Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Kérdésem a következõ: van rá mód, hogy a használt modok (pl. DC) külön konfig fájlt használjanak, ne az alap BF-ét? Gondolok itt a videóbeállításokra, a billkonfig nem fontos. De szeretném, ha külön kezelné, ha mást nem is, hát a felbontást, vagy a textúrarészletességet, meg beállításokat, mivel ASE-n csatlakozok, és akkor nincs módom beállítani ezeket, csak játékon belül már. :/ Ha valaki már így használja, vagy tud róla, hogy ez így nem járható, jelezze legyen szíves, külömben öngyilkos leszek 😊 THX
cyall
Az igazi harcost nem a csata teszi naggyá, hanem az önuralma, amivel elkerüli azt.
A Bf-re is felraktad a legújabb patch-et ?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

namind1, aki dolgozik az kussoljon
http://fly.pardey.org
(Meg nem lennél a BF topik egyetlen unregje címmel ellátva.)
Egyébként a neved románul azt jelenti 'látni'.
láttad volna az elõzõ verziót ;-)
jelenleg anyagbegyûjtés van.. én meg költözködés elõtt meg herce-hurca meg játék meg miegymás.. majd talán hétfõre már mutat valamit a többi oldal is😊 ha más nem vissza a fõoldalra😄DDDDDDD
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
www.battlefield.hu
http://d2mh.try.hu
"mijittvattyunk"
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
jó7végét 😊
FoP!-60k-69k + 70k! :)
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
http://gaborszantai.co.uk/
"Eladó egy második világháborús német I.osztályú vaskereszt,továbbá Kar98 karabély/hatástalanitott/rohamkéssel.Ár megegyezés szerint."
"Eladó egy bizonyíthatóan eredeti II. világháborús német SS tiszti bõrkabát (hosszú, barna színû), korához képest jó állapotban."
Ezekben mennék BF-talira ....

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
nyugtassatok meg, hogy nem igaz

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,