külföldiekkel, mert hasonlóan fejlett IT struktúrával bírnak mint mi ,) ezáltal kölcsönösen ratyi egymáshoz a net 😊
www.battlefield.hu
elötte teszt nem volt?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Pedig milyen kira amikor beírom az admin.changemap berlin helyett egyszerûen,hogy lámarépázás:-)))))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Használjátok a console aliases-t.Mert az jó! 😊
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
sátáp:-)...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
TE nattyon LÁMA
Jaja,a német tankokkal elég jól bánnak,assaultban sehol sincsenek,bazooka fexik nekik,repcsiben közepesek/3-4 re tudnak kiszedni egy tankot/
viszont tényleg korrektek és megértõek.
Összességében jó kis meccs volt mondjuk sok szervezési hibával:-(
A segítséget nagyon szívesen vennénk pontosan az ilyen esetek miatt,amikor konzolból nem tudunk adminolni:-(mert mindenki a progit használja és ha az nincs akkor kalap,kabát:-(
lámpalázban voltunk, hogy mi nyitottuk a keleti kupát magyar szinten ;-))
csak azért nem értem mert mikor elindult a D2MH szerver és ugye nem volt bepassozva rencceresen játszottak rajta külföldi egyének.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
1. türelmesek
2. kurva kussban vannak, csak az beszél tõlük aki fel van rá hatalmazva.
3. fegyelmezett játékot mutattak.
4. a panzerokat kifejezetten jól kezelik! (mégha a ping miatt tán? de folyamatosan mellélõttek gazalán is meg aberdeen-en is.)
5. mintha a német repcsikkel veszélyesebbek lettek volna mint a szövetséges spitekkel.
6. földön nem igazán veszélyesek, sõt mondhatni azt, hogy egy ház körüli kergetõzésben úgy vettem észre mintha azt sem tudták volna melyik a ház eleje vagy vége😊))
összességében egy korrekt klán. tényleg türelemmel várták végig a közel 1 órás csúszást. a mérkõzés pedig kifejezetten izzasztó volt (úgygondolom) mindkét oldalon egyaránt. (hogy az aberdeen utolsó öt percét ne is említsem.. mikor a cél az volt, hogy ne haljunk meg.. õk meg elindították az összevont támadásukat két zászlónk ellen😊)))
A D2MH-nak meg szüksége lenne némi technikai segítségre abban, hogy miért "baxxa ki" folyamatosan a külföldi játékosokat a szerverünk. mer ugye ez fennakadást okozhat az elkövetkezendõ játékainkban.
melósuxxx, re
esküszöm tegnap este lefekvéskor pontosan ilyeneken gondolkodtam ;-)
ki kinek fogja hagyni a meccset megnyerni😊))
igaz ez nektek "sokba" fog kerülni harmincadikán akkor😄DDDDD
fincsipálesz

Öregszel komám...

egyébként honnan lehet tudni, milyne okosakat írtam, amikor emlékeim szerint a közvetítés alatt nem mondta pepti, screenshot-ról meg nem tudok 😊
Már kezdtelek kibeszélni...

Ahhoj "bazooka multi targeting online" beírásán napokig röhögtem..
Nagyon nagy penge.....\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
levezetésképpen 4 vs 4 infantry ladderen is kikaptunk .ÐÐÐÐ
pedig az milyen durva volt, elsõ kör vége 41-40 nekünk volt 😄DD (úgy, hogy az utolsó fél másodpercben gege csupszom szaladgált és ijedtemben letk-ztam, pedig lehetett volna 42-40 is 😄DD)
egyébként nagyon nagy buli az infantry ladder, javaslom mindenkinek 😊
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Nem tudom megnézni az eredményeket...

Látszik hogy ki dolgozik...

D2MH grat!
trs nem baj,lesz ez még így se! 😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Na jójéjt gyerekek búcsúzik a Legény mára,bújjatok be ti is a jó meleg pihe-puha ágyba!

www.czekoart.hu
cd key in use
hú de ideg vagyok!

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...