Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te:

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Strength and Honour!
Ez mekkora LOL duma!
Macano=monaco? Király, így a tRs leendõ tagok tesztjén újabb nevet tudunk megadni. Ugyanis már-már hagyomány, hogy új tagjaink egyelõre Macano névvel nyomják.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ha angolra mész és középfokúra és esetleg a szóbeli az ami jön, akkor amiatt felesleges paráznod, mert iszonyú primitív a viszga. Eddig minden ismerõsöm pöccre átment, még azok is, akik nem is beszélnek angolul 😊
Úgyhogy sokkal egyszerûbb, mint gondolnád. Szvsz még a felsõfokú szóbeli is LOL ...
Neeem, köszi kihagynám, tudom mire képes akár egy amd-65 (nem, nem CPU), meg láttam be és kimeneti sebet AK után szabadon. Jól mutat a filmekbe, mikor fõhõsünk vígan elszalad mikor lecsókolja egy 7,62-es, ez az életben elég ritka... hálívúd sux. :-))
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
egy érdekes részt jól betanulsz (ez lehet pl a bf), és már csak rá kell vezetni õket, hogy errõl érdeklõdjenek - persze csak ha vágog (pl. roger 😄)
én anno reménykedtem, hogy bejön, hogy egy ún. mechatronikai szki-ba jártam, és rákapott mind a kettõ vizsgabiztos, én meg ledaráltam a bemagolt 8 szép hosszú (ráadásul 2x is, mert a 2. újságot olvasott, amíg az elsõ kérdezett), passzív szerkezettel és egyéb nyalánkságokkal telitûzdel mondatomat
nyugodtan mondhatod, hogy nemzetközi kupák, magyarország hírneve, stb.
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
5 lövedék a belövésre, 30 lövedék a meccsre (bónusz pont minden megmaradt lövedék után!)...
Rádió kapcsolat, magas pontról stratéga iránytja a meccset...
Meghívtak minket is, hogy kipróbáljuk: 10% fun-player (bár jó szándékkal sem lehet amatõrnek nevezni õket) 90% különbözõ fegyveres alakulatok tagjai...
...hát nem adtunk nekik elhamarkodott választ😊))
http://gaborszantai.co.uk/
Jaés Have Fun

Strength and Honour!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gyere hozzánk PaintBall-ozni, ketten kaptok egy fegyvert, ami annyira van vissza, hogy 500m-re pontlövést csinál, kaptok 5-5 lövedéket...
Üdv:
Z.
Stalingrad
paintball, hmmm, és mondjátok játszottatok már olyat?
pl, ha eltalálnak akkor a spawnolási idõ mellet még vidám 'urva anyázások is vannak, mert nagyon fáj ám.
pl: 57 kg srác, vékony csontozat, vékony bõr. bekapott masz alá egy skulót és csontig lekapta a bört az álkapocs csontról. ja és a magyar stukkerek visszavannak véve, a nemzetközi szabványok viccesebbek. Én a 80 kg-ommal sárgás gennyesre szinezõdött placsnikkal szoktam megúszni. BB ne aggódj a nõk kapnak mellvértet. :-)

www.battlefield.hu
én megelõlegezem Neked, valahogy ráveszem Peptit, hogy a -tRs- Pantheonjába szorítsunk Neked helyet...

FoP!-60k-69k + 70k! :)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Ez a vicc már maga a fizikai fájdalom

Strength and Honour!

Strength and Honour!
Olyan vagyok..

Strength and Honour!
Én az esélyegyenlõség híve vagyok...ha már kiharcolták a feministák azt a sok jót, akkor sajnos muszály lesz lõni rád..

Strength and Honour!
www.battlefield.hu
phihizek is 1 kicsit/párórát/
Freddy:most a KOB a menõ csapat! 😊