Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Every passing minute is another chance to turn it all around.
csináljuk már meg😊 nincs valami mapszerkesztõ??😄
...és adjunk egy B-17-est a szövetségeseknek és egy BoB-s bombázót a németeknek😄DDDD
oszt haddszóljon... halál az elveszett városra😄D
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
a multi meg SKÁLA

mert ugye ua a pályát töli be onlány is a game.. .vagynem?
mert ha ilyen változtatásokat eszközöl onlánynál akkor nemhiszem, hogy gondot okoz kicserélni egy két jármûvet😄

Végre 1 ember aki meglátta bennem a szunnyadó gyilkospilótát! 😊
thx Sickboy 😊
Mekkora lenne ElAl-ból kivenni a repülõket és a tankokat és csak jeep lenne 😄
FoP!-60k-69k + 70k! :)
nekem elég xarnak tûnnek ezek a custom-izálások. megölik a játékmenetet teljesen.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
http://gaborszantai.co.uk/
De sajnos van néhány gyengeelméjû, akiknek az egész falra hányt borsó. Talán eljön az idõ, amikor nem ilyenekkel kell már foglalkozni, hanem csak a melóra lehet 100% koncentrálni.
" Küzdj és bízva bízzál "
Nahát, ez még ide is illett 😊
Bye,
SB
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
egészen nagyra tartom azt a 'csapat-skillt'/ütõerõt amit egy-egy meccsen produkáltok
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A normális az lenne, hogy van bombázó és van vadász. A bombázók feladata lenne a földi célpontok megsemmísítése, a földi erõk támogatása. A vadászok pedig egyrészt védenék a saját bombázóikat, másrészt az ellenséges bombázókat próbálnák földre kényszeríteni. Ez szerintem a játékmeneten sokat javítana, mert végre a vadászrepcsisek azt csinálnák ami a dolguk lenne, és nem a zsíros fregek könnyed megszerzésén híznának dagadtra.
Most általában az a gond, hogy a repcsisek kölcsönösen az ellenség földi erejét tizedelik, mivel ez könnyû préda. Ez nekik nagyon jó szórakozás, de a szárazföldön harcolóknak nem annyira, mert jóformán nem is kerülnek harcérintkezésbe az ellenséggel, ami hosszabb idõ után elég uncsi tud lenni és jön az ALT+F4.
Ráadásul, amikor jól jönne a légitámogatás, akkor a saját repülõseink sokszor az ellenség bázisát répelik, mert az sokkal könnyebb, mint az ellenséges repcsikre vadászni.
Egyébként én ha látom, hogy az ellenségnél kik repülnek, nem is ülök inkább tankba, mert tudom, hogy úgy sem tudok megmozdulni vele, nemhogy eljutni az ellenséges zászlóig. Ilyenkor inkább assizok, mert úgy több esélye van az embernek.
aztán vannak olyanok amikor már benneülök😄DD
jóvan a második dologban igazad van .. elragoztam😄 de érted...azalényeg😄
a 3gránátos szerver meg otthon favorites-ban van.. mert ott is csak stalingrad és berlin megy.
és semmihez nem kellett semmit töltenem ...betöltötte a gamát és így mentek a pályák. ilyen beállításokkal. és mindig volt valami admin-reklám... our sponsor is blockbogs.com???? vagy valami ilyesmi... annak is valami 2.0 verziója.
Tegnap epp sok baratot szereztunk a POD-on, es biza az egyik tank le van cserelve APC-re Stalingradon....
mert olyan nincs, hogy csak úgy más tankot raknak egy pályára, onnantól le kell tölteni az egész pályát 😊, mert teljesen másnak számít 😊
annyit nem sebzõdhetsz, mint amennyit sebzel az ellenfelen, max annyit, amennyit a csapattárson sebzel 😉 (dtk-zunk, dtk-zunk? 😊 )
hát ez a gránátos dolog megint érdekes.... 😊
meg a repcsinél a szembenézet is kicsit többet ér, mint tanknál 😊
meg ha szabadnézelõdést bekapcsoljuk, akkor onnantól ugyebár már csak egy kis szûknyíláson nézelõdhetsz ki, amúgy meg bent a tankban szétnézhatnél, míg repcsibõl jóval többet lehetne látni, mint így 😊
- kikapcsolják a Friendly Fire-t,
- berlinre Tigrist raknak, német fõbázissal
- tapasztaltam olyat, hogy annyit sebzõdtem mint amennyit én is sebeztem az ellenfelem
- volt olyan ahol nem tudtam csak három gránátot használni (stalingradon).. annyi volt leosztva, hiába mentem oda a töltõhöz csak a fegyvert töltötte a gránátomat nem.
szerintem már most egyezzen ki a magyar scene abba, hogyha ilyen CUSTOM formatokat akar használni vki az adott szerver beállításában, az legyen feltüntetve a szervernévben.
re
Nem titok, amikor Csabika meg asszem Seat elkezd zúzdázni egy egy adott pályán, akkor az összes tököm nagyon hamar tele tud lenni velük. Dehát, tegyél ellene vagy lépj ki, ( számomra ) nincs más lehetõség.
Apropó, ezek az éjfél utáni Berlini Only engi fegyver és knife meccsek nagyon adják nekem ! Qrva jó, lehetne még sok ilyen. Ott lehet skilleskedni, meg egyáltalán tök jó móka ! Aki ott volt, tudja 😊
Végül - de természetesen nem utolsó sorban - én is szeretném mc köszönni a jókívánságokat és azt, hogy szurkoltatok nekünk ; most olvastam a logot és tök ari dolog volt, ahogy ott számolgattak meg figyelemmel kísérték az eseményeket.
Köszi All !

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
mert akkor te is tod, hogy a Kursk repülõ nélkül is lazán répázható😄D
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Jómunkásember érteni hogy te mit mondani, Ó nagy fehértalpú fõnök! Csupán annyit, hogy szerinted melyik a könnyebb: külsöbõl bombázni/dogfightolni vagy a belsöbõl? Szvsz a repcsiknél a külsõ nem sokat ér. Tehát hiába lehet átváltani, ha senki sem használja. Tehát maradt a repcsi ohne mûszerfala Vs. a tank külsõ nézete. Hmm... lehet, hogy ez egál? 😊
Erdos! Megvan a gyógyír a bajra: Legyél mindig egy csapatban Ice-al. Ennyi 😉
Vagy Coral? 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

az ünnepi kaki...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"