Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most Air-t nem szeretik a Fop-osok?
Tuvok
Figyumá, most nem mintha kötekedni akarnék, de muszáj ezt ?
Itt nem csak a képek mérete a lényeg, hanem a tartalma is, azért hiszem, hogy van itt mindenki annyira felnõtt gondolkodású (1-2 kivétellel), hogy meg tudja ítélni mi való ide, és mi nem. Most tényleg nem kötekedni akarok, de egy felboncolt birka lehet, hogy nem a Battlefield topik legfõbb szükségességét képezi, persze senki nem mondta és mondja, hogy ne rakjon ide be akármilyen témájú képeket (pl. Angel éjféli nõs képei, amik sajna elmaradnak mostanában), kicsit fel is tudják dobni a hangulatot), sõt azért mindenkinek van annyi sütnivalója, hogy megítélje, a berakott képre van-e itt egyáltalán szükség. Van a szövegmezõ alatt egy 'url' és egy 'kép' gomb is. Az obszcén, témától nagyon eltérõ, korhatáros, rendbontó képeket (TELJESEN meztelen nõ, felvágott birka...) plz az elsõvel használni, és a link nevében vagy mellé feltüntetni, hogy mit tartalmaz, így akit nem érdekel, vagy gyengébb idegzetû, vagy elhatárolódik a kép tartalmától (pl. vallást, vagy vallásellenességet hirdetõ képet) nem kell megnézni/látnia.
Kösz.

most hogy mar a vizsgaidoszak vege kozeledik, most mar igen 😊

szia ucu!
Te még élsz? 😄

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

reggelt😊

Hát ez így ennyi

Strength and Honour!

ilen=ilyen 😉

BurnBaby
hát nem 😊

www.battlefield.hu

reggelt.
korán reggel ilen 2értelmû mondatok ehh:
"szerepe van már az iskolákban is,ezt most vettem észre az új iskolában,hogy szívunk"

erdos
Köszönöm szépen.
Mire mennénk nélküled BB...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Ez tört szerver?

Strength and Honour!

Ehh ostoba
Ha kapna az ember ösztöndíjat gimiben én már milliomos lennék
Habár a 4 feletti áltag...hm...milyen isi ez konkrétosan?

Strength and Honour!

Kovács legény
😊21és 1.5 éve fejeztem be a gimit.

www.czekoart.hu

BurnBaby
Catch-Gamer.no BF#1 Infantry|81.0.145.249:14567

www.battlefield.hu

akkor most ahogy számolom 23 évesen vagy gimiben 4.-es?

http://gaborszantai.co.uk/

Kovács legény
Na-na! Én is alszom órákon!Valaki így is meg tudja tanulni a dolgokat.4.4-es átlagú érettségim volt,a mai napig a tartom a 4-es feletti átlagot,kapom az ösztöndíjjat,miközben az iskolát nagyrészt átalszom...
Az tény ,hogy az USA féle teszt érettségi nevetséges,régebben hallottam,hogy egy irni,olvasni nem tudo emberke átment rajta,mert szerencséje volt az xelgetésben,de bennem egybõl felmerült a kérdés,hogy hogy a csába jutott el egy ilyen az érettségig.

Amikor gigmibe mentem még anno,40embert vettek fel minden osztályba.Az ofõ elsõ napokben azzal kezdte ,hogy a társaság felét megbuktatja mert túl sokan vagyunk (ehez tudni kell,hogy az iskolák fejpénzt kapnak a diákok után) fel is sorolt 1jó pár nevet,persze én is köztük voltam,úgy hogy még nem is ismert.Összefogott 2 tanárral és elkezdték keresztes hadjáratukat hárman,elsõ félév 16bukás és ez igy ment tovább.(persze az a bizonyos pár ember mindíg köztük volt)1részüket sikerült elsõben eltávolítani,engem 3évig szopatott nem adtam magam mindig sikerült átmennem valahogy a pótvizsgán pl.4essel a másikon 5össel(milyen érdekes),3.-ban családi okok miatt nem tudtam annyira odafigyelni az iskolára és megtudtak húzni 3-ból.Az új osztályomban már érdekes módón jó jegyeket kaptam...

Ezzel csak annyit akartam mondani,hogy már rég elvan baszva az oktatás,mert a pénz fontosabb mint a diák,a tanárok nagy része alkalmatlan,és köcsög, és arról nem is beszélve,hogy a politikának milyen szerepe van már az iskolákban is,ezt most vettem észre az új iskolában,hogy szívunk ,mert a vezetõség és a tanári kar is meg van osztva elég rendesen.Valami kéne nekünk,és jobbos a tanár ,de az igi meg ballos...

www.czekoart.hu

braincruiser
nahh végre, remélem elment a kedvük a játéktól😄DD

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Adtunk nekik:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

braincruiser
helló LAMMA VEZÍR😊 Há'já maaan?😊
izé.. mivolt tegnap trs ellen? kaptak a pofájukra?😊

jolvan zajci, legyen igazad
.

Reggeltet evribádi

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Öcsém egy új osztálytársa (gimi 3.) most jött haza USAból, ahol röhögve leérettségizett..
Ilyen érted, h az alvó gyereket nem ébresztik fel órán

Strength and Honour!

braincruiser
guten morgen😊

erdos
Mi is annak a szervernek a neve ahol berlin és sztálingrád megy felváltva?

Random_
Ez teljesen igaz!
Ha azt nézzük, hogy az oktatásunk kibaszott magas színvonalú volt anno most meg egyre romlik a színvonal.

Ezt mi még általános-ban vettük észre mert akkor vezettek be új tanítási módszert a szótagolás helyett. Az utánnunk következõ osztályok mind eléggé butácskák voltak és ezt középiskolában is észrevettük. Ja persze mi középiskolába már elértük ennek a szelét. A nyelvi oktatás egy nagy kalap sz*r volt. Fõleg ha azt néztem hogy folyt általánosban. Persze a tanáron is sok múlott. Az oktatás egyenesen megy az amcsi színvonalra és jönnek ki a mekis generációk sorra. Szép kis telt csimuták akik pokémonoznak meg hambiznak és tudásuk a béka segge alatt.

Mekkor ötlet volt ez a ne buktassuk meg a gyereket elsõ osztályokba. Persze szegény lelke ne szembesüljön kudarcokkal. Inkább tudjon keveset, de minél hamarabb jusson át az akadályokon. Na persze azért manapság ha a szülõknek van pénzük és affinitásuk tudnak rendes iskolát választani. Csak keresni kell.

János

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

erdos
Jó reggelt.
Most kezdem hallgatni a tegnapi meccset.

Mr Manson
Reggelt!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Reggelt.

Strength and Honour!

505thZajcev[PT]
akkor mekkorat izzadtatok volna, ha nem kell 4 loves egy tankba, hogy fustolni kezdjen........

jah thx a gamet, en leizzadtam par kilot az tuti 😊

Kovács legény
De ha Tuvi ezt a pirinyó képet is kivágja ,akkor ilyen barikat küldök:
Figyelem! Csak 18éven felülieknek! Akinek nem tetszik mennyen az ORTT-hez...

www.czekoart.hu

Kovács legény
Remélem Tuvinak most megfelel a kép mérete!

www.czekoart.hu

Kovács legény
Nem tudok aludni😞

Mostmár tudok😊

www.czekoart.hu

Iceman
Köszi az Nbrigade-nek a meccset. Jók voltatok!
Legközelebb asszem be kell kapcsolnom a monitort is😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Kovács legény
Na jóccakát!

www.czekoart.hu

BurnBaby
köszönjük 😊
és thx a fopnak is a meccset ill. freddynek és peptinek a közvetítést 😊

www.battlefield.hu

Kovács legény
ja

Amúgy grat nektek és grat a FoP-nak is
Aközvetítést(halk volt) sajna nem hallottam végig mert el kellet mennem😞

www.czekoart.hu

BurnBaby
majd reggel jönnek az ügyeletes spammerek 😊

www.battlefield.hu

Kovács legény
Elég kihalt a fórum....

www.czekoart.hu

Kovács legény
De nekik pont ez a céljuk,hogy hülyékkel legyen teli az ország,és a világ.
Az életem folyamán nem volt még olyan tanár aki végig tudott volna menni a tananyagon.És még ehez akarnak pakolni... Az egész úgy szar ahogy van!

www.czekoart.hu

Iceman
Köszönöm az építõ jellegû hozzászólásokat😊
Asszem jobb ha nem hallom az ilyen közvetítéseket😊)

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

195.70.51.205 vagy
152.66.229.39 a jelszó mindkettõn bf42hu
Egyébként meg olvasd el figyelmesen a battlefield.hu-n lévõ faq-t. Ott van ASE letöltés meg használati útmutató is. Ezt üzemeld be és látni fogsz minden szervert amit csak szeretnél.
joebacsi
bocsi: fop = FoP

Egyébként a 2szintû éretséginek annyi az értelme hogy a már eleve is nagy túljelentkezésû bíró felsõoktatási intézményekbe ezentúl rengeteg ember fog bejutni "biztosan" a pontjai alapján, tehát a zsúfoltság tovább nõ, és nem lehet másképp eldönteni, hogy ki jut be és ki nem, csak egy belsõ felvételivel. Ergo adtak a szarnak egy pofont, sok helyen ugyanúgy lesz felvételi. Hõn szeretett oktatásügyi miniszterünk ezek után tovább nõtt a szemünkben...😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

www.battlefield.hu - és nézd a szervereket
A cofb szerveren van már SW tényleg! Csak én most nem látom az ASE-ben.
joebacsi
nyilatkozatok lol 😄D
szép volt fop, szép volt magyarok!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Köszi a meccset D2MH

BurnBaby
a cofb szerveren most vannak sw pályák

www.battlefield.hu

Secret Weapont nem fogsz tudni olyan egyszerûen játszani ha nincs eredeti játékod. Mivel itthon nincs tört SW szerver, csak külföldön ott meg nem nagyon van tört szerver...
Hát hogy erre az oktatásos dologra reagáljak.
Ugyan nem vagyok annyira vén, de azért látom a dolgokat (ki hinné ).
Kezdték az általános iskolákkal...NAT, egy nagy darab szánalom.
Akkor nahogy vmi jó maradjon hozzák ezt a barom 2szintû érettségit.
Utána meg az EU megkötteti velünk ezt a Bolognai förtelmet, amit nemtom ki hogy értelmez, de nálam úgy néz ki, h 2 év alapozás, összeszoktatás > faszverés. És 3 évbe akarják belesüríteni az eddigi 5 év anyagát...mikor már ígyis elég rendesen meg van terhelve a nép, ergo a minõség rovására fog menni.
Sehol nincs még egy ennyire jó oktatás, kezdve 7-23 évig. És most ezt lebutítják...
Beszéltem olyan franciával, aki intelligens/okos volt és térképen kellett neki megmutatni az országomat.
szánalmas.world

Strength and Honour!