Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah õt vidd :-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Nem csalódtam benned:-)
De õt vidd magaddal az erdõbe....hátha elszáll a dzsiped akkor jól jön

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Hoze - home
Lyu ár veri velk ám

braincruiser
mit szósz be kiccsákó??? hát nem lesz öröm velem kocsikázni miközben zenéthallgatunk az egyébként sem csöndes dzsungelban?😊 árkon-bokron át szerezzük a freget és adjuk menetközben a célt a napalmnak😄DDD
te másik nagyonLÁMA

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

BBwork
oh thx 😊

www.battlefield.hu

nah az kell neked wazz :-)így sem tucc jáccani akkor meg még ússeÜberMegaLáma

BBwork
addig ok. azt magyarázd meg nekem h "will be allerted if a flag is threatened" vagy valami hasonló - sry de 1-2 hét távlatából nem idézek pontosan 😊

www.battlefield.hu

Hoze - home
There is a timer for the flag change so the player knows how long it will take. Also, the more teammates you have at the flag the faster it can be taken. The team is immediately informed if a flag is threatened with capture so they can react to it or at the very least be aware of the enemy.

Hát az utolsó mondat tényleg gázosan hangzik
Tehát még sunnyogva nem is tudsz fehéríteni, mert ha csak közelébe mész a zászlónak akkor is lesz ALERT...

braincruiser
állítólag a játék közben a jeepben lehet rádiót hallgatni majd😊)) WILD THANG+😄

Frankie
ejj. nem óra hanem egy körszámlaló és az látja aki foglal, hogy mennyi ideig tart nekie. 😊

Kispósi
De Gecc! Hál'isten én már letudtam minden vizsgám 😊

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Jó lesz az...fõleg 40 embernél az erdõben:-))))))))
Lag Powwa:-)

Random_
Inkább ne készítsen BB. Nem azért mert ki szeretném kímélni csak a saját egészségi állapotom miatt aggódok. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

huh, nekem csak annyi tünt fel, hogy több ember nagyobb hatékonysággal tud fehéríteni. Háát elég gagyi újítás, szvsz ez is kikapcsolható lesz, mint a gyilkos megmutatása.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tuvok
AirborneRanger
Reegelt belétek hölgy és urak 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Robika
Sziasztok !

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

BBwork
nemtom. lehet én nemtok olvasni - és melóból meg se tom nyitni a bfv oldalt - de akárhogy nézem nemtom máshogy értelmezni. jó lenne ha más is megpróbálná leképezni ami ott áll - nagyon remélem h én tévedek

www.battlefield.hu

BBwork
engem jobban zavar a FAQ egyik mondata, ami szerint lesz egy számláló ami jelzi, mennyi idõ kell a befoglalásig - ill. ha fenyegetve van egy zászlód. namost - hacsak nem én értem félre - az eléggé hazavágja a játékmenetet, ha elkezd ketyegni az óra h 10 sec múlva fehérít az ellen....

www.battlefield.hu

naná. roppant naív fiatalember látszatát keltem, tehát mindent elhiszek. :-)

all:
Vietnam: gondolom mindenki nézegette már a hivatalos weblapot, ki mit gondol?
mennyire lesz dzsungelharc feelingje, mert ugye egy dolog, hogy az életben nyuszi ül a fûben játék van, de itt nagyából pásztázol majd az irányzékkal és a név miatt kiszúrod a fûben szundikáló enemyt, pedig hatalmas feeling lehet, mondjuk sötétben odakúszni egy amcsi outposthoz és lebukni az utsó pillanatban mert egy paranojás jenki fellõ egy jelzõrakétát. Ambush! :-))

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

BBwork
viszonylag hajlok rá, hogy érdekeljen a közösség véleménye
de nem ebben a kérdésben. viszont tegyük fel, hogy most ünnepélyesen megígérem (de persze nem tartom be) így végre továbbléphetünk ,)

www.battlefield.hu

:-)
jaj-jaj fáj a szívem, ha "vacsiról" beszéltek, szar dolog ez a diéta. :-))

ha tudnék kérdõivet csinálni biztos készítenék egyet:
Szeretnétek, ha BB meglepne minket mindenféle finomsággal Bftalin? Igen/Yes (a két felkínált válasz lehetõség) :-)

BB te biztos szeretsz, hogy ilyen jópofa ötleteket találok ki, így kora reggel, de mentségemre legyen mondva, a hozzászólások fényében kicsiny közösségünk lelkesen fogadta az indítványt. :-)

Hali!

