Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aPa
éppen ezért csak egy átlag BB ruha által eltakart részre lõnénk 😄
hogy lehessen sörözni vinni mackónadrág nélkül is Téged 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

BBwork
egyszer már majdnem belefogtunk egy pt-s pballba, de végül elhalt a dolog. talán most tavasszal össze kéne hozni egy ilyet. persze rám nem lõhet senki mert utálnátok ha kék-zöld foltos lennék ugye.
UGYE?!
😊))))))

www.battlefield.hu

www.mportal.hu pl.

Strength and Honour!

Sokat gondolkodtam, és nem fog menni nekem ez a FoP-os izé.
Inkább lennék tRs-es... Megoldható ? 😄

Sickboy
Jogos ... a paintball a másik amire már egy ideje készülök és asszem idén " kénytelen leszek " ki x-elni ezt is 😊

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Freddy, mi van veled?
Se csini B/W FoP logó, se TS jelenlét...
Jól vagy?

http://gaborszantai.co.uk/

Láttuk, csak az IE nem látja a weboldalt😊

http://gaborszantai.co.uk/

BBwork
le kell cserélni paintballra. az is mókás 😊 és ott nem akartam megverni egy srácot mert bekempelte magát a bázisba 😊))))

www.battlefield.hu

Admiralis
IRC-zni web en keresztül (internet explorer) lehet?
ha igen akkor milyen oldalról érhetõ el mind ez?

Dell power

Admiralis
most mé kell másokat bántani
na yo van xrayt lehet nyugodtan 😄D
Ugye ezt már olvastátok!

Dell power

aPa
bizony, elég sokat, és én is furcsálltam hogy eltûnt, napokkal elõre kellett bejelentkezni 😄
egy idõ után az volt a taktikám, hogy aki szemben van az az ellen - így már csak a tölteni visszafutó csapattársak váltak áldozattá 😄
kb olyan is lett a quasartracks.net-em, mint a bftracks.netem 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Sickboy
Áááááááááááááááá Quasar 😊 Csak nem te is piritottál vele ? De imádtam ... Jártunk is jónéhányszor a Ferenciek terénél zúzni ... Azóta sem tudom, hogy miért szünt meg amikor állandóan tele volt. De hiányzik 😞 Lehet IRL BF-et Berlint nyomni pedig 😊

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

BBwork
de legalább frappáns...

www.battlefield.hu

Nem mentem nyugdíjba, gusztustalan módon álnevezek.
Tegnap pl. a magyar BF társadalom megbecsültségi sorrendjében hátulról 2. tagja ( x-ray ) csíterezett, majd kiokosítottam, hogy ne vigye Dokival a Tigrist, ha 3 engi vár rá 😄
A fent említett lista hátulról 1. tagjának ( Macano ) pedig azt üzenem, hogy az elmés névváltása ( Monaco ) még nem feledteti senkivel a múltat, örüljön, hogy kevéssé adminolt szerveren még játszhat.

BBwork
beléd is bréjn

www.battlefield.hu

braincruiser
jóreggelit

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Köszi .) Freddy te már nyugdíjba mentél?
Sok sikert kívánok neked, és a barátnõdnek.

Hopsz, van már kukacom.
BBwork
én szeretnék! ráérsz? 😊)))

www.battlefield.hu

Nekem is eltartott egy ideig mire rájöttem mi az. Alamein-en pl. a kis tavacskát nézi a nyilacska az angol fõbáz mellett. satöbbi. De miután rájöttem, már abszolút nem zavart. Szerintem szokj Te is hozzá a gondolathoz. Akarsz róla beszélni ?

aPa
emellett enyhén rövidlátó is (van szemtengelyferdülésem is, de az most mellékes😄) Régi nagy sztori anno, a quazar vagy miféle lézeres élõ lövöldözéses korszakból: sötét pince, szinte csak uv fény, a két csapat csak piros és zöld csíkokban eltérõ ruházatot visel kívül, megkülönböztetésként. lõpozícióba lopózok, hevesen lövöm a kucorgó célpontot, de csak nem akar találatot jelezni. mellém ér a haverorm, és röhögve mondja, hogy abbahagyhatom, a tanár úr velünk van (elvittük õt is, hogy szokja 😄), visszanézek a célpontra, õ meg önkívületben ordít felém, a ruháját majdnem letépve magáról, hogy "dehát zöld vagyok, dehát zöld vagyok!!!"

BBwork
neked is kell legyen vmi mentséged... ,)

www.battlefield.hu

Gyúrunk rajta apa:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

erdos
Pálinkás jóreggelt everibodri.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

aPa
én színtévesztõ vagyok....

