Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
De õt vidd magaddal az erdõbe....hátha elszáll a dzsiped akkor jól jön
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
te másik nagyonLÁMA

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
ÜberMegaLáma
www.battlefield.hu
Hát az utolsó mondat tényleg gázosan hangzik
Tehát még sunnyogva nem is tudsz fehéríteni, mert ha csak közelébe mész a zászlónak akkor is lesz ALERT...
Every passing minute is another chance to turn it all around.
Lag Powwa:-)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
all:
Vietnam: gondolom mindenki nézegette már a hivatalos weblapot, ki mit gondol?
mennyire lesz dzsungelharc feelingje, mert ugye egy dolog, hogy az életben nyuszi ül a fûben játék van, de itt nagyából pásztázol majd az irányzékkal és a név miatt kiszúrod a fûben szundikáló enemyt, pedig hatalmas feeling lehet, mondjuk sötétben odakúszni egy amcsi outposthoz és lebukni az utsó pillanatban mert egy paranojás jenki fellõ egy jelzõrakétát. Ambush! :-))
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
de nem ebben a kérdésben. viszont tegyük fel, hogy most ünnepélyesen megígérem (de persze nem tartom be) így végre továbbléphetünk ,)
www.battlefield.hu
jaj-jaj fáj a szívem, ha "vacsiról" beszéltek, szar dolog ez a diéta. :-))
Szeretnétek, ha BB meglepne minket mindenféle finomsággal Bftalin? Igen/Yes (a két felkínált válasz lehetõség) :-)
BB te biztos szeretsz, hogy ilyen jópofa ötleteket találok ki, így kora reggel, de mentségemre legyen mondva, a hozzászólások fényében kicsiny közösségünk lelkesen fogadta az indítványt. :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
Lesz mit olvasnom.
"http://panzerkeil.dre.hu/main.htm"
Less bele hátha még nem ismered.
Nagyon jó srácok csinálják
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
szal tessék szépen megoldani az étkeztetéseteket egyedül ,)
www.battlefield.hu
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
www.battlefield.hu
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

És ha érted megyek tali elõtt? :-)))
na jóó, kikullogok cigizni. ;-)
elég lenne kb 50 darab:-)
Nyugodtak, türelmesek? Nahááát, ilyen névvel (THC) ez azért nem meglepõ, olyankor én is nyugodt és türelmes vagyok, tény célozni én is elfelejtek, de valamit valamiért. :-)
Tegnap este hatalmas volt az öröm, úgy döntöttem, hogy csacsi részegre iszom magam, a szitu a következõ, 1 deci pezsi után szédelegtem és heherésztem, 2 deci pezsi után flegma lettem, majd megittam még fél decit és elaludtam. :-)
viszont legalább reggel kaptam kv-t meg vakondtúrás tortát (jelzem, finom, rá lehet venni a közeli csajszli ismerõsöket, hogy csináljanak). Tééénnyleggg BB ha szépen mosolygunk rád (nagyon-nagyon szépen) csinálsz ennek a kedves nagy családnak ilyen sütit talira?

a kör elején hagyja, hogy bezúzzák õt..aztán mire felállunk és összeszedjük magunkat addigra meg letelik a maptájm 😊))))
eccer majd elkapjuk és akkor jólesz.
egyébként meg valóban szoros volt az is.. de csak attól a pillanattól ahogy panzerokban ültek😊 és ez meg is látszott a végeredményen... négy tikettel hoztuk 😊))
Datanet bõvítés miatt minimum 120-as ping volt bárhova tegnap, plusz a gépem is kilépegetet... nem volt az én napom 😉
\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"