Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
bocs, percei...

Tuvok
onnan húzzátok le a videót, a 'dráma pillanatai'-t, elég szívszorító 😞(

Kispósi
Fehér Miki Rest in Peace

Every passing minute is another chance to turn it all around.

braincruiser
ez LOL lenne😊
csináljuk már meg😊 nincs valami mapszerkesztõ??😄

...és adjunk egy B-17-est a szövetségeseknek és egy BoB-s bombázót a németeknek😄DDDD
oszt haddszóljon... halál az elveszett városra😄D

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

BEER!

Tuvok
A játék ugyanaz, de máshogy vannak a cuccok conquesben, CTF-ben, meg coopban. A single meg = a multi coop részével a bótok miatt. Vagymi.

fly
ja... középre meg bepakolni Berlin-t az összes spawn-pointtal mi? 😉

http://fly.pardey.org

braincruiser
aztataténnemtudooom... én jómunkásember vagyok..nemtudtam, hogy a single az COOP😊
a multi meg SKÁLA

Tuvok
ácsi, a single a coop mód, az teljesen más, mint a conquest, persze, hogy minden máshogy van.

JCSR Morpheus
Ja az király lenne JEEP CSATA RULEZ!!!

braincruiser
régebben én meg azon agyaltam, hogy hogy van az, hogy a LOCAL gamában a stalingradon az axis hotel zászlója a hotel mellett van? onlány meg a hotel legtetején.

mert ugye ua a pályát töli be onlány is a game.. .vagynem?
mert ha ilyen változtatásokat eszközöl onlánynál akkor nemhiszem, hogy gondot okoz kicserélni egy két jármûvet😄

Yeeeeeeee! 😊

Végre 1 ember aki meglátta bennem a szunnyadó gyilkospilótát! 😊
thx Sickboy 😊

Mekkora lenne ElAl-ból kivenni a repülõket és a tankokat és csak jeep lenne 😄

FoP!-60k-69k + 70k! :)

braincruiser
errõl jut exembe.. vmi szerveren én is játszottam és ott a bocage-n a két repülõ helyett az allied oldalon két félhernyó volt. az is valami speckó beállításokkal ment.

nekem elég xarnak tûnnek ezek a custom-izálások. megölik a játékmenetet teljesen.

Hamed
Pont ezen agyaltam tegnap. Hogy tudja a szerver a kliensoldali bf-emet rfa változtatás nélkül variálni?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Ahhoz, hogy jármûvet cserélj egy pályán nem kell rfa-t módosítani. Próbáljátok ki POD szervert németeknél, Stalingrad, 1 tank 1 apc, és semmit nem töltöttem le.

A Fifa nem, de az UEFA a címoldalom hozza a hírt - ha ez számít vmit egyáltalán...

Miklos Feher

http://gaborszantai.co.uk/

Sickboy
Ahogy mondod ... Jó is lenne nem azzal foglalkozni, hogy mindig anyázok a publicon , hogy " NEM ... ÉRTSD MÁR MEG HOGY NEM MEGYÜNK A MÁSIK BÁZISÁRA ! SEMMILYEN INDOKKAL VAGY OKKAL ! "

De sajnos van néhány gyengeelméjû, akiknek az egész falra hányt borsó. Talán eljön az idõ, amikor nem ilyenekkel kell már foglalkozni, hanem csak a melóra lehet 100% koncentrálni.

" Küzdj és bízva bízzál "

Nahát, ez még ide is illett 😊

Bye,

SB

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Pink Tiger
én is szeretnék külön gratulálni a coffos csajoknak😉
egészen nagyra tartom azt a 'csapat-skillt'/ütõerõt amit egy-egy meccsen produkáltok

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

braincruiser
naon súlyos, hogy a fifa.com-on egy szó nincs a kezdõlapon:-(

braincruiser
kiváncsi vagyok, hogy jutsz el fõbázistól sivatagi pontig El Alameinen ;-))))

joebacsi
Adeus Fehér! Rest in peace...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

braincruiser

braincruiser

Szerintem alapvetõen az van elcseszve a BF-ben, hogy összevonták a bombázó- és vadászrepülõ fegyvernemet. Így megfelelõ kezekbe egy olyan szuperfegyvert adtak, ami sok esetben felborítja az erõk egyensúlyát, és ez a játékélvezetet teljesen hazavágja.