Sickboy
Biztos úgy van, de a lényeg igazából az, hogy lehetne olyan színû, ami tutira nem zavar be ( tehát nem piros és nem kék )

BBwork
nekem axisként axisszín 😊 csak alliedként allied
de persze az is lehet h tévedek

pillkávé

www.battlefield.hu

Sickboy
Ámen 😊 Sok izmi klánra van szükség kis hazánkban 😊

Jah ez a célkitûzés:-)
Jövünk fel mint a talajvíz:-))))))))))))))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Sickboy
Odarakhatnak, de legalább ne lenne ilyen zavaró, hogy allied színnel van jelölve. Lehetne hupilila vagy bármi. Akkor is tudnánk, hogy mi van ott, de nem lenne ilyen kétesélyes.

Dehogy:-)
Félrenézted anya:-)

Sickboy
Azon lehet dolgozni. Jó sok meccset kell játszani és a fejlõdés nem marad el. Mi is ezekbõl építkezünk. Elég soxor kiderül valami új dolog, ami érdekes vagy valami probléma, amivel " sürgõsen kezdeni kell valamit " Gyakjatok jó sokat, amikor csak lehet. No meg azok a publicozások is fejlõdést hoznak, ahol nem a béna bélázás megy, hanem tényleg játék folyik. Mostanában elég sokat belilult a fejem egy egy meccs alatt, mert nem egyszerû úgy játszani, hogy a csapattársaid szarnak mindenre, csak a frag meg hogy " minél többet leszedjek scouttal " megy. Ezen még az sem változtat, ha már zászlónk sincs 😊

A kis nyilacska a pálya kezdõ képét "látó" szellem-player pozícióját jelöli a térképen. Nem bug, csak nem tudták máshogy megoldani szerintem, odaraktak egy virtuál playert és az õ szemszögébõl spektálsz amíg el nem kezdõdik a hepaj. Kharkovon pl. a Domb bal oldalán a fenyõfákat mutatja, így a pilóták le tudják vágni a szélirányt, erõsséget, satöbbi.

BBwork
megpróbáltad 😊

www.battlefield.hu

Jajj már hát mernék én ijjjjjjjjjjjent mondani mindünk BB-jére?:-)

BF tali...hmmm 115 ember:-)))))))))))
nagy buli lesz:-)
Mindenesetre enyém az M10

BBwork
szentem keversz. én a jófej meg kedves meg ilyesmi vagyok
a gonosz az más lesz... ,)

www.battlefield.hu

Kis gonosz

Sickboy

Hát nem éppen:-)
De pont ez a jó....még így is több csapatmunkát lehetett látni mint sokszor klánon belül

BBwork
hát.. röviden 😊 kicsit hagytam h répejjenek a coffosok berlinen, aztán gondoltam mostmár mindkettõnknek elég ,)

www.battlefield.hu

Szegénykém:-)
De azért túlélted?:-)
Egyébként még maradtam volna én is csak ez a rohadt 3.30-as ébredés

BBwork
nagyoBB? deédi ,) én is kedvellek ,)))

www.battlefield.hu

Sickboy
Jaja, most spec arra célzok 😊 Jó móka volt, elég nagy zúzda kerekedett néha 😊 Poén volt, hogy olyan szerveren ment a móka, ahol csak Berlin és Sztálingrád volt ; itt fejlesztgetheti mindenki az assault skilljét 😊
No és igen : az ellenfelek sem voltak pitik.

BBwork
hájah. catchgamer népszerû szerver. csak tegnap pl pont megunták a srácaink mire én bementem 😊))

www.battlefield.hu

Na jah,de ha pl a tegnap estire célzol akkor azért olyan publicon nagyon szívesen játszom ahol az NBrigade az ellenfél:-)és a többi klántalan is nem egyszerûen adja elõ:-)

DarkHorSe
reggelt

Swedish people are albino monkeys

Sickboy
nagyon = nagyoBB

Sickboy
Ezek a késõ esti csatározások amúgy bazi jók tudnak lenni. Ekkor már nem ( nagyon ) kell attól tartani, hogy valami láma scouttal lövöldözik pl Stalingradon vagy Berlinben. Így már van kedvem is és értelme is játszani. A késõn fekvõknek tudom ajánlani.
Itt lehet a legnagyobbat játszani. Ugyan ez is public, de itt már ilyenkor elég sok " skilles játékos van " és nagyon az " élvezet " a játékban.