Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hüm?

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

a tiédet nem 😄

HÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁ! ÉLETRE KELT!

megyen a bf42! 😄 már csak az a kérdés, hogy a pb-t lehet é frissíteni<#nemtudom><#help>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

😄DD alapból G vel tudod felvenni, de 1,5 évig botok ellen játszottál vagy mi mert azok nem veszik fel a lelõttét 😄

Beers
Még jó, hogy csak 1,5 éve játszol vele 😊

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Wreck86
Alap dolog,hogy felveheted más cuccát.
Nézd meg hova van kiosztva a beállításoknál,mert nálam már más van.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

hali hali hali...lehet hülye kérdéssel jöttem ide,igaz még csak másfél éve Bf-ezek de tudomásom szerint nem lehet felvenni egy lelõtt egyed cuccát mint a Bf2-be...na de mégis egyik este multiztam,a híd elõtt aknák voltak és jött a kedves társam tankkal( aki orvos volt),megyek h majd felszedem de õ odaszaladt az elõtte kinyírt kedves szerelõ visszamaradt cuccához és felvette a cuccát és így szerelõ lett...O.o lehet tájékozatlan vagyok de errõl még nem hallottam Bf1942-be h fel lehetne venni más cuccát <#wilting><#ijedt> de ha van ilyen azt h kell??<#vigyor5>
LSSAHlavina
businnes as usual, as I see...

Nyugi azok is hasznosak lesznek akik most ellenzik az ilyen belinkeléseket trianon, stbrõl. Max. elõreküldjük õket az aknamezõre...

A fene akar idõt veszteni a detektorokkal. Na meg az a sok cúnya-cúnya mûanyag akna... 😛

The future is now

Bencsi
egy hónap alatt full megkattanunk, mint örült ököl

az utolsó mondattól elhatárolódom!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

én gránáttal tudtam zúmolni!!4

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem valahogy az egérrel kell!

Zs0lt1
állítólag lehet de én még nem jöttem rá hogy kell. ha te rájöttél küld már nekem e-mailban kérlek. az emailcimem: [email protected]
nagyon köszi!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

DarkHorSe
úú ezzel toltam vagy 2-3 honapot 😄D

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Aaaa, király és lehet benne zúmolni?

Zs0lt1
persze, nemrég jött ki, tessék 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Tuvok
Poprád és Besztercebánya környéke kiváló síterület !

joebacsi
Ha már ilyen romantikus vagy, akkor vedd figyelembe azt is, hogy valaki síelni is akar 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Van má' demo?

mosom kezeim, én kérem ártatlan vagyok!

Bencsi
na ez
olaj a tûzre!
reakciós provokátor!

Bencsi
ilyen manusgádzsi formájút

még... 😄

LSSAHPAUL
a fardista az a buzi fradistát jelenti?

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Bencsi
áá a Felvidéken nincs olaj!

Bencsi
mondjuk azt tudtuk hogy József Attila náci volt 😄
de minimum egy burzsuj arisztokrata a kilencbõ, vagyis fardista hooligán!
a székháznál is ott volt!

NATO.

áhháá! na akkor újra 😊

ki tudna a hosszúcímbe betenni egy linket?😊

Bencsi
na de úgy vagyon hogy
pont pont vesszõcske
és párszor belerondítottatok szóval ilyenkor az a szabály h újra kell kezdeni 😄

ez vesszõ, én írtam a vesszõcskét. 😄

LSSAHPAUL
a szerencsétlen magyar kormányon mullik hogy kezeli le a szlovák inzultálást. Az hogy elveszi a kettõs állampolgároktol a szlovákot az pl egy usa szerü államnál azonnali casus beli. Ha lenne akkor katonaságunk mint a szlovákoknak meg egy talpraesett miniszter/kormánypárt akkor igenis napirenden lesz egy szlovákiai magyarvédõ megszállás, aminek lehet a következménye pl szlovákia felének visszacsatolása. (azért a fele mert a franc akar szlovákokkal együtt élni, szal felrugdossuk õket a hegyekbe, húzunk egy vonalat kassa és pozsony fölött és kitessékeljük õket)

Bencsi
,

,

Bencsi
.