1.6 peccs megint csúszik. Részletek itt: 1.6 patch info

BBwork
benneteket (sajnos) úgysem érint 😊

www.battlefield.hu

erdos
Ma is konzervvért iszunk...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Sickboy
Ehehehe ... A THC-rol valahogy nekem sem a Holy Clan jut eszembe 😊)) De gondolom ezzel ok is tisztaban vannak ... Sok szívós forma 😊)

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

erdos
Nagy vagy!
Lesz mit olvasnom.
"http://panzerkeil.dre.hu/main.htm"
Less bele hátha még nem ismered.
Nagyon jó srácok csinálják

aPa
ebbõl chips-vacsora lesz 😄D

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

BBwork
nemtom mi a gond én nem láttam a reggeli beosztásban h BB - konyhaszolgálat

szal tessék szépen megoldani az étkeztetéseteket egyedül ,)

www.battlefield.hu

hátha nem lááta még vki:
link

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Sickboy
Helló Édi :-*

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

BBwork
ehh ezt nem neked szántam 😊)))))

www.battlefield.hu

erdos
Hát?

BBwork
röviden: nem
😊

www.battlefield.hu

BBwork
tisztelettel jelzem h nem konyatündér minõségben vagyok jelen a társaságban 😊 csókolom

www.battlefield.hu

aPa
kevésé vagyok járatos itt a klánszerverek ügyében, de nagyjából nem egy helyen, és azonos kondiban van az összes magyar szerver?

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

na igen, gondoltam ám, hogy nem gyógynövény szakkörösök, de hát ugye ki mire asszociál.

erdos
Naaaaaaaa lééécccciiiiii.......

jaj mááá, léci-léci.
És ha érted megyek tali elõtt? :-)))
na jóó, kikullogok cigizni. ;-)

aPa
csalóka név: TheHolyClan 😄D

Nem kellene sokat csinálni ám 100 lámának:-)
elég lenne kb 50 darab:-)

BBwork
elõször mosolyogjatok
aztán meglátom
(nem)
😊

www.battlefield.hu

ja, nyáron ittam utoljára alkoholt, néha megéri kihagyni. :-))

Szép jó reggelt mindenkinek.
Nyugodtak, türelmesek? Nahááát, ilyen névvel (THC) ez azért nem meglepõ, olyankor én is nyugodt és türelmes vagyok, tény célozni én is elfelejtek, de valamit valamiért. :-)

Tegnap este hatalmas volt az öröm, úgy döntöttem, hogy csacsi részegre iszom magam, a szitu a következõ, 1 deci pezsi után szédelegtem és heherésztem, 2 deci pezsi után flegma lettem, majd megittam még fél decit és elaludtam. :-)
viszont legalább reggel kaptam kv-t meg vakondtúrás tortát (jelzem, finom, rá lehet venni a közeli csajszli ismerõsöket, hogy csináljanak). Tééénnyleggg BB ha szépen mosolygunk rád (nagyon-nagyon szépen) csinálsz ennek a kedves nagy családnak ilyen sütit talira?

braincruiser
A D2MH tartja magát a történelmi nevéhez😊)
a kör elején hagyja, hogy bezúzzák õt..aztán mire felállunk és összeszedjük magunkat addigra meg letelik a maptájm 😊))))
eccer majd elkapjuk és akkor jólesz.

braincruiser
nemvoltgáz... képben voltunk ;-) hagytuk, hogy ránkmásszanak, mert úgy könnyebb volt hentelni õket😊))

egyébként meg valóban szoros volt az is.. de csak attól a pillanattól ahogy panzerokban ültek😊 és ez meg is látszott a végeredményen... négy tikettel hoztuk 😊))

A hiba ott leledzett,hogy a strat ellenére nem úgy mozogtunk ahogy kellett volna,pedig induláskor elkaptuk õket csúnyán

Ransom
Szolgáltató.. nem is mondd...
Datanet bõvítés miatt minimum 120-as ping volt bárhova tegnap, plusz a gépem is kilépegetet... nem volt az én napom 😉

\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"

BBwork
amúgy mázlitok volt h fagyott a szerver 2. gazala közben. akkor rendesen le voltatok maradva ha jól láttam ,))

www.battlefield.hu