A normális az lenne, hogy van bombázó és van vadász. A bombázók feladata lenne a földi célpontok megsemmísítése, a földi erõk támogatása. A vadászok pedig egyrészt védenék a saját bombázóikat, másrészt az ellenséges bombázókat próbálnák földre kényszeríteni. Ez szerintem a játékmeneten sokat javítana, mert végre a vadászrepcsisek azt csinálnák ami a dolguk lenne, és nem a zsíros fregek könnyed megszerzésén híznának dagadtra.

Most általában az a gond, hogy a repcsisek kölcsönösen az ellenség földi erejét tizedelik, mivel ez könnyû préda. Ez nekik nagyon jó szórakozás, de a szárazföldön harcolóknak nem annyira, mert jóformán nem is kerülnek harcérintkezésbe az ellenséggel, ami hosszabb idõ után elég uncsi tud lenni és jön az ALT+F4.
Ráadásul, amikor jól jönne a légitámogatás, akkor a saját repülõseink sokszor az ellenség bázisát répelik, mert az sokkal könnyebb, mint az ellenséges repcsikre vadászni.

Egyébként én ha látom, hogy az ellenségnél kik repülnek, nem is ülök inkább tankba, mert tudom, hogy úgy sem tudok megmozdulni vele, nemhogy eljutni az ellenséges zászlóig. Ilyenkor inkább assizok, mert úgy több esélye van az embernek.

braincruiser
gondolod este hazaérek és feldobom a screenshotot (amit elsõ meglepetésemben csináltam a TIGRISRÕL BERLINEN😊
aztán vannak olyanok amikor már benneülök😄DD

jóvan a második dologban igazad van .. elragoztam😄 de érted...azalényeg😄

a 3gránátos szerver meg otthon favorites-ban van.. mert ott is csak stalingrad és berlin megy.

és semmihez nem kellett semmit töltenem ...betöltötte a gamát és így mentek a pályák. ilyen beállításokkal. és mindig volt valami admin-reklám... our sponsor is blockbogs.com???? vagy valami ilyesmi... annak is valami 2.0 verziója.

kisponty
De van,de van😊
Tegnap epp sok baratot szereztunk a POD-on, es biza az egyik tank le van cserelve APC-re Stalingradon....

BBwork
ahogy ahhoj is mondja, ezek az Up-north liga stalin/berlin verziói 😊

www.battlefield.hu

Ahhoj
ehh, vmit nem néztél el? 😊
mert olyan nincs, hogy csak úgy más tankot raknak egy pályára, onnantól le kell tölteni az egész pályát 😊, mert teljesen másnak számít 😊
annyit nem sebzõdhetsz, mint amennyit sebzel az ellenfelen, max annyit, amennyit a csapattárson sebzel 😉 (dtk-zunk, dtk-zunk? 😊 )
hát ez a gránátos dolog megint érdekes.... 😊

Ahhoj
te tûdõ!!!

Ahhoj
UN pályák? át kéne térni azokra 😊

Hoze - home
Én már játszottam olyan Kurskot, hoyg nem volt BC. Hagytuk a repülõket felszálni, hagytuk a tankokat elndulni, és Qrva élvezetes volt. Lényegében középen folyat a csata. Ezt kéne néhány higanyagyúnak felfogni, hogy így is lehet játszani.

Ahhoj
de a tank a külsõ nézettel nem akkora nagy plusz, mint a repcsi mûszerfal nélkül 😉
meg a repcsinél a szembenézet is kicsit többet ér, mint tanknál 😊
meg ha szabadnézelõdést bekapcsoljuk, akkor onnantól ugyebár már csak egy kis szûknyíláson nézelõdhetsz ki, amúgy meg bent a tankban szétnézhatnél, míg repcsibõl jóval többet lehetne látni, mint így 😊

braincruiser
amióta nekem is regelt gamám van, azóta rencceres látogatója vagyok a külhoni szervereknek... és ilyen dolgokat én is észrevettem..