highlander15
Én sem vagyok tõle feldobva,hogy ezelõtt 90 évvel egy igazságtalan "békeszerzõdés"(ami okozója volt a 2.vh-nak is)feldarabolta az országot.De könyörgöm:90 éve volt már!Megemlékezni illik róla!De tudomásul kell venni,hogy az akkor elcsatolt területek soha nem fognak már Magyarországhoz tartozni,hiába szeretnék egy csomóan.Ebbe kénytelenek vagyunk beletörõdni!Éppen ezért semmi értelme sincs annak,hogy ezen keseregjünk.Talán azért lett mostanában Trianon felkapott téma,mert '89 elõtt nem igen lehetett beszélni az ilyesmirõl, és az emberek nem tudták kibeszélni magukból a Trianonhoz kapcsolatos gondolataikat,és ez jön ki manapság,hol egészséges,hol szélsõségekbe hajló formában.
Aki a Székely himnuszt énekli,engem nem zavar,szerintem csak azokat,akik mindenben azt nézik,hogy mibe lehet belekötni.Szép dalnak tartom,ennek ellenére úgy gondolom,hogy a Parlamentbe nem ez való,hanem a Himnusz és a Szózat.
Amivel gondom van ebben az országban,az az összefogás teljes hiánya.Ahelyett,hogy az emberek leülnének,és megbeszélnék a fennálló problémákat,csak marakodnak és hõzöngenek,ami viszont nem vezet semmire.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Bencsi
.

Bencsi
sarkítasz!

ez... ez olyan megható

Bencsi

Bencsi
Nézd,ezzel senki nem vádolt, holott megtetted ezért is alakult ki némi diskurzus.
Nem értem kit bántottam volna meg és miért?
Lehet hogy azért mert ez is egy középszerû mûdal 😄
Ha így van elnézését kérem akit ezzel megsértettem, csak elég nehéz mindenki érzékenységét figyelembe venni.
De valószínû hogy a videóban lobogó történelmi zászlókra utalsz.
Akár belinkelhettem volna az eredeti a 20-as években rögzített mût, azt meg kiváltképp megmosolyogtató lett volna
náci propagandának titulálni, fõleg hogy akkor tájt a nácik még kismiskák voltak😄
De ettõl még a érzelmileg, erkölcsileg, tartalmilag mit sem változott a szerzemény hisz ugyan az szóról szóra.
Mégis az egyik elítélendõ a másik elfogadható.A körítés nem érdekel.
Szerintem senki nem szólított fel hogy melyik pártra szavazz.
Az hogy nálad mit jelent a történelmi jólét visszasírása, saját döntésed, de remélem nem gondolod hogy azt etalonként kellene kezelni. Mindenkinek szíve joga hogy milyen formában fejezi ki.Valaki évente egy alkalommal kokárda formájában, valaki érzelmeiben, emlékeiben, valaki egyszerûen csak szdsz-es, és van olyan mint ahogy te is, hogy Trianonnal kelsz- fekszel, legalábbis az utóbbi 1 hónapban tett topic béli hozzászólásaid csak ezt a téma kört érinti (7:14) 😄
Amire te büszkén tekintesz vissza a múltba, az elért eredményeinkre annak egy nagy részét ellopták.
Nem vagyok revizionista, nem kívánhatom hogy ugyan akkora konfliktust generáljon mint amit elszenvedett a múlt század, de véresre nem fogom tapsolni érte a tenyerem.
max linkelkedek néhány revizionista dalt, vagy akár egy ilyet
http://www.youtube.com/watch?v=Gn-UTwaY_Tc&feature=related
Részemrõl ennyi, a viszont válasz természetesen megillet.
A lényeg, hirdessétek az igét:
Darkhorsz egy retek fííreg!

😄

azok a területek max a 3. világháborúval kerülnek vissza, de lehet hogy még a maradék is elvész 😉

skorpio7
Ha jól látom egy "é" kimaradt.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

DarkHorSe
éûáûéûáûáééûáûáéûáéûáéáééáûéûáéû

Swedish people are albino monkeys&#65279;

LSSAHPAUL
Lehet hogy én látom másképp de a poszkommunista rezsim az árpádsávos zászlót maga tette napjaink jelképévé azzal hogy idióta ostoba emberekkel megverette a sok csalás miatt jogosan tüntetõ népet.
Trianon miatt meg szerintem most nem aktuális görcsölni mert se katonasáunk se "renoménk" nincs. 1000 évig miénk voltak azok a területek még 100 éve se vették el, szal ha nem most akkor 10 vagy 100 év mulva de visszakerülnek.

highlander15
Nézzétek,nekem nem dolgom megítélni senkit sem.Aki ki akarja fejezni magyarságát,tegye.De úgy,hogy azzal senkit se bántson meg.A piros-fehér-zöld zászlóval soha nem volt semmi baj,max. az árpádsávossal,de azzal is érthetõ okokból(bár a nyilasoknak tulajdonítani nem vall bõ történelmi ismeretekre).Én pártfüggetlen vagyok,de nekem ne mondja meg senki,hogy milyen pártot kell szeretni.A történelmi jólét visszasírása nem azt jelenti nálam hogy Trianonnal kelek és fekszek,hanem büszkén tekintek vissza a múltban elért eredményeinkre.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI