Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

U CaPd be a feelengemet:-)
te:

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

braincruiser
akkor most ahogy jöttél úgy mehecc is😄DDD

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Sickboy
LOL, nagy az Úr állatkertje 😊))

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

nyah ájm bekk egén:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

braincruiser
"...battlefield-ben is jólmutat mikor lecsókolsz a repcsiddel egy fát és csinálsz még két dupla forgást oszt mész tovább ;-))...'

Sickboy
Te nem kicsit vagy geci gyerek, mihihihhihiii 😊

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

* "Bazzeg, múltkor megittam négy korsó Edelweiss buzasört, másnap reggel szartam két kiflit meg egy briost"
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Strength and Honour!

Sickboy
Azt, hogy egy atomerõmû kell majd hozzá. Meg azt, hogy még van híja, míg piacra kerül. Talán tavasszal ha jól emléxem.

Fritz Von...
"Tegnap pl. a magyar BF társadalom megbecsültségi sorrendjében hátulról 2. tagja "

Ez mekkora LOL duma!

Macano=monaco? Király, így a tRs leendõ tagok tesztjén újabb nevet tudunk megadni. Ugyanis már-már hagyomány, hogy új tagjaink egyelõre Macano névvel nyomják.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

szent szar, nálam úgy néz ki, hogy ha meglátok egy ellenséget, elküldök arra 7-8 skulót, majd jól elfutok cikcakban és erõsen imádkozok, hogy ha találnak is akkor szögben csattanjon a hátamon. :-))

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sickboy
Kicsit hamarabb mondod, akkor spórolhattam volna 😊

Ha angolra mész és középfokúra és esetleg a szóbeli az ami jön, akkor amiatt felesleges paráznod, mert iszonyú primitív a viszga. Eddig minden ismerõsöm pöccre átment, még azok is, akik nem is beszélnek angolul 😊

Úgyhogy sokkal egyszerûbb, mint gondolnád. Szvsz még a felsõfokú szóbeli is LOL ...

Drásztvujtye Komrád!

Neeem, köszi kihagynám, tudom mire képes akár egy amd-65 (nem, nem CPU), meg láttam be és kimeneti sebet AK után szabadon. Jól mutat a filmekbe, mikor fõhõsünk vígan elszalad mikor lecsókolja egy 7,62-es, ez az életben elég ritka... hálívúd sux. :-))

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Punker
nem müxik 😞(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

JCSR Morpheus
Kösz!!

aPa
szóbelin sokat számít, ha tudod irányítani a párbeszédet 😄
egy érdekes részt jól betanulsz (ez lehet pl a bf), és már csak rá kell vezetni õket, hogy errõl érdeklõdjenek - persze csak ha vágog (pl. roger 😄)
én anno reménykedtem, hogy bejön, hogy egy ún. mechatronikai szki-ba jártam, és rákapott mind a kettõ vizsgabiztos, én meg ledaráltam a bemagolt 8 szép hosszú (ráadásul 2x is, mert a 2. újságot olvasott, amíg az elsõ kérdezett), passzív szerkezettel és egyéb nyalánkságokkal telitûzdel mondatomat
nyugodtan mondhatod, hogy nemzetközi kupák, magyarország hírneve, stb.

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Péntekig azt hittem tudok paintballozni, akkor bemutatta nekünk BogiTa a hardcore paintballos haverjait:

5 lövedék a belövésre, 30 lövedék a meccsre (bónusz pont minden megmaradt lövedék után!)...
Rádió kapcsolat, magas pontról stratéga iránytja a meccset...
Meghívtak minket is, hogy kipróbáljuk: 10% fun-player (bár jó szándékkal sem lehet amatõrnek nevezni õket) 90% különbözõ fegyveres alakulatok tagjai...
...hát nem adtunk nekik elhamarkodott választ😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Kalappal Morph
Jaés Have Fun

Strength and Honour!

Punker
Thx

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

braincruiser

JCSR Morpheus
Idegességemben lemészárolom az egész vizsgabizottságot és a tárgyaláson majd azt mondom hogy a sok BF miatt volt, így megúszom enyhébb büntetéssel! Közben pedig beperlem az EA games-t is pár millára emiatt!!

Táváris Renegade!

Gyere hozzánk PaintBall-ozni, ketten kaptok egy fegyvert, ami annyira van vissza, hogy 500m-re pontlövést csinál, kaptok 5-5 lövedéket...

