109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Seat
    :D
  • FiveOmensXXXXX
    Honnan tudjuk, hogy ki hanyas? Ki fogja eldönteni, hogy ki mennyit ér? Pillanatnyi vagy átlagos forma számít? Skill vagy játéktudás? melyik mennyit ér egy embernél? plusz ki mennyit játszik az is számít.
  • Wreck86
    Programozni nem igazán tudok,de el tudok ilyet képzelni:
    infantry=A
    tank=B
    plane=C
    osztályozási érték= 1,2,3,4,5

Ebből generálhatna a progi,miután kb mindenkihez hozzárendeltük az adott értéket.

Bár nem biztos hogy mindenki eljön,tehát kell hozzá ember mindenképp ...
  • ucu
    és a tizedik választásnál kilép a harmadiknak és az ötödiknek választott ember, közben megérkezik a negyedik legjobb meg a nyolcadik. a 7re tervezett 20v20 meccs technikai okokból este 11kor 4 játékossal elkezdődik, aztán a meccs után megy a vita a kiegyenlítetlen csapatokról.
  • LSSAHPAUL
    Csak épp 2 percel a kezdés előtt lesz meg a line-up. Lehet lesz olyan is aki nem volt tervezve.. Csak hülyitel ezzel a programra bizzuk kiválaszással most jöttem rá :)
    Na szal komolyra fordítva a szót mikor megvan a végső játékosállomány, a két emberke átmegy egy másik hangcsatiba, és ott megtörténik választás. Miller már jól látta ennek a hátrányát hogy aki elsőnek választ az picit előnyben van, ezért van úgy hogy a 2. 3. legjobb embert a másik csapat válassza. De a hülyeség ellen úgysincs gyógyszer pl ha az első csapat kapitánya első embernek SirG-válassza akkor a második csapat megteheti hogy lenyulja a 2 legjobb repcsist :)
  • ucu
    40 karakterrel hosszabb lesz az IF, tenyleg bonyolult
  • LSSAHPAUL
    :) szép kihivás lesz a programozónak, hajrá!
  • ucu
    jó ez a random sorsolás, csak figyelni kell, hogy mind az inf, mind a tank, mind a repülő egyformán kiegyenlített legyen.
  • Wreck86
    Mi oldalunkon nem magamat gondoltam mint "fő",így adódott.
  • Wreck86
    Ok,akkor nem gép fogja,de akkor meg azért lesz a sírás,mert elfogult volt és szerencsésebb aki kezdte a választást...
    Nálatok is sztem volt értelmes ember,aki vezethette volna.
  • ucu
    Pilóta részről bőven kiegyenlített volt a két csapat. Pepe nemkicsit a sz*rt is kibombázta belőlünk (belőlem legalábbis). A helyzetet jól szemlélteti, hogy egyik pilótánk Miller volt, akit hosszas rábeszélés után sikerült meggyőznöm, hogy ne ugorjon ki a repülőből, hanem legalább egy bombát dobjon már le valahova.

Szerény véleményem, hogy nálunk egy hajszállal keményebb (vagy csak szerencsésebb) volt az inf felállás, ami ezen a két inf pályán elég is volt a győzelemhez.
  • zebrock
    Szerintem nem a tegnapiból kéne megítélni az új tagjaitokat,hiszen ez egy "funwar" volt és sztem senki sem "apai anyai"-val játszott. Egyszerüen jól nézett ki ennyi játékos, és a hangulat is jó volt. èn pl. a taktikát 3 percel a kezdés elött a rádión hallottam :)Köszi a szervezöknek, jó volt!
  • Bala10
    és nem találtatok új reménységeket? :)
  • LSSAHPAUL
    Nálunk is volt pár új ember, és mivel mi ezekre az új srácokra építünk az idei szezonban, legközelebb meggondoljuk hogy szólunk e nekik mert csak elmegy a kedvük az egésztől. (már elment, de ezt még visszacsinálom nagy nehezen)
  • Bala10
    ühüm, igazad van abban, hogy nem jelöltünk ki senkit csapatvezetőknek. nálunk valahogy egyértelmű volt, hogy Miller irányít, nem tudom nálatok ez hogy zajlott. Csapatelosztás Miller intézte én sok emberről nem is tudtam kicsoda. ám most végignéztem a kommenteket, de senki nem jelezte, hogy aránytalanul erős lett volna az egyik csapat. legközelebb tessék kicsit aktívabbnak lenni. :)az mondjuk közbeszólhatott, hogy sokan nem jöttek el... én azt tudom, hogy közülünk sokan a meccs előtt játszottak először a játékkal, hosszú szünet után. :D keresték, hogy hol lehet spotolni, ilyesmik. :D pilóta kérdéshez én annyit tudok hozzászólni, hogy Pepétől rettegett nálunk mindenki, nálunk meg talán Hunti volt az aki jól repült. sajnos nem tudom ki miben jó már.

