Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki itt elõttem jól megfogalmazta, hogy miért zavar a dolog. Azért mert a nyomorék média ebbõl is csak a hasznot látja, biztosan lesz Miki emlékest, meg minden lószar, mindenki borzasztóan sajnálja majd, hogy mi történt, lesz gyüjtés a család részére, és a többi médiahisztéria.
És beszélnek róla, beszélnek róla, beszélnek róla, beszélnek róla, beszélnek róla ...
Biztos hogy Õ ezt így akarná ?
Csatlakozzunk az óriási mókuskerékhez ?
Rágjuk együtt csontig mi is ezt a koncot ?
Nem elegendõ az, ha mondjuk magunkban mondjuk jó szívvel gondolunk rá, és arra amit tett,jelentett ?

JCSR Morpheus
Erre annyit tudok írni hogy a JCSR beolvad a TEAM-NOVA multigaming klánba, ez nem olyan nagy név mint a SONIC de majd meglátjuk....

Hamed
Hmm, akkor másképp látjuk😊

Én pl. akkor nem járnék ide, ha minden haverkodást meg offtopic eszmecserét kizárva csakis hardcore bf lenne a téma. Arról már újat nemigen lehet mondni az itteni törzsgárdának, meg nem is jutott volna el ide a topik.

Már a járulékos témák (csít, bézkemp, hülyesniperek, megintegyoldalraállnakaklánosok) se az igaziak, ezért próbálnak páran felhozni olyan témákat amit még érdekelhetik a társaságot.

Ilyen-olyan sikerrel persze.

Ha még valaki betéved ide annak azért megpróbálunk segíteni. (illetve elsõsorban BB😊)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Admiralis
Figy figy Te meyik Soldier vagy? Te votál HBA tag?
Jaj nem válaszoljál ha "bántani" akarsz minket.
Demokrácia van (állítólag), megszavazhatjuk, hogy mirõl beszéljünk nem de? De ne szavazzunk me az bonyolult és fárasztó na én meg már megint ide irogatok ahelyett, hogy... No szal beszélünk errõl-arról most pl. Rólad fogunk beszélni. :-)

Dell power

de beirtam mert unatkoztam😊

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Ilyenrõl honnan tudni?

Strength and Honour!

Iceman
Ezért mondjuk ugyancsak kár volt beírnod😊)

Szal cockpit or no cockpit? Miiiiindegy😊)

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

na bepofázok énis pedig ilyet már régen tettem😊
Sokan itt hõbörögek hogy néhányan beirtunk ide egy R.I.P.-t.Közbe meg akárhányszor bejövök az megy hogy "jóreggelt iszokkávét szivokcigit és a faszomat bele már megint dolgozni kell menni".Ezért nem is irok ide mostanában.Egem kicsivel jobban érdekel a Fehér Miki mint az hogy te most Jacobs-ot vagy Chibo-t iszol.Meg az se tulzottan érdekel hogy Marlborot szívsz vagy munkáscigit vagy füvet.Sõt még az se hogy trabantal,BMW-vel vagy busszal mész dolgozni.A másik meg az hogy a Fehér Miki nem azok közéa focisták közé tartozott akik a semmiért voltak agyonfizetve.

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Admiralis
Azt kutyafáját ez tetszett!
Na fasza nekem meg nincs idõm írni, pedig ha lenne...
No pá mek írni cak sajnos nem ide. 😞

Dell power

JCSR = Team-Nova ?

Közlemény a JCSR részõrõl?

Wallentinus

Fritz Von...
Ó Random. Te nem is tudod, hogy a két fõköcsög adónak (RTL+TV2) mekkora dolog ez. Ezzel most megint tudnak nézõket csábítani, a Fehér Miki emlékesten (mert azt gondolom ti sem hiszitek, hogy kihagyják) fasza reklámokat lehet eladni majd. Az senki sem érdekel egyik TV-nél sem, hogy mondjuk neki is van családja, anyja, apja, testvérei. És õk minden forrásból csak ezt látják-hallják. Na nekik milyen lehet?
Az rendben van, hogy leadják egyszer az esetet. De ami utána jön... bekaphatja az összes médiagenya, úgy ahogy van. De komolyan. Egytõl egyig.