Üdv:
Z.
Stalingrad

szadisták pedig fenékre, combra és alhasra lõnek az a finom. :-))

masz=maszk

szép jó reggelt, napot.
paintball, hmmm, és mondjátok játszottatok már olyat?
pl, ha eltalálnak akkor a spawnolási idõ mellet még vidám 'urva anyázások is vannak, mert nagyon fáj ám.
pl: 57 kg srác, vékony csontozat, vékony bõr. bekapott masz alá egy skulót és csontig lekapta a bört az álkapocs csontról. ja és a magyar stukkerek visszavannak véve, a nemzetközi szabványok viccesebbek. Én a 80 kg-ommal sárgás gennyesre szinezõdött placsnikkal szoktam megúszni. BB ne aggódj a nõk kapnak mellvértet. :-)

Punker
a BF Vietnam-ról mit tudni?

Tuvok
Minél idegesebben kezdesz hozzá, annál rosszabbul sikerül.

JCSR Morpheus
Már tiszta idegbeteg vagyok! Remeg az ujjam a ravaszon(mielõtt valaki belekötne hívhatjuk elsütõbillentyûnek is de a pórnép csak így ismeri)

JCSR Morpheus
Hali! Nem akar valaki helyettem elmenni nyelvvizsgázni ma délután? kap egy origi BF-et( csak sikeres vizsga esetén)

Tuvok
Ja úgylátom kész, nemszóltam.

Tuvok
Pósi kész a logód ? Épp tegnap raktam fel az Animation Shop-ot, ha kell, megcsinálom.

BBwork
hm. lehet át kéne térnem és wolfram helyett rudit pödörni? úgy tünik azzal gyorsabban megy az idõ 😊))

www.battlefield.hu

Freddy,
én megelõlegezem Neked, valahogy ráveszem Peptit, hogy a -tRs- Pantheonjába szorítsunk Neked helyet...

na talán ez: mindjárt péntek!

FoP!-60k-69k + 70k! :)

ez még nem az! 😊

azért vannak olyan helyzetek amit hibátlanul ítélnénk +! 😊

BBwork
nah vki vmi vicceset gyorsan

www.battlefield.hu

erdos
Mondd azt hogy megbántottunk, de ne büntess...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Sickboy
Aúúú, ez fájt :-I

* - Mért nem szereti a kannibál a kormornyikot? | - Mert inas.

Ez a vicc már maga a fizikai fájdalom

Strength and Honour!

BBwork
majdnem értem a logikátokat... 😊

www.battlefield.hu

De az AA nem közvetlen harcoló alakulat. Ha fejbelõnek egy nõt melleted, az nagyon demoralizáló. Illetve a menthetetlen helyzeteket is teljesen hibásan itéljük meg ha nõ az illetõ.
Freddy: felejtsd el, nalunk kotelezo mesteri modon inni, de te meg azt sem tucc normalisan, nemhogy jaccani ;-)
Sickboy
Aki nem velem van, az ellenem ; aki ellenem van azt lekongatom.

Jamer hülye fórum egynek nézte a 2t...ez aztán az idõzítés kérem.

Strength and Honour!

Nem mindíg. Stressztûrõ képességben gyakran jobban teljesítenek mint a férfiak ( anyatigris effekt ). Erre legjobb példa a Battle of Britain ; a leghatékonyabb AA ütegek személyzete nõkbõl állt.

De most mér magamnak válaszolok???
Olyan vagyok..

Strength and Honour!

A háborúban nincs tolerancia. Ezért katasztrófa harcoló alakulatban nõket alkalmazni.
Japersze aztán nekiállsz répázni az egész népet, mert ugye nem lõhetnek rád, meg nemis késelhetnek, mert pirosan se festenél vmi jól..
Én az esélyegyenlõség híve vagyok...ha már kiharcolták a feministák azt a sok jót, akkor sajnos muszály lesz lõni rád..

Strength and Honour!

BBwork
igazán figyelmes vagy ,) tavaly nyáron kevésbé toleráns urakkal jáccottam 😊))

www.battlefield.hu

ááá,eddig 1folytában dolgoztam,normális?!
phihizek is 1 kicsit/párórát/

Freddy:most a KOB a menõ csapat! 😊