Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meggymag
Nnna most állítottam a frame-en. Így szebb is. Most elpöcsölök kicsit a pixelességével ennek a szarnak 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Sickboy
Legalább írd oda hogy milyen telóról van szó, így egyszerûbb lesz szerintem.

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

OFF/
Tud valaki segíteni mobil függetlenítésben?
Ha igen akkor Privátban.
ON/
Guest
Szépek! 😊

Tuvok
nya, kicsíptem 1 framet, 7,7k, és nem is tûnik fel 😊

Kispósi
szinskálát buzeráld meg. vegyél ki egy színt és akkor jó lesz sztem

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Guest
Akkor forduljon körbe kétszer. Egy fordulat alatt kijönnek a betûk, egy fordulatig pedig kitartod a nicked. Ez még talán belefér a 8k-ba.
Tuvok
Ja, ha adsz egy kb. ugyaennyi frame-es szép animált commjelet, akkor azt fogom betenni

Tuvok
Nem lehet variálni, mert a Comm jel 19 frame, 1-et kivettem, hogy kijöjjön a 6x3 a betûknek, a delay time-ot nem lehet állítani, mert a forgó bigyó miatt állandónak kell lenni minden frame közt.

Guest
Kicsit a végén tartsd ki a "Tuvok" feliratot. 😊

(A TNG comm-badge-rõl meg gondolom úgysem tudlak lebeszélni... 😉)
Kispósi
kira 😊

Tuvok
namost

Guest
Helló az amnesztiásPityu! 😊
Guest
#66806: Azért BB-nek annyiban igaza van, hogy nem feltétlenül szükséges animált logót csinálni csak azért, hogy animált legyen... 😊 Statikus logókból is látni szépen kivitelezett darabokat, és animáltból is olyanokat, amiket simán lehetne használni epilepszia-vizsgálatokhoz... 😊)
Sickboy
Nem duma 😊 Amúgy melózok csak most nyugi van ... Amúgy is :

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Bunyós Pityu
Szia a Guest!

hi púh

braincruiser
jahh pl. egy ilyen ugribugritalan😊)) logot meg meg lehet csinálni 256 színbõl is photshopban... lesz vagy 6,5K . .LOL

nahh én is ráugrok erre a dologra oszt kitalálok magamnak valami jót😊

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Tuvok
Anim Shop is egyszerû aránylag, könnyen meg lehet tanulni. Bár elég részletes progi, sok-sok beépített animáció, optimalizálási lehetõség van benne...

Guest
#66803: Az "animált" és az "olvasható" nem feltétlenül zárják ki egymást... 😉
Guest
Na tessék, erre beír elém... 😊))
BBwork
vagy nem ugribugri, csilivili logo, hanem egyszerû és olvasható? ,)

www.battlefield.hu

Guest
Vagy Ulead GIF Animator.
Kispósi
én most az UNLEAD gif ANIMATORT használom. Tök eccerü. én segg hülye voltam hozzá de ezzel seperc alatt megcsináltam

Tuvok
Paint Shop Pro/Paint a jpg-khez és Animation Shop a gif-hez.

Guest
Igen, a hivatalos limit 4k volt, de ez a gyakorlatban 4999 byte-ot jelentett. Legalábbis nekem a legnagyobb logóm 4933 byte volt a 4k-érában.
braincruiser
miért nem csináljátok ezt a logomániát photoshopban???
animált gifet azzal is nagyon könnyedén lehet csinálni.
aztán a végén nyomsz rá egy web-optimalizációt és kihozol egy 800x600-as képet 12k-ból (16 színre optimalizálva).

ha meg flikk flakk ugribugri akkor vedd le a színt 8 vagy 4 színre.. dolgozz tiszta telített szinekkel, és megúszod a 120x20-as logodat 3-5k körül.

de persze lehet használni ezeket a "profi" animgif készítõ progikat is
válassz ki három vagy négy telített színt és

Tuvok
Amikor az 1. logómat csináltam 4k volt a limit, erre tisztán emléxem. Sõt, a HBA-s logók, amiket Angel csinált a nyáron is 4k-sak voltak.

Meggymag
Amúgy milyen progival csináljátok a logókat? Eccer már írta itt valaki. Asszem Macromedia cucc volt...vagy nem? Mert nekem megvan az összes Macromedia faszság szal beleásom akkor magam

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Guest
Tuvok, hogy "megnyugtassalak": a rég 4k is majdnem 5k volt (asszem 4999 byte)... 😊))
Tuvok
faszom

Tuvok

Tuvok
wwwffffffrrrrrrssssssssshhhhhhhhhhhhhhhhh

Meggymag
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Kispósi

Kispósi
8k lehet a gif animáció ;-)

Tuvok
áááá LoL hogy az a mocskos k*rva rohadt suttyó atyaúristenit neki !!!!!!!!!!! Egy tetves hete szarakodok, hogy a logóm beleférjen 4k-ba, erre most nézem, hogy 8k a limit. Rotfl! Hogy a büdös tetû hétszentségit GRRRRRR

Meggymag
Ja igen 8k amibe el kell férnie. Most megnéztem és a logó 7,5k szal még van hely!!

Tuvok
????

Tuvok
8 frame, ha jól számolom, 12-14-bõl szép folyamatos lehetne, meg variáltok a delay time-mal, hogy mindkét felirat látszódjon valameddig.

Guest
8k 😉
Meggymag
Most, hogy nézem ez is ésszerû dolognak tûnik, hogy folyamatos legyen a mozgás úgymond. Na ezt is átadom Blasternek. Sztem belefér a 4kba simán ezis... Thx

Tuvok
Szvsz lehetne duplázni a frame számot. Vagy úgy má nem férne a 4k-ba ?

Meggymag
Jah jó ötlet!!

Jaaa
Ez esetben én nyomnék egy sharpent a süni fejére, mert kicsit zsizsis

Strength and Honour!

Meggymag
Még csak teszt verzió. Thx to Blaster

Tyû de komoJ a logo

Strength and Honour!

Meggymag
Sickboy vazz te nem dolgozol??? Na húzzá és ne itt spectatorkodjá!!!

braincruiser

Kispósi
Engem egyszer ellöttek másfél méterröl valami profi stukival (kis lézeres autómata) és csak 3 réteget szakított át rajtam meg 3 hónapig meglátszott a helye. Ja és még fájt is 😊

Kispósi
Köszi Tuvok! rendes töled 😊
Tegnap vagy hajnal 2ig szenvedtem aztán ujrakezdtem.... na meg elmentem még játszani vagy fél ötig