Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBwork
hát nem sok olyan pályát tudok, ahol egyáltalán lehetõség van kötelékre 😊

www.battlefield.hu

Hoze - home
Amí a repülõk cockpitnézete értelmes módon nem szabályozható, tehát nem lehet pl. joystick HAT gombbal szabadon nézelõdni, addig nem lehet azt fixre állítani, mert így lehetetlen a repülés. Az korrekt lenne, hogy a bombák száma lecsökkenne, de akkor sok máson is kellene változtatni, és akkor el is jutottunk az FH-hoz.
Az pedig , hogy a repülõk szerepe túl erõs, és eldönthetik a csatát, semmiben sem különbözik a valóságtól ...

Reggelt!

Strength and Honour!

erdos
Na ez a beszéd!
Le a levehetõ mûszerfallal...😊

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

0Fritz0
Hát ja, játszani már lusta vagyok.. 😊
De te mondtad, hogy "...Max egy jó rombolóval, ami a legjobb AA egység". 😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Random_
Jó de külsõ nézet van repcsiknél és tankoknál is.
Viszont levehetõ mûszerfal csak repcsiknél van.

Teccikérteni?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

erdos
Tõlem kivehetjük mindkettõt...

Te Fritz, a tegnap esti Philippines partit végigfotóztad ? 😄

erdos
De azért van egy-két olyan pálya ahol a lévédelem bizonyos zászlóknál igen vérszegény...
Persze le lehet szedni a repülõket koncentrált tûzzel, de egy kötelék ellen már igen kevés a sansz..

Szerintem is túl erõs a légierõ jelenleg a BF-ben... Valamikor 1.2 körül volt jó, a tank géppuskáinak volt esélye lekapni a támadó gépeket, így kockázatos volt a rárepülés. Mostanában meg toronybombáznak a népek egyébként is ; a tanknak meg nem lehet 90 fokra felrántani a géppuskáját, szóval nem sok esélyed van. Max egy jó rombolóval, ami a legjobb AA egység 😄

0Fritz0
Nah akkor elmagyarázom: A repcsik elõnye a levehetõ mûszerfal, a jármûveké pedig a külsõ nézet. Tehát ha kivennénk a cockpitot nélküli nézetet, akkor a külsõt is ki kéne venni, ahogy azt az esélyegyenlõségi miniszter is tanácsolná. 😊

Egyébként ennyit a repcsikrõl: 1. 2. 3.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Random_
A repülõben is van külsõ nézet ami maradhatna is.
Csak belsõ nézteben akkor legyen mûszerfal szépen.

Jelentõsen lecsökkenti a repülõk harci értékét.
Amúgy bennem ez a kérdés nem mertült fel mert imádok AA-ban ücsörögni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BBwork
amíg van AA, ill. az MG és a kézifegyver is sebzi a repülõt engem annyira nem zavar. Jó pilótákkal a hátad mögött és támogató földi csapatokkal a légierõ a te oldaladon dönti el a csatát 😊

amúgy szentem a bf cockpit nézete erõsen (túl)korlátozott. de én nem repülök szal nekem tökmindegy 😊

apa
erre voltak már mások által is felvetések. irracionális, hogy egy vadászgép hatékonyabb "bombázó", mint pl egy stuka 😊

www.battlefield.hu

aPa
ja, és asszem mintha ice mondta volna, hogy cockpittel repül (lehet hogy csak bombázáskor, de az is lehet, hogy csak kamázott)
reménykedj, hogy van a Te oldaladon is valami pilóta, aki mondjkuk 2 percre elvonja a harcmezõrõl, vessél be gravitációs fegyvert, vagy sérthetetlenséget ha ott van, vagy vessél keresztet 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

erdos
Világos, de nem is errõl beszéltem

erdos
Azért nem egészen ugyanaz a külsõ nézet és a cockpit nélküli nézet. Próbálj meg egy légiharcot túlélni külsõ nézetbõl...😊

0Fritz0
Erre csak azt a õsi bölcsességet tudom idézni, hogy: "Tessék használni azt az AA-t!" 😊
A földi jármûvekrõl meg csak annyit, hogy bármikor átválthatsz külsõ nézetbe és ugyebár akkor a kamera is magasabban van...

aPa
elképzelésnek nem rossz, de bármilyen jármûvet tudsz külsõ nézetbõl irányítani, ami hasonló elõnyökkel jár, mint a cockpit eltüntetése.
én spec az ipari mennyiségû bombákkal nem értek egyet (fõleg vadászon), bár nem vagyok hadtechnikai zseni, de szerintem nem volt ennyi bomba rajtuk anno 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

erdos
Csak azért hogy felvessek egy BF-es témát:

Sokat beszéltünk már róla hogy a BF-ben nagyon erõsek a repülõk, simán el tudják dönteni a csata kimenetelét. Szerintetek nem lenne korrektebb ha a szerveren be lehetne állítani hogy a repülõn nem lehetne kikapcsolni a cockpitet?
Én szívem szerint csak így rendezném a kupákat, mert így korrekt. Ha bármilyen jármûben ülsz ilyenre nincs lehetõséged, legyen az APC, tank vagy bármi. Ráadásul így taktikázni is jobban lehet a földön, ha nem olyan hatásos a légi felderítés...
Vélemények?
Egy Iceman által gyötört földi halandó...

Random_
Nagyon durva helyzetek adódtak.

És nem szabad biztosnak lenni a taktikánkban. Mert sokan abból indulnak ki, hogy úgy támad az ellenfél ahogy azt maguk is tennék pedig nem.

Fel kell készülni a váratlan helyzetekre és azokat jól kell kézben tartani sajna nekünk ez nem ment annyira profin, de gyakorlással lehet ezen javítani.

Mi ezt a stratot tegnap délután már "papírra" vetettük, és találóan a "Allied run back - Stay alive, when NBrigade attackin'!" nevet adtuk neki, de akkor ez azt jelenti, hogy nem mi találtuk fel...

http://gaborszantai.co.uk/

A mIRC megint a csúcson van...

aPa
grat CoFB!
ez az igazi móka, figyelni az ellenfél cseleit és arra reagálni!

Mit lehet ilyenkor mondani?

Részvétem a családnak.
erdos
Atyaúristen.........
Nyugodj békében Miki!

Azoknak, akik bíztak még valamennyire a magyar labdarúgásban, egy fájdalmasan szörnyû reggelre kellett ébredniük:

"Mérkõzés közben szívinfarktust kapott, és a kórházban elhunyt Fehér Miklós a magyar labdarúgó válogatott csatára.

A portugál Benfica 24 éves játékosa egy bajnoki mérkõzésen lett rosszul.

A beszámolók szerint a magyar futballista a Gimares elleni meccs 90. percében gólpasszt adott, majd nem sokkal ezután összeesett. Rögtön kórházba vitték, de életét már nem tudták megmenteni."

Fehér Miklós, nyugodj békében!

Egyszerû a megoldás ! Valaki közületek fogja a hangját és felnyomja winampra osztán ott elkezd artikulálni ennyi.

Gratula nektek szép volt.
erdos
Ja és gratula a Coffosoknak!
Le a kalappal, további sok sikert!

Random_
Bazz örülök ha nem kell warozni. 😊
Nekem ilyen tegnap esti történések elegek. Bulge-t TS-en izgultam végig rosszabb mint játszani mert akkor nem éreztem akkora feszöltséget.

Kár, hogy senki se csinált közvetítést pedig megérte volna. De majd mi is kiérdemeljük egyszer.

Mr Manson
PB-t ismerem! Használtam már sokáig... uj mapok, IL2es! Valami történés legyen még a Vietnam elött... csupán ennyi!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

erdos
Jó reggeltet!

Random_
Igazából azt nem értem mit vársz annyira rajta?
Majd jön és kész.
Én nem érzem hiányát neki nem problémázok rajta. Majd ha elkészül akkor kiteszik mi leszedjük és installáljuk.
Lesz benne valami egetverõ újdonság? Vagy a PB-t várod ennyire? Nem olyan nagy szám.

Mr Manson
... ehh!

tapsra
😄

Mr Manson
Akkor mire várnak?
PB 01.09. kész volt!!!
EA

Random_
Reggelt! Köszi a gratokat! 😊

Mr Manson
Reggelt!
Basszus megen hétfõ...

jóreggelt
köszi a gratuláciokat, télleg csak azért nyertünk ennyivel mert nem voltam
télleg nagyon izgi volt, fõleg TS-en hallgatva a dolgot, nem mondom 1x 2x levert a viz
télleg csak gratulálok a fiuknak

joebacsi
respect CoFB!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hamed
Szép munka, ha ezek után ki meritek engedni a csoportelsõséget a kezeitek közül balhé lesz😊)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

bizony bizony szep volt CoFB, grat.

ja meg joejt

Kispósi
Grat CoFB!
Jó éjt!

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Grat CoFB !
Keep up the good work !
Ki ez az õrült ??? 😄

CoFB ... nagyon kemények azok a srácok, legmélyebb tiszteletem a legyõzésükért ... Gratula !

BurnBaby
fent piros betükkel help mellette link. sok sikert

www.battlefield.hu

Hát nem volt annyira izgi, mint tegnap éjjel El-Alamein szövetséges hangárja elõtt, de 1nek azért Lment...!
Komolyra fordítva a szót: Köszi mindenkinek!!!

Iceman
Nice work...grat.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

MICIMACKO86
Ha szeretnek evel a jatekal jatszani neten kell a Secret Weapon?
Mert nekem csak a sima Bf van meg meg a The road .... kell a secret is?

Meg mit kell letoltenem meg ilyenek kossz elore is!

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Cobra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

GJ CoFB!Izgalmas lehetett!
Szép volt!

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"