Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az pedig , hogy a repülõk szerepe túl erõs, és eldönthetik a csatát, semmiben sem különbözik a valóságtól ...

Strength and Honour!
Le a levehetõ mûszerfallal...😊
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
De te mondtad, hogy "...Max egy jó rombolóval, ami a legjobb AA egység". 😉
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Viszont levehetõ mûszerfal csak repcsiknél van.
Teccikérteni?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Persze le lehet szedni a repülõket koncentrált tûzzel, de egy kötelék ellen már igen kevés a sansz..
Egyébként ennyit a repcsikrõl: 1. 2. 3.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Csak belsõ nézteben akkor legyen mûszerfal szépen.
Jelentõsen lecsökkenti a repülõk harci értékét.
Amúgy bennem ez a kérdés nem mertült fel mert imádok AA-ban ücsörögni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
amúgy szentem a bf cockpit nézete erõsen (túl)korlátozott. de én nem repülök szal nekem tökmindegy 😊
apa
erre voltak már mások által is felvetések. irracionális, hogy egy vadászgép hatékonyabb "bombázó", mint pl egy stuka 😊
www.battlefield.hu
reménykedj, hogy van a Te oldaladon is valami pilóta, aki mondjkuk 2 percre elvonja a harcmezõrõl, vessél be gravitációs fegyvert, vagy sérthetetlenséget ha ott van, vagy vessél keresztet 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
A földi jármûvekrõl meg csak annyit, hogy bármikor átválthatsz külsõ nézetbe és ugyebár akkor a kamera is magasabban van...

én spec az ipari mennyiségû bombákkal nem értek egyet (fõleg vadászon), bár nem vagyok hadtechnikai zseni, de szerintem nem volt ennyi bomba rajtuk anno 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Sokat beszéltünk már róla hogy a BF-ben nagyon erõsek a repülõk, simán el tudják dönteni a csata kimenetelét. Szerintetek nem lenne korrektebb ha a szerveren be lehetne állítani hogy a repülõn nem lehetne kikapcsolni a cockpitet?
Én szívem szerint csak így rendezném a kupákat, mert így korrekt. Ha bármilyen jármûben ülsz ilyenre nincs lehetõséged, legyen az APC, tank vagy bármi. Ráadásul így taktikázni is jobban lehet a földön, ha nem olyan hatásos a légi felderítés...
Vélemények?
Egy Iceman által gyötört földi halandó...

És nem szabad biztosnak lenni a taktikánkban. Mert sokan abból indulnak ki, hogy úgy támad az ellenfél ahogy azt maguk is tennék pedig nem.
Fel kell készülni a váratlan helyzetekre és azokat jól kell kézben tartani sajna nekünk ez nem ment annyira profin, de gyakorlással lehet ezen javítani.
http://gaborszantai.co.uk/
A mIRC megint a csúcson van...
ez az igazi móka, figyelni az ellenfél cseleit és arra reagálni!

Részvétem a családnak.
Nyugodj békében Miki!
"Mérkõzés közben szívinfarktust kapott, és a kórházban elhunyt Fehér Miklós a magyar labdarúgó válogatott csatára.
A portugál Benfica 24 éves játékosa egy bajnoki mérkõzésen lett rosszul.
A beszámolók szerint a magyar futballista a Gimares elleni meccs 90. percében gólpasszt adott, majd nem sokkal ezután összeesett. Rögtön kórházba vitték, de életét már nem tudták megmenteni."
Fehér Miklós, nyugodj békében!
Gratula nektek szép volt.

Le a kalappal, további sok sikert!

Nekem ilyen tegnap esti történések elegek. Bulge-t TS-en izgultam végig rosszabb mint játszani mert akkor nem éreztem akkora feszöltséget.
Kár, hogy senki se csinált közvetítést pedig megérte volna. De majd mi is kiérdemeljük egyszer.
Használtam már sokáig... uj mapok, IL2es! Valami történés legyen még a Vietnam elött... csupán ennyi!the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Majd jön és kész.
Én nem érzem hiányát neki nem problémázok rajta. Majd ha elkészül akkor kiteszik mi leszedjük és installáljuk.
Lesz benne valami egetverõ újdonság? Vagy a PB-t várod ennyire? Nem olyan nagy szám.
😄
PB 01.09. kész volt!!!
EA

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Basszus megen hétfõ...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
köszi a gratuláciokat, télleg csak azért nyertünk ennyivel mert nem voltam

télleg nagyon izgi volt, fõleg TS-en hallgatva a dolgot, nem mondom 1x 2x levert a viz
télleg csak gratulálok a fiuknak

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
ja meg joejt

Keep up the good work !

CoFB ... nagyon kemények azok a srácok, legmélyebb tiszteletem a legyõzésükért ... Gratula !

Komolyra fordítva a szót: Köszi mindenkinek!!!
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Mert nekem csak a sima Bf van meg meg a The road .... kell a secret is?
Meg mit kell letoltenem meg ilyenek kossz elore is!
\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
Szép volt!

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
... ehh!