A többi ügyben: Peptinek igaza van egy s más dologban. Én is rühellem, hogy a sok köcsög "focista" többszörösét felveszi bármelyikõtök fizetésének úgy, hogy gondolom ti megpróbájátok a maximumot kihozni, amit lehet. Õk meg...

Népesség ügyében: nem tudom, hogy tudjátok-e, a Földön a legkisebb népesség a fehér ember...

Topic ügyben: vazze, aki azt mondja, hogy ez csak a BF-rõl szól. Egyszavas üzenetek, smiley, akármi lehet, hoyg a moderátornak gondot okoznak.
De nehogy már megmagyarázzátok, hogy itt csakis BF téma lehet. Asszem ezt a játékot minden lehetséges verzióban kiveséztük számtalanszor. Ha csak errõl szólna, már rég nem járnék ide. Sokkal fontosabb és jobb, hogy ez egy ilyen összetartó közösség lett, pont a game által. És engem pl jobban érdekel, hogy egy-egy ilyen és ehhez hasonló témában ki hogy reagál, (amellett, hogy igenis meg kell emlékezni bármilyen magyar vonatkozású, fontosnak ítélt ügyrõl) mint hogy a faszom BF csítjeit, bugjait, meg hasonló idiótaságait szajkózzuk minden nap.
Nyilván nem a kormány, Faludy költõ úr és egyéb okosságot kell itt megvitatni, de sztem túlzás lenne, ha nem lehetne pl Fehér Mikit gyászolni, vagy Erdei teljesítményének örülni. Vagy stb...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Sickboy
Nekem bazooka 😊

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Sickboy
Tény : szegény kölyök, elhunyt , sajnálom. De igazából azt sem tudtam, hogy kicsoda ezelõtt, tehát sajnálom, mert bazi fiatal volt. Csak ezért.

Ennyi.

Off off

BF Topic ON 😊

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

BurnBaby
wow! téllegazenyim! 😊)

www.battlefield.hu

Random_
Na most megmondom õszintén kezd elegem lenni a médiákból.
Jó szomorú dolog, hogy elhunyt és tényleg nagyon tehetséges játékos volt, de azért szerintem egy kicsit pofátlanság azt mutogatni állandóan, hogy esett össze és állt megy szíve egy idõre majd végül örökre.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

AirborneRanger
BB 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

505thZajcev[PT]
hmm volt egy 68k kozben es eszre se vettuk......

Pepti
ehh, na most. En is sajnalom a sracot. Ok. Engem pl megmondom oszinten, hogy kb annyiban erint a dolog, merthogy magyar. Sajnalom. De pl miert nem beszelunk egy csomo minden masrol is? Engem nem az zavar, hogy errol beszeltek itt a topikban, mert okeletesen egyet ertek, hogy ez a topik mar nem a BF-rol szol. De engedtessek meg, hogy legkozelebb mindenkit figyelmeztessek majd arra, hogy ez engedve volt, amikor offtopic volt, ne hozongjon itt majd nekem senki azert, mert megint offtopic lesz.

A feketek meg dogoljenek ehen, nem kell oket etetni es majd szepen visszaall a nepesseg szama arra a szintre, amit a fold el tud latni ott es kesz. Ez van, hulye nezeteim vannak.

A focistak meg kussoljanak, mert tobbet keresnek, mint amennyit kene, kb 4-5 szoroset viszi haza egy noname utolso senki, akinek orulunk, hogy Azerbajdzsan sehol sem jegyzett csapatanak rugott egy golt, mint a kajakosaink akiknem tudnak kimenni rendesen versenyezni, meg az ottusat es egyeb iganis sikeres magyar sportokat leepitik azert mert valami kocsog focibuzi miniszter es tarsai ezt nyomjak. uff. Ez a velemenyem, tessek megkovezni erte.

