Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
megyen a bf42! 😄 már csak az a kérdés, hogy a pb-t lehet é frissíteni<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Nézd meg hova van kiosztva a beállításoknál,mert nálam már más van.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Nyugi azok is hasznosak lesznek akik most ellenzik az ilyen belinkeléseket trianon, stbrõl. Max. elõreküldjük õket az aknamezõre...
A fene akar idõt veszteni a detektorokkal. Na meg az a sok cúnya-cúnya mûanyag akna... 😛
The future is now
az utolsó mondattól elhatárolódom!
\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nagyon köszi!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

olaj a tûzre!
reakciós provokátor!
de minimum egy burzsuj arisztokrata a kilencbõ, vagyis fardista hooligán!
a székháznál is ott volt!
pont pont vesszõcske
és párszor belerondítottatok szóval ilyenkor az a szabály h újra kell kezdeni 😄
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Aki a Székely himnuszt énekli,engem nem zavar,szerintem csak azokat,akik mindenben azt nézik,hogy mibe lehet belekötni.Szép dalnak tartom,ennek ellenére úgy gondolom,hogy a Parlamentbe nem ez való,hanem a Himnusz és a Szózat.
Amivel gondom van ebben az országban,az az összefogás teljes hiánya.Ahelyett,hogy az emberek leülnének,és megbeszélnék a fennálló problémákat,csak marakodnak és hõzöngenek,ami viszont nem vezet semmire.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Nem értem kit bántottam volna meg és miért?
Lehet hogy azért mert ez is egy középszerû mûdal 😄
Ha így van elnézését kérem akit ezzel megsértettem, csak elég nehéz mindenki érzékenységét figyelembe venni.
De valószínû hogy a videóban lobogó történelmi zászlókra utalsz.
Akár belinkelhettem volna az eredeti a 20-as években rögzített mût, azt meg kiváltképp megmosolyogtató lett volna
náci propagandának titulálni, fõleg hogy akkor tájt a nácik még kismiskák voltak😄
De ettõl még a érzelmileg, erkölcsileg, tartalmilag mit sem változott a szerzemény hisz ugyan az szóról szóra.
Mégis az egyik elítélendõ a másik elfogadható.A körítés nem érdekel.
Szerintem senki nem szólított fel hogy melyik pártra szavazz.
Az hogy nálad mit jelent a történelmi jólét visszasírása, saját döntésed, de remélem nem gondolod hogy azt etalonként kellene kezelni. Mindenkinek szíve joga hogy milyen formában fejezi ki.Valaki évente egy alkalommal kokárda formájában, valaki érzelmeiben, emlékeiben, valaki egyszerûen csak szdsz-es, és van olyan mint ahogy te is, hogy Trianonnal kelsz- fekszel, legalábbis az utóbbi 1 hónapban tett topic béli hozzászólásaid csak ezt a téma kört érinti (7:14) 😄
Amire te büszkén tekintesz vissza a múltba, az elért eredményeinkre annak egy nagy részét ellopták.
Nem vagyok revizionista, nem kívánhatom hogy ugyan akkora konfliktust generáljon mint amit elszenvedett a múlt század, de véresre nem fogom tapsolni érte a tenyerem.
max linkelkedek néhány revizionista dalt, vagy akár egy ilyet
http://www.youtube.com/watch?v=Gn-UTwaY_Tc&feature=related
Részemrõl ennyi, a viszont válasz természetesen megillet.
A lényeg, hirdessétek az igét:
Darkhorsz egy retek fííreg!

Trianon miatt meg szerintem most nem aktuális görcsölni mert se katonasáunk se "renoménk" nincs. 1000 évig miénk voltak azok a területek még 100 éve se vették el, szal ha nem most akkor 10 vagy 100 év mulva de visszakerülnek.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI