Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
SZÖSZKE

www.czekoart.hu

Danny
Hahaaaaa, köszi stratéga! Csak nehogy 100 kiló felett maradjon. 😛

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Ahhoj
úgy kell csinálni, hogy csendben figyelsz, amíg verik egymást, majd az utolsó ember, aki megmarad, már félholt lesz, azt kell elintézni, és te leszel a király :ÐÐ

Silent HUNter
hi all.
Kérdésem a következõ: van rá mód, hogy a használt modok (pl. DC) külön konfig fájlt használjanak, ne az alap BF-ét? Gondolok itt a videóbeállításokra, a billkonfig nem fontos. De szeretném, ha külön kezelné, ha mást nem is, hát a felbontást, vagy a textúrarészletességet, meg beállításokat, mivel ASE-n csatlakozok, és akkor nincs módom beállítani ezeket, csak játékon belül már. :/ Ha valaki már így használja, vagy tud róla, hogy ez így nem járható, jelezze legyen szíves, külömben öngyilkos leszek 😊 THX
cyall

Az igazi harcost nem a csata teszi naggyá, hanem az önuralma, amivel elkerüli azt.

Cobra.
siot: alaplaphoz néztél újabb drivereket ? Vagy lehet a hangkártya is. Jobb ötletem nincs, nem tudom, hogy nekem mitõl javult meg, de én ezeket cseréltem le mindig, és egyszercsak jó lett.
A Bf-re is felraktad a legújabb patch-et ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Danny
Mien csaj?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Kovács legény
És a csaj hálás forma!

www.czekoart.hu

Kovács legény
Veled kezdjük!

www.czekoart.hu

Kovács legény
Bár nekem annyival volt más,hogy néha hangja sem volt

www.czekoart.hu

Kovács legény
Nekem a hangkártya miatt csinálta ezt,de aztán vettem SBlive-ot...

www.czekoart.hu

Cobra.
Volt nekem is ilyen, de amd+ati konfiggal, aztán egy idõ után megjavult. Esetleg érdemes a registryben átállítani az allowallrefreshrate-et 1-re, hogy pontosan hogy kell, azt a www.battlefield.hu alatt találod.

Danny
Hmmm! 111 fõs BF tali? Nagy bunyó lesz...

hát baaz ezt a csendet, ilyet sem láttam még itt
namind1, aki dolgozik az kussoljon

Cobra.
Mi ez a nagy csend emberek ? ELLENKULNI!

Kovács legény
Jó-jó...értettem a célzást.

www.czekoart.hu

BurnBaby
nm

www.battlefield.hu

fly
BB!

Kösz a linkfrissítést a JCSR honlapra a www.battlefield.hu-n!

http://fly.pardey.org

kisponty
Biza, es barki kolcson is kaphatja, aki nem erzi ugy, hogy jar neki...

Lyon
Proba

Tuvok
Nem akarod a neved regisztrálni ? Sokkal egyszerûbb képet, vagy linket beszúrni, használhatsz szép szmájlikat, meg az a bizonyos 4 perc sincs. (Meg nem lennél a BF topik egyetlen unregje címmel ellátva.)
Egyébként a neved románul azt jelenti 'látni'.

BBwork
identitászavaros
ne kavard meg jobban

www.battlefield.hu

braincruiser
egyébként Vez te kivagy?😄

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

braincruiser
a lényegfentvan😊
láttad volna az elõzõ verziót ;-)
jelenleg anyagbegyûjtés van.. én meg költözködés elõtt meg herce-hurca meg játék meg miegymás.. majd talán hétfõre már mutat valamit a többi oldal is😊 ha más nem vissza a fõoldalra😄DDDDDDD

braincruiser
megFOPod kapni az inFOp-t bajbe😄

Kispósi
Az 'Hajime' akart lenni 😊

Every passing minute is another chance to turn it all around.

BBwork
mert nem küldenek infot. én meg csak olyat rakok ki, amit kapok 😊 és hát amúgy is utálkuk õket, meg bénák is, meg ilyesmi ,))

www.battlefield.hu

braincruiser

braincruiser
mi az a D2MH??😄

http://d2mh.try.hu
"mijittvattyunk"

Nem baj majd elmúlik men:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

braincruiser
nekem meg még 2,5 a suxxbúl... faxom..

BBwork
pfff.. nekem még min 1 óra...

www.battlefield.hu

további jó munkát! 😄
jó7végét 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

BBwork
😊))))))

www.battlefield.hu

aPa
😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Mike
én akkor meg elõszedem a szekrénybõl a Gestapos ezredesi egyenruhámat

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem, még soha

Frankie, privát ment!

http://gaborszantai.co.uk/

Hoze - home
Apróhirdetések az SG-rõl:

"Eladó egy második világháborús német I.osztályú vaskereszt,továbbá Kar98 karabély/hatástalanitott/rohamkéssel.Ár megegyezés szerint."

"Eladó egy bizonyíthatóan eredeti II. világháborús német SS tiszti bõrkabát (hosszú, barna színû), korához képest jó állapotban."

Ezekben mennék BF-talira ....

aPa
és nyertetek már botok ellen? 😄DD

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Mike
engem csak a co-op izgat, mert helyi hálón, pár emberrel azt lehet jól játszani, a bf-nek is ez a hatalmas elõnye a konkurenciával szemben

aPa
biza, ma sincs kedvem sem tanulni, sem melózni😞 ez van...

na bazz,te is fijjam Brútusz?

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

BBwork
ctf és tdm nem lesz 😊

www.battlefield.hu

Mike
most olvasom, hogy a BF Vietnamban nem lesz co-op mód

nyugtassatok meg, hogy nem igaz

aPa
voltál? hm.... 😄D

ehhh a lámának küldtem a lámát,de én is láma voltam nah bevallom

háát nem tom kit linkelgetsz, de nem igazán akar menni. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Qva élet nem megy:-)

braincruiser
még szerencse, hogy megtanultam sniperkedni BF-ben😊))
imádni fogom ezt a vietnámi légkört.
meg a napalm szagát😄