Osszegezve: emberkent sajnalom, focistakent meg leszarom, megha 10 kilometerre innen tortent is a dolog. Es nem tartom nagyobb hosnek, mint pl az en nagypapamat, aki szerintem ennel sokkal nagyobb jelentosegu dolgokat vitt veghez, megsem emlekeztek meg rola mindenfele BF topikban.

AirborneRanger
_?_

Frankie
pont errõl beszéltem én is

80-81-82

AirborneRanger
na megcsinálták 😊
68080 de szép szám 😊))

AirborneRanger
nekem tv 😊

AirborneRanger
Axelero POWA lehalt külsõ link csak sg megy 😞((

505thZajcev[PT]
Igazad van valtsunk temat.
Kinek mi volt a jele az oviban?

Tuvok
Nem zavar. Kövezzenek meg érte, mondassanak le bátran, tudom, hogy valahol az én felelõsségem a topik 'tisztasága', és ellenzõje is vagyok az offtopik, nem ide való/illõ dolgoknak, az értelmetlen egyszavas benyögéseknek, a szmájlikiállításokank, viszont sosem tagadtam emberi esendõségem, és itt nem holmi érdektelen offtopik terjengõségrõl van szó, hanem egy tehetséges, és hazánk hírnevét igenis öregbítõ embertársunk sajnálatos, váratlan és értelmetlen haláláról. És megintcsak kövezzenek meg érte, de ez pont annyira lehet témája a BF topiknak, mint valamelyik játékos kishúgának az elsõ pirospontja az iskolában. Egy ideje nem igazán érdekel a foci, fõként a magyar, viszont a sok negativitást sugárzó magyar foci helyzete ellenére még mindig ebben a sportban érzem azt, hogy akik mûvelik, szívük-lelkük benne van, szeretik amit csinálnak, nem feltétlen a pénz a fõ motiváció (annak híján eleve nem is lehet az...), és nem állambácsi imázsa leledzik a háttérben (lásd. F1...) nem kis pénzösszegeket megmozgatva. És akkor is sajnálom, és valamilyen szinten megrázott a dolog annak ellenére, hogy nem ismertem, nem láttam élõben, nem is szurkoltam a csapatának, sõt, nem is tartom sajnos valami értékesnek, amiért õ keményem dolgozott. De azt a keveset mégis kis hazánk nevében tette...
Részemrõl a téma lezárva.

505thZajcev[PT]
Ajanlom figyelmetekbe, sajnos o is csak egy volt a sok ezer kozul.:

Link

En is sajnalom azert szegeny sracot.....

Kösz.

Hamed
Oks, akkor tényleg hagyjuk.

Hamed
Azért mert nem szereted a focit még nem kéne így beszélned. Tuvit sem zavarta, hogy részvétet merészeltünk nyilvánítani ebben a topikban, ennyit te is kibírhatnál.

Sima ügy, nem tagadom a gyászod, de hogy egész délután ezt olvasom a FAKIN BF TOPICBAN az már nekem is betesz kicsit.

Hamed
Ezzel az erõvel akkor gyászolhatnánk minden percben, mert úgyis épp meghal valaki...

Egy ismert és ígéretes magyar labdarúgó értelmetlenül halt meg egy stadion szeme láttára. A torkom összeszorult, amikor végignéztem ahogy összeesik. Ez engem vhogy jobban megráz, mint a kota kibalu-i helyzet.

Jó. Akkor menj a szegénymiki topicban és ottan van ennek a helye.
Jó csajok jöhetnek.

Hajaj ! Mit lehetne irtani a géppuskákkal ! 😄

Sajnos õket nem ismerem, de Mikit láttam élõben focizni, mint a magyar (szánalmas) foci rajongója hír szinten követtem külföldi pályafutását - ergó õ valamit jelentett számomra...

