109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#106142 sunamuna:D -
#106141 "jóéjszakát" -
#106140 Minek szerver? Lokálba is fun!
-
#106139 Bencs! Holnap barátságos publik szerű meccsünk lesz az x-esekkel (speerspitze). 19.00 kor kezdünk és toljuk ameddig bírjuk! -
#106138 bekén jönni a szerverre, akinek van maflás igénye!! -
#106137 Lucky Soldiers jobb lett volna :D -
#106136 játszhatatlanul laggol neki a game. Single player állítólag sose ment neki még xpén se. De faxom kivan mondom neki hogy jöjjön sgére és mondja el maga de inkább wotozik. Most mondja hogy nem akar bfezni már többet,szal tárgytalan akkor. Apropó wotban az LS klánunk rövidítése Lazy Swine, találó nem ? :D -
Bala10 #106135 amúgy neked mi bajod van? nem értem. -
JagFater #106134 De mi nem jó? :-)
Nem indul el? -
#106133 Te jobban szereted a sőrt, sőt tőled akkor 9 percre lakik! -
#106132 #106126 , így se jó. -
JagFater #106131 Az a trükk, hogy mindent rendszergazdai joggal és XP SP3 kompatibilitási módban kell futtatni, már az elejétől kezdve. Install, pöcsök, mindent.
Tök nyóc, hogy 32, vagy 64bit-es a Win. -
EBoti #106130 De amúgy is kb. 10 percre lakik tőled Pól, ha gondolod hogy tudsz neki segíteni akkor hívasd meg magad egy sörre hozzá és megcsinálod a Bf-jét -
EBoti #106129 64 bites win7-t szokott feltenni Leo mivel azalatt tud érvényesülni a 4GB memória ami a gépében van. Amúgy annyira nem gyenge a gépe mivel a legújabb játékok elfutnak alatta :) -
#106128 nem, a w7 install-t rábíztuk a tulajra :D -
#106127 Raktatok másik verziójú W7-et is ? -
#106126 Tudjuk, alapjába véve fél éve dolgozunk a probléma megoldásán, és most járunk ott hogy nincs több ötlet. Asszem 5x rakta fel újra a win7-et csak a bf miatt, újat már nem tudtok mondani.Azzal se ha azt mondjátok hogy "nekem érdekes tökéletesen megy". -
Bala10 #106125 sok sörre kell kérni:D -
#106124 Nem tudom maga a W7 verziója közrejátszhat-e a dologban, de igény szerint megadom nekem melyik van, még semmilyen kompatibilitási gondom nem volt vele .
Valamilyen furcsa úton-módon torrenten képes az ember gépére kerülni -
#106123 A W7 önmagában még nem ok a BF nem futására, nálam tökéletesen ment alatta, inkább valami driver vagy ütköző program lehet a bűnös .
A családi hierarchiában pedig jelentős átszervezésre lenne szükség náluk .
:) -
#106122 Áhá, majd te kideríted ok? leónak van ts2,ts3,meg gondolom email. -
JagFater #106121 Mi köze a net sebességének az oprendszerhez ebben a viszonylatban? :-) -
#106120 Leonak nem megy win7 alatt a bf1942, és nem is tudja senki se megcsinálni ugyanis a netje gyenge és xp alatt valahogy még játszható volt, win7 márnem. Tegnap próbáltam rábeszélni egy ssd winyóra és tegyen rá xpét de azt mondta hogy majd valamikor nyáron tud valami fusi pénzt szerezni ugyanis a fizuját az asszony lenyulja és ha venni akar egy üveg sört akkor kérnie kell.. érted.. nem fog neki adni ssd winyóra. -
EBoti #106119 Jöttem volna játszani, be is léptem a játékba ott álldogáltam pár percig a főbézen a tankod mellett, de utána kiléptem mert vendégek jöttek és már csak késő este ültem le megint a gép elé, de akkor vége lett a játéknak.
De egyébként is tudod hogy nekem csak este 9-10 után van már időm leülni valami játék elé.