- kikapcsolják a Friendly Fire-t,
- berlinre Tigrist raknak, német fõbázissal
- tapasztaltam olyat, hogy annyit sebzõdtem mint amennyit én is sebeztem az ellenfelem
- volt olyan ahol nem tudtam csak három gránátot használni (stalingradon).. annyi volt leosztva, hiába mentem oda a töltõhöz csak a fegyvert töltötte a gránátomat nem.

szerintem már most egyezzen ki a magyar scene abba, hogyha ilyen CUSTOM formatokat akar használni vki az adott szerver beállításában, az legyen feltüntetve a szervernévben.
re

Sickboy
Ehehhe, ilyenkor inkább lilul a fejem és ha már tele a bigusz akkor kilépek, de abban semmi pláne nincs, ha én is répázni állok.

Nem titok, amikor Csabika meg asszem Seat elkezd zúzdázni egy egy adott pályán, akkor az összes tököm nagyon hamar tele tud lenni velük. Dehát, tegyél ellene vagy lépj ki, ( számomra ) nincs más lehetõség.

Apropó, ezek az éjfél utáni Berlini Only engi fegyver és knife meccsek nagyon adják nekem ! Qrva jó, lehetne még sok ilyen. Ott lehet skilleskedni, meg egyáltalán tök jó móka ! Aki ott volt, tudja 😊

Végül - de természetesen nem utolsó sorban - én is szeretném mc köszönni a jókívánságokat és azt, hogy szurkoltatok nekünk ; most olvastam a logot és tök ari dolog volt, ahogy ott számolgattak meg figyelemmel kísérték az eseményeket.

Köszi All !

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Sickboy
Eheheh, épp tegnap volt Stealth egy olyan szerveren, ahol egyszerûen megoldották, mert KI VOLT KAPCSOLVA, hiába nyomkodtad az F9-et, nem csinált semmit. Így már húzósabb egy kicsit repcsizni.

braincruiser
FOP Hagirez ugye??😊)
mert akkor te is tod, hogy a Kursk repülõ nélkül is lazán répázható😄D

0Fritz0
Ezt a problémát már régen megoldottam: Kursk jön, én el... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Példa!!! : Kurskon mi a f*szé nincs légvédelem az alapbázokon? Mindig jön két bõregér és természetes hogy egy oldalra állnak, nehogy véletlenül meglõjék egymás, és ez el is dönti az élvezetes játékot, mert rape, MIRE MINDEN VÉRLÁMA ÁTÁLL AZ Õ OLDALUKRA A BECSÜLETESEBBJE MEG SZÍVJA A NAGY BÕRCSONGORT!!!!
munka_gorilla
Lehet HatSwitch-el nézelõdni, ha be tudod állítani egyik gombra a -et, a Hat-ra pedig az egeret. Megfelelõ driver-joyszoftver kérdése a dolog. (én még nem találtam rá)

0Fritz0
Jah még a rohamcsónakok is PT-ek, szörnyû! (Biztos Madeinpt-cheat.exe)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Õõõ harminceze...háromszázz...
Jómunkásember érteni hogy te mit mondani, Ó nagy fehértalpú fõnök! Csupán annyit, hogy szerinted melyik a könnyebb: külsöbõl bombázni/dogfightolni vagy a belsöbõl? Szvsz a repcsiknél a külsõ nem sokat ér. Tehát hiába lehet átváltani, ha senki sem használja. Tehát maradt a repcsi ohne mûszerfala Vs. a tank külsõ nézete. Hmm... lehet, hogy ez egál? 😊

Erdos! Megvan a gyógyír a bajra: Legyél mindig egy csapatban Ice-al. Ennyi 😉

BBwork
azok is pályák? 😊))

www.battlefield.hu

braincruiser
jóreggelit.

R.I.P. FEHÉR MIKI

Azé' mert ott voltam, és nagyon jókat csatáztam Misával. Amíg õ rombolóval ( !!!! ) irtotta a gépeket, én huszáros PT boat rohamokkal süllyesztgettem a genyát !

Random_
És (Bo😎y? 😊)

Vagy Coral? 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Híres lettem anyúúú !!!!

az ünnepi kaki...

erdos
A Tankokon lehet szabadon nézelõdni, vagy csak ha fordítod a gépet, ill belsõnézetbõl a tornyot?

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Holnap folytatjuk, mennem kell.
Ja és nincs igazad...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"