Ucu, Barbapapa, Miller és én is mindig hátul voltunk, ott védtük a pontokat, a többiek harcoltak igazán.
  • LSSAHPAUL
    Ne gép sorsolja a csapatokat..
    I. megoldás: két olyan ember vállassza az embereket, plx X,Y választ.
    1. X válassza a1-et ; 2. Y válassza b1-et
    3. Y válassza b2-őt ; 4. X válassza a2-őt
    5. X válassza a3-at ; 6. Y válassza b3-at
    stb. a sorrend fontos. Szal kezdés x,y,de utána egymás után 2x választanak. ha nem értitek miért akkor megválaszolom.

II. megoldás: normális értelmes embereket tenni a csapatok élére, akik konzekvensen előtérbe helyezik azt hogy ez egy fun,gála meccs és nem az a cél hogy az egyik oldalt minnél jobban elveressük. Pl én hiába kértem hogy nálunk is legyen egy pilóta még Drang se tudta elintézni holott az ellenfélnél ott volt.. sőt volt úgy hogy a gyengébbik csapat létszám hátrányban volt na ekkor is a másik csapatnak már megkellett volna kérdezni hogy kértek e embert..
  • Bala10
    köszönjük mindenkinek a részvételt és a türelmét a játékban. :) már-már kezdi az ember elfelejteni milyen is egy fegyelmezett társasággal játszani! én nagyon élveztem a laggok ellenére is! :)

ha lesz igény rá, akkor szervezünk megint. észrevételeket javaslatokat várjuk, hogy legközelebb még jobb legyen! :)
  • fighter111
    Csak eddig nem válaszolt senki...Bocsi...
  • HUmanHunter
    2142 segítséghez látogasd meg annak a topicját
  • fighter111
    Inkább ez a kérdés...
  • fighter111
    Tuti nincs más megoldás? (#106004)
    Nem bírom sokáig BF2142 nélkül... XD
  • Wreck86
    Nem tudja senki még hogy lesz,majd este kiderül ki mit merre hogyan.:)
  • ucu
    Pali szerint nagyon ugyes pilota, emiatt semmikepp ne keruljon repulobe
  • Kovács legény
    a gép hót meg sajna, nem a játék:( de azért köszi
  • Gyuszopapa
    De régen hallottam már Móka Miki hangját(Gyabronka József).
  • Bala10
    gondolom a játék hótt meg. :) ha win7, akkor mindent a telepítéstől a peccsekig rendszergazdiként kell futtatni, majd a végén xp sp3 kompatibilitást állíts. aztán kell majd a pb mappa, amitinnen le tudsz tölteni, pirossal ki van emelve a hírben. remélem működni fog.
  • Kovács legény
    üdv
    gondoltam leporolom a gépem hogy lődözzek veletek egy kicsit újra, erre meghót az indításnál:(
    hát most hogy fogok bfezni?:O
  • joebacsi
    Írd alá a javítást, és el ne felejtsd láttamoztatni!

• Wreck86
    Nem maradt ki,szimplán elfelejtettem.:D
    Most írom...
  • Bala10
    nem mondta senki, hogy nem játszhat, kimaradt véletlen valószínű, de Miller már beírta a plusz jelentkezőkkel együtt. ugye Miller? :D
  • Wreck86
    Akkor se lesz veled.:D
  • HUmanHunter
    :D
  • joebacsi
    Az attól függ, hogy mit tud és honnan olcsóért csempészni nekünk :)
  • HUmanHunter
    én időnként nemzetközi vagyok :D
  • LSSAHPAUL
    Pont te mondod :)
  • HUmanHunter
    nemmagyar :D
  • LSSAHPAUL
    Nekem mindegy lenne hogy játszik vagy nem, ha nem én kérdeztem meg volna meg :p, és most nyilván azt hiszi hogy játszani fog, szombaton majd xfire-en nézi a sok embert a bf.hu-szerón... legalább valami indoklást azért nyögjetek ki hogy miért nem játszhat.
  • joebacsi
  • Wreck86
    Nekem nem gond ha jön marseille,de nem biztos,hogy a abba a csapatba kerül mint te.:)
  • LSSAHPAUL
    Gondolom nem vér komoly ez az összeállítás, szal ha valaki nincs ott az még játszhat(pl marseille jön, írtam is pedig, jah hogy nem magyar, hát csak halkan jegyzem meg hogy ő még pár héttel ezelőtt magyar válogatott volt igaz nem hivatalosan), úgyis lesz olyan aki nem jön, vagy késik.
    Kár hogy Ipbarátot és Botit nem egy csapatba tettétek, lehet peticiót kéne benyújtani ez ügyben :)