Amúgy én a TS3-n voltam Wittivel meg Leo-val, sőt még azt hittem Leo is Bf-ezik mert volt bent a szerveren valami Tím1-Leo player, de mint kiderült nem a dwd-s Leo volt. -
#106118 Akkor megoldottad magadnak a problémát,grat!:) -
atcq #106117 Úgy néz ki, hogy a F-secure lecserélésével megoldódott a probléma, mert már kb. 5 szerveren is jártam és egyenlőre nem észlelt hibát egyszer sem. Aztán persze lehet, hogy holnap már nem így lesz. Azért köszönöm, hogy segítemi próbáltál! -
atcq #106116 Azt sajnos csak otthonról tudok estefelé, itt a melóhelyen nem.:(
"A szokásos" 'hibát észlel ezért leáll' ablak jelenik meg és valami .dll nem tetszik neki. De az az érdekes, hogy csak netes játéknál és akkor se mindig csinálja. Mindenesetre ma lecserélem az F-securet:) -
#106115 Szia!
Először is linkelj egy képet a hibáról,utána beszélhetünk egyes megoldásokról. -
atcq #106114 Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Nemrég vettem egy bf1942 és a patchek felrakása után, netes játéknál van, hogy néha a pálya betöltése után hibát jelez és leáll, vagyis kilép a játékból. Olvastam, hogy a Settings mappában kell reszelni vmit, de hiába, továbbra is, hol kilép a betöltés után, hol pedig nem. Olvastam azt is egy külföldi fórumon, hogy a játék nem nagyon szereti az F-secure vírusírtót, és azért csinálja ezt. Találkoztatok már ilyen hibajelenséggel?
-
Bala10 #106113 :D
hátul voltam mindig, vigyáztam a zászlóra. nameg hagytam érvényesülni a többieket is. :D -
#106112 te meg hova is tüntél Botiúr? :) akarsz róla beszélni? Most már pár nappal a történtek után mosolyogva kitudjuk tárgyalni, de aznap engem is nagyon felbaszott. Még szerencse hogy nem kaptam bant wotban dtk-ért, ugyanis a bf-meccs utáni hangulatomban mentem be wotozni, kúpolok wittivel bokorban, amikor kurva nagy csattanás rajtam pár rendszer kiment, wtf?? hogy láttak??, hátra nézek ott hát a saját ágyunk közvetlen a hátamban dekkol és onnan lövöget, persze hogy az ellenséges tüzérség bemérte, de engem talált el, persze kb 0.5 másodperc alatt döntöttem a sorsáról :D, Witti meg is jegyezte ts-en hogy palinak elgurult a gyógyszere :D -
#106111 Ott van nem látod?, igencsak jó eredménnyel zárt. Igaz hogy 16. helyen a csapatában de ezzel nálunk a 9. lett volna.Ha meg azt nézzük hogy pozitivban van a kdr-e akkor meg 5. lett volna nálunk..
Jellemző a két csapat erejére hogy nálunk a bf tv aki nem is játszott megelőz 4 embert :D :D :D -
EBoti #106110 Bala te játszottál is vagy csak a screen shoot miatt mentél be? :) -
Bala10 #106109 eredmények, kharkov:
stalin:
-
#106108 Nem tudjuk még,de lesz.:) Majd ha lement az össze gamenight,utána sztem. -
#106107 Azt nemtom látod,már itt megbukik a dolog. -
#106106 mikor lesz a következő? -
#106105 :) csak viccelnek, engem is rászedtek előszőr, aztán elképzeltem magam előtt az egészet és akkor jöttem rá hogy mekkora szamár vagyok hogy bevettem. -
Gyuszopapa #106104 Milyen kár ezeken a dolgokon veszekedni.Egy-két pályán szarrálőttek engem is,de kurvára nem érdekelt.Az volt a fontos számomra hogy részt vehettem egy ilyen fontos eseményen,jó érzés volt ott lenni és látni hogy mennyi ember összegyült.
Nekem fent van a gépemen a 42 2006 óta jó tul sokat nem játszottam vele de nincs szivem letörölni hisz mikor elkezdtem multizni ez a játékkal volt az első,és a mai napig is van olyan hogy fellépek egy rövid időre játszani vele.Mert jó és kész. -
Seat #106103 ez nem fun? :)