Az, hogy Afrikát milyen szörnyûségek sujtják nem érit olyan közelrõl, mint egy általam ismert labdarugó halála, minthogy az áltlad említett feketéket sem érdekli a magyar munkanélköliség, az iráni földrengés vagy a kanadai marhavész...
Ha az életben egyszer annyi pénzem lenne, mint B.Gates-nek, akkor hidd el annak segítenék aki rászorul, és nem a focisták fizetését emelném meg...
De ez a nap se Portugáliában, se Magyarországon, se a világ focirajongóinak nem errõl szól...

http://gaborszantai.co.uk/

0Fritz0
És honnan szállnának fel a repcsik? (körbe sem tudnának fordulni) Vagy csak betennénk õket két ház közé a tetõre, hadd potyogtassanak?! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bezzeg akkor nem lázadsz, amikor kota kimbaluban ezrek halnak éhen !

Talán mert másokba egy kicsit több együttérzés és tisztelet szorult, mint beléd...

http://gaborszantai.co.uk/

R.i.P.

braincruiser
pepti, majd itt jön a péntek és rongyosrabeszélgetheted magad a BF-rõl... addig meg lazíts.. és gyászolj, mint ahogy teszi azt mindenki szerintem akit érintett a hír...

.. bár sosem fociztam (európai footballt) úgyértem, de mi is elvesztettünk egy csapattagunkat.. igaz õ nem a pályán hanem a kórházban hagyott L minket. Akkor az egész csapat kapott egy 67-es matricát a sisakjára, és csináltunk egy 67-es figurát amit felvettünk a playbook-unkba. RIP.

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

braincruiser
azért te szívtelen mert elvesztettünk egy tehetséges sportolónkat..akirõl mint emberek megemlékezünk.. akár szeretjük a focit akár nem, akár kötõdik a bf-hez akár nem!

és észrevehetnétek már, hogy ez a fórum inkább egy közösségi légyott mint aprólékos bittérkép a bf-rõl.
re,

Tuvok
tudomásul vettem a kritikát

ja ezzel azt akartam jelezni, hgoy most miert nem hozong senki, hogy ezt miert a bf topikban kell megtargyalni?!
Hat ha nagyon oszinte akarok lenni, akkor engem pl kurvara nem erdekel a foci, sajnalom, hogy ilyen fiatalon kellett meghalnia, de egyebkent tok hidegen hagy, de ha mar a kotozkodesnel tartunk ma, akkor kb ennek annyi koze van a BF topikhoz, mint az egyebeknek, amik itt megjelennek.
Kovács legény
Te vagy az én emberem!!! Kispest foreva...
Bár utsóra akkor voltam kint amikor kupát nyert a Kispest😊

www.czekoart.hu

hát ez tragédia... 😞

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Tuvok
viszont két ország szenved most 😞 (már akit valamennyire is érdekel a foci...)

Fritz Von...
Hát... Régen éltem-haltam a fociért. Kint voltam minden Kispest meccsen (89-92), de utána is megnéztem szinte mindet. Mára ez már elmúlt, köszönhetõen a magyar "válogatottnak" és a hazai színvonalnak (értsd alatta a szurkolókat is).

De pont Fehér Miki volt az, akiben a jövõt sejteni lehetett. Nagyon sajnálom mint egy jó játékost, de még inkább, mint embert. Egyszerûen borzasztó. Szerencsére nem szenvedett.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Meggymag
Akit érdekel egy külsõ ember szemszögébõl látott meccs az megnézheti a CoFB-DerQ meccsriportot itt.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

braincruiser
kemény meccs lehetett, nem láttam az ircbotot..de olvastam amit a kicsi írt😊))
én is gratolok egyben a csajoknak.. akarom mondani a coffoskislányoknak😄

Hella evribadi!!!
Gratula a Coffosoknak:-)
Kicsit mondjuk DeJaVu érzésem volt amikor az irc botot visszanéztem:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-