Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepti
bar azert irigylem, hogy smarolt Madonnaval :-)

Viszont azon kiakadtam, hogy neki is van csillaga. Szvsz majd akkor kapjon, ha ott lesz 20 evig a szakmaban, mint Madonna vagy Cher vagy Tina Turner.

Tuvok
Ezzel egyetértek abszolút. Meg ott az a szüzességi nyafogása, én már csak röhögni tudok az egészen...pff...
Gondolom az életben valami beképzelt, hisztis kis picsa lehet...pff...

Tuvok
de, jogos, bocs, csak kurva mérges voltam
sorry

Iceman
Perverzitás...hmmmm...asszem nekem való ez a némber😊)

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Pepti
ehh, Angel: mi a lofaszt eszel ezen a picsan? Torpe, meg olyan tul jo alakja sincs, a szilikonnak meg csak veletlenul sincsen termeszetes hatasa, raadasul a fenykepei agyon vannak retusalva, szerintem smink nelkul kb ugy nez ki, hogy siman elmesz mellette az utcan, az alapozonak meg kurva szar ize van, tehat anelkul vagy vele, innentol kezdve mi a fenet eszel rajta? Ezen kivul alkoholista, gondold el milyen szar erzes lehet, amikor a szadba hany valami savas, sorszagu (ergo budos) trutyit smarolas kozben....

Kispósi
amugy hogy kell kis illetvenagybetüt csinálni itt? egyszer már próbáltam de nem sikerált

ÉS hol a kendvenc smájlim???

Every passing minute is another chance to turn it all around.

2 kérdés:
Tuvok te nem tudtad,hogy a "házigazda" berág az ilyen baszottnagy betûkre? 😄

Angel:
Ki ez a mûringló 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

repülõsöknek széljelentés,mint azt már említette általam nagyrabecsült kollégám FreddyHawk. 😄

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

505thZajcev[PT]
Nagyon erdekesek a fak, ezt mar mi is megfigyletuk a meccsek elotti visszaszamlalaskor.
Kharkov erre a legjobb pelda.Vmikor dulongelnek a fak ,vmikor nem!!!

magillagorilla
most én vagyok a hülye, vagy régen is így "dülöngéltek" a fák a bfben? vagy mindkettõ!???

Aláiirás

JCSR Morpheus
HE-HE! Szóbeli volt!

B*d*s sz*rr*gó r*b*nc.

Strength and Honour!

Admiralis
Mûveletlen! 😄D

Dell power

Kispósi
ezek ikrek?

na, már a godengate is letiltja a képeket? szép világ...

http://gaborszantai.co.uk/

Admiralis
Na angyal ha lesz, akkor már ketten vagyunk akik megyünk.
(britney koncert)
Limp Bizkit koncert-re vki jön?

Dell power

Kispósi
és melyik az igazi???

Tuvok
Ghost Recon, Raven Shield...

Én simán megyek Britney-koncertre, csak megnézem a szöszi tinibálványt!

Ilyen koncertpillanatokra vágyok:

Akinek meg mikrofonba hörgó kanok kellenek, annak meg mélységes sajnálatom

AirborneRanger
Battlefield 1942 😛

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Kispósi
pill. és csinálom neked

Kispósi HELP! 😊
505thZajcev[PT]
Nem mesz Britni koncertre???? ehhhhhhhhh

TheGOro
Hát én ikább tartalékolom magamat Június 10. 11.-ei Bécsi Aerodrom fesztiválra, lesz ott Metallica, RHCP ... és még sokan mások

http://GOro.hu

Admiralis
Pedig akarom, hogy legyen!
valami yo félét akarok venni olyat aminek van usb kimenete, csak már körülnéztem hát elég drágák

Dell power

AirborneRanger
fateromnak van egy de elem még nem volt beenne 😛

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Kispósi

Admiralis
digitális diktafonok terénk vmelyikõtöknek vannak tapasztalatai?

Dell power

Kispósi
de azé még meg hát.. 😊

Ezt ma tudtad meg, miután a vizsgáztatók porig aláztak...csakhogy megállítsák könnyeid árját meséltek egy ilyen mókás sztorit?
Vagy írásbeli volt?

Strength and Honour!

Kispósi
alkesz csajt találsz a legtöbb kocsmában és még fizetni se kell érte 😊))

JCSR Morpheus
Bár ebbõl a cikkbõl kihagyták hogy nagyon választékosan tudja szidni a németeket!

Meggymag
Hát ez tényleg no comment....

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

JCSR Morpheus
Ja-ja ez az!

Hoze - home
The oldest parrot uses foul language like Churchill

A parrot that was taught to use bad language by Sir Winston Churchill himself is the oldest learned bird in Great Britain, and probably in the whole of the world. In any case, the owner of the bird says so. The owner of the parrot, Charlie Peter Oram is sure, the bird is 103 years old at least. The bird-s background is connected with the name of Britain-s legendary prime minister Winston Churchill, who had bought the parrot in approximately 1937. The prime minister was famous for his wonderful sense of humor, and that is why he trained the bird in a special manner. He taught the parrot to use British foul language, the bird was rather clever and started repeating words rather quickly. After Winston Churchill the parrot, Charlie, had several successive owners, and finally appeared in the Surrey county with today-s owner Peter Oram. Gardener Leonard Small is very much attached to the bird. He says, every day the parrot gets more and more quarrelsome, he is not inclined now to talk a lot. The gardener explains it with the bird-s old age, that is traditionally accompanied with different illnesses.

Earlier it was believed, cockatoo Cokky was the oldest in Britain, its age was 80 years by the moment of the tragic death. But now we see that Winston Churchill-s parrot is the oldest one. To tell the truth, Charlie does not look any more so much grand, as in its young age. Part of its feathers already fell out, but the parrot will be always really the best and most beautiful for the owner and the gardener. It is officially believed, Charlie was born in 1899, he had two owners before Winston Churchill. But it was the British Prime Minister who taught its to use bad language.
What is especially interesting, the parrot even mimics Churchill-s voice at that.

JCSR Morpheus
I don't know! Majd febr. 2-án lessz eredmény!

Kispósi
priv ment

JCSR Morpheus
Tudtátok hogy Churchill 1937-ben kapott egy papagájt és ez a madár még ma is él és folyamatosan káromkodik és szidja a németeket!!LOL egy veterán szövetséges papagáj!

Kovács legény
Na hogy sikerált?

www.czekoart.hu

braincruiser
tuccvalamit ;-)

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

TheGOro
Photoshop & ImageReady Rulla!!!

http://GOro.hu

Tuvok
Bagoly mondja LoL

hasonlóval szoktalak lesegíteni az égrõl

braincruiser
izé... http://www.apronet.com - ott mobiltelefonok rész... szarrá hírdetik magukat a kódolók..

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Hoze - home
Na itt egy szép kép nektek:

ennyi idétlen logó 😊

Tuvok
7,3k, sztem pakolhatsz még bele framet 😊

Nokia 3510
Na, angyal, akkor kit kell beárulnom, hogy tag legyek ?